Page 1

Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.

Matrackatalógus 2012

8x-os Superbrands győztes www.cardo.hu


Az alvás domináns esemény életünkben, melynek kiemelt szerepe van testi és lelki vitalitásunk megőrzésében. Hozzátartozik a jó egészséghez, és helyreállítja mentális, és fizikai egészségünket. A Cardo az Ön pihenését szeretné még tökéletesebbé és egészségesebbé tenni. Hiszünk abban, hogy a Cardo matracok a tökéletesebb pihenés és frissebb ébredés valódi élményét nyújtják amellett, hogy egészséges fekhelyként is szolgálnak. Ennek érdekében a legkorszerűbb fejlesztéseket alkalmazzuk az ágybetétek elkészítésekor. A fejlesztések legújabb eredménye az itt bemutatott, Cardo 2012-es matrackollekció. Az egyes termékcsoportokat ebben az évben is tökéletesítettük: különleges, luxus minőségű és természetes anyagok felhasználásával. A Cardo matracok ezáltal a minden eddiginél egészségesebb alvás és frissebb ébredés élményét nyújtják, miközben abban is biztos lehet, hogy gerince az optimális alátámasztásban részesül a Cardo Egészség Centernek köszönhetően.

2 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


A legmagasabb igényeket kielégítő, csúcsminőségű zsákrugós-rendszer, a Pocket Spring minden, a Premium termékcsaládba tartozó Cardo matrac egyik legfőbb jellemzője. Ez a legkorszerűbb rugózat minden eddigi rugórendszernél pontosabban követi a test súlyeloszlását, így biztosítva a személyre szabottan kényelmes alátámasztást. Ezt az érzést fokozza a Viscojel emlékező hab réteg speciális, zselészerű anyaga, mely hőérzékenységének köszönhetően tökéletesen igazodik a test felépítéséhez. Az ideális kényelemérzetet tovább növeli a Grand Pillow Top külső kényelmi párnázat is, hiszen ez a különlegesen vastag extra fekvőbetét puhább, komfortosabb fekvést biztosít. Cardo Egészség Center - A Cardo Egészség Centernek köszönhetően mindegyik Cardo matrac tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán. Ezáltal természetes helyzetben tartja a gerincet alvás közben, így minden nap kipihenten ébredünk hátfájás nélkül. 15 év Cardo garancia - A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként a Premium kategóriás ágybetéteinket 15 évre meghosszabbított garanciával kínáljuk. Viscojel réteg - A párnázat minősége függ a felhasznált anyagok minőségétől és a párnázat vastagságától. A legnagyobb kényelmet a Viscojel párnázat nyújtja. Ez egy emlékező hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így tökéletesen alkalmazkodik a test felépítéséhez és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja. Kiváló a rehabilitációs és megelőző tulajdonsága, alkalmas izomfájdalmak és a csontrendszer szerkezeti változásából adódó fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére. Egyoldalas rendszer - A matrac különleges belső felépítésének köszönhetően nem szükséges a matrac megfordítása. Időszakonként a fej- és lábrész felcserélése javasolt. 5 komfortzóna - A rugózat egyes matracokban 5 komfortzónára osztott, ezáltal a középső, nehezebb testrészt jobban megtámasztja, míg a vállaknál puhább, kényelmesebb.

Zsákrugós rendszer - A legkorszerűbb, legmagasabb minőséget képviselő rugózat. A zsákrugók csak ott és olyan mértékben süllyednek, ahol és amilyen mértékben súly nehezedik rájuk. Ezért a Pocket Spring rugózat lágyabb rugózást biztosít, jobban felveszi a test vonalát. Másik előnye, hogy a zsákrugók egymástól függetlenül képesek mozogni, így zavartalan alvást biztosítanak még akkor is, ha partnere sokat forgolódik álmában. Sleep Edge süppedésgátló-rendszer - Egyes matracoknál a rugórendszer a matrac oldalain extra megerősítést kapott. A Sleep Edge süppedésgátló-rendszer megakadályozza, hogy használat során a matrac szélei lesüppedjenek. Ennek köszönhetően a matrac ugyanolyan alátámasztást biztosít a széleken, mint a fekvőfelület többi részén. Az alvásra ténylegesen alkalmas felület megnő, így Ön egészen a matrac széléig nyújtózhat alvás közben. Kötött szövet - jó minőségű, puha tapintású steppelt szövetbevonatok.

Grand Pillow Top - Különlegesen vastag külső kényelmi párnázat a komfortérzet fokozására.

