Page 1

EfterĂĽrsprogram 2017


Sponsorer

Mangler dit logo her? Vil du være med til at støtte op om kulturen i Horsens? Som en del af sponsorklubben HNT+ gør du det muligt for Horsens Ny Teater at præsentere et spændende, alsidigt og mangfoldigt program – noget for enhver smag – og alt sammen oplevelser med sjæl. Kontakt direktør Lone Wessel på wessel@hnt.dk og hør om alle fordelene ved at være sponsor på Horsens Ny Teater.


Oplevelser med sjæl – helt tæt på Sommeren står for døren, og det er blevet tid for de udendørs aktiviteter, men alligevel er det måske også tiden til at planlægge lidt gode oplevelser hen over efteråret. Vi har sammensat et program, som vi håber falder i din smag. Masser af oplevelser, der spænder bredt, og som alle er udvalgt med respekt for lige præcist det, vi gerne vil præsentere for vores gæster – nemlig oplevelser med sjæl, helt tæt på. Læn dig tilbage og lad dig inspirere af de mange muligheder, vi præsenterer i programmet, for store som for små. En kæmpe stor tak til sponsorerne på Horsens Ny Teater for uundværlig støtte og opbakning. I gør det muligt for os at præsentere et spændende og ikke mindst alsidigt program til stor glæde for alle vores gæster. Hele holdet på Horsens Ny Teater glæder sig til at byde alle jer gæster velkommen i huset. De bedste hilsner Lone Wessel Teaterdirektør


LIVE COMEDY TOUR INGEN PANIK!

MIT LIV SOM NIKOLAJ STOKHOLM

COMEDY / 23.09.17 / KL. 20:00

COMEDY / 02.11.17 / KL. 20:00

Oplev Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen i et live comedy show, hvor de tre skuespillere/ komikere træder i karakter som sig selv. Og ligesom de mange andre gange vi har oplevet dem sammen, kan det kun gå galt - rigtig galt på den rigtig sjove måde.

Nikolaj Stokholm er kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og for sine længere, lidt sære historier spækket med jokes. Denne stil fortsætter han i sit første one-man show, hvor publikum får et unikt indblik i Nikolajs liv; hans mærkværdige barndom, nogle pinlige teenageår og meget andet.

Det bliver et grænseoverskridende morsomt show, og publikum skal forberede sig på at komme meget tæt på, for der bliver ikke lagt nogen fingre imellem. Glæd dig til den “ægte vare”, når de tre herrer gør sig selv til ofre for morskaben og udleverer deres livsvisdom på scenen med et teatralsk lag og et yderst komisk twist.

Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?

PRIS: 365 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

Nikolajs historie bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo, med det formål at få publikum ned at ligge – aldeles flade af grin.

PRIS: 220 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER


HUXI BACH IND TIL BENET

MARTIN NØRGAARD INDEBRÆNDT

COMEDY / 12.10.17 / KL. 20:00

COMEDY / 11.10.17 / KL. 20:00

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Det forsøger han i sit nye one-man show - Ind Til Benet. Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller endnu værre: Save den gren over man selv sidder på!

Martin Nørgaards første one man show, handler om alt det, der er galt med verden, ifølge ham. Eller er det rettere et show om alt dét, der er galt med Martin Nørgaard? Uanset hvor problemerne ligger, bliver det et befriende sjovt, ærligt og personligt show i den comedy-stil, der har gjort Nørgaard utroligt populær.

Men det er vigtigt, at komme derind, hvor det gør lidt ondt. Og når man er kommet derind, SÅ skal man grine af det. Højt og længe. Huxi har igen taget guitaren med – for alting går lidt lettere med en sang. Og hvis det ikke rækker, så dukker der nok også et par lysbilleder op.

PRIS: 275 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

Nørgaard er nybagt far, og måske er det på tide at rydde op i tilværelsen og gøre op med, hvad der egentlig er værd at hidse sig op over? Og det kan jo i sig selv blive temmelig morsomt, når det bliver leveret af dette komiske supertalent.

PRIS: 190 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER


FEM - ZULU COMEDY

COMEDY / 01.09.17 / KL. 20:00

Ikke bare én men hele fem komikere tager på tour landet over. Konceptet er enkelt: FEM fremragende komikere, der elsker at optræde og levere gode grin.

Rasmus Olsen er en af de mest brugte ”jokesmede” her-hjemme, og Morten Wichmann er original og skarp, så mon ikke også de to har rigeligt at byde på.

Heino Hansen er kendt for sit charmerende væsen og sine helt særlige observationer fra hverdagen, og denne aften styrer han slagets gang som vært.

Oplev Dan Andersen fortælle om kæresterier og skavanker samt Daniel Lill, der tager fat i hverdagens små finurligheder.

PRIS: 255 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

CARSTEN BANG - ALTER EGO

COMEDY / 15.11.17 / KL. 20:00

Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme? Spørger Carsten Bang i sit femte one man show ALTER EGO. “Nogle gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogle gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogle gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.”

PRIS: 250 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

Hvor ofte er vi i virkeligheden os selv frem for vores Alter Ego denne bedre udgave af os selv, som vi allerhelst vil se os som? Glæd dig til endnu et filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende show hvor Carsten Bang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv…


ANDREAS BO - FIFTI FIFTI

COMEDY / 30.11.17 / KL. 20:00

Andreas Bo er en af Danmarks mest alsidige komikere, der også er kendt for sit ekstraordinære talent for parodiere. I comedyshowet FIFTI-FIFTI kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor meget tilfældet egentlig har betydning for vores liv og hverdag.

Det er Andreas’ tredje comedyshow. Det er også det sjoveste, lover han. En perfekt og velkendt blanding af parodier, standup, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen FIFTI-FIFTI. Vi kender ikke udfaldet af showet, men det bliver sjovt, og der er vel i hvert fald 50% chance for, at det bliver plat…

PRIS: 300 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

LIVE MUSIC CLUB // EFTERÅR 2017

N E B B U L K N E FOLKE M D N A S E A H T K N I T A R E K L P M E EDE B H / E T C I D •P LIVE @HN

T

Ecomedy nyt show G A E D M N U O L L O B V T S

ROBIN HOOD SOMMERPRODUKTION

TEATER / 05.08.17 / KL. 11:00 & 15:00 E R V E L W w w w . a n d r e a sb o Hood . dgenfortælles k i ”rock teater form” E Historien om Robin O IN DOGS V L F G i en nyfortolkning. Med en god blanding af action og poesi UN • RA ILDOES N A YO M og ikke mindst humor – sættes historien op med en blanD IR + AMA OR E CHA

F TH R Z A W A GARRAY RAY HT A W D G U I RE • JAM N ELYD • S JUNGL TER DRØMME IZZY STUFF FRIBYT PENING • L TO BLACK O CK T MERE!!! THE H DIZZY • BAM EGE & LITTLE SE HELE PROGRAMMET PÅ FACEBOOK ELLER

WWW.KULISSELAGERET.DK

ding af moderne og episk livemusik – alt sammen kreeret specielt til forestillingen. 25 skuespillere skaber årets sommerproduktion sammen med et hold musikere, samt instruktør, kapel-mester og lys- og lyddesignerene på blot en uge. Egnet for børn og voksne fra 8 år. Totalinstruktør: Thomas Nielsen

PRIS: 40 KR.

