Page 1

Hopman Huis & Wonen JAARGANG 7 OKTOBER 2013

Beste Lezer, Hierbij ziet u de eerste uitgave van het blad Hopman Huis & Wonen, welke al 7 jaar in de regio Castricum-Limmen-Uitgeest tot en met Heiloo-Egmond werd uitgebracht, maar nu over meer dan 173.000 adressen in samenwerking met HDC Media in meerdere weekbladen wordt verspreid van Beverwijk-Velsen-Noord-Wijk aan Zee in het zuiden tot en met Schoorl-Heerhugowaard-Langedijk in het noorden. Hopman ERA makelaars met twee vestigingen in Castricum en Heiloo biedt hiermee aan haar verkopers een mooi podium voor het bij Hopman in opdracht zijnde woningaanbod. Naast veel woningen ook nieuws over de woningmarkt en alles wat met huizen en de makelaars van Hopman te maken heeft. Adri Hopman

Aantrekkelijk om nu een huis te kopen Alle signalen over de woningmarkt komen langzaam op groen te staan. Het vertrouwen in de woningmarkt stijgt (zie artikel op bldz 2 ) al 2 kwartalen achter elkaar. De rente staat laag en de prijzen van woningen bodemen aardig uit. Het is dus aantrekkelijk om nu een huis te kopen. We zien die belangstelling concreet terug in het aantal kijkers en moeten constateren dat onze agenda’s de laatste weken behoorlijk vol raken met afspraken. Verdraaid leuk dus voor al die verkopers, die al langer een woning in verkoop hebben. Een behoorlijke animo is er nu ook van 30-40 tigers met kids, die terug willen van de drukte van de randstad naar Kennemerland. Ze zijn dat negatieve gedoe zat, wachten al 4 a 5 jaar hun kansen af en zien nu opportunity’s in de markt. Veel senioren zijn nog niet zover. Terwijl er juist voor hen hele mooie kansen voor het grijpen liggen om een mooi appartement te huren of te kopen, zeker in Castricum en Heiloo. Laat u door ons informeren!

Opzoek naar partners

Top Gun training

Nieuwsgierig

Nu de markt weer aantrekt zijn wij op zoek naar partners, die graag makelaar willen worden. Wij kunnen hen onder de ERA-vlag een prima begeleiding bieden in hun eigen werkgebied. Mark Bonne informeert je daar graag over.

Onze kantoren zijn gehalveerd op 8 woensdagen. Bijna het gehele verkoopteam zit dan op de ERA cursus TopGun in Vught. Zij krijgen daar een behoorlijke training, die in de USA als de toptraining van het land beschouwd wordt. Dat belooft wat voor de toekomst.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Ons werkgebied loopt over het gehele verspreidingsgebied van deze bladen. Bel ons en een van onze vijf makelaars komt bij u langs.

Kom vrijblijvend kijken: er is meer mogelijk dan u denkt! Op zaterdag 5 oktober is het weer NVM Open Huizen Dag! Een mooie kans om tussen 11:00 en 15:00 uur geheel vrijblijvend binnen te kijken bij vele huizen. Door het ruime aanbod, de lagere rentestanden en gunstige huizenprijzen, betaalt u nu voor een koophuis lagere maandlasten dan een paar jaar geleden. Een groter huis kopen is daardoor ook betaalbaarder geworden. Bent u starter of huurder die wil kopen? Ook dan is er vaak meer mogelijk dan u nu wellicht denkt. Als u een leuk huis heeft gezien op de NVM Open Huizen Dag, schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij kan u nader informeren over huizen die u heeft bezocht, onderhandelingen voeren en u bij de aankoop ontzorgen. Kijk op hopmanmakelaars.nl of op funda.nl voor de deelnemende huizen. Tot 5 oktober!

Hopman ERA Makelaars Castricum Torenstraat 2a - 1901 ED Castricum 0251 - 65 77 00 castricum@hopman.nu

Hopman Makelaars Castricum

Hopman Makelaars Heiloo

Hopman ERA Makelaars Heiloo Kennemerstraatweg 330 - 1851 BJ Heiloo 072 - 533 40 95 heiloo@hopman.nu

www.hopmanmakelaars.nl

OPEN HUZEN ROUTE ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. Kom vrijblijvend huizen bekijken zonder afspraak!


www.hopmanmakelaars.nl Castricum Admiraal de Ruyterlaan 35

Castricum Dorpsstraat 149

Castricum C F Smeetslaan 183

Royaal en licht 3-kamer appartement van 76m² gelegen op de 3e en hoogste verdieping tegenover het “Kooiplein”. De buitengevels zijn recent voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.

Goed onderhouden, licht tweekamer hoekappartement op de derde en hoogste verdieping van appartementencomplex Aemstelveld in het centrum van Castricum.

Volledig anders en luxe is dit fraaie tweekamer appartement met schitterend uitzicht en een zonnig balkon op het zuidwesten, gelegen op de 6e etage in het fraaie complex Ambassadeur.

- lichte woonkamer van circa 31 m² met 2 balkons (oost en west) - 2 flinke slaapkamers en mooie badkamer - royale parkeergelegenheid direct voor de deur - bj 1966, woonopp. 76 m², inh. 242m³, voorschot stookk. € 60,- pm, serv.k. € 140,- p.m.

- de gehele woning is voorzien van een laminaatvloer - nabij het dorps- en winkelcentrum en op 5 min. loopafstand van station - voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein achter het appartementencomplex - bj 1984, woonopp. 60m², serv.kosten € 104,80 p.m.

- lichte woonkamer met extra zijraam en balkon op het zuidwesten - gehele app. is vzv laminaatvloer, glad stucwerk en spachtelputz - geen verbouwing nodig maar direct wonen - bj 1977, woonopp. 41m², balkon 6 m², serv.k. €230, - p.m. incl. voorschot stookkosten

Vraagprijs: € 130.000,- K.K.