8x-os Superbrands győztes - A Superbrands díj, melyet immár nyolcadik alkalommal nyertünk el, alátámasztja cégünk azon törekvését, hogy kiváló minőségű, élenjáró és innovatív termékeket fejles�szünk és ezzel hozzájáruljunk az alváskultúra fejlesztéséhez.

Orvostechnikai

eszköz

3 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Memory Comfort

• Memory System: csúcsminőségű kényelem • Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Független rugózású, 5 zónás zsákrugó rendszer: zavartalan alvás • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • Sleep Edge süppedésgátló-rendszer: stabil alátámasztás a matrac szélein is • Viscojel emlékező hab réteg: a kényelem fokozására • Grand Pillow Top külső kényelmi párnázat viscojellel: nagyon magas szintű komfortérzet • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • 15 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

Memory System

A Viscojelből készült rendszer anyaga, melyet az amerikai NASA számára fejlesztettek ki, tökéletesen igazodik a test felépítéséhez. A testhőmérsékletre való érzékenységének köszönhetően eloszlatja a test által kifejtett nyomást, és optimális feltételeket teremt a pihentető, mély és egészséges alváshoz.

Viscojel réteg

4 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Energy

• Energy System 7 Komfortzónával: az egyes testtájékok optimális alátámasztására • Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Független rugózású, 5 zónás zsákrugó rendszer: zavartalan alvás • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • Sleep Edge süppedésgátló-rendszer: stabil alátámasztás a matrac szélein is • Viscojel emlékező hab réteg: a kényelem fokozására • Grand Pillow Top külső kényelmi párnázat viscojel, latex és hideghab kombinációjával: nagyon magas szintű komfortérzet • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • 15 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

Energy System

1

2

3

4

5

6

7

Az Energy összesen 7 különböző kényelmi zónát kínál a test természetes súlyeloszlásának éppen megfelelő alátámasztásra. A Cardo Energy matrac az egyes testtájékok optimális alátámasztásával nemcsak gerince egészségét óvja, hanem javítja a test vérkeringését is, ezáltal egyedülállóan pihentető és egészséges pihenést biztosít.

Viscojel réteg

100% latex

Hideghab

5 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


A legmagasabb igényeket kielégítő, csúcsminőségű zsákrugós-rendszer, a Pocket Spring minden, a Premium termékcsaládba tartozó Cardo matrac egyik legfőbb jellemzője. Ez a legkorszerűbb rugózat minden eddigi rugórendszernél pontosabban követi a test súlyeloszlását, így biztosítva a személyre szabottan kényelmes alátámasztást. Ez az érzés a Latex rétegtől csak fokozódik, hiszen a latex egy olyan anyag, mely miközben biztosítja a kényelmes fekvést, és különleges, lyukacsos szerkezetének köszönhetően elpárologtatja a benne lévő nedvességet, javítja a matrac természetes szellőzését is. Az ideális kényelemérzetet tovább növeli a Grand Pillow Top külső kényelmi párnázat is, hiszen ez a különlegesen vastag extra fekvőbetét puhább, komfortosabb fekvést biztosít. Cardo Egészség Center - A Cardo Egészség Centernek köszönhetően mindegyik Cardo matrac tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán. Ezáltal természetes helyzetben tartja a gerincet alvás közben, így minden nap kipihenten ébredünk hátfájás nélkül.

Double Talalay Latex - Természetes gumiból készült réteg, amit Brazilia örökzöld erdőinek gyantájából vonnak ki. Sleep Edge süppedésgátló-rendszer - Egyes matracoknál a rugórendszer a matrac oldalain extra megerősítést kapott. A Sleep Edge süppedésgátlórendszer megakadályozza, hogy használat során a matrac szélei lesüppedjenek. Ennek köszönhetően a matrac ugyanolyan alátámasztást biztosít a széleken, mint a fekvőfelület többi részén. Az alvásra ténylegesen alkalmas felület pedig megnő, így Ön egészen a matrac széléig nyújtózhat alvás közben.

Kókuszrostok - A kókuszrostok szavatolják a szellőzés, áteresztőképesség és rendkívül jó szigetelés csodálatos érzését, lehetővé téve az Ön pihentető éjszakai alvását. Zsákrugós rendszer - A legkorszerűbb, legmagasabb minőséget képviselő rugózat. A zsákrugók csak ott és olyan mértékben süllyednek, ahol és amilyen mértékben súly nehezedik rájuk. Ezért a Pocket Spring rugózat lágyabb rugózást biztosít, jobban felveszi a test vonalát. Másik előnye, hogy a zsákrugók egymástól függetlenül képesek mozogni, így zavartalan alvást biztosítanak még akkor is, ha partnere sokat forgolódik álmában. Egyoldalas rendszer - A matrac különleges belső felépítésének köszönhetően nem szükséges a matrac megfordítása. Időszakonként a fej- és lábrész felcserélése javasolt. Kötött szövet - jó minőségű, puha tapintású steppelt szövetbevonatok.

