Page 1

uitnodiging

in

!petto persoonlijke uitnodiging voor

efficiency4daagse

dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 september 2011


in

!petto persoonlijke uitnodiging voor

efficiency4daagse

dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 september 2011

alstublieft. ons nieuwe magazine ter gelegenheid van de efficiency4daagse 2011. wij hebben weer een groot aantal wetenswaardigheden, primeurs en speciale aanbiedingen voor u in petto. wij hopen u te ontmoeten tijdens dit najaarsfeest in onze showroom aan de hoofdstraat in hoogeveen.

data en openingstijden

dinsdag 27 september 10.00 - 17.00 uur

woensdag 28 september 10.00 - 17.00 maart

donderdag 29 september 10.00 - 17.00 uur 19.30 - 22.00 uur

vrijdag 30 september 10.00 - 17.00 uur

!pet hoogeveen hoofdstraat 122-126 postbus 88 7900 ab hoogeveen telefoon 0528-265131 www.petonline.nl ontwerp & realisatie: !pet drukkers & vormgevers

www.petdirect.nl

uitnodiging

de beste webshop voor kantoorartikelen en ict producten. voordelig en betrouwbaar. met 30.000 artikelen en levering binnen 24-uur. persoonlijke benadering met een eigen servicedienst, gedegen productkennis en fysieke winkels. geachte lezer, met het bovenstaande nieuws hebben wij onze relaties op de hoogte gebracht van een nieuwe loot aan de stam van !pet. na 150 jaar persoonlijk contact met onze klanten was het een hele stap om via de digitale snelweg met onze relaties zaken te doen. !pet heeft daarbij niet de geÍffende paden bewandeld maar er heel eigenwijs voor gekozen het wiel opnieuw uit te vinden. het heeft ons ruim een jaar gekost om een unieke webwinkel met een eigen look & feel te bouwen. met trots presenteren wij u nu het resultaat: www.petdirect.nl. petdirect wil vooral voorzien in de beste service. daar geven wij invulling aan via medewerkers met verstand van zaken, een eigen technische dienst en het hebben en houden van fysieke vestigingen. bij ons werken gewoon mensen die hun vak verstaan en weten wat ze verkopen. petdirect is onderdeel van de pet-groep met totaal 6 business units, 6 vestigingen, 130 medewerkers en meer dan 150 jaar ervaring. handel in combinatie met service en vakkennis zit ons in de genen en uiteraard profiteren de klanten van petdirect van deze paraplu. denk aan de erkenning als hofleverancier, goede solvabiliteit en continuiteit, iso-certificering, best managed company 2010 en een compleet aanbod. wij zijn bijzonder nieuwsgierig naar uw ervaring met en mening over onze nieuwe webshop. u kunt het ons laten weten door respons te geven via www.petdirect.nl. verder hoop ik dat u benieuwd bent naar wat wij voor u in petto hebben. in dit magazine krijgt u een prima indruk en natuurlijk zie ik u graag tijdens de efficiency4daagse die wij organiseren van dinsdag 27 september t/m vrijdag 30 september. hartelijke groet en tot ziens bert van der haar algemeen directeur p.s. ik vraag uw aandacht voor de biezondere samenwerking met museum belvÊdère uit heerenveen.


efficiency4daagse 2011

premiums

cadeaus tijdens de efficiency4daagse

plexiglas reuzeprint gratis bij aankoop vanaf €2.500,tot 5.000,-

haworth very 6230

uw eigen foto geprint achterop 8 mm plexiglas. op de fameuze !pet printreus. inclusief ophangsysteem waardoor uw foto los van de wand komt. formaat 700 x 1000 mm.

bezoekers- en seminarstoel met flexibele rug. kunststof zit en rug, zonder armleuning.

van € 226,voor

149,-

parker im serie vulpen rollerbal balpen

sony DSC-W570 gratis bij aankoop vanaf €5.000,tot 10.000,de digitale cyber-shot W570-camera is licht, compact en fraai vormgegeven. iedereen kan met dit apparaat foto’s en hd-video’s boordevol details maken. hoogwaardige carl zeiss®-lens, 5x optische zoom en glimlachherkenning.

ipad2 gratis bij aankoop vanaf € 10.000,-

setprijs € 58,85

sinds 25 maart te verkrijgen in nederland. deze nieuwe ipad heeft een ca-

efficiency4daagse aktie setprijs

€ 39,

95

leverbaar in diverse kleuren

mera aan zowel de voor- als achterzijde en is ook qua prestaties aanzienlijk verbeterd. het apparaat is 33% dunner en beschikt over een dual-core processor die negen maal sneller is dan die van de huidige ipad. alle prijzen zijn exclusief btw en uitsluitend geldig tijdens de efficiency4daagse 2011 en zolang de voorraad strekt. model- en prijswijzigingen voorbehouden. afbeeldingen kunnen afwijken. zet- en drukfouten voorbehouden. voor de premiums gelden de actievoorwaarden zoals omschreven tijdens de efficiency4daagse 2011.