ARRANGØR: KOMEDIEHUSET, KULISSELAGERET OG HORSENS NY TEATER


MAGTENS KORRIDORER

KONCERT / 02.12.17 / KL. 20:00

Magtens Korridorer har været en del af den danske rockscene siden debutalbummet ’Friværdi’ i 2005. Albummet var en ren magtdemonstration, og bandet strøg ind i folkets hjerter med en række sange, der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Gruppen er efter i alt 5 originalalbums nu i gang med at indspille nye sange. Deres mange livehits har begejstret publikum og trukket fulde huse til deres koncerter. Johan og alle de andre glæder sig til at fyre et par nye sange af – og naturligvis en masse af de gamle hits. Skyd december i gang med en rockfest – helt tæt på

en Rock jul ind på Ny Horsens Teater

PRIS: 275 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

FOLKEKLUBBEN

KONCERT / 28.10.17 / KL. 20:00 Kulisselageret og Horsens Ny Teater er efter to fuldt udsolgte koncerter på Kulisselageret gået sammen om en koncert med Folkeklubben i teatrets Store Sal, så endnu flere publikummer får chancen for at nyde sangene fra Folkeklubbens tre udgivelser: Nye tider, Danmarksfilm og Slå flint.

PRIS: 245 KR.

ARRANGØR: KULISSELAGERET OG HORSENS NY TEATER

Hør de anmelderroste sange fra Slå flint – sammen med et fyldigt bagkatalog af hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre (p)opsange. Det er rendyrket folk, store popsange og hårdtslående rock’n’roll, bundet sammen af det tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens, hvor galskaben fodrer lidenskaben – og omvendt.


KLASSISK LIVE – STREAMET KONCERT

KONCERT / 22.10.17 / KL. 16:00

Oplev de store wienerklassiske mesterværker med Danmarks Underholdningsorkester i Klassisk Live. Vi live-streamer fra Konservatoriets Koncertsal i København, hvor Beethovens storslåede Eroica og Mozarts virtuose symfoni nr. 39 dirigeres af Adam Fischer - Underholdningsorkestrets chefdirigent gennem 20 år og en af verdens førende dirigenter.

Læn dig tilbage og nyd den storslåede musik og vær en del af en magisk, musikalsk eftermiddag. Teatersalen er denne eftermiddag opstillet med hyggelige cafeborde. Tilkøb evt. en blåbær-muffin og en kop specialkaffe efter eget valg til 55 kr.

Som et ekstra indslag spiller 10 musikskoletalenter med i orkestret i Haydns Børnesymfoni.

PRIS: 125 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

Horsens Musikselskab sæson 2017

Tangotema

01.10.17 - kl. 16.00

JULEVELGØRENHEDSKONCERT 2017

KONCERT / 06.12.17 / KL. 19:30

For 24. gang spiller Horsens Politiorkester sin julevelgørenhedskoncert på Horsens Ny Teater. Det 30 mand store orkester underholder under ledelse af Knud Albert Jepsen med musik fra musicals, jazz, marcher og naturligvis julens kendte sange.

Mahlertema

12.11.17 - kl. 16.00 Køb 1 koncert Køb af 2 koncerter Unge (op til 18 år)

PRIS: 135 KR.

ARRANGØR: HORSENS POLITIORKESTER

175 kr. pr. koncert 150 kr. pr. koncert

Fri Entré

læs mere og køb billet på

www.hnt.dk

Støttes af Horsens Kommune og Statens Kunstfond


ERIK CLAUSEN

DE 39 TRIN

SHOW / 05.10.17 / KL. 20:00

KOMEDIE / 14.10.17 / KL. 20:00

Erik Clausen byder velkommen ombord i sit højt flyvende univers og med på en tur ud i gøglerens verden, hvor han vender alt på hovedet. Han stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet og stiller lighedstegn mellem mænd og kvinder – absolut til kvindernes fordel – når han gennemgår, hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

Niels Olsen og Thomas Mørk er det komiske makkerpar, som tilsammen skal spille hele 126 forskellige roller i Tivolis ny-opsætning af denne prisvindende krimikomedie. De skal jonglere et virvar af kostumeskift og forskellige figurer præcist timet i højt, højt tempo…

Med sin lange livserfaring i bagagen vil Clausen øse ud af forskellige anekdoter med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for, at man kan kende sig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel. Oplev Clausen på slap line… meget slap.

PRIS: 225 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

Mads Knarreborg og Kristine Yde spiller også med i den tempofyldte forestilling, der byder publikum med på en vanvittig rejse fyldt med masser af humor, overraskelser og sjove gimmicks. Instruktør: Joy-Maria Frederiksen

PRIS: 350 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER


HJALMER LARSEN

KONCERT / 09.11.17 / KL. 20:00

Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkeligt fascinerer og overbeviser. Den 21-årige fynbo Hjalmer er en sådan slags. Med singlen ”Hjem Til En Anden” debuterede han i februar og fulgte op med “Marie” lige efter. Begge sange er gået viralt på nettet og er set og delt mange tusind gange. Hjalmer har gennem længere tid været i studiet for at færdiggøre sit første album, der ser dagens lys til efteråret.,

PRIS: 175 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

At Hjalmer Larsen er søn af hele Danmarks Kim Larsen er jo ikke i sig selv et kvalitetsstempel… Men ligheden ER til at høre, og det lyder så absolut lovende.


THE WHITE ALBUM

KONCERT / 08.12.17 / KL. 20:00

Den hjertevarme trio The White Album, med de fynske rødder, tager til efteråret på turné med intimkoncerter rundt i hele landet. Touren kommer oven på udgivelsen af bandets tredje album ”Songs From the Sun” – ”et udadvendt album med en live-feeling, inspireret af de mange koncerter de senere år” udtaler bandet.