100% latex - A 100% latex kényelmi réteg alapanyaga egy természetes, antibakteriális hatású anyag, ami nagyfokú rugalmasságot és helyreállási képességet mutat. Alkalmazkodik a test felépítéséhez, és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja minden testhelyzetben.

5 komfortzóna - A rugózat egyes matracokban 5 komfortzónára osztott, ezáltal a középső, nehezebb testrészt jobban megtámasztja, míg a vállaknál puhább, kényelmesebb.

Orvostechnikai

Grand Pillow Top - Különlegesen vastag külső kényelmi párnázat a komfortérzet fokozására.

eszköz

15 év Cardo garancia - A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként a Premium kategóriás ágybetéteinket 15 évre meghosszabbított garanciával kínáljuk.

6 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Opal

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Független rugózású, 5 zónás zsákrugó rendszer: zavartalan alvás • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • Sleep Edge süppedésgátló-rendszer: stabil alátámasztás a matrac szélein is • Dupla latex: természetes kényelem, kiemelkedő higénia • Kókuszréteg: kiváló szellőzés és áteresztőképesség • Grand Pillow Top külső kényelmi párnázat dupla latex és kókuszréteggel: nagyon magas szintű komfortérzet • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • Kemény és félkemény kivitelben is kapható • 15 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

Kókuszrostok Double Talalay Latex

PEARL

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Független rugózású, 5 zónás zsákrugó rendszer: zavartalan alvás • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • Sleep Edge süppedésgátló-rendszer: stabil alátámasztás a matrac szélein is • 100% latex: természetes kényelem • Grand Pillow Top külső kényelmi párnázat latex réteggel: nagyon magas szintű komfortérzet • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • Kemény és félkemény kivitelben is kapható • 15 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen 100% latex

7 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Egészség Center a gerinc tökéletes alátámasztására

A Gold termékcsalád tagjait a nagyon magas szintű kényelmi igények kielégítésére terveztük. A Pocket Spring rugórendszerrel, és az egyedülálló Cardo Egészség Centerrel a gerinc optimális alátámasztása biztosított a test középső harmadán is, ezáltal védi egészségét. Az Extra Pillow Top külső kényelmi rétegnek és a Soft Point speciális kényelmi zónának köszönhetően még nagyobb lesz komfortérzetünk. Cardo Egészség Center - A Cardo Egészség Centernek köszönhetően mindegyik Cardo matrac tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán. Ezáltal természetes helyzetben tartja a gerincet alvás közben, így minden nap kipihenten ébredünk hátfájás nélkül. Sleep Edge süppedésgátló-rendszer - Ennek köszönhetően a matrac ugyanolyan alátámasztást biztosít a széleken, mint a fekvőfelület többi részén. Az alvásra ténylegesen alkalmas felület megnő, így Ön egészen a matrac széléig nyújtózhat alvás közben. Egyoldalas rendszer - A matrac különleges belső felépítésének köszönhetően nem szükséges a matrac megfordítása. Időszakonként a fej- és lábrész felcserélése javasolt. 100% latex - A 100% latex kényelmi réteg alapanyaga egy természetes, antibakteriális hatású anyag, ami nagyfokú rugalmasságot és helyreállási képességet mutat. Alkalmazkodik a test felépítéséhez, és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja minden testhelyzetben. Kötött szövet - jó minőségű, puha tapintású steppelt szövetbevonatok.

Extra Pillow Top - Az Extra Pillow Top a matrac felületére erősített extra fekvőbetét, ami egy olyan külső kényelmi réteg, mely puhább, komfortosabb fekvést biztosít. Soft Point - A Soft Point kényelmi réteggel rendelkező matracok egy speciális felületű szivacsréteget tartalmaznak, mely egyenletesen osztja el a ránehezedő súlyt, ezáltal kényelmesebb.