in!petto 03


!petfacts the

rockcoco nieuwe tafeloplossingen van fritz hansen

herleef de baroktijden uit de 18e eeuw met de rockcoco van fatboy: de eerste kroonluchter voor buiten! elegante spanpoottafel met inklapbare poten, geschikt voor o.a. kantines en grotere kantoorruimtes

de vorm

privacy chair ‘pod’

montis tafel doble 04 in!petto

de ‘pod’ is een grote privacy chair en is perfect voor relaxruimtes op kantoor of voor reguliere woonprojecten. de pod’s ergonomie staat het het houten blad wordt gedragen door

de gebruiker toe zich in een drukke ruimte af

een paar lichtvoetige massief houten

te zonderen en comfortabel en ontspannen te

pootstellen in een parallel stap.

werken.


efficiency4daagse 2011

rock

cushions

cascando

comfortabele zitstenen en fair trade design de producten van unseenproducts worden

coatlamp

op een verantwoorde manier gemaakt in

een multifunctionele lamp of kapstok: het is

ten in ontwikkelingslanden. dus met deze

maar net hoe je het bekijkt. deze lamp dient tevens als kapstok voor 8 jassen.

ontwikkelingslanden en dragen bij aan de economische ontwikkeling van producenzitstenen draagt u zelf ook een steentje bij aan fair trade.

wigli een nieuwe manier van zitten

baby love een lamp in de vorm van een gestyleerde roos.

met de uiterst flexibele zitting houdt u uzelf op een natuurlijke manier in balans, u traint uw spieren tijdens het zitten en houdt uw wervelkolom soepel.

de baby love is leverbaar als vloerlamp, tafellamp, wandlamp en hanglamp. de kunststof kap is in alle gevallen transparant wit.

in!petto 05


kusch+co uni_verso deze stoelenserie is uitgevoerd met een fascinerend design, een interessante materiaalkeuze en een veelvoud aan variaties.

ecologische verantwoordelijkheid lang voordat een product in productie gaat, denkt kusch+co na over de mogelijke gevolgen voor de natuur van alle componenten en productie-processen. duurzaamheid kusch+co interpreteert duurzaamheid als de realistische, handhaafbare en betaalbare combinatie van milieubeleid, rationeel beheer en maatschappelijke verantwoordelijkheid. dat geldt niet alleen voor de productie, maar vooral voor de communicatie met medemensen, medewerkers en partners. wij voegen de daad bij het woord. certificatie om een constante productkwaliteit te waarborgen zijn alle processen bij kusch+co gecertificeerd in overeenstemming met de normen din en iso 9001 voor kwaliteitsmanagement en din en iso 14001 voor milieumanagement. daarom kunnen wij 5 jaar garantie op deze producten aanbieden.

06 in!petto


efficiency4daagse 2011

sector

zorg

in!petto 07


comfortabel zitten en toch productief zijn? dat kunt u ook! wellicht bent u van mening dat u best goed zit tijdens uw bureauwerkzaamheden, maar wat dacht u van beter zitten? veel mensen zitten onrustig op hun kantoorstoel. dit vele bewegen kan wijzen op slecht zitcomfort. onbewust wordt uw aandacht afgeleid waardoor u minder productief bent dan u zou kunnen zijn. uw lichaam heeft behoefte aan de juiste ondersteuning bij verschillende activiteiten en werkzaamheden, zoals beeldschermwerk, schrijven of telefoneren. bovendien is ieder persoon en elk lichaam uniek. om die reden verdient u een beeldschermstoel op maat. de bma axia beeldschermstoel is eveneens uniek en komt tegemoet aan de complexe zitwensen van gebruikers die intensief en goed willen zitten. de bma axia is een synthese van ergonomie, biomechanica en vormgeving en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. het stabiele bewegingsmechaniek maakt het u makkelijk regelmatig van houding te veranderen. ter voorkoming van statische belasting bij zittend werk is een correcte ondersteuning van rug en armen essentieel. het gepatenteerde bewegingsmechaniek in onze beeldschermstoelen zorgt daarvoor. de praktijk heeft inmiddels bewezen dat onze beeldschermstoel zeer succesvol is en onontbeerlijk in de strijd tegen ziekteverzuim. door het bieden van maximale ergonomische functionaliteit kan bma ergonomics met het standaard productassortiment 98% van de kantoorpopulatie bedienen. de overige twee procent bedienen we graag op maat door al dan niet op basis van een medische indicatie doelgerichte aanpassingen aan de stoel aan te brengen.