Bandet formår altid at skabe en sjælfuld stemning krydret med lun fynsk humor til deres koncerter og udover de dugfriske sange fra den nye plade, spiller de selvfølgelig også et udvalg af sange fra deres tidligere udgivelser, som emmer af den nordiske melankolske klang og lyrik. Nyd koncerten helt tæt på fra hyggelige cafeborde i teatersalen.

PRIS: 200 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

ALBERTE WINDING BAND

KONCERT / 06.10.17 / KL. 20:00

Med nye erfaringer om, hvem vi danskere er som folk, er sangskriverparret Alberte og Andreas Fuglebæk nu i gang med at skrive en ny samling sange. Sangene indspilles i foråret 2017 og vil efterfølgende stå på egne danseben på turné rundt i hele landet. Sangene bliver leveret af et stærkt ungt hold af musikere: Alberte på sang, Andreas Fuglebæk og Martine Madsen på

PRIS: 250 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

guitar og kor, Marie Louise von Bülow på elbas og kor samt Mads Andersen på trommer. Horsens Ny Teater byder indenfor til en hyggelig og intim oplevelse med Alberte Winding Band, hvor Store sal er omdannet til en udvidet dagligstue, hvor publikum kan nyde koncerten fra hyggelige små borde.


BACK TO BACK

KONCERT / 03.11.17 / KL. 20:00 Det er 30 år siden, at Back to Backs debutalbum ”Den Første” udkom i 1987, og det er siden blevet til 5 studiealbums, et hav af singler, opsamlingsalbums, remixes, og hitliste placeringer i både ind- og udland. At landets radiostationer stadig dagligt spiller sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”Holder Fast” og ”Varm Chokolade”, understreger bandets popularitet og deres plads i den danske musikhistorie.

Morten Remar fortæller om koncerten: ”Det er en kæmpe ære at have været med til at skabe noget, som har betydet så meget for andre. Vi møder mange mennesker, der fortæller, hvor meget de har oplevet med vores musik, det er skønt at kunne dele det hele med dem igen.”

PRIS: 250 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

CHIEF 1

KONCERT / 22.09.17 / KL. 20:00 Oplev den danske rap-legende, sangskriver, DJ og producer Chief 1 som solist med et særdeles veloplagt band, der spiller både gamle Rockers By Choice sange samt hits fra Chiefs bagkatalog blandet med nye sange. De fleste husker Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rap-gruppe Rockers By Choice og mange kender ham desuden som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af store kunstnere.

PRIS: 250 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

Nu er Chief efter 28 års tro tjeneste som hitmager gået solo som frontfigur, sanger og sangskriver med nærværende, ærlige og livskloge tekster, der tager udgangspunkt i ham selv. Chief synger som en veloplagt, moden og melodiøs folkesanger alt lige fra blues, pop, nordisk elegance, dybfølt soul til dansabelt urban, så der er noget for enhver smag. Teatersalen er denne aften opstillet med hyggelige cafeborde.


VIL DU GÅ TIL NOGET? FIND DET PÅ FRITIDSPORTALEN www.fritid.horsens.dk

www.fritid.horsens.dk


SIX CITY STOMPERS

JAZZ KONCERT / 07.10.17 / KL. 12:00 Jazzhors indbyder til frokostjazz med et af de mest fremadstormende jazzbands i Danmark.

Jazzhors medlemmer kan ved fremvisning af medlemskort købe billet til 150 kr.

Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere, som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene.

Tilkøb smørrebrød i billetsalget på Horsens Ny Teater eller over nettet indtil dagen før kl. 13.00 – 2 stk. uspecificeret 70 kr.

PRIS: 175 KR.

ARRANGØR: JAZZHORS


RAMMSTEIN JAM + GUITAR REBELS

KONCERT / 25.11.17 / KL. 20:00 TANZ METAL & TUNG ROCKABILLY

To af Danmarks vildeste live-bands tager på tour i Danmark og kort fortalt: Der bliver tryk på!! Tourbussen bliver fyldt med guitar stacks, lys og pyroteknik og begge bands vil holde fast i deres målsætning om at intet spillested er for stort til at kunne lægges ned!

En helt igennem professionel opsætning med egen lyd- og lysproduktion og ikke mindst MASSER af ild! Det er opskriften på det show, de to bands tilbyder til i efteråret 2017. Kombinationen Rammstein / Volbeat ligger til højreskøjten, begge bands tilbyder alternative lydbilleder til den klassiske heavy metal scene, og har et fast greb i en bred skare af de danske metal-fans.

PRIS: 249 KR.

ARRANGØR: GUITAR REBELS

EN MAGISK AFTEN

TRYLLESHOW / 02.09.17 / KL. 21:00 Peganis internationale magiske jubilæumsshow I år er det 30 år siden, at den lokale tryllekunstner Steen Pegani, som 18-årig åbnede sin tryllebutik i Horsens. Det fejres første weekend i september, hvor 200 magikere har sat hinanden stævne på Horsens Ny Teater.

Lørdag aften bydes offentligheden indenfor til et storstilet internationalt show med håndplukkede magiske indslag fra Europa, USA, Asien og… Danmark! Et helt specielt og forbløffende show, der kun finder sted den ene aften - i Horsens. Gå ikke glip af en unik hvordan-pokkerkan-det-mon-lade-sig-gøre-oplevelse! Konferencier: Rune Klan.

PRIS: 320 KR.

ARRANGØR: STEEN PEGANI


I jura er der ingen generalprøver Vi er de rette, når det gælder din virksomhed.

A : Løvenørnsgade 17, DK-8700 Horsens

E : mail@lrp.dk

T : 79 25 30 00

H : lrp.dk


RAMASJANG MYSTERIET

BØRN / FAMILIE / 19.11.17 / KL. 15:00

I DRs populære børneprogram Ramasjang Mysteriet opklarer detektiven Kristian store mysterier, sammen med en masse børn, i en fantastisk underjordisk hule. Hvem har fx snuppet prikken over i’et fra Hr. Skæg eller stjålet Bamses honningkrukke? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan eller Preben Pølsesnak?

Denne eftermiddag får børnene blandt publikum chancen for selv at hjælpe Kristian med at løse alverdens mysterier. Sammen med et velspillende band forsøger han at opklare mysteriet om, hvem der har stjålet hans bukser. Og hvem ved, måske vi også kommer til at møde en af skurkene! Kom og vær med!

PRIS: 175 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

MIN MORMORS GEBIS

KONCERT / 19.10.17 / KL. 14:00

Poul Dissings sønner Rasmus og Jonas Dissing udgør sammen med Las Nissen en solidt spillende og anmelderrost trio, der står bag denne særlige familiekoncert. Trioen har fortolket Jakob Martin Strids skønne bestseller-børnebog ’Min mormors gebis’. Ligesom bogen sprudler, gør trioen det samme, og musikken spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop. Der er både frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde.