Zsákrugós rendszer - A legkorszerűbb, legmagasabb minőséget képviselő rugózat. A zsákrugók csak ott és olyan mértékben süllyednek, ahol és amilyen mértékben súly nehezedik rájuk. Ezért a Pocket Spring rugózat lágyabb rugózást biztosít, jobban felveszi a test vonalát. Másik előnye, hogy a zsákrugók egymástól függetlenül képesek mozogni, így zavartalan alvást biztosítanak még akkor is, ha partnere sokat forgolódik álmában. 3 komfortzóna - A rugózat egyes matracokban 3 komfortzónára osztott, ezáltal a középső, nehezebb testrészt jobban megtámasztja, míg a vállaknál puhább, kényelmesebb. 15 év Cardo garancia - A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként a Gold kategóriás ágybetéteinket 15 évre meghosszabbított garanciával kínáljuk. COOLMAX - az egyik legmodernebb intelligens szövet, amely kiváló szellőzőképességgel rendelkezik, segít elvezetni az izzadságot a bőrfelületről, a nedvességet a szövet felszínén szétterítve felgyorsítja a párolgást, szárazabban tartja a testet és ezáltal még komfortosabb és pihentetőbb alvást biztosít. Smart Gel-rendszer - forradalmian új anyagból készül, amely egy üreges, méhsejt-szerkezetű, rugalmas és különlegesen magas sűrűségű (900kg/m3, majdnem a vízzel azonos a sűrűsége) zselészerű anyag. Sajátos tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen támasztja meg az izmokat, elnyeli az ütődéseket, és egyenletesen oszlatja el a rá nehezedő nyomást, megakadályozva, hogy éjszakai pihenésünket bármi megzavarja.

Net Air - háromdimenziós-szerkezetű ’lélegző’ szövet, amely apró lyukacskák ezreinek segítségével biztosítja a levegő szabad áramlását a matracon keresztül; maximális szellőzőképességű, így hosszabb élettartamot és megfelelő védelmet nyújt a matracnak. 8 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Contour

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Független rugózású, 3 zónás zsákrugó rendszer: zavartalan alvás • 100% latex: természetes kényelem • Sleep Edge süppedésgátló-rendszer: stabil alátámasztás a matrac szélein is • Soft Point kényelmi réteg: a kényelem fokozására • Extra Pillow Top külső kényelmi párnázat: különleges komfortérzet • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • Kemény és félkemény kivitelben is kapható • 15 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

100% latex

Extra Pillow Top kényelmi párnázat

9 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Egészség Center a gerinc tökéletes alátámasztására

Shape

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Független rugózású, 3 zónás zsákrugó rendszer: zavartalan alvás • Sleep Edge süppedésgátló-rendszer: stabil alátámasztás a matrac szélein is • Soft Point kényelmi réteg: a kényelem fokozására • Extra Pillow Top külső kényelmi párnázat hideghabbal: különleges komfortérzet • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • Kemény és félkemény kivitelben is kapható • 15 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen Extra Pillow Top kényelmi párnázat

Hideghab

Silhouette

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Független rugózású, 3 zónás zsákrugó rendszer: zavartalan alvás • Sleep Edge süppedésgátló-rendszer: stabil alátámasztás a matrac szélein is • Extra latex réteg: különleges kényelem, természetes higénia • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • 15 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

100% latex

10 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Cardo Active

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Független rugózású, 3 zónás zsákrugó-rendszer: zavartalan alvás • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • SMART GEL-rendszer: az izmok megfelelő regenerálódására • Viscojel emlékező hab és latex kényelmi zóna: nagyon magas szintű komfortérzet • COOLMAX „intelligens” szövet: hosszabb élettartam, maximális védelem a matracnak • Net Air „lélegző” szövet: extra szellőzőképesség, kiemelkedő higénia • Extravagáns megjelenésű szövetborítás: kiváló minőségű anyagból • 15 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

A matrac felépítése

1 2 3

6 4 5

1. PUR HAB 2. VISCOJEL emlékező hab réteg 3. 100% LATEX 4. SMART GEL-rendszer 5. NET AIR „lélegző” szövet 6. COOLMAX „intelligens” szövet

Smart Gel-rendszer A pihentető alvás ugyanolyan elengedhetetlen része az egészséges életmódnak, mint a rendszeres testmozgás és a megfelelő táplálkozás. Ennek jegyében készül a Cardo Active matrac, amelyben az egyedülállóan innovatív Smart Gel-rendszer gondoskodik az izmok regenerálódásáról, és kiegészíti az edzés utáni levezetést. Sajátos tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen támasztja meg az izmokat, elnyeli az ütődéseket, és egyenletesen oszlatja el a ránehezedő nyomást, így biztosítja Önnek is a pihentető alvást és a fitt ébredést.

