Page 1

MEER DAN CIJFERS

De Horlings Overstapservice Een handig hulpmiddel


De Horlings Overstapservice: een handig hulpmiddel Overweegt u te veranderen van accountant? Of wilt u meer van onze diensten gebruik maken? Dan is de Overstapservice een handig hulpmiddel. Horlings bepaalt samen met u vrijblijvend wat overstappen u kan opleveren. Ook faciliteert Horlings de overstap zodat uw financiële zaken soepel doorlopen.

Hoe werkt de Overstapservice?

■ Onze transparante en vaste prijzen, onderscheidende dienstverlening en interessante pakketten vragen om een voor u eenvoudige methode om over te stappen naar een betere dienstverlening. ■ Geheel vrijblijvend voeren wij een scan uit op uw administratie. Het doel is te bepalen welke verbete ringen er concreet kunnen worden doorgevoerd. Advies waar u direct iets aan heeft. ■ Naast de administratie scannen wij uw fiscale positie. Ook daarbij is de doelstelling te komen tot een eerste oordeel over de fiscaliteit van de organisatie. Wij informeren de Belastingdienst dat Horlings uw fiscaal adviseur is en regelen dat u bij ons in de uitstel regeling wordt opgenomen voor de aangiften IB / VPB. Adresgegevens worden automatisch aangepast. ■ Indien uw administratie draait op “eigen” software van uw accountant dan faciliteren wij de overgang naar onze standaard software, ook in een online omgeving. Uiteraard kunt u ook uw eigen administratiepakket behouden. ■ Samen informeren wij uw huidige accountant met onze handige overstapbrief. Wij wisselen zelf zoveel mogelijk informatie met deze accountant uit, zodat u zo min mogelijk wordt belast met vragen over het verleden.

Veelgestelde vragen Overstapservice Waarom overstappen? Wij bieden gunstige voorwaarden, zoals een betere service, een vaste en vaak lagere prijs en meer transparantie. Met onze Overstapservice wisselt u snel en gemakkelijk van uw huidige accountant naar Horlings.

Kan ik geld besparen als ik overstap en hoeveel? Met de Overstapservice wordt vrijblijvend in kaart gebracht hoeveel u kunt besparen. Daarbij kijken wij niet alleen naar de externe - maar ook naar de interne kosten. Zo kan bijvoorbeeld het toepassen van geavanceerde scantechnieken met geautomatiseerde boekingen, al dan niet gekoppeld aan uw online bankgegevens, een aanzienlijke besparing opleveren in administratieve werkzaamheden. In sommige gevallen zelfs meer dan 50%! Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.


STAP 1 STAP 2

STAP 3 STAP 4

Wat moet ik doen om over te stappen?

Neem telefonisch of via www.horlings.nl contact met ons op en refereer aan onze Overstapservice. Na het contact ontvangt u direct een bevestigingsmail. Binnen 1 werkdag neemt een adviseur van Horlings contact met u op om een persoonlijke afspraak te maken. Onze adviseur brengt samen met u vrijblijvend in kaart wat overstappen voor u oplevert. Welke kosten u in- en extern kunt besparen op uw financiële administratie en welke mogelijkheden wij fiscaal zien. Samen met u bepalen we op welke gebieden de dienstverlening beter kan. Horlings regelt de overstap met de huidige accountant en de Belastingdienst. U heeft er dus verder geen omkijken naar.

Binnen 2 tot 4 weken is de overstap gerealiseerd. Niet tevreden? Tenzij wij uitdrukkelijk iets anders afspreken, geldt bij ons geen opzegtermijn. Binnen 3 maanden na uw overstap kunt u deze ook nog eens kosteloos terugdraaien.

Stap gemakkelijk over met de Overstapservice Wilt u ook eenvoudig en soepel overstappen naar Horlings? Vraag dan nu de Overstapservice aan. Vul het contact formulier in op www.horlings.nl of bel ons op 020 570 02 00.

Is de Overstapservice gratis? Dat ligt eraan. Wij rekenen een eenmalig vast bedrag voor deze werkzaamheden ad € 1.250,-. Bij afname van een dienstenpakket met een waarde op jaarbasis boven de € 7.500,is de overstapservice gratis.

Is, ondanks de eenmalige kosten en inspanning, overstappen interessant? Ja. Met de Overstapservice neemt Horlings alle zaken uit handen die samenhangen met de overstap tegen een éénmalige, geringe vergoeding. Indien u meerdere diensten afneemt bij Horlings, kan de overstapservice zelfs gratis zijn.

Waarom een overstapservice van Horlings?

Onderzoek wijst uit dat wanneer ondernemers willen overstappen naar een andere accountant, het regelen van de verschillende formaliteiten als belastend wordt ervaren. Daarom introduceert Horlings de Overstapservice. Hiermee stapt u eenvoudig en snel over naar Horlings.

Waarmee onderscheidt Horlings zich van andere accountants? Horlings biedt uitstekende dienstverlening tegen transparante en vaste prijzen. Met onderscheidende producten die in pakketvorm zijn af te nemen, is Horlings duidelijk anders dan andere accountants.

Verdient Horlings aan mijn overstap? Horlings verdient niet aan uw overstap. Overstappen wordt tegen kostprijs in rekening gebracht.

Waar kan ik terecht met een klacht over het overstappen? Horlings beschikt over een klachtenprocedure. Wanneer u een klacht heeft, zorgt ons bestuur voor een concrete en snelle behandeling van uw klacht.

Hoe lang duurt het voordat ik ben overgestapt met de Overstapservice? Binnen 2 tot 4 weken is de overstap gerealiseerd.

Kan ik een overstap annuleren?

Bent u niet tevreden over uw overstap? Bij ons geldt geen opzegtermijn. U kunt direct uw overstap annuleren. Binnen 3 maanden na overstap kunt u de overstap terugdraaien en brengen wij u geen kosten in rekening voor de overstap.

Moet ik zelf mijn oude accountant opzeggen?

Samen informeren wij uw huidige accountant met onze handige overstapbrief. Wij wisselen zoveel mogelijk informatie met uw oude accountant uit, zodat u zo min mogelijk wordt belast.


AMSTERDAM Jozef IsraĂŤlskade 46 NL-1072 SB Amsterdam Postbus 53045 NL-1007 RA Amsterdam T +31 (0)20 570 02 00

HEEMSTEDE Bronsteeweg 10 NL-2101 AC Heemstede Postbus 3054 NL-2001 DB Haarlem T +31 (0)23 516 06 20

De Horlings Overstapservice

OVERST-SERV_1.062013

Een handig hulpmiddel

horlings nl

De Horlings Overstapservice  
De Horlings Overstapservice  

Veel ondernemers overwegen uit onvrede over hun huidige accountant, over te stappen naar een ander kantoor. Er heerst echter vaak de vrees d...

Advertisement