08 in!petto


efficiency4daagse 2011

tonton

de nieuwe bezoekersstoel van vepa: tonton. de serie kent een breed scala aan mogelijkheden. de stoel is verkrijgbaar met een slede-, 4-poots- of 5-teens verrijdbaar frame. de rug kan met of zonder ‘oren’ en in diverse kleuren uitgevoerd worden. tevens is opdekstoffering voor de zitting mogelijk.

inrichting nieuwe kantoor achmea, te leiden


reflex artifort

reflex

rexibiliteit is het sleutelwoord bij het modulaire bankenprogram-

mogelijkheden. aangevuld met de mogelijkheid de zitelementen

ma reflex. het basisidee is betrekkelijk eenvoudig. een bank is ei-

180 graden te draaien, afneembare hoezen, de mogelijkheid om

genlijk een verzameling fauteuils met en zonder armleuningen. in

armleuningen te (de)monteren en verschillende rughoogtes, biedt

combinatie met een poef-, tafel- en hoekelement biedt dit talloze

de reflex voor werkelijk elk wat wils.

10 in!petto


efficiency4daagse 2011

cowerk

tafelpot een boom om aan te werken, een groene wolk om je heen. lekker, zo eenvoudig.

castelijn

cb collectie de spijkerbroek mag weer op kantoor! tot en met het onderstel van uw tafel. deze omvangrijke collectie directiemeubilair heeft echter ook ‘serieuze’ onderstellen van lak, fineer of twee kleuren gelaagd massief bamboe.

montis

beanie een gebreide muts om op te zitten

voortman

akoestische schuifdeurkasten

beanie is een heerlijke warme en comfortabele poef om op te zitten en past overal in het interieur.

de sound and vision akoestische schuifdeurkasten reduceren de geluidsoverlast in het moderne kantoor. ze zijn voorzien van een geluidsabsorberend polyesterschuim waardoor het overgrote deel van de geluidsgolven wordt geabsorbeerd. in vergelijking met een ‘normale’ kast is de geluidsabsorptie van deze akoestische schuifdeurkast 3,5 maal hoger. de kasten hebben tevens een belangrijke functie als ruimtescheidend object.

triumph

hangmappenkast in!petto 11


dynamische bureaustoel

com!petition roldeurkast

moooi

wilkhahn on

economy

gothic chair

uitgevoerd met fiberflex rug en gestoffeerde zitting

195x120x43 cm (hxbxd) geheel in zwart,

lichte, speelse stoel geschikt voor binnen en

in zwart. ruil uw oude bureaustoel in en ontvang

aluminium of wit. inclusief 4 legborden

buiten. verkrijgbaar in 10 kleuren. uitgevoerd

€ 200,- retour

met gestoffeerde knopen in contrasterende kleur. ruil uw oude kantinestoel in en ontvang

€ 50,- retour

normale prijs: € 629,met inruil voor

normale prijs: € 219,met inruil voor

429,- 249,- 169,af magazijn (bezorgkosten € 50,00)

12 in!petto


!pet projectinrichters verzorgt ook al uw projectstoffering


om de noord

museum belvédère

14 in!petto

samenwerking tussen

hoogeveen en heerenveen kunstbeleving kent vele niveaus; er is niet alleen een relatie tussen het kunstwerk en de beschouwer, maar ook tussen het kunstwerk en de directe omgeving. dit gegeven vormt de basis voor de boeiende samenwerking tussen !pet en museum belvédère. de sterke punten van !pet zijn de sterke punten van museum belvédère: uniek qua collectie, locatie en presentatie. maar er zijn meer overeenkomsten: de sterke verbondenheid met het noorden, de creativiteit, passie en betrokkenheid van de mensen die er werken. de titel, ‘om de noord’, verwijst niet alleen naar die thematiek, maar staat tevens voor de alliantie tussen de noordelijke provincies drenthe (!pet hoogeveen) en de provincie fryslân (museum belvédère heerenveen). de expositie ‘om de noord’ bestaat uit schilderijen en werken op papier van zes kunstenaars die zich laten inspireren door het noordelijke landschap met haar uitgestrekte velden, en interessante kustgebieden: jan roos, anke roder, hans boer, leen kaldenberg, jan snijder en henk de vries. van alle landschappen die ons land rijk is, oefent het noord-nederlandse landschap misschien wel de grootste aantrekkingskracht uit op schilders. in de karakteristieken van deze voormalige getijdengebieden - de wijdse horizonnen, het zilte waddenlicht en de voortdurende aanwezigheid van water - vinden kunstenaars een voortdurende bron van inspiratie.