Smart Gel-rendszer COOLMAX Net Air „lélegző” „intelligens” szövet szövet

11 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Egészség Center a gerinc tökéletes alátámasztására

A magas kényelmi igényeket elégíti ki a Silver termékcsalád. A Cardo Egészség Center és a rendkívűl masszív, Cardo Tech 1600 rugózat biztosítja a gerinc optimális alátámasztását, így pihentetőbbé és egészségesebbé teszi az alvást. Az oldalsó alátámasztás az egész matracfelületet támasztja alá, így a teljes fekvőfelületet maximálisan kihasználhatjuk. A Soft Point kényelmi zóna pedig az oldalfekvésnél is biztosítja a vállak egyenes alátámasztását, így még magasabb komfortérzetet nyújt.

Cardo Egészség Center - A Cardo Egészség Centernek köszönhetően mindegyik Cardo matrac tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán. Ezáltal természetes helyzetben tartja a gerincet alvás közben, így minden nap kipihenten ébredünk hátfájás nélkül. Cardo Tech 1600 - A Cardo Tech 1600 rugózat 2,4 mm vastag, minőségi acélból készült, optimális sűrűségű rugózat. A masszív szerkezet kiemelkedő terhelhetőséget, megbízható működést és hosszú élettartamot biztosít. 12 év Cardo garancia - A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként a Silver kategóriás ágybetéteinket 12 évre meghosszabbított garanciával kínáljuk. 100% latex - A 100% latex kényelmi réteg alapanyaga egy természetes, antibakteriális hatású anyag, ami nagyfokú rugalmasságot és helyreállási képességet mutat. Alkalmazkodik a test felépítéséhez, és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja minden testhelyzetben.

Szövet mozgatófülek - Az élettartamot meghosszabbítja, ha a matracot 3 havonta megfordítjuk mindkét irányban: alulról felfelé valamint fejtől lábtól. A szövet mozgatófülek ebben segítenek.

Szellőzőnyílás-rendszer - A legjobb szellőzést a szellőzőnyílás-rendszerrel rendelkező Cardo matracok nyújtják. A matrac egész kerületén két sorban elhelyezkedő szellőzőnyílások biztosítják az intenzív és egyenletes szellőzést a felesleges páratartalom felhalmozódásának elkerülése érdekében, így őrizve meg a matrac belső szerkezetének tartósságát. Egyoldalas rendszer - A matrac különleges belső felépítésének köszönhetően nem szükséges a matrac megfordítása. Időszakonként a fej- és lábrész felcserélése javasolt.

Oldalsó alátámasztás - Megfelelő erősségű oldalsüppedés gátló rendszer, amely tökéletes alátámasztást biztosít a matrac szélein is, így megnő a hasznos fekvőfelület.

Pillow Top - A Cardo választékában megtalálhatók a Pillow Toppal rendelkező matracok. A Pillow Top a matrac felületére erősített extra kényelmi réteg, ami puhább, komfortosabb fekvést biztosít.

12 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


C888

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Cardo Tech 1600 rugózat, acél élkerettel: masszív, stabil felépítés, kiemelkedő terhelhetőség • Soft Point kényelmi réteg: a kényelem fokozására • 100% latex: természetes kényelem • Oldalsó süppedésgátló: a fekvőfelület maximális kihasználására • Pillow Top külső kényelmi párnázat: magas szintű komfortérzet • Mozgatófülek: a könnyebb szállítás érdekében • Szellőzőnyílások: fokozott higénia, hosszabb élettartam • Egyoldalas matrac: nem szükséges forgatni • Kemény és félkemény kivitelben is kapható • 12 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

100% latex

Pillow Top kényelmi párnázat

C777

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Cardo Tech 1600 rugózat, acél élkerettel: masszív, stabil felépítés, kiemelkedő terhelhetőség • Soft Point kényelmi réteg: a kényelem fokozására • Oldalsó süppedésgátló: a fekvőfelület maximális kihasználására • Mozgatófülek: a könnyebb szállítás érdekében • Szellőzőnyílások: fokozott higénia, hosszabb élettartam • Kemény és félkemény kivitelben is kapható • 12 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

13 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Egészség Center a gerinc tökéletes alátámasztására

Az alapvető kényelmi igényeket a Bronze termékcsalád tagjai magas szinten elégítik ki. Az egyedülálló Cardo Egészség Centernek és a Cardo Tech 1450 rugózatnak köszönhetően biztosítják a gerinc optimális alátámasztását, ezáltal még pihentetőbb és egészségesebb lesz az alvás, és frissebb az ébredés. Sőt, a kiváló minőségű, kötött szövetborítás és a szellőzőnyílások a hosszú élettartamhoz is hozzájárulnak.

