Page 1

rytter slipper for at have 10 klæde' skabe ,:b'g~'k-gti blande gammelt og i1yt.;-'rid~.tøt(ned almindeligt tøj. -' Nog~t ~~fdet, der er interessant ved åt designe ridetøj, er, at rytteren gerne vil kunne bruge sit udstyr til ~mlre ting også. Hvis ellers udstyret er fedt nok; er det typisk, at man for eksempel passer ekstr~ godt på jakken, fordi den måske også ska.lbruges i skolen eller på arbejdet, forklarer Heorik bus.

RidetØj

kræver

omtanke

- At designe ~jdetøj er i vlrkelighe-

3

,

r'"

to p ry.:te·re'om deres yndlingstøj

Både til stalden og ridning , - Det stykke ridetøj, jeg er ekstra glad for, er helt klart min lange Pikeurjakke 'rned en dejlig pelskrave. Den går helt ned til knæene og er rigtig dejlig varm. Jeg kan både bruge den i stalden og til ridning. '" - Carina Ne"ermalln Thol'Qp, nordisk og dansk mester i'd,tessurfor Ingryttere i 2009.

- Jeg~~<r<e,tgl~d for Horze's egne 'fidet;JbJ~~er. Del er de bedste ridebt;ik§e;rj~ nogensinde har ,haft. De ,ei\bl~eJ!læl'le og behagelige. a,',"

"

.'.'~

.' eJJ

De~idder rigtig gOdt"pg så er de helt\(ijttt rare athave på - også 'I1l" , selvo-m jeg har vasket dem, og lommetfuf'sidder også godt. .. Ja, de er bare dødbehagelige at ride i. - tina Lund, mangedobbelt dansk mester i springning.

Tina Lund  

Læs her hvordan Tina Lund udtaler sig om Horze ridebukser i et dansk rideblad (Equipage).

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you