Page 1

ESSENTIE

AMBITIE

REALISATIE

WERK 01

D+Z ARCHITECTEN+PROJECTMANAGERS


WORK 01

D+Z ARCHITECTEN+PROJECTMANAGERS


Het interieur als maatkostuum

Mensen die prettig werken, in een

Bij D+Z Architecten+Projectmanagers

Waar dit toe leidt, ziet u in dit

aangenaam, goed geoutilleerd,

realiseren we dergelijke interieurs.

WERKboek. Interieurs voor grote,

functioneel interieur, presteren beter.

Wij doen dat door de verschillende

internationale opdrachtgevers, maar

Dat is de ene kant van de medaille.

disciplines met elkaar te verenigen:

ook voor kleinere lokale spelers.

ontwerpen en realiseren. Voor beide categorieën werken wij

Maar een interieur is méér dan functionaliteit en sfeer. Het laat zien

En door ook de opdrachtgever

met dezelfde inzet en met net zoveel

waar de organisatie voor staat. Het

zoveel mogelijk te betrekken bij het

plezier. Met altijd dezelfde garantie:

geeft vorm aan ambities en identiteit.

proces. Een project doe je samen,

wij doen wat we beloven!

Een goed ontwerp is de organisatie

dat is het motto.

daarom ‘op het lijf gesneden’. Het interieur als maatkostuum.

< Aedes, Den Haag

3


1

Apple Benelux PAG I NA 6

2

ArkeFly PAGIN A 1 0

3

Aedes PAG I NA 1 6

4

Aegis Media Nederland PAGIN A 2 0

5

De Arbeiderspers / A.W. Bruna Uitgevers PAG I NA 2 6

6

Ecco Europe PAGIN A 3 0

7

Kia Motors Nederland PAG I NA 3 4

8

McAfee International PAGIN A 3 8

9

Orangina Schweppes International PAG I NA 4 4

10

Kuwait Petroleum Europe PAGIN A 4 8

11

SIDN PAG I NA 5 4

12

Van Benthem & Keulen PAGIN A 6 0

13

VimpelCom PAG I NA 6 6

14

D+Z Architecten+Projectmanagers PAGIN A 7 2


Amsterdam

Schiphol-Centrum Den Haag

Amsterdam Utrecht

Amsterdam Breukelen

Schiphol-Rijk Amsterdam

Den Haag Arnhem

Utrecht Amsterdam

Naarden 5


Apple Benelux Amsterdam

Aan het Leidseplein in Amsterdam is het Benelux-hoofdkantoor gevestigd van het wereldmerk Apple. In het monumentale Hirsch-gebouw heeft D+Z een volledig nieuw kantoorinterieur ontworpen en gerealiseerd. Dit interieur, op de verdieping boven de Apple store, kenmerkt zich door een respectvolle combinatie van authentieke details en modern werkcomfort.

7


Apple Benelux, Amsterdam

9


ArkeFly Schiphol-Centrum

Al sinds 2005 is ArkeFly de eigen luchtvaartmaatschappij van reisorganisatie TUI Nederland, onderdeel van het internationale TUI Travel PLC. Samen met enige zustermaatschappijen beheert ArkeFly een vloot van meer dan 150 vliegtuigen, en vliegt zij naar ruim 60 bestemmingen over de hele wereld. Voor de nieuwe, zeer geavanceerde en uiterst comfortabele crewroom op Schiphol werd door D+Z het volledige interieur ontworpen en gerealiseerd.

11


13


ArkeFly, Schiphol-Centrum

15


Aedes Den Haag

Aedes is de branchevereniging van de Nederlandse woningcorporaties, en fungeert als netwerkorganisatie, kenniscentrum en denktank voor enige honderden leden. Aedes is gevestigd bovenop Centraal Station Den Haag. Op deze bijzondere locatie heeft D+Z een eigentijds, activiteitgerelateerd â&#x20AC;&#x2DC;belevingskantoorâ&#x20AC;&#x2122; annex ontmoetingscentrum ontworpen en gerealiseerd.

17


Aedes, Den Haag

19


Aegis Media Nederland Amsterdam

Aegis Media Nederland is de moedermaatschappij van een zestal internationaal opererende mediaen communicatiebureaus. De 200 medewerkers hebben onderdak gevonden in het nieuwbouwcomplex Y-dek aan het IJ in Amsterdam. D+Z heeft een duurzaam interieur ontworpen (waardering Breeam very good), waarbij speelsheid en design in perfect evenwicht zijn met de robuuste uitstraling van het gebouw.

21


23


Aegis Media Nederland, Amsterdam

25


De Arbeiderspers / A.W. Bruna Uitgevers Utrecht

Twee grote namen, twee uitgeverijen die geschiedenis maakten, nu samen één. Sinds de fusie in januari 2012 is De Arbeiderspers / A.W. Bruna Uitgevers één uitgeversbedrijf, onderdeel van WPG Uitgevers, een groep multimediale bedrijven in Nederland en België. D+Z heeft voor het bedrijf een nieuw kantoorinterieur ontworpen en gerealiseerd in Utrecht. Ontwikkeld volgens de principes van Het Nieuwe Werken, in een omgeving vol boeken.

27


De Arbeiderspers / A.W. Bruna Uitgevers, Utrecht

29


Ecco Europe Amsterdam

Al vanaf de oprichting in 1963 is het Deense familiebedrijf Ecco toonaangevend op het gebied van hoogwaardige, comfortabele vrijetijdsschoenen. Wat Ecco uniek maakt, is dat het gehele proces van ontwerpen, fabriceren en verkopen in eigen beheer wordt uitgevoerd. In het Amsterdamse Atlasgebouw heeft D+Z voor Ecco het volledige kantoorinterieur ontworpen en gerealiseerd. De merkwaarden en producten van het bedrijf zijn de vertrekpunten geweest.