PRIS: 125 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

ncert lsk ko æ r p S ørn i for b rien årsfe efter :-) ”Kigger man på bogens tegninger, bliver man let inspireret til at flippe ud i alle mulige retninger. Og vi har ladet os drive med. En del børneplader lyder lidt som om, de er tilpasset at skulle køre i baggrunden uden at genere nogen. Men vi har ønsket at nå dertil, hvor det blev en fælles oplevelse for børn og voksne, ligesom bogen,” siger Jonas Dissing.


AB/CD - JULEROCKSHOW FOR BØRN

SHOW / 03.12.17 / KL. 14:00

AB/CD har de sidste 10 år dedikeret deres liv til at formidle rockmusik for børn og voksne. Denne eftermiddag er bandet klar med et julerockshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen... Det

bliver totalt uforudsigeligt! Det er dog ganske vist: Der leveres rockmusik på højt plan, krydret med julestemning, humor og medrivende manøvrer. Sjovt for både børn og voksne, og måske man lærer noget om rockmusik, ingen vidste i forvejen? Som altid sender bandet på både børne- og voksenkanalen. Det er aldrig kedeligt, uanset hvordan man tuner ind.

PRIS: 125 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

Hos Grafisk Forum er vi vant til at holde mange bolde i luften på én gang. Brug bolden og lad os gribe din næste tryksag – så bliver det en tryg sag!

P ROF E SSIONEL T RY K S A GS -JONGL ØR Fuglevangsvej 41 | 8700 Horsens | T. 7561 3344 | grafiskforum@grafiskforum.dk | grafiskforum.dk


CHRIS MACDONALD - SUND I EN USUND VERDEN

FOREDRAG / 16.11.17 / KL. 19:00

Hvordan kan vi kan leve sundere, fysisk og mentalt og styre uden om faldgruberne i en verden, som på mange måder modarbejder, det vi har mest brug for? På ganske få år har vi mennesker skabt et samfund, som er i misforhold (mismatch) med den livsstil vores krop og hjerne forventer, og har brug for. Med udgangspunkt i forskningsprojektet og TV programmet U–Turn fortæller Chris, om hvilke livsstils-

PRIS: 200 KR.

ARRANGØR: FOF HORSENS OG HORSENS NY TEATER

elementer, der ikke er til forhandling, hvis du vil give dig selv de bedste betingelser. Chris krydrer foredraget med anekdoter fra U-Turn og med konkrete råd til, hvordan du kan skabe dit eget U-Turn. Efter dette foredrag vil du være iført det rette ”sikkerhedsudstyr” til at navigere i en verden fuld af mismatches.


T G L

O S D

U

JOHNNY MADSEN, KNUD MØLLER OG HENRIK FROM

KONCERT / 18.11.17 / KL. 20:00

Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From serverer både højdepunkter og skæve øjeblikke i neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange. Har man bare én gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet. I den akustiske konstellation er der også plads til Madsens sær-

deles underholdende og knivskarpe iagttagelser fra landets randområder – naturligvis med et permanent funklende glimt i øjet. I teatrets smukke Store Sal bliver der lejlighed til på nærmeste hold at opleve en fortættet og intim musikoplevelse, hvor trioens ligefremme og uimponerede tilgang til musikken kommer til sin ret.

PRIS: 300 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

ESTER BROHUS

KONCERT / 29.09.17 / KL. 20:00 Ester Brohus udgiver sit 11. album i foråret 2017, og hun præsenterer nogle af de nye sange denne aften. Esters musikalske rødder er at finde i Americana country og folkrock.

band. Ikke to koncerter er ens, og en aften med Ester Brohus er noget helt særligt. Hendes udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige dér, hvor de er.

En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Det er levende skæbnefortællinger, Ester præsenterer, når hun går på scenen med sit sammenspillede og trofaste

Denne aften får stemningen et ekstra løft i de hyggelige og intime rammer, hvor publikum sidder ved caféborde i Store Sal.

PRIS: 200 KR.

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER


Y A W A TAKErant Over Middel

fra Restau

Helt ned til 1

couvert.

Forretter – vælg mellem: - Lakseroulade med mild flødeost, Læsørejer samt dilddressing - Serrano-skinke med melon samt krydderurte-dressing

OYSTERBAND

Hovedret

KONCERT / 27.10.17 / KL. 20:00

Ca. 200 gr. grillet steak af australsk oksefilet med 2 slags garniturer Valgfri sauces og kartofler – vælg mellem: - Ovngratineret Flødekartofler - Bearnaisesauce og sprøde pommes frites - Pebersauce og sprøde pommes frites Børnemen

Oysterband står for moderne folk-baseret og hovedsagelig akustisk britisk musik, der spænder fra det intense og stemningsfulde til det rockende og udadvendte. Bandet, der er en institution på den engelske folk-scene, har siden 1978 turneret i 35 lande, og de er stadig fulde af nye musikalske ideer. Oplev et legendarisk band, der er kendt for deres iørefaldende melodier og stærke tekster, der godt kan kradse lidt.

uer? – ring og hør nærm

Dessert

ere

Chokoladekage med vaniljeis samt anismarineret brombær

PRIS: 275 KR.

ARRANGØR: FOLKSCENEN HORSENS

Hovedret 149,2 retter 198,3 retter 228,Blandet salat med dressing 29,Wienersnitzel af kalveinderlår med brasede kartofler, ærter, skysovs samt ”Wienerdreng”

149,Info

Sælges mandag t.o.m. lørdag fra klokken 16.00 – 20.30 Bestilling kan foretages på dagen på tlf. 75 61 60 22 Afhentes i restauranten.

Restaurant Over Middel

- lige ved siden af Hotel Danica Ove Jensens Allé 28 8700 Horsens Tlf. 75 61 60 22 www.overmiddel.dk

scenekunst for børn og unge 15.-17. september 2017

En weekend fyldt med fantastisk teater for store og små. Gratis billetter kan bestilles fra 19. august. Se det fulde program og læs mere om billetbestilling på: horsensteaterfestival.dk

I år kan du selv være med: 28. juni starter prøverne til BEVÆGELSE!

