Page 1

LOST in Amsterdam Media Kit 2013 – Hotels


VOOR WIE IS LOST? Je bent net aangekomen in Amsterdam, een stad waar je misschien niet eerder bent geweest. Je wilt de stad voelen, gaan naar de plaatsen waar de lokale bevolking komt, de cultuur proeven en de nieuwste plekjes zien. Je wilt ontspannen, genieten, verkennen en ontsnappen, maar niet zoals andere toeristen dat doen. Ontdek Amsterdam met Amsterdammers: laat je leiden door LOST. In Amsterdam komen jaarlijks bijna 5,5 miljoen toeristen. De gemiddelde tijd dat zij doorbrengen in onze stad is 3 dagen (2 nachten). Op hun reis naar onze hoofdstad hebben zij zich vaak goed ge誰nformeerd en zijn ze inmiddels geconfronteerd met inflight magazines, toeristische impressies, billboards en advertenties. Maar hebben zij gevonden wat ze wilden? Hebben zij die plekjes ontdekt die net open zijn of die verborgen zijn behalve voor de echte Amsterdammer.

WAT IS LOST? Anders dan de geijkte reisgidsen toont LOST Amsterdam je de plaatsen waar de inwoners zelf het liefst komen. Ook geen waslijst van plaatsen, gewoon 5 van de beste locaties. Zo vind je tijdens je bezoek aan Amsterdam net die plekjes die je verblijf bijzonder maken. LOST biedt een selectie van de beste Coffee, Art, Shopping, Food en Drinks locaties die je kunt vinden in Amsterdam. En omdat de stad verandert, veranderen wij mee. 4x per jaar. De selectie van de pocketsize gids is gemaakt door Amsterdammers. Locals die een grote liefde en smaak voor de juiste dingen hebben. Amsterdam blijft ook hen elke dag verrassen. En daar houden ze van.


WAAR VIND IK LOST? LOST Amsterdam is voornamelijk verkrijgbaar in de leuke, hippe en unieke Hotels van Amsterdam vanaf 1 september 2013. Verdwaal je met ons mee?


HOTELS Hotel Informatie Specs Naast de persoonlijke cover is tevens de binnenzijde van de cover gereserveerd voor het hotel. Met een aanduiding op de stadsplattegrond, beeldmateriaal en een stukje tekst kan het hotel zich presenteren aan de huidige en de toekomstige gast. Deze tekst bestaat uit maximaal 35 woorden.

Hotel Fotografie Specs Er kunnen tussen 1 en 4 beelden geplaatst worden. Beelden kunnen hiervoor digitaal aangeleverd worden in .jpg of .tiff formaat. (Resolutie 300dpi).

Hotel Prijs Specs Voor LOST Amsterdam betaalt het Hotel slechts 1,- euro per boekje en er geldt een minimale afname van 500 exemplaren per editie. U kunt besluiten deze als extra service aan uw (VIP-)gasten cadeau te doen of in de shop aan te prijzen. De geadviseerde verkoopprijs is 2,- euro.

Information info@hoofdbureau.com


Plattegrond

De binnenzijde geeft de ruimte voor

Je bent aangekomen in Amsterdam, een stad waar je misschien niet eerder

beeldmateriaal en extra informatie over

bent geweest. Je wilt de weg terug vinden naar het Hotel. Dit staat op de LOST

het Hotel.

plattegrond duidelijk aangegeven.

Cover & Back

Geeft informatie over het covermodel

Op de backcover wordt de naam van

Geef je eigen gezicht aan LOST! Als

en zijn of haar unieke band met de

het Hotel vermeld. Zowel front als

Hotel krijg je een eigen covermodel.

stad. Een persoonlijk verhaal.

back zijn uniek voor het Hotel. De

Het is zelfs mogelijk om je eigen

opmaak is in de LOST typografie.

hostess of de koffiejuffvrouw op de cover te zetten.


LOST MAGAZINE SPECS Publicatieschema Uitgave Seizoen Streetdate Deadline #01 Herfst 1 September 1 Augustus #02 Winter 1 December 1 November #03 Lente 1 Maart 31 Januari #04 Zomer 1 Juni 1 Mei Er kunnen veranderingen opspelen.

LOST Amsterdam is een kwartaal-tijdschrift tijdschrift. De geadviseerde verkoopprijs voor Europa is 2,- euro.

Run & Reach Print Run

17.500 copies

Potential Reach

35.000*

Formaat hotelpagina 1/1 148 mm hoog +3 mm afloop 105 mm wijd +3 mm afloop

Foto’s en logo’s aanleveren op 300 DPI

More information paul@hoofdbureau.com


Voorbeeld hotelpagina 1/1

FOTO 1

FOTO 2

FOTO 3

FOTO 4


LOST ONLINE LOST heeft zijn eigen webpage, die tevens mobiel te bekijken is. Dit betekent extra toegang voor de lezer en extra zichtbaarheid voor het Hotel, dat tevens een vermelding krijgt op de website. LOST Online geeft evenals het magazine een klein aantal unieke en verrassende adressen binnen 6 categorieĂŤn. Deze wisselt 4x per jaar.


LOST City Guide 2013 - Hotels  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you