Page 1

ANTI-AGING HERKÄLLE IHOLLE

ActivAloe™ & Super berries


ANTI-AGING SERUM Seerumi yhdistää luonnon arvokkaimmat tehoaineet aloesta (ACTIValoe™) ja suomalaisista supermarjoista. Seerumissa on kolme tärkeää ihmisen ihosta löytyvää vaikuttavaa ainetta. Niiden määrä ihossa vähenee ikääntymisen myötä. - Hyaluronihappo voi sitoa kosteutta jopa 1000 kertaa oman painonsa verran. - Oroottihappo (B13-vitamiini) on välttämätön aine solujen uusiutumiselle. - Arginiini (aminohappo) on ihon kollageenin ainesosa. Ei lisättyä vettä. Vain ACTIValoeta™ ja supermarjoja. Ohjeet: Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin. Yli 98 % aktiiviaineita!

7130151

ANTI-AGING CREAM Kasvovoide on tehokas yhdistelmä ACTIValoeta™, hoitavaa mustaherukan siemenöljyä ja tyrniuutetta sekä antioksidanttisia A-, C- ja E-vitamiineja. Voiteessa on myös ihoa tehokkaasti rauhoittavaa allantoiinia. A-vitamiini (retinoli) on yksi tutkituimmista vaikuttavista aineista iho-ongelmien ja ikääntyvän ihon hoidossa. Ei lisättyä vettä. Vain ACTIValoeta™ ja supermarjoja. Ohjeet: Levitä kasvoille seerumin jälkeen aamuin illoin.

Yli 90 % aktiiviaineita!

7130093


ANTI-AGING EYE CREAM Silmänympärysvoide hoitaa tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa. Sisältää ACTIValoeta™, tyrniä, ja mustaherukkaa sekä hyaluronihappoa. - Ubikinoni Q10 on voimakas antioksidantti, jolla uskotaan olevan myös silottavia ominaisuuksia. - DPHP on aminohappo, jonka vaikutusta kuvaillaan luonnolliseksi “kasvojenkohotukseksi”. - Arganpuun hedelmäuutteella on tasapainottavia, uudistavia ja kosteuttavia vaikutuksia. Ei lisättyä vettä. Vain ACTIValoeta™ ja supermarjoja. Ohjeet: Levitä silmänympärysiholle aamuin illoin. Yli 95 % aktiiviaineita!

7130131

CLEANSING EMULSION Puhdistusemulsion luonnolliset sokeri- ja kookosperäiset pesevät ainesosat puhdistavat ihon hellävaraisesti. Samalla ACTIValoe™, mustaherukkauute sekä karitevoi ja kasviöljyt hoitavat ihoa. Ohjeet: Hiero puhdistusemulsiota hellävaraisesti iholle. Huuhtele huolella lämpimällä vedellä.

FACIAL TONER Kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja tasapainottaa ihon pH:n vesipesun jälkeen. Virkistää samalla ihoa ACTIValoella™ ja mustaherukkauutteella sekä vihreällä teellä ja kurkku-uutteella. Ohjeet: Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi iho puhdistuksen jälkeen. Toista aamuin illoin. 7130072

pH 4.5 - 5.5

7130102


ActivAloe™ & Super Berries Patentoitu ACTIValoe™ valmistusmenetelmä tuottaa laadukasta aloeta, jossa on paljon ravinteita ihollesi. Tyrnin keskimääräinen C-vitamiinipitoisuus on 15 kertaa suurempi kuin appelsiineissa (695 mg per 100 g). Mustaherukan siemenöljyssä on välttämättömiä omega-3 ja -6 rasvahappoja optimaalisessa suhteessa (1:3 - 1:4).

HOMCARE FINLAND OY, JUURIKUJA 4, 03100 NUMMELA, FINLAND

Y-TUNNUS 1106156-2

09 - 22 48 910

NATURCARE IS A TRADEMARK OF NATURCARE INTERNATIONAL AB IN SWEDEN.

WWW.HOMCARE.FI

NaturCare anti-aging  
NaturCare anti-aging