Vraagprijs: € 139.000,- K.K.

Vraagprijs: € 140.000,- K.K.

Castricum Jan Evertsenlaan 15

Castricum Raadhuisplein 80

Castricum Geesterduinweg 112

Comfortabel gelijkvloers wonen in een bungalow met garage, 3 slaapkamers en een ruime woonkamer die uitkijkt op de straat en de zonnige patiotuin. Winkels en zorg onder handbereik en op korte afstand van het NS-station, dorpscentrum en park.

Gunstig aan de C.F.Smeetslaan gelegen 3-kamer hoekappartement op de 1e verdieping met een erker op zuid en een balkon op het zuidwesten met mooi uitzicht op de C.F.Smeetslaan.

Een heerlijk keurig onderhouden 3-kamer appartement van 60 m² op de begane grond, ideaal gelegen naast het winkelcentrum, met zonnige tuin op het zuidoosten en vrij uitzicht.

- L-vormige woonkamer 25 m² met balkon en erker, open keuken in hoekopstelling. - 2 slaapkamers , badkamer met douche en apart toilet - woonoppervlak 63 m², eigen CV, volledig geïsoleerd - Snelle aanaarding mogelijk, lage servicekosten

- luxe badkamer, geschikt gemaakt voor gebruikers met een beperking - royale tuin van 26m² op het zuidoosten met zonneterras - goede isolatie, lage servicekosten € 70,64 p.m. - bj 1987, woonopp. 60m²

- L-vormige woonkamer (31 m²) met grote schuifpui naar tuin van 88 m² - bj 1965, woonopp.105 m², inh. 440 m³, perceelopp. 321 m² - woning is bouwkundig gekeurd, rapport is ter inzage - ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Vraagprijs: € 275.000,- K.K.

Vraagprijs: € 155.000,- K.K.

Vraagprijs: € 160.000,- K.K.

Castricum Raadhuisplein 34

Castricum De Loet 116

Castricum De Loet 280

Gunstig gelegen bij winkelcentrum Geesterduin ligt op de 1e verdieping dit goed onderhouden en heerlijk lichte 3-kamerhoekappartement met een erker en balkon op het westen.

Ruim 4-kamer app. van 101m² gelegen op de 2e etage met balkons op het zuidoosten en zuidwesten. Het complex “Duinzicht” beschikt over een lift en ligt bij het winkelcentrum Geesterduin.

Op de 10e en hoogste verdieping gelegen keurig onderhouden 4-kamerappartement met een schitterend uitzicht over de weilanden, het dorp en de duinen.

- L-vormige woonkamer met balkon - geheel voorzien van laminaatvloer - bj 1988, woonopp. 63 m², lage serv.kosten € 71,66 p.m. - volledig geïsoleerd

- woonkamer met fraai uitzicht, dichte keuken - bj 1972, serv.k. ca . € 198,-- p.m., voorschot stookk € 88,- p.m. - 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten - ruime parkeergelegenheid direct voor het gebouw

-gehele appartement is vzv een parketvloer - elektrisch zonnescherm en rondom isolatieglas - keuken met inbouwapparatuur - serv.k. € 218,95 p.m.

Vraagprijs: € 164.500,- K.K.

Vraagprijs: € 175.000,- K.K.

Vraagprijs: € 175.000,- K.K.

Castricum De Loet 240

Castricum Torenstraat 4 H (+G)

Castricum Bartokstraat 15

Sfeervol 4-kamer app. van 101m² gelegen op de 5e etage met vrij uitzicht en balkons op het zuidoosten en zuidwesten. De keuken is open naar de woonkamer en 1 slaapkamer is in gebruik als eetkamer.

Zeer gunstig en in het centrum gelegen 3-kamerapp. van 82 m² op de 2e en hoogste woonlaag met lift, grote berging in de kelder en mogelijkheid tot bijkopen van een parkeerplaats in de kelder.

Goed onderhouden en gelegen aan een rustige straat treft u deze uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin, royale berging, luxe badkamer en 3 slaapkamers. Winkels en scholen op loopafstand.

- woonkamer vzv geluidsisolerende wand, 3 slpk waarvan 1 in gebruik als eetkamer - lift, inpandige berging, ruimte parkeergelegenheid voor het gebouw - gelegen nabij het winkelcentrum Geesterduin - bj 1970, woonopp. 101m², serv.k. € 218,95 p.m.

- gelegen in het centrum, loopafstand van station en duinen - naastgelegen app. ook te koop, met deuropening verbonden met app. - optimale isolatie, airco in woonkamer, eigen cv - autolift naar parkeerplaats, vraagprijs: € 18.000,-- kk - bj 2003, woonopp. 82m², serv.kosten € 145,80 p.m.

- fraai aangelegde achtertuin op het zuidoosten - met berging over volle breedte (13m²) met toegangsdeur voor motor - dakisolatie en isolatieglas - bj 1964, perceelopp.152m², inh. 344m³ - woonopp.114m²

Vraagprijs: € 175.000,- K.K.

Vraagprijs: € 212.500,- K.K.

Vraagprijs: € 214.000,- K.K.

OPEN HUZEN ROUTE ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. Kom vrijblijvend huizen bekijken zonder afspraak!


www.hopmanmakelaars.nl Castricum Admiraal de Ruyterlaan 26

Castricum Cieweg 78

Castricum Nienke van Hichtumstraat 9

Royaal 4-kamer app. van liefst 135m² met fraai uitzicht over waterpartij. Het appartement is gelegen op de 3e en hoogste etage van het appartementengebouw “Lathyrus”.

Heerlijk ruime eengezinswoning met een riante zolderkamer met 2 dakkappellen en een vrij gelegen zonnige achtertuin op het zuiden.