Cardo Egészség Center - A Cardo Egészség Centernek köszönhetően mindegyik Cardo matrac tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán. Ezáltal természetes helyzetben tartja a gerincet alvás közben, így minden nap kipihenten ébredünk hátfájás nélkül.

Cardo Tech 1450 - A Cardo Tech 1450 rugózat 2,2 mm vastag, minőségi acélból készült, 14,5 cm magas bonell rugókból áll. A rugók sűrűsége optimális, és nagyfokú stabilitást biztosítanak.

Kötött szövet - jó minőségű, puha tapintású steppelt szövetbevonatok.

Szellőzőnyílások - A matrac oldalán megtalálható egyedi szellőzőnyílások is a szellőzést biztosítják. A rugós matracok szellőzése jobban biztosított, mint a szivacsmatracoké, mivel a rugók közötti résekben szabadon mozog a levegő. A megfelelő szellőzés nagyobb higéniát és hosszabb élettartamot biztosít. Viscojel réteg - A párnázat minősége függ a felhasznált anyagok minőségétől és a párnázat vastagságától. A legnagyobb kényelmet a Viscojel párnázat nyújtja. Ez egy emlékező hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így tökéletesen alkalmazkodik a test felépítéséhez és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja. Kiváló a rehabilitációs és megelőző tulajdonsága, alkalmas izomfájdalmak és a csontrendszer szerkezeti változásából adódó fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére.

Pillow Top - A Cardo választékában megtalálhatók a Pillow Toppal rendelkező matracok. A Pillow Top a matrac felületére erősített extra kényelmi réteg, ami puhább, komfortosabb fekvést biztosít.

Szövet mozgatófülek - Az élettartamot meghosszabbítja, ha a matracot 3 havonta megfordítjuk mindkét irányban: alulról felfelé valamint fejtől lábtól. A szövet mozgatófülek ebben segítenek.

Oldalsó alátámasztás - Megfelelő erősségű oldalsüppedés gátló rendszer, amely tökéletes alátámasztást biztosít a matrac szélein is, így megnő a hasznos fekvőfelület. Egyoldalas rendszer - A matrac különleges belső felépítésének köszönhetően nem szükséges a matrac megfordítása. Időszakonként a fej- és lábrész felcserélése javasolt. 12 év Cardo garancia - A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként a Bronze kategóriás ágybetéteinket 12 évre meghosszabbított garanciával kínáljuk.

14 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


C121

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Viscojel emlékező hab réteg: a kényelem fokozására • Cardo Tech 1450 rugózat acél élkerettel: stabil felépítés, nagyfokú terhelhetőség • Oldalsó alátámasztás: a fekvőfelület maximális kihasználására • Pillow Top külső kényelmi párnázat viscojellel: magas szintű komfortérzet • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • Mozgatófülek: a könnyebb szállítás érdekében • Szellőzőnyílások: fokozott higénia, hosszabb élettartam • Egyoldalas rendszer: nem szükséges forgatni • 12 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

Viscojel réteg

Pillow Top kényelmi párnázat

15 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Egészség Center a gerinc tökéletes alátámasztására

C111

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Cardo Tech 1450 rugózat acél élkerettel: stabil felépítés, nagyfokú terhelhetőség • Oldalsó alátámasztás: a fekvőfelület maximális kihasználására • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • Mozgatófülek: a könnyebb szállítás érdekében • Szellőzőnyílások: fokozott higénia, hosszabb élettartam • 12 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

Szövet mozgatófülek

C101

• Cardo Egészség Center: tökéletes gerinc-alátámasztás a pihentető és egészséges alvásért • Cardo Tech 1450 rugózat acél élkerettel: stabil felépítés, nagyfokú terhelhetőség • Kötött szövetborítás: puha tapintású, kiváló minőségű alapanyagból • Szellőzőnyílások: fokozott higénia, hosszabb élettartam • 12 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