jan roos

hans boer

z.t. - z.j.

z.t. - 2008

acrylverf op paneel

alkyd op linnen

28,5x44cm

35x50cm

jan snijder

anke roder

boskr창ne - 2008

zee - 2009

eitempera op doek

olieverf en bijenwas

30x40cm

15x26cm

leen kaldenberg zt - 2011 eitempera op paneel 29x71cm

henk de vries wadden - 2009 olieverf op doek 120x90cma

in!petto 15


de genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw.

laserjet

HP laserjet pro M1536DNF

599,notebook

185,-

HP proBook 6550B

• core i5-2410M processor (2.4 ghz) • 2 gb geheugen (ddr3 so-dimm)

95,-

• 320 gb hardeschijf (7200 rpm) • 15.6” lcd scherm met webcam • windows® 7 professional

HP dockingstation tbv 6550b

multifunctional voor bureau gebruik, print/copy/scan en fax. laser technologie met 1200dpi hoge kwaliteit. afdruksnelheid 15 pagina’s per minuut. 250 vel invoer capaciteit.

hp laserprinter

22’’ breedbeeld

HP P2055DN

HP LA2205WG LCD monitor

monochroom laserprinter, 26 pagina’s p.m.

In hoogte verstelbaar, resolutie 1680 x 1050,

duplex mogelijkheid, netwerkaansluiting

3 jaar garantie

199,-

16 in!petto

149,-

bureaustoel euroseats brussels bureaustoel

43,95


efficiency4daagse 2011

de genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw.

laminator

GBC combbind C95

GBC heatSeal H315 lamineermachine tot

inbindmachine voor kantoor en thuis gebruik. 15 vel pons capaciteit, tot 165 vel inbinden met

van id veiligheidspas tot maximaal a3 formaat.

19mm ringenband.

tot 100 documenten per uur te lamineren. 150 micron tot 250 micron materiaal dikte. binnen 5 minuten opgeward en automatische uitschakel functie.

35,whiteboard legamaster whiteboard lega universal 60x90cm gelakt stl bordoppervlak van gelakt staal met speciale coa-

69,-

ting. beschrijfbaar en drooguitwisbaar. magnetisch. aluminium omlijsting met kunststof donkergrijze hoeken. horizontaal en verticaal op te hangen.

65,succes agenda floris van bommel design

eenvoudige wandmontage met verborgen bevestigingssysteem. inclusief afleggoot van 30cm.

creative labs ziio 7 cortex genieten van pure android audio voor muziek, games en films.

broque. bruin buffelleer in combinatie met kalfsnappa. prachtige afwerking. vanaf

83,-

rexel papiervernietiger

• 7’’ tft-scherm (480 x 800) met 16,8 miljoen kleuren en resistive touch

het ziio 7” draadloos entertainmenttablet wordt geleverd met pure android audio: een uitgebreide en eenvoudig

• processor: zii labs ZMS-08

te gebruiken geïntegreerde toepassingssuite die zorgt

• besturingssysteem: android 2.2

voor de beste draadloze audio-ervaring.

• bluetooth • wifi 802.11 b/g • camera aan voorzijde • ingebouwde microfoon afmetingen: 207,4 x 133 x 13,7 mm gewicht: 415 g

efficiency4daagse stuntprijs

179,-

52,50 voor de rexel style plus. papiervernietiger voor persoonlijk kantoorgebruik. tot 7 vellen per doorgang, beveiliging tegen over verhitting, automatisch aan en uitschakelen, sterk snijsysteem dat ook nietjes, paperclips en creditcards kan verdragen.

in!petto 17


een uitstekende externe partij

t

!pe

frits van woerkom directeur dv nutrition ua

dv nutrition ua, kortweg dvn, is een coöperatieve joint venture van doc kaas en volac. dvn verwerkt kaaswei tot hoogwaardige voedingsingrediënten. dvn en doc kaas zijn beide gevestigd op “het zuivelpark” aan de a37 te hoogeveen. daar produceert doc kaas in een van de grootste en modernste kaasfabrieken van europa. de wei gaat rechtstreeks naar dvn voor verwerking. doc beheert het utility-centre en voert het sitemanagement op “het zuivelpark”. volac verzorgt de verkoop en marketing van alle dvn-producten.