Ruime moderne en uitgebouwde hoekwoning met royale woonkamer, 4 slaapkamers en een heerlijk zonnige tuin op het zuidoosten. Gelegen in rustige omgeving met veel groen.

• woonoppervlak 135m², isolatieglas, lift-aanwezig • het buurtwinkelcentrum in op loopafstand • servicekosten € 257, - pm voor o.a. onderhoud/schoonmaak • Garage apart bij te kopen. Vraagprijs € 25.000,- k.k.

Vraagprijs: € 215.000,- K.K.

• Ruime woonkamer van ca. 40 m2 • Totaal 4 slaapkamers • Op loop- en fietsafstand van het centrum en station gelegen • Bj 1972, inh. 425 m³, woonopp. 140 m², grondopp. 139 m²

Vraagprijs: € 249.000,- K.K.

- uitgebouwde L-vormige woonkamer van 47m² en open keuken - 4 slaapkamers, badkamer met ligbad/douche, 2e toilet - aanbouw 2002, dak-/gevel-/glas- en vloerisolatie - bj 1991, perceelopp. 197m², inh 423m³ - woonopp 124m²

Vraagprijs: € 267.000,- K.K.

Castricum Sifriedstraat 15

Castricum Prinses Marijkestraat 14

Castricum Bakkummerstraat 74

In een van de leukste straatjes van Bakkum, bijna in het bos, ligt dit sfeervolle vrijstaande woonhuis op u te wachten. Een heerlijke plek om te wonen en een huis dat het verdient te worden aangepast aan de wensen van deze tijd.

Altijd al gedroomd van een grote tuin en een serre, houdt u van een grote woonkamer en zoekt u 5 slaapkamers. Dan is deze in het centrum gelegen goed onderhouden gezinswoning zeker een bezichtiging waard.

Vrijstaand wonen in een gemoderniseerde en zeer fraai met behoud van originele details uitgeb. woning die u niet alleen het gemak van slapen op de begane grond biedt maar ook werken aan huis of een praktijk mogelijk maakt in de riante blokhut.

- bj 1919, perceelopp 269m², inh. 408m³, woonopp.90m² - tuin op het westen met daarin een grote stenen berging van 24m² - uitgeb. woonkamer van 34m², 3 slaapkamers - ook geschikt als nieuwbouwlocatie

Vraagprijs: € 285.000,- K.K.

- L-vormige woonkamer van 40m², eetkamer en keuken (samen 20m²) - dak-/vloer- en gevel isolatie, isolatieglas - centraal gelegen in oude dorpscentrum aan rustige straat - bj 1953, perceelopp. 265m², inh. 423m³, - woonopp. 144m²

Vraagprijs: € 296.000,- K.K.

Positief het laatste kwartaal van 2013 in! De laatste tijd zijn er veel positieve berichten in de media omtrent de huizenverkoop. Het kadaster registreerde meer verkopen dan een jaar eerder en de Rabobank verwacht een kentering in de woningmarkt. De ING meld ook “Het vertrouwen van potentiele starters en koopwoningbezitters in de Nederlandse woningmarkt is het afgelopen kwartaal met 4 punten verder gestegen tot 106. De stijging van de woonindex is het gevolg van een sterke stijging van het vertrouwen onder koopwoningbezitters dat het aantal verkochte woningen zal toenemen. Het aantal starters dat het nu een gunstige periode vindt om een huis te kopen is niet eerder zo hoog geweest sinds de start van de meting in 2006. Zowel de meeste starters als koopwoningbezitters verwachten dat de bodem van de huizenprijzen in zicht is.” In de regio zijn behoorlijke marktverschillen, maar wij zijn positief gestemd! Ten eerste door een drukkere agenda met meer kijkers. Onze ervaring leert dat deze kijkers serieuzer zijn, maar belangrijker, dat ze kunnen en willen handelen. De afgelopen periode hebben wij op een 3-tal woningen meerdere bieders gehad waardoor deze woningen succesvol zijn verkocht binnen 1 á 2 maanden! Maar ook starters zijn zeer actief; de appartementen van Villa Rotonda in Castricum zijn in recordtijd verkocht! Binnen twee maanden werden door 43 starters op de woningmarkt het koopcontract getekend. Voor hen is nu de financieringsperiode ingegaan.

Woningcoöperatie Kennemer Wonen is zeer content met dit resultaat. De realistische verkoopprijzen, de korting middels Koopgarant en de starterslening die aangeboden werd door gemeente Castricum hebben allemaal aan dit resultaat bijgedragen! Dit jaar nog sluiten we af met 2 Open Huizen Routes, waarvan op 5 oktober de eerste plaats vindt. Er staan meer bezichtigingsafspraken in de agenda en het aantal verkopen is gestegen. Door deze positieve ervaringen kijken wij positief uit naar het laatste kwartaal van 2013!

• sfeervolle woonkamer met houtkachel, woonkeuken met “serre” • bj 1906, perceelopp. 293m², woonopp. 92m², inh. 300m³, blokhut 37m² • diepe achtertuin op het westen • verbouwing 2009, dak-/ gevelisolatie en isolatieglas

Vraagprijs: € 298.500,- K.K.

Castricum Sans Souci

Service appartementen Sans Souci Sans Souci biedt u ruime appartementen, waar senioren met behoud van hun privacy zelfstandig, gerieflijk en goed verzorgd kunnen wonen in een vriendelijke omgeving. Zelfstandig wonen met behoud van privacy staat voorop in Sans Souci. Het servicepakket biedt een alarmerings-systeem, een alarm opvolging door de eigen 24-uurs dienst, huishoudelijke hulp en maaltijden uit eigen keuken. Voor de bewoners staan een fraaie recreatiezaal, biljartkamer / bibliotheek, fitnessruimte en mooie tuin ter beschikking. Vraagprijzen vanaf: € 76.000,- K.K.