16 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


10 tipp a jó alváshoz

1. Törekedjen arra, hogy mindig ugyanabban az órában aludjon a teste biológiai órájára vigyázva, még a hétvégeken is. 2. A lefekvés előtti cselekvéssorrend legyen állandó, hogy előkészítse testét az alvásra. 3. Kényelmes és megfelelő alátámasztású legyen matraca, mivel elég nehéz pihentetően aludni kicsi, kényelmetlen és optimális alátámasztás nélküli matracon. 4. Végezzen testmozgást, hogy a nap folyamán Önben összegyűlt feszültséget a teste feloldja. Ne közvetlen lefekvés előtt tornázzon, mert ez zavarja a testét az alvásra készülődésben. 5. Ne fogyasszon vérserkentő (pl. kávé) anyagokat az esti órákban, mivel az megakadályozza teste természetes elalvási folyamatát. 6. Ne dohányozzon, mivel a cigarettázóknak nehezebb elaludni, valamint többször felébrednek az éjszakai alvás folyamán. 7. Mérsékelten fogyasszon alkohol tartalmú folyadékot lefekvés előtt, mivel az alkohol meggátolja a folyamatos és pihentető alvást. 8. Fő a nyugalom- kerülje lefekvés előtt az aggodalmakat és problémákat. 9. Törekedjen az alváskörnyezet kényelmes kialakítására - csendes, hűvös, besötétített szobában, kényelmes és megfelelő alátámasztású matraccal. 10. Részesítse előnyben az alvást- mondjon igent az alvásra, még akkor is, ha sokáig tervez ébren maradni, reggel még hálás lesz magának érte.

17 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Rugó nélküli Cardo matracok

A Cardo sokszínűsége jól tetten érhető a természetes alapanyagok használatában is. A már megismert Bio Natura termékcsalád tagjai a lehető legtöbb természetes anyagot tartalmaznak a nagyon magas fokú kényelmi igények kielégítésére. A különleges bambuszrost szövet, az antibakteriális hatású, 100%-os latex réteg és a kiváló nedvesség és légáteresztő képességgel rendelkező kókuszrost biomatracok a természetes és pihentető alváshoz járulnak hozzá.

18 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Természetes pamut réteg - Az emberiség által termelt egyik legősibb növényből, a gyapotból kinyert természetes pamut kiváló tartósságot és rugalmasságot biztosít.

Speciális, bambusznád rostokból készült kötött szövet – természetes védelmet nyújt a baktériumok ellen, jó nedvszívó képességgel rendelkezik, és simogatóan puha tapintású

Kókuszrostok - A természetes kókuszrost réteg, a kókuszdiót védő burokból készül. Legértékesebb tulajdonságai, hogy használat közben a rákerülő nedvességet az erős rostszerkezet felületéről elpárologtatja, s ezáltal mindig száraz marad, ami gátolja a baktériumok megtelepedését is egyben. A kókuszrost kemény, stabil fekvőfelületet ad, mely biztosítja a gerinc tökéletes megtámasztását.

5 komfortzóna - A rugózat egyes matracokban 5 komfortzónára osztott, ezáltal a középső, nehezebb testrészt jobban megtámasztja, míg a vállaknál puhább, kényelmesebb.

Orvostechnikai

eszköz

Természetes gyapjú - A kellemes tapintású, kényeztetően puha természetes gyapjú elősegíti a pihentető éjszakai alvást.

12 év Cardo garancia - A Cardo Kft-nél hiszünk abban, hogy a megbízhatóság és időtállóság a kiváló minőség egyik fő ismérve. Termékeink gyártása során is ezek az értékek vezérelnek bennünket. Ennek újabb bizonyítékaként a Nature típusú ágybetéteinket 12 év garanciával kínáljuk.

100% latex - A 100% latex kényelmi réteg alapanyaga egy természetes, antibakteriális hatású anyag, ami nagyfokú rugalmasságot és helyreállási képességet mutat. Alkalmazkodik a test felépítéséhez, és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja minden testhelyzetben.

19 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Rugó nélküli Cardo matracok

Spa

• 100% latex matractest + kókuszréteg: természetes alátámasztás • 5 komfortzóna a nagyobb kényelemért • Bambuszrostokkal átszőtt pamutszövet gondoskodik a természetes lágyságról és kényelemről • Egyoldalas matrac: nem kell forgatni • Fekvőfelületen különleges gyapjúréteggel: elősegíti a pihentető alvást • Szövet mozgatófülek: könnyebb szállítás • Kiváló minőségű, légáteresztő szövetborítás • 12 év Cardo garancia: részletek a jótállási jegyen