frits van woerkom is financieel manager bij dv nutrition en verantwoordelijk voor de automatisering van kantoor en productie. frits: “dvn verwerkt 60 miljoen kilo wei droge stof per jaar. een proces dat 24 uur per dag, 7 dagen per week onafgebroken doorgaat. wij kunnen ons dan ook geen uitval veroorloven. in 2005 is dvn hier begonnen en wij leunden wat de automatisering betreft op de kennis van doc en volac. ondertussen zorgt een interne systeembeheerder voor de eerstelijns ondersteuning. daarnaast hebben wij in !pet automatiseerders een uitstekende externe partij gevonden. ooit begonnen met de lease van enkele desktop pc’s maar tegenwoordig houdt !pet automatiseerders hier 24/7 een vinger aan de pols. en dat naar grote tevredenheid kan ik zeggen.” !pet automatiseerders profileert zich nadrukkelijk als ‘pro-actief’. door kennis van ontwikkelingen in de markt op het gebied van hard- en software het juiste advies zo wordt gepretendeerd. wat is de ervaring van dv nutrition op dat gebied? frits: “de overgang van fysieke servers naar een virtuele server is daar een mooi voorbeeld van. toen er bij dvn op een gegeven moment vijf fysieke servers stonden voor de noodzakelijke back-up heeft !pet automatiseerders ons geadviseerd gebruik te gaan maken van een virtuele server. deze wordt bewaard op een ‘storage area network’ (san) wat je het beste kunt zien als een hele grote externe harde schijf. in geval van een storing of uitval van een server heb je de hele zaak in no-time weer op volle sterkte draaien. precies wat voor dvn van groot belang is.”

18 in!petto


3

efficiency4daagse 2011

multifunctionals van ricoh

er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm. vanwege de snelle doorlooptijd is digitale distributie tegenwoordig de standaard. de vraag naar kleur blijft alsmaar toenemen. het snel en flexibel in ‘eigen huis’ produceren biedt veel voordelen. u krijgt waar voor uw geld met deze productieve, flexibele en multifunctionele kleurenprinters (mfp) die u aan kunt passen aan uw specifieke wensen.

stuntaanbiedingen

onderkast • snelle uitvoer tot 20 pagina’s per minuut. • kosten- en ruimtebesparende multifunctional. • productieve, milieuvriendelijke technologie die stroom bespaart. • compatibel met geavanceerde workflow-oplossingen. • verbeterde gegevensbeveiliging.

• a4/a3 kleurenprinter • voordelige kleuren van hoge kwaliteit worden met dezelfde snelheid afgedrukt als zwart-wit: 20/25 ppm • multifunctioneel: kopiëren, afdrukken, scannen en (optioneel) faxen • milieuvriendelijke technologieën zorgen voor energie- en kostenbesparingen • geavanceerde eigenschappen vereenvoudigen de workflow, wat tijd, ruimte en geld bespaart • verbeterde beveiligingsfuncties beschermen uw gegevens en helpen u

ricoh mp c3001ad

fax met 3 papierladen. duplex en

ricoh mp c2051ad

ricoh mp 201spf

• a4 printer kleurenscanner, copier en

• a4/a3 kleurenprinter • hoge afdruk-/kopieersnelheid 30/35 kleurenpagina’s per minuut. • beperk uw afdrukkosten - gebruik limietbeperkingen. • afdrukken vanaf usb/sd (optie) hiervoor heeft u geen computer nodig. • zeer veelzijdig - afdrukken op dik papier tot 300 g/m². • goed beveiligd met standaard harde schijfoverschrijving en coderingsfuncties. • inclusief 4 papierladen

om aan wet- en regelgeving te voldoen

prijs: 1995,efficiency4daagse stuntprijs

prijs: 5860,efficiency4daagse stuntprijs

prijs: 8295,efficiency4daagse stuntprijs

1295,-

3795,-

5395,-

optioneel: faxunit

optioneel: faxunit

in!petto 19


workshops, lezingen maurice is ceo en cofounder van newconomy. dit in 1999 opgerichte bedrijf is sinds april 2000 aan de amsterdamse beurs genoteerd en neemt o.a. deel in meer dan 25 nederlandse internetbedrijven. tevens is hij auteur van het boek “dankzij de snelheid van het licht” (1995), waarin zijn verwachtingen staan beschreven rondom de massale verspreiding van internet.

maurice

de hond donderdag 29 september 2011

“op weg naar een real-time company” op het gebied van politiek, samenleving en bedrijfsleven zien we grote span-

pany’ neemt daar een sleutelpositie bij in. juist in deze periode kan het goed

ningen door de ingrijpende veranderingen die er, vooral door technologische

implementeren van een internetstrategie de concurrentiepositie zeer versterken.

ontwikkelingen, aan de gang zijn. door zijn dagelijkse peilingen naar hetgeen er in de samenleving speelt, is maurice de hond in staat zeer actueel op thema’s

programma

in te gaan. daarbij volgt hij vooral de pragmatische aanpak.