Bent u ook benieuwd of 2013 voor u positief afgesloten kan worden? Wij komen graag bij u langs om te kijken wat uw woning waard is, en wat wij voor u kunnen betekenen.

Castricum Sans Souci 68

Eindelijk is er weer een royaal 3-kamer service app. te koop! Met een woonoppervlak van 108m² en luxe afwerking is dit zo goed als nieuwe appartement op de 4e verdieping zo te betrekken. - woonkamer van 25m² met aangrenzend de eetkamer met open keuken van 35m² - servicekosten 1-pers. € 936, - pm; 2 pers. € 1.051, - pm. - in 2010 verbouwd - gunstig gelegen bij winkelcentrum Geesterduin

Vraagprijs: € 145.000,- K.K.

OPEN HUZEN ROUTE ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. Kom vrijblijvend huizen bekijken zonder afspraak!


www.hopmanmakelaars.nl Castricum Cieweg 42

Castricum Gladiolenveld 7

Castricum Sleutelbloem 2

Royale goed gebouwde hoekwoning met zowel een zonnige zij- als achtertuin, veel privacy en de mogelijkheid om 2 naastgelegen garages bij te kopen. Laat u verrassen door de ruimte van deze ideale gezinswoning met scholen en winkels in de buurt en station op loopafstand.

In alle rust kunnen genieten in uw eigen tuin(west) aan het water met een buitengewoon uitzicht. Dat biedt deze royale gezinswoning met 5 slaapkamers, hobbykamer en grote berging.

Rustig en in een heerlijk groene omgeving nabij winkelcentrum en scholen ligt deze royale uitgebouwde hoekwoning met serre en ommuurde tuin op het zuidoosten.

- tuin west aan het water met vlonder, tuinverlichting - bj 1982, perceelopp. 163m², inh. 477m³, woonopp. 147m² - dak-/gevel- en vloerisolatie, ged. isolatieglas - ruime parkeergelegenheid

- Z-vormige woonkamer en open uitgeb. keuken - 4 grote slaapk., badkamer met ligbad/douche, apart toilet - degelijke bouw met betonvloeren en ankerloze spouwmuren - bj 1974, perceelopp. 220m², inh, 510m³ - woonopp. 161m²

- 2 grote slaapk.(waren er 3), zolder met grote 3e slaapk. (2 mogelijk) - ankerloze spouwmuren, betonnen begane grond en verdiepingsvloer - 2 naast elkaar gelegen garages, Vr.pr. € 34.000,-- kk per suk - bj 1972, woonopp. 140 m², perceelopp. circa 213 m², inh 429m³

Vraagprijs: € 300.000,- K.K.

Vraagprijs: € 310.000,- K.K.

Vraagprijs: € 322.000,- K.K.

Castricum Dorpsstraat 21

Castricum Van Haerlemlaan 42

Castricum Molenweide 54

In het centrum op steenworp van het nieuwe winkelcentrum en het station ligt deze “monumentale” 100 jaar oude fraai ogende vrijstaande woning. De woning heeft o.a. op de begane grond hoge plafonds en een royale luxe keuken

Vrijstaand huis met zoveel ruimte dat je wel veel hobby’s of kinderen moet hebben om het te vullen! Bescheiden tuin, maar wel super zonnig. Gelegen aan een levendige straat.

Uitstekend geschikt voor mensen die royaal willen wonen. In alle rust gelegen kloeke hoekwoning met 5 slaapkamers, grote tuin op het noordoosten met aansluitend een parkje.

- 2 slaap / hobby kamers van 10 m² en 11 m² op aangebracht - 3 slaapkamers op 1e verd. 25m², 14,5m² en 14m², alle met vaste kasten - bj. 1988, woonopp 146 m², inh 521 m³, grondopp 253 m² - L-woonkamer 40 m² zuidgericht, open keuken 10 m² - inpandige berging en houten fietsenschuur

- woonkamer van 46m², open keuken, 5 grote slaapkamers - ankerloze spouwmuren en betonvloeren, dak-/ gevelisolatie - Winkelcentrum en scholen op loopafstand -bj 1978, inh 478m³, perceelopp. 224m² - woonopp. 152m²

- grote woonkamer, aparte eetkamer en 3 slaapkamers - bj 1910, perceelopp. 262m², bruto inhoud 406m³, woonopp.112m² - isolatieglas en ged. dakisolatie - zonnige achtertuin met sierbestrating en waterput.

Vraagprijs: € 325.000,- K.K.

Vraagprijs: € 330.000,- K.K.

Vraagprijs: € 339.000,- K.K.

Castricum Bremlaan 24

Castricum Torenstraat 19

Castricum La Fontainestraat 14

Deze robuuste 2-onder-1 kapwoning met garage is fraai gelegen tegenover een parkje aan een rustige straat maar toch op loopafstand van het gezellige dorpscentrum.

Een uniek huis, dat is deze 2-onder-1 kapwoning met garage, 4 slaapkamers, een bijkeuken en een zonnige tuin. Gelegen in het centrum en de laatste jaren met liefde gerenoveerd waarbij behoud van de karakteristieke jaren ‘30 stijl voorop heeft gestaan.

Het grootste huis in zijn soort is dit royale en goed onderhouden herenhuis met dakopbouw, maar liefst 5 slaapkamers, een aparte TV-hobbykamer, studeerkamer en een zonnige tuin op het westen met een stenen berging.