Arrangør: Kulturafdelingen, Horsens Kommune


THE CAVERN BEATLES

KONCERT / 10.11.17 / KL. 20:00

Oplev Liverpool gruppen The Cavern Beatles’ bemærkelsesværdige show, der hædrer The Beatles mest mindeværdige år i 1967. Showet er en historisk tour, hvor The Cavern Beatles i både udtryk og lyd indfanger ”Beatlemaniaens” spænding og energi, den psykedeliske æra fra Sgt. Peppers Lonely Hearts Club og Magical Mystery Tour samt de kreative mesterværker fra The White Album og Abbey Road. Forskellige kostumer og lyssætninger markerer de musiske indslag gennem showet.

The Cavern Beatles udfører hele deres show live, udelukkende med de fire musikere – helt uden backing tracks – præcist som i gamle dage. Oplev de begavede musikere og sangere samt dedikerede Beatles fans, der hver især genskaber de individuelle Beatles karakterer på scenen. Mange anser The Cavern Beatles for at være så tæt på den ægte vare, som det nu er muligt.

PRIS: 355 KR.

ARRANGØR: WIGT INTERNATIONAL BV

SIMON & GARFUNKEL REVIVAL BAND

KONCERT / 26.10.17 / KL. 20:00

En hyldest til kult-duoen, Simon & Garfunkels smukkeste sange, i en 60 års jubilæumskoncert. Simon & Garfunkel Revival Band har mange år efter den oprindelige duos gennembrud skabt sig et navn. Hvor end de optræder gør de indtryk på publikum og får fantastiske anmeldelser med på deres vej. Glæd dig til smukke og lidenskabelige ballader, som “Scarborough Fair” og “Bright Eyes” samt klassiskere som “Mrs. Rob-

PRIS: 305 KR.

ARRANGØR: WIGT INTERNATIONAL BV

inson”, “Bridge over Troubled Water”, “El Condor Pasa”, “The Boxer”, “Cecilia” og “The Sound of Silence”, alt sammen udført af førsteklasses musikere.


HUSETS MAD OG GODTER UDVID DIN OPLEVELSE TEATERPLATTE

Start aftenens oplevelse med en lækker platte på teatret. Vi tilbyder spisning før de fleste aftenforestillinger – en platte med seks små retter, der skifter i takt med årstiden. Køb spisning samtidig med dit billetkøb eller senere på www.hnt.dk. Du kan tilkøbe spisning online eller i vores billetsalg indtil dagen før kl. 13.00.

169 kr. pr. person

TEATER-NATMAD

Efter mange af teaterforestillingerne kan du slutte aftenen af med lidt natmad - nyd en let anretning, der består af roastbeef med pickles, salami de pikante med grillet artiskok, peberpate med cornichoner, Manchego ost med syltede valnødder, brød og smør. Du kan købe natmaden online eller i vores billetsalg indtil dagen før kl. 13.00.

99 kr. pr. person

BØRNEPOSER

Til alle børneforestillinger kan du sammen med billetten købe en børnepose med lidt godter til børnene. Poserne indeholder 1 juice, 1 lille popcorn og 1 lille slikpose. Hent posen før forestillingen, hvor den står klar til dig. Kan både købes online og i caféen på selve dagen.

40 kr. pr. pose

PAUSEDRINKS

Til mange arrangementer kan du i cafeen bestille drikkevarer til pausen, når du ankommer på teatret. Så kan du springe køen over og bare nyde pausen.

OPHOLD MED UNDERHOLDNING

Til udvalgte arrangementer kan du for 595 kr. tilkøbe én overnatning, en dejlig 2 retters menu samt morgenbuffet på Scandic Bygholm Park Hotel.

ROMSMAGNING

Smag fire forskellige slags rom og hør om de enkelte mærkers historier og smage. Romsmagning kan tilkøbes før enkelte udvalgte arrangementer.

199 kr. pr. person

RHUMBAR

I den gamle del af teatret lige bag ved Store Sal kan du finde Rhum Bar. Vi har valgt at genåbne den oprindelige bar fra 1991, så du har et ekstra sted at trække hen, når der er godt gang i huset. Her er hygge i højsædet; levende lys og masser af atmosfære. Du kan smage op til tolv forskellige slags rom, lækre specialøl, en forfriskende Gin & tonic, en varm irsk kaffe, en cremet Bailey eller et godt glas vin. Du kan også altid slippe af sted med at købe en helt almindelig og velkendt god fadøl eller sodavand.


TEATERFORENINGEN HNT FORTÆLLINGER - HELT SÆRLIGT OG TÆT PÅ Gå på opdagelse i de mange muligheder og husk, at hvis du køber 4 forskellige forestillinger, kan du købe det hele til abonnementspriser.

EDITH PIAF 04/10 2017 - 19.30 Edith Piaf bliver levende gennem små monologer, anekdoter og en fortolkning af hendes sange. Skuespiller Uta Motz giver sammen med musiker Anders Allentoft et indblik i den lille kvindes korte, men intense liv. Et udvalg af Piafs sange er grundlaget for fortællingen om et ensomt og søgende menneske, hvis skæbne ikke kun indeholder succes og stjernestatus. Spiller i Kvium Sal for et begrænset antal publikummer. Producent: Thurø Musikteater

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.

PALLE ALENE I VERDEN 07/10 2017 - 15.00 Nogle gange er verden ikke venlig. Og man kunne ærligt talt godt ønske, at både den skrappe mor, overboens arrige hund og klassekammeraterne, der driller, rejste ad hekkenfeldt til. Palle vågner en morgen og er helt alene i verden, så nu har han fx legepladsen helt for sig selv. Men der mangler alligevel noget – det er sjovest at vippe, når man er to. Dukketeater for de 6-10-årige. Producent: Randers EgnsTeater Instruktør og scenografi: Giacomo Ravicchio Medvirkende: Lisbeth Knopper og Morten Bo Koch Dramatisering: Bent Holm og Giacomo Ravicchio Komponist: Jerome Baur Lysdesigner: Mads Nielsen

Løssalg voksen/barn: 180/130 kr. Abonnement voksen/barn: 130/110 kr.

MIS MED DE BLÅ ØJNE 21/10 2017 - 15.00 Fortællingen om den lille modige mis, der gik ud i verden for at finde landet med de mange mus. For selvom man har blå øjne, kan man sagtens være lige så meget kat – og mindst lige så god kat – som alle kattene med gule øjne. Comedievognen laver magisk kattepoesi med deres humoristiske, stemningsfyldte og musikalske dramatisering af Egon Mathisens børnebogsklassiker. For de 3-8-årige. Producent: Comedievognen Medvirkende: Ea Mannoy og Sevik Peal Instruktion: Niels Jørgensen og Bo Bertram Forfatter: Egon Mathiesen Musik: Django Reinhardt

Løssalg voksen/barn: 180/130 kr. Abonnement voksen/barn: 130/110 kr.