19:30 uur ontvangst gasten 20:00 uur welkom door bert van der haar

wij hebben maurice gevraagd ons bij te praten over de veranderingen en

20:10 uur presentatie maurice de hond

gevolgen van grote technologische ontwikkelingen voor de samenleving en het

21:15 uur ruimte voor vragen

bedrijfsleven. de presentatie vindt plaats op donderdag 29 september 2011.

21:30 uur einde

in ruim een uur gaat maurice de hond in op de fundamentele veranderingen die zich binnen bedrijven en bedrijfstakken aan het voltrekken zijn, nu een steeds

vanaf 21:30 uur is er gelegenheid voor een rondgang door de showroom/ na-

groter deel van de klanten over internet beschikt. het begrip ‘real-time com-

praten onder genot van een hapje en een drankje.

20 in!petto


efficiency4daagse 2011

en presentaties het nieuwe werken (hnw) in relatie tot !pet

het nieuwe werken vanuit IT

het nieuwe werken vanuit projectinrichting

“het nieuwe werken is een visie waarbij

woensdag 28 september 13:30 - 15.00 uur

donderdag 29 september 15.00 - 16:30 uur

kenniswerk. het gaat om vernieuwing van

definitie

de (r)evolutie van werken!

de fysieke werkplek(ken), de organisatie-

vanuit ict perspectief stellen wij dat het nieuwe werken

mensen, organisatie methodes, de technologie

structuur en -cultuur, de managementstijl

staat voor de ambitie om onafhankelijk van tijd en

en omgevingen veranderen in rap tempo. met

en niet te vergeten de mentaliteit van de

plaats je werkzaamheden te kunnen verrichten. wij slui-

z’n allen veranderen we steeds sneller mee,

kenniswerker en zijn manager.” definitie

ten ons zonder meer aan bij de definitie van het begrip

maar wat is het verschil met nu en toen? in

volgens dik bijl.

hnw volgens dik bijl. maar wat betekent dat dan con-

een kort tijdsbestek wordt u met veel interactie

creet. in ieder geval leidt dit tot de vraag naar nieuwe

meegenomen door een eeuw van innovaties en

technieken, betere tools en slimmere oplossingen.

veranderingen op het gebied van werken!

dat mag u ook van ons verwachten. talloze

inhoud

beleving in een werkomgeving,

van onze relaties hebben ambitie rondom

tijdens deze sessie zullen we aan de hand van

inspelen op de zintuigen.

hnw. wij vormen in dat geval een van de

concrete voorbeelden van nieuwe technieken duidelijk

facilitaire diensten worden vaak beoordeeld op

logische gesprekspartners in het proces

maken hoe de relatie ligt tussen de wens anders te

‘harde’ factoren. hoe kunnen ‘zachte’ factoren

naar realisatie.

kunnen werken en de techniek die dat mogelijk maakt.

zoals licht, geur en geluid gerelateerd aan het

interessante vraag is voortdurend waar nu precies het

kantoor als ontmoeting/ontvangstplek eraan

onze bijzondere combinatie van creativiteit

initiatief ligt. moeten door innovatief ondernemen de

bijdragen dat het de inrichting versterkt.

en een nuchtere aanpak blijkt te werken.

ontwikkeling van technologie aangejaagd worden en

we zijn in staat gebleken als katalysator

leidend zijn of dient technologie juist de behoefte te

deze lezing wordt gegeven door wilgard van lee

te fungeren om de fase van plannenmakerij

volgen en ligt het initiatief bij de mens en organisatie.

mba cmc, werkzaam als adviseur bij argentum,

recente ontwikkelingen in de informatietechnologie als aanjager gelden voor een beter(e) inrichting en bestuur van het

als toonaangevende inrichter van kantoren hebben we uiteraard een visie op hnw.

expert in het operationeel en bestuurlijk imple-

ook daadwerkelijk om te zetten naar realisatie.

programma 13:30 - 14:15 uur

graag delen wij met u onze visie in de vorm

cloud computing & office 365,

van een tweetal vooral inhoudelijk lezingen.

maar dan met drentse nuchterheid.

maar niet in de laatste plaats staan we

14:15 - 14:30 uur

open voor uw mening en verwachtingen.

dialoog, reacties en vragen

reken op actieve sessies waarin we nadruk-

14:30 - 15:30 uur

kelijk de dialoog met u zoeken.

microsoft lync, het communicatie platform gemaakt voor hnw 15:30 - 15:45 uur dialoog, reacties en vragen 15:45 uur

menteren van veranderingen en innovaties.