- eetkamer, woonkamer, 5 slaapkamers en luxe badkamer - dakisolatie en isolatieglas, vrij uitzicht, gelegen nabij winkels en station - parkeergelegenheid voor 3 auto’s op eigen oprit - perceelopp. 212m², woonopp. 129m², inh. 455m³

- royale woonkamer, toaal 8 kamers, waarvan 6 slaapkamers - bouwjaar 1976, inhoud 674 m³, perceelopp. 230 m², woon opp. 207m² - ankerloze spouwmuren en betonnen vloeren - gunstig gelegen nabij scholen en winkels

- bj 1968, perceelopp. 274m², inh. 462m³, woonopp. 138m² - 4 slaapkamers en grote garage/berging van 25m² - gelegen tegenover parkje in kindvriendelijke omgeving - gevelisolatie en vnl. isolatieglas in kunststof kozijnen, spouwmuren rondom

Vraagprijs: € 340.000,- K.K.

Vraagprijs: € 349.000,- K.K.

Vraagprijs: € 375.000,- K.K.

Castricum Dr Jacobilaan 41

Castricum Bakkummerstraat 91

Castricum Meester Bodewesstraat 9

Direct aan de bosrand van Bakkum, midden in het groen ligt deze uitstekend onderhouden, uitgebouwde en sfeervolle 2-onder-1 kapwoning met garage en fraai aangelegde 22 meter diepe achtertuin.

Royaal vrijstaand woonhuis met 7 slaapkamers, 5 badkamers en een zonnige tuin met zwembadje. In het huis zijn 4 studio’s die momenteel verhuurd worden. Deze studio’s liggen op de verdieping en hebben een eigen opgang.

Zeer ruim herenhuis met garage en zonnige 11 meter achtertuin op het zuid-westen, gelegen in kindvriendelijke buurt op een uitstekende locatie nabij het dorpscentrum.

- L-vormige woonkamer, half open keuken, 2 slaapkamers - stenen garage van 4m x 6,1m - ged. muurisolatie/dakisolatie en isolatieglas - bj 1916, perceelopp. 426m², inh. 345m³ - woonopp. 92m²

Vraagprijs: € 375.000,- K.K.

- beg.gr: woonkeuken, woonkamer, 3 slpks en luxe badkamer - gelegen in Bakkum op loopafstand van bos en duin - geschikt voor: volledige eigen bewoning, en kamerverhuur - bj 1925, perceelopp. 320m², woonopp. 252m², inh. 783m³

Vraagprijs: € 400.000,- K.K.

- L-vormige woonkamer 43 m² met massieve parketvloer, open keuken - bj 2001, grondopp. 238 m², inh. 484 m³, woonopp. 142m² - 3 slaapk. met mogelijkheid tot 4 à 5 - op loop- of fietsafstand van winkels, scholen, NS station en centrum

Vraagprijs: € 400.000,- K.K.

OPEN HUZEN ROUTE ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. Kom vrijblijvend huizen bekijken zonder afspraak!


www.hopmanmakelaars.nl Castricum Laan van Albert’s Hoeve 116

Castricum Gasstraat 3E

Castricum Mendelssohnlaan 5

aangelegde zonnige en besloten tuin op het zuid-westen. Eigen oprit en garage, waardoor ruim plaats voor auto’s.

Een “loft” met een vloeroppervlak van 432 m2 en een buitenterras van 170 m2, waar je kunt wonen, werken en recreëren. Met een allure waar je hart stil van staat. En dat in Castricum op loopafstand van het NS station, duinen en dorpskern.

Een bungalow met een woonoppervlak van 132m², 5 slaapkamers en een ruime garage. Dit gekoppeld aan rust en vrijheid op dit door groen omzoomde perceel van 862m² is een aantrekkelijke combinatie.

- inpandige garage van 18m² met verwarming, elektra en el.deur - isolatieglas rondom, geïsoleerde betonvloer - hoogwaardig en energiezuinig gebouwd door Freco Huis van houtskeletbouw - bj 1993, Inh wh 480m³, inp. garage 55m³, grondopp 383 m², woonopp. 129m², inp. garage 18m²

- Nieuw gebouwd c.q. herbouwd op en in het bedrijfspand van voorheen Hovor mode; - Dit prachtig gebouwde app. behoort feitelijk in een architectuurboek - Nadere afwerking, verwarming etc. naar behoeven uit te voeren.

- 2 slaapkamers en badkamer op begane grond - dak-/gevel- en vloerisolatie, vnl. isolatieglas, dak vernieuwd 2011 - mogelijkheden voor uitbouw zijn ruimschoots aanwezig - bj 1964, perceelopp. 862m², inhoud totaal 555m³ - woonopp. 132m², garage 22m²

Vraagprijs: € 425.000,- K.K.

Vraagprijs: € 500.000,- K.K.

Vraagprijs: € 499.000,- K.K.

Castricum Hoogeweg 10

Akersloot Beatrixlaan 1a

Limmen Binnenhof 16

Heerlijk op de ruimte wonen in dit vrijstaande huis in Noord-Bakkum met een verwarmd buitenzwembad op 1.800 m2 grond. Of droomt u van een villa naar eigen ontwerp ? Of 34.000 m2 extra grond?

Op deze mooie en grote kavel van 640 m2 kunt u eindelijk uw droom realiseren: de bouw van een vrijstaand huis naar uw eigen wens op een prachtige plek.

Wilt u een zonnig balkon en uitzicht over de boomtoppen van Limmen? Kom dan naar de Binnenhof 16 in Limmen! Een van alle gemakken voorzien startersappartement met parkeerplaats onder de carport en extra grote berging.

- Twee loodsen van elk 192 m2, ruimte voor bijv. auto’s en paarden - Groot perceel tuingrond van 3,4 ha van de Hoogeweg tot de Heereweg en daarmee grenzend aan het Noordhollands duinreservaat. Dit perceel heeft een agrarische bestemming en kunt u er apart bij kopen; - Prachtige vergezichten over de bollenvelden naar de duinen.