Kókuszrostok

100% latex 20

Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Élje át a Cardo állítható ágyrendszerek által kínált különleges kényelmet – latex és viscojel szerkezetű, magas minőséget képviselő matracok a minden elképzelést felülmúló komfortérzetért. • A  Latex a kaucsukfa nedvéből előállított természetes anyag, mely különleges tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas matracok készítésére. Minden egyes matracban vízszintes és függőleges szellőzőnyílások vannak, amelyek „testre szabható” kényelmi és rugalmassági zónákat hoznak létre. A nyílások lehetővé teszik a nedvesség elpárolgását, egyúttal kitűnő természetes szellőzést biztosítanak. • A  Viscojel olyan egyedülálló anyag, amely a nyomás csökkentése érdekében tökéletesen idomul a test alakjához. A Viscojel egy elasztikus, zselészerű anyag, amely érzékeny a hőmérsékletre. Szobahőmérsékleten kemény, de az alvó testhőmérsékletét átvéve meglágyul, és pontosan követi a test formáját. A testhelyzet változásával a Viscojel alakja is változik, így ellazít, és ideális feltételeket teremt a pihentető, kellemes és egészséges alváshoz.

Viscojel réteg - A párnázat minősége függ a felhasznált anyagok minőségétől és a párnázat vastagságától. A legnagyobb kényelmet a Viscojel párnázat nyújtja. Ez egy emlékező hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így tökéletesen alkalmazkodik a test felépítéséhez és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja. Kiváló a rehabilitációs és megelőző tulajdonsága, alkalmas izomfájdalmak és a csontrendszer szerkezeti változásából adódó fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére.

Kötött szövet - jó minőségű, puha tapintású steppelt szövetbevonatok.

5 vagy 7 komfortzóna - Egyes matractípusokban 5 vagy 7 komfortzónára található, ezáltal a középső, nehezebb testrészt jobban megtámasztja, míg a vállaknál puhább, kényelmesebb.

100% latex - A 100% latex kényelmi réteg alapanyaga egy természetes, antibakteriális hatású anyag, ami nagyfokú rugalmasságot és helyreállási képességet mutat. Alkalmazkodik a test felépítéséhez, és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja minden testhelyzetben. Levehető védőhuzat - Praktikusan, zipzárral levehető védőhuzat a könnyebb használhatóságért.

Mosható 30°-on - 30°-on mosható, könnyen tisztítható szövetbevonat.

21 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Rugó nélküli Cardo matracok

Sky Visco

Viscojel mag, speciális habréteggel kombinálva (a mag magassága 16 cm = 5 cm Viscojel + 11 cm habréteg) • Különleges akril kényelmi réteg • Kiváló minőségű, antibakteriálisan kezelt, kötött matrachuzat cipzárral, mely könnyen levehető és 30 °C-on mosható

Park Latex

Kemény változat

Félkemény változat

100% latex mag, 7 komfortzóna és szellőzőjáratok (a mag magassága 16 cm) • Különleges akril kényelmi réteg • Kiváló minőségű, antibakteriálisan kezelt, kötött matrachuzat cipzárral, mely könnyen levehető és 30 °C-on mosható • 2 keménységi fokozat: kemény és félkemény.

Present Latex

100% latex maggal, 5 komfortzónával és szellőzőjáratokkal (a mag magassága 14 cm) • Különleges akril kényelmi réteg • Kiváló minőségű, antibakteriálisan kezelt, kötött matrachuzat cipzárral, mely könnyen levehető és 30 °C-on mosható.

22 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Cardo ágyrácsok

Cardo Select

• Motorosan állítható, szabályozható fekvőfelület • 2 nagy teljesítményű motorral • Vezetékes távirányító • Safe Sleeprendszer, amely megakadályozza az elektromágneses sugárzást, azáltal, hogy automatikusan kikapcsolja a motort használat után • A fej-, hát-, és lábrészeket egyszerre és külön-külön is lehet mozgatni • Deréktájon állítható keménység az egészséges pihenésért • Biztonsági áramforrás áramkimaradás esetén • Méretek: 80/200 cm és 90/200 cm

Varus

• Masszív keretbe foglalt farugós ágyrács • Oldalai rétegelt lemezből készültek • Gözölt bükk farugók rugalmas befogással a pontosabb alátámasztás érdekében • Deréktájon állítható keménység az egészséges pihenésért • Méretek: 80/200 cm és 90/200 cm

Cardo farugós ágyrács

• Oldalai rétegelt lemezből készültek • Gözölt bükk farugók rugalmas befogással a pontosabb alátámasztás érdekében • Méretek: 160, 180/200 cm

Min fix ágyrács

• Rétegelt lemezből készült ágyrács • Méretek: 80, 90/200 cm • A kép illusztráció.

23 Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.


Egészség Center. Kizárólag a Cardótól.

www.cardo.hu

A termékeinkkel kapcsolatos műszaki változtatás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A képek illusztrációk.

Cardo matrac katalógus 2012  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you