Page 1

sponsor principal

organizator

co-organizator Primăria Č™i Consiliul Local Alba Iulia

partener media

www.albafilmfest.ro


Filmele în care muzica are un rol principal, documentare despre viața artiștilor, musical-uri, concerte și câteva din cele mai bune pelicule românești din toate timpurile sunt vedetele fiecărei ediții a Alba Iulia Music & Film Festival. Un eveniment unic în România, festivalul leagă lumea celor două arte, pe spectaculoasa scenă a cetății Alba Carolina.


Alba Iulia Music & Film Festival înseamnă:

Filme de referință Musical-uri Concerte live


8.500

7.600

spectatori

2012 2013

Ediția a doua Alba Iulia, 5-8 septembrie 2013


Cristian Hordilă managerul festivalului

„Spectatorii din Alba Iulia au confirmat ceea ce noi am intuit cu doi ani în urmă: există aici dorința de a vedea filme de calitate, de a participa la concerte, de a discuta cu invitați, interes pentru actul cultural în general. Alba Iulia poate deveni cetatea culturii și e un loc ideal pentru asemenea evenimente”

Mircea Hava

primarul municipiului Alba Iulia „Apetitul albaiulienilor şi al turiştilor pentru evenimente culturale de o reală valoare este cel mai bun argument să facem tot ceea ce depinde de noi pentru să ridicăm standardele şi mai sus. Alba Iulia Music and Film Festival este şi trebuie să devină un reper cultural solid pentru toţi românii care apreciază frumosul în două dintre formele sale cele mai prezente şi «digerabile»: filmul şi muzica”


PALATUL PRINCIPILOR

SALA FERDINAND

PIAȚA CETĂȚII

O SCENĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA Alba Iulia Music & Film Festival este pus în scenă în cea mai mare și mai spectaculoasă cetate vauban din România, Alba Carolina. În zona centrală, recent restaurată de administrația locală, festivalul are trei spații în care muzica și filmul strâng mii de oameni și aduc cetatea la viață.


DESCHIDEREA OFICIALĂ filmul „În fiecare zi mi-e dor de tine” salutul Gărzii Romane de la Apulum show pirotehnic CRISPUS muzică de film cu orchestra de suflători „Valahia”

1.800 de spectatori


Proiecție „Balkan Melody” concert live Ioan Pop și grupul Iza 1.000 de spectatori


Proiecție „Funeralii fericite”, de Horațiu Mălăele 1.400 de spectatori


1.000 de participanți Concert live VUNK


RECORD DE AUDIENȚĂ – 1.500 de persoane

Proiecția „Noi cei din linia întâi”

Invitați speciali: Mircea Albulescu, Ion Besoiu, Bogdan Stanoevici și George Alexandru


Întreaga cetate prinde viață și nu este colț în care să nu se ducă vestea despre festival. Sute de afișe și bannere anunță evenimentul, completate de animațiile de pe ecranele LED din rețeaua outdoor a orașului.

PROMOVARE OUTDOOR


PUBLICAȚIILE FESTIVALULUI Mii de flyere și broșuri-program sunt răspândite în întreg orașul, pentru ca informația cu privire la program, evenimente și invitați speciali să ajungă în fiecare casă.


sponsor principal

prezentat de

Parteneri media: organizator

co-organizator Primăria și Consiliul Local Alba Iulia

PARTENERI MEDIA Presa locală și națională a acordat spații largi evenimentului din Alba Iulia. Festivalul a beneficiat de machete de presă, spoturi radio & TV, precum și de ample spații editoriale. Printre suporturile media care au promovat evenimentul prin spoturi și machete sunt KISS FM, Unirea, Alba 24, Informația de Alba, PRO TV & Pro FM Alba, Atlas FM. La nivel național, printre cei care au scris și vorbit despre festival se numără Forbes, Agerpres, Radio România, Dilema Veche sau Cațavencii.

partener media

produs de


2.000 fani pe Facebook

8.081 interacțiuni pe Facebook

148.025

PROMOVARE ONLINE

public total lunar, măsurat la finalul festivalului

Site-ul www.albafilmfest.ro și pagina facebook.com/albafilmfest sunt structura care stă la baza promovării online a festivalului.

1.378 vizite pe www.albafilmfest.ro *

Fani = likes la finalul festivalului; interacțiuni = people talking about this, total lunar; public total lunar = 28-days total reach, măsurat la finalul festivalului


Ediția a treia Filmele bune și muzica live se întorc la Alba Iulia

4-7 septembrie 2014

Alba Iulia Music & Film Festival 2013  

Prezentare post festival

Advertisement