De ligging is zeer centraal in hartje Akersloot nabij alle voorzieningen. De prijs van deze kavel is “echt zoals deze hoort te zijn”.

ud

de

VE

Vraagprijs: € 195.000,- K.K.

Vraagprijs: € 149.000,- K.K.

on

Vraagprijs: € 525.000,- K.K.

rv oo

be

ho

RK O r C

HT

- bj. 2006-2007, Inhoud ca. 170 m³, gebruiksoppervlakte ca. 54 m² - servicekosten € 59,87 p.m. inclusief opstalverzekering, gebruik water - volledig geïsoleerde woning

Limmen Binnenhof 2

Limmen Achterweg 7

Limmen Rijksweg 174a

Luxe afgewerkte 2-kamerappartement op de begane grond met 2 royale terrassen op het oosten en het zuiden en eigen parkeerplaats. Het appartement is met grote zorg afgewerkt, waaronder volledig voorzien van vloerverwarming en airco.

Statige en goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning op een mooie kavel van 271 m² en met wel een hele royale garage! De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt over 4 slaapkamers.

Vrijstaand wonen aan de rand van Limmen op een kavel van 385 m² en een bijzonder grote garage? Geniet van het vrije uitzicht en alle voordelen van vrijstaand wonen!

- bj. 1970, Inhoud 384 m³ - gebruik opp. 124 m², Perceelopp. 271 m² - gevels zijn in 2012 geïsoleerd - garage is geschikt voor camper of caravan

- bj 1964, bijkeuken/dakterras 1986 - perceelopp. 385 m², Inhoud 330 m³ - gebruiksopp. 97 m² - grote garage, berging en kas

- bj. 2006-2007, Inhoud: ca. 175 m³ - gebruiksoppervlakte: ca. 59 m² - volledige geïsoleerd - servicekosten ca. € 80,- per maand inclusief gebruik water

Vraagprijs: € 175.000,- K.K.

Vraagprijs: € 225.000,- K.K.

Vraagprijs: € 275.000,- K.K.

Limmen Enterij 38

Limmen Hogeweg 57

Limmen Westerweg 120

Altijd al royaal willen wonen? Dan is dit uw kans, deze compleet uitgebouwde woning maakt luxe, ruimte en rust betaalbaar! Laat u verbazen tijdens een bezichtiging in uw nieuwe woning.

Een typische jaren ’50 woning met veel lichtinval, kamer en-suite, meerdere kamers en prachtig gelegen op een ruime kavel van 591 m² gelegen op het zuidwesten. Naast de woning staat er nog een grote vrijstaande garage met plaats voor meerdere auto’s.

Waar in deze mooie omgeving vind je zo’n ruime bungalow met bijgebouw op een breed perceel grond met vrij uitzicht over de weilanden met schapen en koeien tot aan het Noord-Hollands Duinreservaat ?

- bj. 1992 - perceelopp. 240 m², inh. 448 m³, woonopp. 140 m² - compleet uitgebouwde en geïsoleerde woning

Vanafprijs: € 300.000,- K.K.

- bj 1948, buitenonderhoud van 2013 - inh 424 m³, Perceelopp. 591 m² woonopp. 126 m² - bouwkundig keuringsrapport aanwezig - ruime houten garage van 50 m²

Vanafprijs: € 400.000,- K.K.

- ruime woning met slaap- en badkamer op begane grond, fors woonopp. - bj 1977, inh bungalow 605m³, inh bijgebouw 158m³; grondopp. 613m² - sfeervolle salon met hoge kap en open haard; - breed perceel grond, bungalow 16,70 m breed met aan beide zijden een oprit;

Vraagprijs: € 450.000,- K.K.

OPEN HUZEN ROUTE ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. Kom vrijblijvend huizen bekijken zonder afspraak!


www.hopmanmakelaars.nl Limmen Vaartkant 44

Limmen Hogeweg 104

Limmen Hogeweg 58

Op een heel bijzonder en idyllisch plekje, omgeven door weilanden en water, staat deze vrijstaande villa met inpandige garage en schitterend uitzicht. Zowel ‘s winter als ‘s zomer een feest om er te wonen. Bent u op zoek naar het mooiste plekje in Limmen?

Met trots laten we u graag ‘de Loet’ zien! Deze in 1997 onder architectuur gebouwde villa staat op een mooie, ruime en zonnige kavel van 644 m² aan de rustige Hogeweg in Limmen.

Vrijstaand wonen in een goed gelegen en heerlijk ruim huis met o.a. 5 slaapkamers, 2 badkamers en een werkkamer. Daarbij een fraai aangelegde tuin die vanuit de verwarmde serre het hele jaar te bewonderen is.

- bj. 1997, inhoud 658 m³ - garage/praktijk ruimte is voorzien van elektra, water en verwarming. - perceelopp. 644 m², gebruiksopp 170 m² - woning is onder architectuur gebouwd

- begane grond is vzv vloerverwarming - bijkeuken, aparte wasruimte en dubbele garage - dak- en muurisolatie, isolatieglas - bj 1978, perceelopp. 778m², inh. 854m³, woonopp.212m², garage 31m²

- achtertuin van ca. 280 m² op het oosten - diverse ruimtes voor praktijk, atelier of andere hobby’s - 4 slaapkamers, maar meerdere mogelijk - perceelopp. 621 m², inh. 927 m³

Vraagprijs: € 550.000,- K.K.

Vanafprijs: V.A. € 540.000,- K.K.

Vraagprijs: € 575.000,- K.K.

Heiloo E.J. Potgieterweg 36

Heiloo Droonecampstraat 28

Wij bieden u nu wel een heel unieke kans! Want voor een zeer aantrekkelijke prijs komt deze gunstig gelegen middenwoning met vrij uitzicht in de verkoop. De woning staat op een ruime kavel van 179 m² en is altijd in goed onderhoud geweest.