12

afsluiting en rondleiding door de showroom.

in!petto 21


innovatieve kantoorprodukten legamaster triangle flipover

een nieuwe reeks flipovers in de triangle-serie.

post-it

super sticky notes

gemakkelijk te vervoeren, te installeren en te ge-

sigel artverum glas magneetbord

bruiken. stabiel, duurzaam en een aantrekkelijke

post-it® super sticky notes laten pas los als jij

vormgeving. de basisuitvoering is goed beschrijf-

dat wilt. déze speciale sticky notes van 3m zijn

baar met boardmarkers, droog uitwisbaar, heeft

extra klevend en dus ideaal voor verticale en

een gebruiksvriendelijke papierklem en ver-

‘moeilijke’ ondergronden. dat is wat je noemt:

plaatsbare papierhaken. ook heeft deze flipover

supersticky. en ook nog eens super sterk, super

een pennenbak over de volle breedte, traploos in

veelzijdig, super kleurrijk en van klein tot...super

hoogte verstelbaar en milieuvriendelijk.

groot! zo blijft jouw boodschap wel hangen!

schrijfborden van glas waren er al langer. artverum komt nu met een variant gebaseerd op een glas oppervlak in combinatie met een magnetische laag. je kunt er nu dus ook documenten met magneten op hangen. het glazen oppervlak staat garant voor optimale uitwisbaarheid. leverbaar in diverse kleuren (wit, zwart, rood, violet, blauw..) en dus te matchen met ieder interieur.

nieuwe bamboe papier

privacy filters 4 op de 5 mensen proberen op het scherm van uw

draag bij aan een beter milieu en kies voor eco

laptop, telefoon of pc te kijken wanneer ze de kans

superieur bamboe kantoorpapier. co2 neutraal en

krijgen. 3m heeft een snelle en betaalbare oplossing

volledig gebaseerd op grondstof uit de bamboe

gevonden om direct uw data te beschermen.

plant. met een witheid van 164cie absoluut verge-

er zijn privacy filters voor tablets (o.a. ipad, black-

lijkbaar met uw huidige papiersoort.

berry, motorola), iphones, desktops en laptops.

22 in!petto


efficiency4daagse 2011

optoma neo iphone beamer en docking

samsung

galaxy tab 10.1/3G de nieuwste tablet van samsung met dezelfde afmetingen als de ipad. dun, licht en overal internet toegang via de sim kaart module. in ieder geval tot half oktober te koop (tot groot verdriet van apple).

narrowcasting/ digital signage presenteer de gewenste content op het gewenste moment en op de gewenste locatie, waar ook ter wereld. allemaal te regelen van achter je bureau. in de entree van uw gebouw, in uw congres centrum, hotel, winkel of elke andere locatie waar je publiek kennis wil laten nemen van uw boodschap. we hebben ruime ervaring met onder andere recente projecten bij leger des heils en bethesda ziekenhuis.

lichtopbrengst: < 1200 ansi lumen resolutie: 854 x 480 netwerk aansluiting: nee technologie: led

fuji fine pix

infocus beamer

3d camera

de fujifilm finepix real 3d W3 beschikt over twee presenteren met de ipad via de nieuwe infocus

1/2.3” 10 megapixel ccd’s. daarnaast is de ca-

beamer. infocus corp, een digitaal display leider

mera voorzien van twee fujinon 3x optical zoom

in technologie, heeft begin augustus de release

lenzen. omdat de camera 2 lenzen en 2 sensoren

aangekondigd van twee nieuwe projectoren in

heeft, kunnen er 3d foto’s gemaakt worden. de

de in1100 serie, de kleinste en lichtste projec-

beelden van beide sensoren worden naadloos

toren.met de hdmi-connectiviteit, draagbaarheid

samengevoegd tot één 3d-afbeelding. elke lens

en ultra hoge helderheid, is de in1100-serie de

ziet het onderwerp vanuit een andere hoek, net

phone liefhebber en, uiteraard, de traditionele

giant itab

mac of pc-gebruiker. deze is rechtstreeks te

wij hebben de grootste itab van de wereld

perfecte match voor de tablet liefhebber, smart-

koppelen aan een ipad of andere tablets.

als het menselijk oog. beide ogen nemen net een ander beeld waar, waardoor de hersenen deze twee beelden kunnen samenvoegen tot een driedimensionale afbeelding.