OSCAR OG DEN LYSERØDE DAME 25/10 2017 - 19.30 Dette er historien om den kræftsyge dreng Oscar på 10 år og hans fantastiske sidste dage på hospitalet. Tante Rosa – en frivillig hjælper – tør, som den eneste, tale med Oscar om døden men også om at få det optimale ud af livet. Gennem leg lever Oscar et helt liv på 12 dage: Han vokser op, bliver en ung mand, møder kærligheden, bliver gift og dør som en gammel mand. Spiller i Kvium Sal for et begrænset antal publikummer Producent: Rosenmunk Medvirkende: Pia Rosenbaum Forfatter: Eric-Emmanuel Schmitt

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.


KOMEDIEN, HVOR ALT GÅR GALT 13/11 2017 - 19.30 En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et mordmysterie i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig, hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden, men til gengæld snubler de glade amatører over møbler og medspillere – og hele tiden på det forkerte tidspunkt. Producent: Folketeatret Forfattere: Henry Lewis, Jonathan Sayer og Henry Shields Instruktør: Geir Sveaass Scenograf: Søren Glad Oversættelse: Henrik Lykkegaard Medvirkende: Troels Malling, Gordon Kennedy, Kristian Holm Joensen, Marie Mondrup mfl.

Løssalg: 350 kr. Abonnement: 285 kr. Ung - under 30 år: 190 kr.

MED SNE 17/11 2017 - 19.30 Henning Jensen er i centrum som den demente Bent. Kirsten Olesen er neurologen, der inviterer på en rejse ind i det demente sind, mens Maria Rossing og Peter Christoffersen spiller Bents børn, der er magtesløse vidner til Bents ændrede virkelighed. Fortællingen tager udgangspunkt i forfatter og instruktør Thomas Bendixens personlige erfaringer med demens. Truppen omfatter desuden tre dansere. Producent: Det Kongelige Teater Iscenesættelse: Thomas Bendixen Koreografi: Edhem Jesenkovic Medvirkende: Henning Jensen, Kirsten Olesen, Maria Rossing, Peter Christoffersen Dansere: Edhem Jesenkovic, Snorre Jeppe Hansen og Nelson Rodriquez-Smith

Løssalg: 350 kr. Abonnement: 285 kr. Ung - under 30 år: 190 kr.

PIRATERNE FRA PENZANCE 04/12 2017 - 19.30 Denne frie fortolkning af Gilbert & Sullivans operette er et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler. Alle roller varetages af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og skuespiller, sanger og entertainer Rasmus Krogsgaard. Figaros OneBigMan Symphony Orchestra i skikkelse af pianist m.m. Allan Dahl Hansen sørger for musikken. Producent: Figaros

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.

JA JA NEMLIG 17/12 2017 - 15.00 Der var en gang en mand og en kone. Med dem var der ingen ballade. De to var altid alene, selv om de boede i en storby, hvor der var masser af folk. De gik for sig selv og kendte ikke et menneske. Men en dag frøs de om ørerne, og så købte de en tophue hver. Og så kunne man pludselig se dem… For de 4-8-årige. Producent: De Røde Heste Medvirkende: Loui Danckert og Claus Mandøe Dramatisering og instruktion: Claus Mandøe Scenograf og dukkemager: Hanne Sørensen

Løssalg voksen/barn: 180/130 kr. Abonnement voksen/barn: 130/110 kr.

X-MYTHOLOGIES 18/01 2018 - 19.30 En dansekoncert, hvor alt kan ske… X-mythologies er en kvindes (X) fortælling (mythology) i en ny udtryksform fortalt af Black Box Dance Companys stærke og talentfulde hold af internationale dansere. Forestillingen er baseret på et af Danmarks største kvindelige rockikoner, Annisette Koppel, der har lagt stemme til den indspillede baggrundsmusik. Koreografi: Tina Tarpgaard Musik: Lars Greve, Aske Zidore & Annisette Koppel Dansere: Black Box Dance Company Kunstnerisk leder: Marie Brolin-Tani

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.


DE LYSTIGE KONER 31/01 2018 - 19.30 Mette Horn og Camilla Bendix spiller i denne opdaterede udgave af Shakespeare klassikeren et par saftige borgerkoner i deres bedste alder, der strutter af liv og lyst, mens deres ægtemænd er en smule vindtørre. Så da den adelige levemand Falstaff gør kur til dem begge på en gang, kribler det i dem. Producent: Folketeatret Oversættelse: Niels Brunse Instruktør: Frede Gulbrandsen Scenograf: Camilla Bjørnvad Medvirkende: Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll, Lisbeth Gajhede m.fl.

Løssalg: 350 kr. Abonnement: 285 kr. Ung - under 30 år: 190 kr.

PETER PAN 18/02 2018 - 16.00 Da Peter Pan lokker Wendy og hendes brødre med til Ønskeøen, bliver det et uforglemmeligt eventyr for dem alle tre. For Peter Pan bliver mødet med den handlekraftige Wendy dog lidt anderledes, end han havde tænkt sig. Historien om drengen, der ikke vil være voksen er en af de mest kendte og elskede klassikere for børn. Lars Bom indgår i perlerækken af skuespillere, der gør historien levende sammen med Mille Gori, som børnene kender og elsker som Motor Mille fra Ramasjang. For børn fra 6 år. Producent: Folketeatret Medvirkende: Lars Bom, Michael Slebsager, Mille Gori, Kristian Boland, Anne Vester Høyer mfl. Instruktion: Moqi Simon Trolin Dramatisering: Moqi Simon Trolin og Ninette Mulvad Komponist: Anders Ortman

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.

I FORNUFTENS LAND 19/02 2018 - 19.30 En musikalsk og humoristisk pause fra hverdagen. Forestillingen I fornuftens land åbner op for Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers i en teaterforestilling, hvor hans maleriske situationsbeskrivelser og karakterer får fysisk liv på scenen. Publikum bliver præsenteret for det hverdagsmenneske, som Hausgaard ofte skildrer drillende – men dog altid med respekt og kærlighed – en tilgang til karaktererne, som bibeholdes i forestillingen. Producent: Teatret Møllen i samarbejde med Vendsyssel Teater Medvirkende: Hanne Lauersen, Klaus Andersen, Connie Tronbjerg, Hans Holtegaard, Lone Rødbroe Instruktør/Kapelmester: Ole Sørensen/Mathias Gregersen Komponist/tekst: Niels Hausgaard Ide: Nikolaj Mineka

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.