Maak nu een afspraak om deze in 2000 uitgebouwde twee-onder-één kap woning te bekijken. Gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij scholen en winkels, is deze woning perfect voor jonge gezinnen.

Altijd al grootgrondbezitter willen zijn? Kom dan nu kijken op de Droonecampstraat 28 in Heiloo, want deze uitgebouwde hoekwoning staat op een kavel van ruim 500 m² en ligt zeer gunstig nabij het overdekte winkelcentrum.

- bj. 1960, inhoud ca. 294 m³ - gebruiksopper. ca. 91 m², perceelopper. 179 m² - woning gevels zijn in ca. 2005 opnieuw gevoegd - op de 1e verdieping zijn er kunststofkozijnen

- bj. 1956, uitbouw 2000, Inhoud 323 m³ - perceelopper 230 m², gebruiksoppervlakte 104 m² - er zijn nieuwe vloerbalken aangebracht en vloer is geïsoleerd - nabij winkelcentrum ’t Loo en scholen

- bj. 1957, inhoud 298 m³ - perceelopp. 513 m², gebruiksopper. 88 m² - bouwkundige keuring op aanvraag inzichtelijk - verkopers hebben de woning niet bewoond

ud

rv oo

de

VE

Vraagprijs: € 247.500,- K.K.

Vraagprijs: € 249.000,- K.K.

on

Vraagprijs: € 169.000,- K.K.

be

ho

RK O r C

HT

Heiloo De Laghe Weijdt 12

Heiloo Paardeweijdt 15

Heiloo Goodeslaan 5

Heiloo Hoogeweg 33

Recent uitgebouwde hoekwoning met zijaanbouw en dakopbouw, 4 slaapkamers, vrijstaande stenen garage en achtertuin op het zuiden, gelegen in plan Oost in een ruim opgezette groene en kindvriendelijke woonomgeving nabij basisscholen en Winkelcentrum ‘T Loo.

Goed onderhouden, licht tweekamer hoekappartement op de derde en hoogste verdieping van appartementencomplex Aemstelveld in het centrum van Castricum.

Aan de rand van Heiloo op een levendige locatie ligt deze vrijstaande woning met riante garage en carport op een perceel waar je u tegen zegt (915 m²). Nieuwbouw behoort tot de mogelijkheid!

- de gehele woning is voorzien van een laminaatvloer - nabij het dorps- en winkelcentrum en op 5 min. loopafstand van station - voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein achter het appartementencomplex - bj 1984, woonopp. 60m², serv.kosten € 104,80 p.m.

- bj. 1927, verbouwd in 1976 - inh. ca. 280 m³, woonopp. ca. 73 m², Garage 36 m² - mogelijkheden nieuwbouw op aanvraag - incl. grasmaaier

de

VE

Vraagprijs: € 349.000,- K.K.

Vraagprijs: € 350.000,- K.K.

ud

on

Vraagprijs: € 270.000,- K.K.

be

ho

R r v KO oo C r

HT

- nieuwe kozijnen, zijaanbouw en dakopbouw - woonkamer met vloerverwarming en spagtelputz wanden - bj. 1960, in 2008 geheel gerenoveerd - inh. 426 m³, woonopp. 126 m², perceelopp. 212 m²

Heiloo Burenweg 12

Heiloo Kennermerstraatweg 652

Royaal en comfortabel 3-k.app. op de 2e verdieping met ruim balkon, berging en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Bij binnenkomst word je verrast door het vele daglicht dat door het sfeervolle atrium binnenvalt.

Zoekt u een vrijstaand huis waarbij zowel huis als tuin royaal van afmeting moeten zijn? Dan is dit een huis dat aan uw wensen voldoet. Een woonkamer van 50 m², 5 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime keuken en een geïsoleerd tuinhuis in de schitterende achtertuin (320m²).

Wanneer u Heiloo binnenrijdt kunt u niet om deze dubbel bewoonde stolpboerderij heen! De oorspronkelijke boerderij is van 1887 maar is geheel verbouwd en gemoderniseerd in de periode tussen 1988 en 1995.

- zowel appartement als complex zelf luxe afgewerkt en v.v.. lift - woonopp. 100 m2, inh. 300m3 - entree met bellentableau - serv.k. 200 p.m.

- o.a. werkkamer op begane grond en geïsoleerd atelier in de achtertuin - achtertuin (20x16) op het noordoosten met volop zon en privacy - woonoppervlak 168 m², inhoud 563 m³, perceelopp. 558 m² - bouwjaar rond 1930, aanbouw 1991

- bj. 1887, verbouwd tussen 1988 – 1995 - perceeloppervlakte 1.141 m² - inhoud 1.017 m³ - gebruiksoppervlakte 231 m²

d

ho u

be

RK O r C vo o

de r

VE

Vraagprijs: € 449.000,- K.K.

Vanafprijs: € 652.000,- K.K.

on

Vraagprijs: € 419.000,- K.K.

HT

Heiloo Van Vladerackenlaan 5

OPEN HUZEN ROUTE ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. Kom vrijblijvend huizen bekijken zonder afspraak!


www.hopmanmakelaars.nl Bergen NH Emmalaan 15

In het buitengebied van Heiloo, in de nabijheid van het Julianaklooster, staat dit sfeervolle karakteristieke vrijstaande woonhuis, met royale tuin rondom, op 1500m² (60mx25m) eigen grond. In de bosachtige tuin vindt u volop vrijheid, rust en privacy.

Uniek in de spoorbuurt! Waar vind je nog een achtertuin van bijna 25 m diep op loopafstand van het centrum, het NS-station en alle voorzieningen? Deze tussenwoning met dakkapel, aanbouw en achterom is gelegen op 167m² eigen grond in charmant straatje in de gezellige Spoorbuurt.