in!petto 23


het oog wil ook wat 24 in!petto

wie bij greving & greving opticiens in hoogeveen binnenkomt waant zich meteen in een andere wereld. door het enorme winkeloppervlak en de ruimte die je ervaart is er zoveel te zien dat je je ogen even goed de kost moet geven. veel topmerken hebben hier een ‘eigen’ shop-in-deshop. ondanks het verschil in stijl, kleur en uitstraling van de vele merken is hier een perfecte balans gevonden en alles gecomponeerd tot één geheel. het resultaat is een bijzonder luxe uitstraling.


met een grote glimlach en joviale handdruk nodigt rick greving, verantwoordelijk voor de hoogeveense vestiging van het familiebedrijf, ons uit om verder te komen. ‘mooi he?’ is zijn eerste reactie als hij onze verbaasde blikken ziet. ‘kijk, dit is allemaal door onszelf bedacht en uitgevoerd’. trots wijst hij naar de chique omgeving voor de collectie van cartier. wat opvalt zijn de levensgrote foto’s op panelen van geborsteld aluminium. ‘allemaal ‘eigen’ foto’s gemaakt door xandro media. op die manier willen wij onze persoonlijke benadering en zienswijze benadrukken’, vervolgt rick. ‘’de foto’s zijn vervolgens stuk voor stuk geprint op de !pet printreus. echt helemaal top!’ even verder passeren we een fraaie hoek van tag heuer. ook hier is de omgeving volledig aangepast aan de uitstraling van de avant-garde monturen. dan wordt onze aandacht getrokken door de kinderhoek. alle wanden zijn hier voorzien van visuals, geprint op kunststof panelen. ‘ook dit idee kwam van onszelf’, vertelt rick greving, ‘alleen voor de uitvoering, de afbeeldingen en te gebruiken materialen/technieken hebben we gebruik gemaakt van de creativiteit en kennis bij !pet. samen hebben we door de winkel gelopen en onze ideeën geventileerd, met dit als uiteindelijk resultaat en daar zijn wij bijzonder blij mee’. de rode wand met ray-ban zonnebrillen is ook oogverblindend. ‘kijk, ook dat logo is bij de !pet printreus met een computerfrees gesneden uit kunststof. fantastisch toch? als ik zo rond kijk lijkt het wel een showroom van de !pet printreus. we zijn zeer content met de keuzes die we gemaakt hebben en bijzonder trots op het resultaat, het is een lust voor het oog...’ greving & greving is een echt familiebedrijf dat in 2011 haar 100-jarig bestaan viert. de bekroning kwam dan ook niet geheel onverwacht toen het bedrijf dit jaar de onderscheiding ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ kreeg. een titel die ook !pet ten deel is gevallen. en dat schept een band.

!pet printreus

in!petto 25


efficiency4daagse 2011

de genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw.

beachflags set prijs is incl. de grondboor en draag tas. het polyesterdoek worden enkelzijdig geprint maar door de speciale sublimatie techniek worden de inkten helemaal doorgedrukt naar de andere zijde waardoor het net lijkt dat het doek aan beide zijden is bedrukt. het door druk is 97% bij de meeste kleuren.

4 beachflags (75x290 cm)

595,popup wand deze presentatiewand is snel en gemakkelijk op te zetten en af te bouwen. het doek kan uit ĂŠĂŠn stuk worden geproduceerd en gemakkelijk op het frame worden bevestigd

500 flyers A5 flyers full color, dubbelzijdig gedrukt.

99,-

met behulp van het meegeleverde klittenband systeem. dit zorgt voor een schitterende strakke uitstraling doordat er geen banen zichtbaar zijn. het frame wordt geleverd in een stevige en zeer stabiele uitvoering.

stoepbord

de pop up display is in twee ver-

staat heel stabiel op statief.

schillende afmetingen verkrijgbaar

voorzien van 2 sterke

en wordt geleverd inclusief verlich-

stevige veren. posters zijn

ting en transporttas.

snel en heel eenvoudig te

283 x 227 cm

695,795,360 x 225 cm

26 in!petto

verwisselen. kleur: zilver

formaat A0

149,-


super promotie pakket! in een keer klaar met het

heeft u binnenkort een feest, beurs of open dag, bestel dan tijdens de efficiency4daagse het super promotie pakket.

• 4 beachflags • stoepbord • popupwand (283x227cm) • 500 flyers

1499,-


voorjaars4daagse 2011

quantore multilaser kopieerpapier voor de laagste prijs!

• 75 grams • A4 formaat • voor alle soorten printers • wit • TCF keurmerk • colorlook

palletprijs (200 pak) pak à 500 vel. andere aantallen op aanvraag

€ 2,18 per pak

in!petto 28

inpetto september 2011  

efficiency 4daagse folder

Advertisement