LIVA 13/03 2018 - 19.30 Liva Weel var elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd. Hendes kompromisløse trang til at bestemme selv gav hende store kunstneriske sejre men også voldsomme personlige nederlag. Birgitte Raaberg, Henrik Koefoed og Karsten Jansfort lægger krop og stemme til mænd, elskere, veninder, påklæderske, teaterdirektører, familiemedlemmer og revyforfattere. Jens Krøyer står for musikken. Producent: Folketeatret Instruktør: Rolf Heim Scenograf: Sisse Gerd Jørgensen Kapelmester: Jens Krøyer Medvirkende: Ellen Hillingsø, Birgitte Raaberg, Karsten Jansfort og Henrik Koefoed

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.

ALFONS ÅBERG – NYE HISTORIER 25/03 2018 - 15.00 “Selvfølgelig er der ikke spøgelser til”, siger Alfons. Det er han sikker på. Og heller ingen uhyrer eller mystiske marsmænd. Selvfølgelig ikke! Kun i fjernsynet og på film og i eventyrbøgerne findes der spøgelser. Men sommetider glemmer Alfons det… Den populære dramatisering af Gunilla Bergströms berømte børnebøger om den energiske lille fyr med den livlige fantasi og hans rare og distræte far. For de 3-8-årige. Producent: Comedievognen Medvirkende: Bo Bertram, Henrik R. Andersen/Basse Dam, Camilla i Dalí

Løssalg voksen/barn: 180/130 kr. Abonnement voksen/barn: 130/110 kr.


TRÆT LEVER OG TUNGT HJERTE 04/04 2018 - 19.30 Træt Lever og Tungt Hjerte er en intim teaterkoncert over Tom Waits’ poetiske fortællinger. Forestillingen er helt speciel, blandt andet fordi den spiller for et meget begrænset antal publikummer. Med tre medvirkende ”på scenen” får de max 30 publikummer en tæt og intim indførelse i Tom Waits’ univers. Teksterne er på poetisk, snørklet og smuk vis oversat til dansk af Lasse Popp, der også synger sangene. Han understøttes af de to dygtige musikere Bastian Popp og Kim Fast Jensen. Forestillingen blev udsolgt sidste sæson, og derfor får publikum nu endnu en chance for at opleve den. Producent: Limfjordsteatret Medvirkende: Lasse Popp, Kim Fast Jensen og Bastian Popp.

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.

I FAMILIEN 24/04 2018 - 19.30 I familien er en komedie, hvor klingerne krydses mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, der drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter. Ægteparret Poul og Jette forsøger at bevare overblikket og julefreden i krydsfeltet mellem deres socialbevidste datter, der ønsker gavefri jul, og karrieresønnens familie med meterlange ønskesedler. Producent: Teatret Svalegangen Medvirkende: Kaja Kamuk, Daniel Bevensee, Ole Jakobsen, , Bodil Lassen, Martin Geertz mfl. Instruktion: Per Smedegaard Tekst: Anna Panduro

Løssalg: 290 kr. Abonnement: 225 kr. Ung - under 30 år: 160 kr.

SHERLOCK HOLMES OG DRONNINGENS KRONJUVELER

TEATER PÅ TEATERTORVET / 24.06.17 / KL. 13:00 Sommeren står for døren, og vi på Horsens Ny Teater inviterer derfor til sommerafslutning. Kom og vær med til at runde sæsonen af og se gadeteaterforestillingen “Sherlock Holmes og Dronningens kronjuveler”. Det er gratis, og vi sælger øl, vand og pølser for en flad 10’er. Om Sherlock Holmes og Dronningens Kronjuveler: En ”timet”, komisk og musikalsk fortælling, om blandt Sherlock Holmes’ dødsfjende Moriarty, der forsøger at frarøve Dronning Margrethes kronjuveler på Amalienborg.

GRATIS TEATERHYGGE

ARRANGØR: HORSENS NY TEATER

Prins Henriks gravhund Tilly bliver væk, Margrethes juveler bliver stjålet, og Dr. Watson bortført – en hæsblæsende og morsom historie for hele familien og alle andre, der har lyst til at kigge med. Producent: Dansk Rakkerpak, Teatret Fairplay Instruktion: Alex Byrne Medvirkende: Niels Grønne, Rob Parr, Niels Peter Kløft og Karen Duelund Guastavino.


ARRANGEMENTSKALENDER BILLETBESTILLING

EFTERÅR 2017

BILLETSALGS ÅBNINGSTIDER Billetsalget på Horsens Ny Teater har åbent mandag-fredag fra kl. 12.00 til 17.00. På arrangementsaftener har billetsalget åbent en ½ time før arrangementsstart. Tlf: 75 60 23 44 Mail: billetsalg@hnt.dk GAVEKORT Gavekort kan både købes online og i billetsalget på HNT. Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen. Man kan ikke benytte et gavekort til at købe en nyt gavekort. Gavekort kan både benyttes til billetkøb og i Teatercaféen. Gavekort kan også indløses online – kontakt vores billetsalg, hvis du mangler en PIN-kode til formålet. GEBYR Alle billetter solgt på Horsens Ny Teater er inklusiv billetgebyr. Ved billetkøb hos vores billetudbyder kan der forekomme yderligere gebyrer til forsendelse og lign. RESERVATIONER Reservationer slettes automatisk efter en uge. Billetter skal desuden være afhentet senest 20 minutter før arrangementsstart - herefter frigives billetterne til salg. SPECIELLE HENSYN Vi forsøger at sikre de bedst mulige forhold for kørestolsbrugere, gangbesværede samt hørehæmmede. Det er vigtigt, at vi får besked om særlige behov allerede i forbindelse med billetbestilling. På dagen kan du altid spørge om hjælp ved vores cafémedarbejdere. LEDSAGERKORT Handicappede, som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er brug for én ledsager, kan få sin hjælper gratis med til arrangementer mod forevisning af ledsagerkort. Dog kan der være enkelte arrangører, som ikke ønsker at yde denne service. Der er et begrænset antal ledsagerpladser i vores sale, og der kan derfor være udsolgt. Du kan kun købe kørestolspladser gennem teatrets billetsalg på tlf.: 75 60 23 44. KONTROLLER DIN BILLET Husk at kontrollere at alle oplysninger på din billet er korrekte.

