Page 1


Juha Panula Sovitus ja ohjaus: Toni Ristava Koreografia: Ritva Nevalainen Käsikirjoitus:

Näyttämötekniikka:

Matti Toikka

Larisa Niemeläinen ja Pirjo Kotkavuori-Porkka

Puvustus:

Grafiikka:

Leila Hyvönen

Kuiskaaja:

Raili Sipari

Teatteriravintolavastaava:

Juha Kylmälä

Noora Khalil Laila-Annikin maskeeraus: Jenna Christina Kumpula Maskeeraus:

Tuotanto:

Satu Kankala


Kolmen vuoden projekti – nyt se toteutuu! Muutamat Haminan teatterin upeat Kesäteatterinäytökset tuli nähdyksi ennen kuin ohjaaja Toni Ristava sai väläyksen, että eikös sitä Laila-Annikin Drag-Showta voisi esittää teatterin lavalla ja teatterin keinoin. Onhan Laila-Annikilla 20 vuoden kokemus alalta ja myös teatterimaalimasta. Siitä sitten alkoi kolmen vuoden innostava projekti. Käsikirjoittaja Juha Panula pisti heti toimeksi. Tottakai, pitihän se kunnon suunnitelma tehdä, ennen kuin voitiin teatterille esittää tällaista projektia. Kun kaikki asiat loksahtavat paikalleen, ne vaan loksahtavat – ennemmin tai myöhemmin - nyt siis kolmen vuoden justeerauksien jälkeen. ’En olisi muuten ehdottanut tätä, ellen olisi uskonut, että tämä on hauskaa ja vähän erilaista’, ohjaaja Toni Ristava toteaa. Tässä musiikkihupaelmassa on mukana 16 haminalaista teatteritähteä ja ammattilaista!

Ohjaaja Toni Ristava

Käsikirjoittaja Juha Panula


Mitä on luvassa? Kaikkien maitolavojen kuningatar on saanut ympärilleen kummallisen ja/tai ihanan perheen – miten vaan katsojat sen ottavat. On ihana aviomies Pauli, poika Tom (of Pyhtää) ja tytär Elli. Perheeseen tiiviisti kuuluu myös Tomin poikaystävä – tai ystävä, joka on poika, vai onko? - Sergei Snellman sekä Ellin poikaystävä poikakaveri Nabi Ulmalhamsh ibn Abd al-Rahman al-Darimi, lyhyesti Nabi. Koko perhe haluaa etelän matkalle, ja aviomies-Pauli saa tehtäväkseen hankkia rahat, Pyhtäältä, tarkemmin sanottuna Siltakylästä. Virkailija Sirkka ymmärtää tilanteen ja on avulias tässä suhteessa. Kaikkien vahinkojen kautta perhe joutuu Hönölulun saarelle, jossa ihastukset ja vaimon vaihdot ovat arkipäivää. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Suurin osa perheestä haluaa jäädä saarelle, vain yksi haluaa palata takaisin. Ja kaiken lisäksi vielä Pyhtäälle! Kuka hän on? Musiikkihupaelma ei olisi mitään ilman musiikkia. Joskus vain se musiikkikin saa kummallisia ja koomisia piirteitä… Viihdyttävää se ainakin on. Suomalais-kansallis-romanttisella iskelmämusiikilla mennään!


Mukana hupailemassa haminalaisia teatteritähtiä! Laila-Annikin puoliso Pauli:

Laila-Annikin tytär Elli:

Laila-Annikin poika Tom:

Jan Mykkänen

Saana Peltola

Jaro Suntio

Saaripäällikkö Kaiveleva Sonni:

Toni Ristava

Saaripäällikön vaimo Naiva Narttu:

Eija-Kaarina Mäkelä

Saaripäällikön poika Juokseva Pukki

Tommi Ronkainen

Hätäkeskuksen hoitaja Taina, Live-laulaja:

Tomin poikaystävä Sergei Snellman, Live-laulaja:

Kati Torro

Katja Räsänen-Risu Ellin poikaystävä Nabi/Veikko:

Ella Rantala

Pyhtään virkailijaSirkka:

Satu Kankala


Vain neljä esitystä Vappuviikonloppuna!

pe 27.4.2018 klo 20:00 la 28.4.2018 klo 20:00 su 29.4.2018 klo 20:00 ma 30.4.2018 klo 20:00 Musiikkihupaelman kesto n. 1 tunti Teatteribaari avoinna myös esityksen jälkeen A-oikeudet! www.haminanteatteri.fi Haminan Teatteri Haminan Teatteriyhdistys ry Isoympyräkatu 30 A, 49400 Hamina Liput 12€ / Lippuvaraukset: Haminan Teatteri puh. 040-674 9356 Lipunmyynti avoinna ke-pe klo 10-14 Netistä: www.lippu.fi (+toimitusmaksut alk. 1 €)

Tervetuloa!

Käsiohjelma (Ilmainen) 'Kiitos Hamina, anteeksi Pyhtää!'  

Kaikkien maitolavojen kuningatar Laila-Annikki Koivunen vappuhupailee haminalaisten teatteritähtien kanssa! Oletko valmis?

Käsiohjelma (Ilmainen) 'Kiitos Hamina, anteeksi Pyhtää!'  

Kaikkien maitolavojen kuningatar Laila-Annikki Koivunen vappuhupailee haminalaisten teatteritähtien kanssa! Oletko valmis?