31


Ecco Europe, Amsterdam

33


Kia Motors Nederland Breukelen

Kia Motors is met een productie van ruim 4 miljoen auto’s per jaar één van de grootste autoproducenten ter wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Breukelen wordt een honderdtal dealervestigingen in Nederland ondersteund. Het interieur van de vestiging is volledig door D+Z ontworpen en gerealiseerd. Dit conform wereldwijd geldende merkrichtlijnen. Naast een inspirerende kantooromgeving is ook een showroom gecreëerd.

35


Kia Motors Nederland, Breukelen

37


McAfee International Schiphol-Rijk

McAfee is ’s werelds nummer één op het gebied van computerbeveiliging, en levert oplossingen voor zowel zakelijke als privégebruikers. Op Schiphol-Rijk heeft McAfee een kantoor met een Executive Briefing Centre voor heel Europa. Het interieur van dit zeer geavanceerde presentatiecentrum werd onder hoge tijdsdruk ontworpen en gerealiseerd door D+Z, in nauwe samenwerking met het Engelse Area².

39


McAfee International, Schiphol-Rijk

41


McAfee International, Schiphol-Rijk

43


Orangina Schweppes International Amsterdam

Het bedrijf Orangina Schweppes is actief in meer dan 60 landen, internationaal marktleider op het gebied van vruchtensappen en first runner up in de frisdrankensector van West-Europa. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Het interieur van deze vestiging werd ontworpen en gerealiseerd door D+Z. Het ademt overal de identiteit en beleving van de verschillende sterke merken van Orangina Schweppes.

45


Orangina Schweppes International, Amsterdam

47


Q8 / Kuwait Petroleum Europe Den Haag

Kuwait Petroleum Europe is onderdeel van Kuwait Petroleum Corporation â&#x20AC;&#x201C; het moederbedrijf van Q8. Op de bovenste verdiepingen van gebouw De Haagsche Zwaan, in het central business district van Den Haag, is het hoofdkantoor gevestigd. Het interieur laat een mix zien van design uit het Midden-Oosten en westerse architectuur. Verantwoordelijk voor dit bijzondere ontwerp en de realisatie is D+Z.

49


51


Q8 / Kuwait Petroleum Europe, Den Haag

53


SIDN Arnhem

SIDN, Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, speelt een sleutelrol in het interverkeer. Sinds 1996 beheert en controleert dit bedrijf alles wat schuilgaat achter .nl. Oftewel: SIDN zorgt ervoor dat het â&#x20AC;&#x2DC;Nederlandse deelâ&#x20AC;&#x2122; van internet perfect functioneert. Voor het nieuwbouwpand van SIDN in Arnhem ontwierp en realiseerde D+Z het kantoorinterieur. Hier heeft Het Nieuwe Werken vorm gekregen. Eigentijds, kleurrijk en transparant als het internet zelf.

55


SIDN, Arnhem

57


SIDN, Arnhem

59


Van Benthem & Keulen Utrecht

Advocatuur en notariaat, het zijn de specialismes van Van Benthem & Keulen. Als onderdeel van een wereldwijd netwerk van zelfstandige collegaâ&#x20AC;&#x2122;s, maakt dit kantoor in Nederland dienstverlening op topniveau toegankelijk en begrijpelijk. In lijn met de ambities en gewenste identiteit, heeft D+Z voor Van Benthem & Keulen een Utrechts kantoorpand gerenoveerd, en een geheel nieuw interieur ontworpen en gerealiseerd.

61


63


Van Benthem & Keulen, Utrecht

65


VimpelCom Amsterdam

VimpelCom is een van â&#x20AC;&#x2DC;s werelds grootste telecom service providers. Het aan de New York Stock Exchange genoteerde bedrijf (met VIP als ticker symbool) levert onder diverse merknamen spraak- en datadiensten via geavanceerde netwerken. VimpelCom heeft haar hoofdkantoor in gebouw The Rock op de Amsterdamse Zuidas. Het strakke en hoogwaardige interieur werd ontworpen en gerealiseerd door D+Z.

67


69


VimpelCom, Amsterdam

71


D+Z Architecten+ Projectmanagers Naarden

Als dienstverlenende boutique, die voor vele gerenommeerde opdrachtgevers aansprekende interieurs ontwerpt en realiseert, heeft D+Z ook zichzelf een nieuw â&#x20AC;&#x2DC;maatpakâ&#x20AC;&#x2122; aangemeten. Het nieuwe interieur faciliteert activiteitgerelateerd werken en biedt de circa 30 medewerkers een uiterst gevarieerde werkomgeving.

73


75


D+Z Architecten+Projectmanagers, Naarden

77


Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Het is eigenlijk onmogelijk om in

Als u meer wilt weten over

D+Z Architecten+Projectmanagers

deze brochure te laten zien wat we

D+Z Architecten+Projectmanagers,

Gooimeer 6-32

specifiek voor u kunnen betekenen.

neem dan contact op voor een

Postbus 5009

Daarvoor willen we u en uw organisatie

vrijblijvende kennismaking.

1410 AA Naarden

eerst leren kennen, vooral uw wensen

T: 035 - 697 08 38

en ambities.

M: info@dzap.nl W: www.dzap.nl

< D+Z Architecten+Projectmanagers, Naarden

79


D&Z Brochure Werk  

D&Z Brochure Werk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you