ANSVARSHAVENDE REDAKTØR: Lone Wessel TEKSTER: Mona Laustsen

GRAFIK OG LAYOUT: Christian Nielsen Maria Kristensen

ANNONCER: Christian Nielsen kommunikation@hnt.dk

AUGUST 05.08.17 28.08.17 29.08.17 30.08.17

Robin Hood - Sommerproduktion Tobias Dybvad - Work in Progress Tour Tobias Dybvad - Work in Progress Tour Tobias Dybvad - Work in Progress Tour

SEPTEMBER 01.09.17 01.09.17 11.09.17 15.09.17 16.09.17 17.09.17 22.09.17 23.09.17 27.09.17 29.09.17

Fem - Zulu Comedy En magisk aften Hvem spiller ud? - Seniorteater Horsens Teaterfestival Horsens Teaterfestival Horsens Teaterfestival Chief 1 Live Comedy Tour - Ingen panik Dybvaaaaad TV optagelse Ester Brohus

OKTOBER 01.10.17 04.10.17 05.10.17 06.10.17 07.10.17 07.10.17 11.10.17 12.10.17 14.10.17 19.10.17 21.10.17 22.10.17 25.10.17 26.10.17 27.10.17 28.10.17

Tangotema - Horsens Musikselskab Edith Piaf Erik Clausen – Fra den ene hjernehalvdel... Alberte Winding Band Palle alene i verden Six City Stompers Martin Nørgaard - Indebrændt Huxi - Ind Til Benet De 39 Trin Min mormors gebis Mis med de blå øjne Klassisk Live – streamet koncert Oscar og den lyserøde dame Simon & Garfunkel Revival Band Oysterband Folkeklubben

NOVEMBER 02.11.17 03.11.17 04.11.17 07.11.17 08.11.17 09.11.17 10.11.17 12.11.17 13.11.17

Mit liv som Nikolaj Stokholm Back to Back Bluesfestival Den sidste turist - Seniorteater Linses Talkshow Hjalmer Larsen The Cavern Beatles Mahlertema - Horsens Musikselskab Komedien, hvor alt går galt

PROGRAM: Lone Wessel, Mona Laustsen godt støttet af alle medarbejdere på Horsens Ny Teater samt publikum.

TRYK OG DISTRIBUTION: Grafisk Forum Oplag 40.000

ADRESSE: Horsens Ny Teater A/S Teatertorvet 8700 Horsens


15.11.17 16.11.17 17.11.17 18.11.17 19.11.17 25.11.17 30.11.17

Carsten Bang – Alter Ego Chris MacDonald - Sund i en usund verden Med sne Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From Ramasjang Mysteriet Rammstein Jam og Guitar Rebels Andreas Bo - Fifti-Fifti

DECEMBER 02.12.17 Magtens Korridorer 03.12.17 AB/CD Julerockshow for børn 04.12.17 Piraterne fra Penzance 06.12.17 Julevelgørenhedskoncert 2017 07.12.17 Årets danske julekoncert - Jesper Lundgaard 08.12.17 The White Album 12.12.17 Kim Sjøgren - Seniorteater 17.12.17 Ja, ja nemlig

FORÅR 2018 JANUAR 06.01.18 18.01.18 26.01.18 30.01.18 31.01.18

De 3 kongelige tenorer - Seniorteater X-mythologies Kristian Lilholt Ann-Mette Elten & Trio - Seniorteater De lystige koner

FEBRUAR 16.02.18 17.02.18 18.02.18 19.02.18 23.02.18

Musik & Motorik Vild med Seniordans - Seniorteater Peter Pan I fornuftens land Lis Sørensen

MARTS 02.03.18 07.03.18 08.03.18 13.03.18 20.03.18 25.03.18

Northern Assembly Svanesøen Geo og Thomas Skov - Hva’ så nu? Liva Syng med Lundemann og Schou - Seniorteater Alfons Åberg

APRIL 04.04.18 13.04.18 23.04.18 24.04.18 26.04.18

Træt Lever tungt hjerte Everybody’s Talking Brødrene Olsen - Seniorteater I Familien Ivan Pedersen & trio

MAJ 05.05.18

Stig og Vennerne

INDHOLD: Tekst, billeder og illustrationer må ikke gengives uden forudgående tilladelse fra Horsens Ny Teater. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer i programmet samt udsolgt.

KREDITERING: Foto: Flemming Ege, Hanne Nielsen, Inhouse Fotografi: Jens Nikolajsen, Maria Kristensen, Christian Nielsen, Montgomery/Creative ZOO

TIL ARRANGEMENTET ÅBNINGSTIDER TIL ARRANGEMENTER Til arrangementer har teatrets café og foyer åbent fra 1 time før arrangementet starter. Spisning før arrangementer starter 2 timer før arrangementet. Dørene til teatrets foyer åbner 15 minutter, før spisningen starter. (Til teaterforestillinger, der begynder kl. 19.30, starter spisningen 1 time og 30 minutter før forestillingen). PARKERING Horsens Ny Teater ligger centralt placeret midt i Horsens by, og der er ikke tilknyttet parkeringspladser. Skal du parkere, anbefaler vi, at du sørger for at have ekstra god tid. FOR SENT ANKOMNE Alle forestillinger starter præcist. Kommer du for sent, kan vi desværre ikke garantere, at det er muligt at blive lukket ind i salen. I disse tilfælde kan du ikke få din billet refunderet. GARDEROBE Vores garderobe ligger i kælderen under foyeren. Betalingsgarderoben koster 20 kr. pr. jakke/taske. PAUSEDRINKS Til flere arrangementer er der mulighed for at bestille pausedrinks i cafeen, så står de klar til pausen. MAD & DRIKKEVARER Mad og drikkevarer må IKKE medbringes på Horsens Ny Teater, men drikkevarer og andet købt i cafeen må gerne tages med ind i salen. SIKKERHED Til nogle arrangementer er der vagter i huset. Vores vagter og medarbejdere skal sikre, at aftenen forløber godt og sikkert for både publikum og dem, der optræder.

PRAKTISK INFORMATION BILLETSALGET HOLDER LUKKET fra den 03.07.17 til den 31.07.17 fra den 24.12.17 til den 02.01.18 ÅBNINGSTIDER I DECEMBER Mandag-fredag kl. 12.00-17.00, lørdag kl. 10.00-16.00 og søndag 11.00-16.00. Fra den 18.-22. december har vi desuden åbnet til kl. 19.00. ADMINISTRATION Kontortid: kl. 12.00-16.00 (Fredag kl. 12.00-15.00) Henvend dig ved billetsalget Tlf: 75 60 24 44 Mail: hnt@hnt.dk


www.hnt.dk

Horsens Ny Teater efterårsprogram 2017  

En oversigt over alle arrangementer på Horsens Ny Teater i efteråret 2017.

Horsens Ny Teater efterårsprogram 2017  

En oversigt over alle arrangementer på Horsens Ny Teater i efteråret 2017.

Advertisement