Aan rustige, lommerrijke laan en op loopafstand van dorpscentrum gelegen vrijstaande bungalow met vrijstaande stenen garage. De lichte woning heeft 2 slaapkamers, ruime keuken en een fraaie L-vormige woonkamer met veel glas en is gericht op het zuidwesten.

- garage 6,26 x 5,43 en 2 bijgebouwen geschikt voor vele doeleinden - isolatieglas en ged. dak-, gevel- en vloerisolatie, elektrische screens - bj. 1910, in 1993 geheel gerenoveerd, perceelopp.1500m², woonopp.130m², inh. 390m³, grote schuur 7,9m x 4,42m

- bj. 1906, inhoud ca. 300m³ - gebruiksopper. ca. 91 m², perceelopper. 179 m² - woning gevels zijn in ca. 2005 opnieuw gevoegd - Op de 1e verdieping zijn er kunststofkozijnen

- gebruiksopper. ca. 110m², inh. 375m³, perceelopper. 437m² - dubbel glas, dakisolatie en muurisolatie - 1997, dak vervangen woonhuis en garage - garage met betonvloer van 3.40 x 5.60 meter

Vraagprijs: € 375.000,- K.K.

VE RK OC

Vraagprijs: € 169.000,- K.K.

VE RK OC

Vraagprijs: € 550.000,- K.K.

HT

Alkmaar Eendrachtsstraat 5

HT

Heiloo Hoogeweg 73

Heerhugowaard Middenweg 587

Egmond aan Zee Zeeweg 27

Uitgeest Langebuurt 41

Aan de bekendste en langste weg in Heerhugowaard in de Noord staat deze verassende, ruime en zeer scherp geprijsde boerderij. De woning is in 1984 gebouwd en was zijn tijd ver vooruit, er is namelijk dubbele bewoning mogelijk!

Licht, luxe afgewerkt en uitstekend onderhouden 4-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van het prachtige complex “Torenduin”. Een ideale 55+ woning met lift en terras (oosten).

Op een van de mooiste locaties van Uitgeest, pal in het centrum gelegen aan de Langebuurt, beiden we een perceel grond aan van circa 2.545m², welk perceel met een lengte van circa 150 m eindigt aan het prachtige binnenmeer van Uitgeest.

HT

Op het achtererf kunnen na sloop van de bedrijfspanden 335m² aan nieuw te bouwen woningen gebouwd worden. Korte: een uitdaging voor degene die een fraaie woonlocatie zoeken!

Vraagprijs: € 225.000,- K.K.

RK OC

Vraagprijs: € 495.000,- K.K.

- actieve Vereniging van Eigenaars - optimale isolatie (lage stookkosten) - bj. 2004, woonopp. ca. 99m² , balkon ca. 10m² - vraagprijs parkeerplaats € 12.500,-- k.k.

VE

- bj.1984, Inhoud ca. 1100 m³ - woning geschikt voor dubbele bewoning of als kangoeroe woning - perceelopp. 1350 m², Woonopp. ca. 400 m² - inruil van courante woning is mogelijk

Vraagprijs: € 800.000,- K.K.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA’S Je bent (kandidaat) makelaar, in dienst of ondernemer en op zoek naar vooruitgang. Je wilt excelleren, simpelweg bezig zijn met je vak, niet druk zijn met ondernemerszorgen, kunnen werken met het merk van een multinational als ERA en gezelligheid van “collega’s”. Wij bieden je hiervoor de faciliteiten. Faciliteiten die je de gelegenheid geven om je doelen te bereiken als zelfstandig makelaar.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: • aan- en verkoopbemiddeling • opdrachtverwerving • het onderhouden van contacten met opdrachtgevers

Wij voorzien je van o.a. opdrachten, leads, automatisering, marketingmiddelen, een zeer bekende bedrijfsnaam met een marktleidende positie in de regio Heemskerk tot en met Alkmaar, lidmaatschap bij de toonaangevende branchevereniging NVM, een werkplek en werken met gezellige mensen.

Wij vragen: • teamgeest • flexibele, dienstverlenende, actieve instelling • goede sociale en communicatieve vaardigheden • zelfstandig kunnen werken • stressbestendig • ervaring is vereist (KRMT), bij voorkeur in de regio • in bezit van rijbewijs

Wij zoeken zelfstandige makelaars voor de regio’s: Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest, Akersloot, Limmen, Heiloo, Bergen, de Egmonden en Alkmaar. Iedere zelfstandige makelaar is verantwoordelijk voor zijn eigen regio. Interesse? Stuur een e-mail met CV naar mark@hopman.nu

www.nieuwkoningsduin.nl

Landgoed Duin en Bosch Op landgoed Duin en Bosch te Castricum aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat wordt in de komende jaaren een nieuwe woonwijk gerealiseerd onder de naam “Nieuw Koningsduin”. Een prachtige locatie om te wonen, verscholen in het bos met de zee binnen handbereik. ABB Bouwgroep neemt de eerste serie van in totaal circa 230 woningen voor haar rekening. De woningen zijn momenteel in ontwikkeling. Het project biedt een breed spectrum aan woningtypen voor meerdere doelgroepen. Kijk voor een impressie op de website www.nieuwkoningsduin.nl . Op beide kantoren van Hopman in Castricum en Heiloo informeren wij u graag over de mogelijkheden.

OPEN HUZEN ROUTE ZATERDAG 5 OKTOBER A.S. Kom vrijblijvend huizen bekijken zonder afspraak!

Hopman huis & wonen oktober 2013  

Hopman Huis en Wonen Huis & Wonen is een uitgave van Hopman ERA Makelaars en staat vol woningaanbod, marktinformatie en woonnieuws. In 2013...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you