Page 1

Zomerspecial

Holiday homes 52 pagina’s binnenkijken in 4 buitenlandse zomerhuizen

Strandshopping

Buitenhuis

Wereldhuis

is Boerenhu

61xstrandshopping voor het ultieme vakantiegevoel


Lang voor het gemeengoed werd, was recycling al een tweede natuur voor Sally en Mark Bailey. Met rescue, repair and rethink als pijlers richtten ze menig Brits huis in, waaronder hun eigen negentiende-eeuwse Whitecross Farm.

In de eetkamer staat een lange tafel met daaromheen antieke boerenstoelen uit de 18e eeuw. In de hoek een stapel koffers waarin een verzameling spullen zit. De grote olielamp in de andere hoek stond ooit in een filmstudio, de ruwe wanden benadrukken het boerse karakter van het huis.

vtwonen 2011 032 jul


zomerspecial

| boerenhuis

Wie Sally en Marc Bailey Wat een boerderij uit 1840 met bijgebouwen Waar Bridstow, Engeland Bijzonder (bijna) alles wat je ziet zijn hergebruikte materialen en meubels

In de slaapkamer staat een dekenkist met een stapel gestreepte kussens en plaids onder een kunstwerk van Adrian Bannon – een jasje gemaakt van naalden – dat ze bij England and Co. in Londen kochten. Ernaast staat een oude roeispaan.

Vanaf de trap kijk je zo in de keuken en het voorportaal. In dit deel liggen oude plavuizen op de vloer. de Baileys lieten boven alle deuren glas installeren om zoveel mogelijk daglicht door te laten.

vtwonen

jul 2011

033


vtwonen 2011 024 jul


zomerspecial

| openlucht leven

... straalt het hoogzomerblauw. De perfecte achtergrond voor

buitenmeubels en -stoffen in zwart en wit, voor een zonnige sfeer in stijl.

productie en Styling Cleo Scheulderman | Fotografie Jeroen van der Spek | assistentie Iris van Asselt, Linda de Lange | vlaggen en slinger gemaakt door Meta Poulain | Met dank aan Strandpaviljoen KW106, Katwijk aan Zee | Voor verkoopinformatie zie inhoud

Ook in de Hollandse achtertuin brengt deze tafel met wapperende luifel de ultieme zomersfeer. De stokken steken door gaten die in het blad zijn geboord, de luifel staat vast met scheerlijnen en haringen. Een hamamdoek doet dienst als tafelloper.

Tafel met stokken en doek vanaf € 195,-, bankje € 75,- (Combitex). Houten krukjes € 39,95 (Nooosugar). Witte en zwarte kruk Tabouret van Nicolle € 125,p/st (Extra Vert). Ronde barbecue € 27,60, aluminium dienblad € 20,70, witte melamine borden vanaf € 4,14, melamine kommen vanaf 2,76, melamine schaal € 8,-, aluminium schaal vanaf € 4,-, couscous pan aan tak € 5,75 (Household Hardware). Hamamdoek als tafelloper € 18,75, kleine hamamdoek als vlag € 8,75, stoffen lampionnen € 32,50, zilverkleurige waterkan € 10,95 (Ottomania). Zwarte vlag met cirkelstof € 12,50 p/m (Capsicum).

vtwonen

jul 2011

025


Er is geen stromend water, geen keuken, geen douche, en hij telt maar 35 vierkante meter. Precies wat Louise Jarvad zocht. In en om een voormalige jachthut leven zij haar en haar gezin een zomerleven dicht bij de natuur.

WIE Louise Jarvad (kunstenares en psychologe), echtgenoot Lars Boe Jarvad, dochter Billie (10) en zoons Vitus (18) en Gulliver (15) WAT een zomerhuisje van 35 m² op een groot perceel aan zee (SINDS 1993) waar op het Deense eiland Zuid Seeland BIJZONDER country-western meets Long Island.

vtwonen 2011 014 jul


zomerspecial

| buitenhuis

Louise Jarvad met dochter Billie.

vtwonen

jul 2011

015


zomerspecial

| wereldhuis

vtwonen

jul 2011

045

vtwonen Binnenkijken Special  

Blader door de Binnenkijken special behorende bij vtwonen editie 07-2011.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you