Page 1

Kuukauden parhaat

Toukokuu 2019

ALKUKUUN TARJOUKSET 1.–15.5.2019

Swipe Original

Kodin tehokas yleispuhdistusaine Swipe on käytössä edullinen ja tehokas emäksinen yleispuhdistusainetiiviste, jolla on satoja käyttömahdollisuuksia sekä sisällä että ulkona. Tiivisteen laimentamista ja käyttöä varten on saatavissa kätevä kolmen sumutinpullon sarja eri siivouskohteille. Mieto laimennos puhdistaa kodin lasipinnat: ikkunat, peilit, lasipöydät, tv-ruudut, silmälasit ym. Ruostumaton teräs, kromatut esineet, auton ikkunat sisältä ja ulkoa ja kesäaikaan pissapoikaan pesunesteeksi. ALKUKUUN TARJOUS

Normaali laimennos yleispuhdistukseen: maalatut pinnat, pesunkestävät tapetit, kaakelipinnat, keittiökoneet, pehmustetut huonekalut, auton verhoilu ja istuimet, kumimatot, vinyylipinnat, tahranpoisto ym.

Swipe Original 500 ml, norm. 15, Tiivisteen pH = 11

Vahva laimennos: erittäin likaiset, rasvaiset ja nokiset pinnat, kuten uunit ja liedet, rasvasuodattimet, grillit, takat, pohjaanpalaneet kattilat, uunivuoat jne. Oiva apu myös isännälle autotallissa erittäin likaisiin kohteisiin.

12,-

Probiotic Shower Gel Koko perheen vartaloshampoo

Ihoa ja päänahkaa hoitava vartaloshampoo puhdistaa ihon hellävaraisesti ja huolellisesti päästä varpaisiin. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja toimii erinomaisesti myös käsienpesussa. Sisältää ihon mikrobitasapainoa ylläpitäviä probiootteja. Tuote täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit ja on valmistettu Suomessa.

ALKUKUUN TARJOUS

21,-

Probiotic Shower Gel 250 ml, norm. 26,-


LOPPUKUUN TARJOUKSET 16.–31.5.2019

Multi Clean Basic

LOPPUKUUN TARJOUS

Kodin biologinen yleispuhdistusaine

20,-

Multi Clean Basic on emäksinen (pH 10,5) yleispuhdistusaine, joka irrottaa tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin kaikilta pinnoilta. Säännöllisesti käytettynä Multi Cleanin sisältämät probiootit lisäävät kodin hyvinvointia, kun ihmisille haitallisille bakteereille jää vähemmän elintilaa. Tiiviste laimennetaan veteen suhteessa 1+24 sumutinpullossa. Sumuta pinnoille ja pyyhkäise pinnat puhtaiksi aina kun siihen on tarvetta! Ravista ennen käyttöä.

Multi Clean Basic 500 ml, norm. 25,-

Näin tapahtui vihtiläisessä perheessä: Kesken vanhemman pariskunnan iloisten lettukestien isäntä lipsautti juuri vaihdetulle olohuoneen pöytäliinalle mansikkahilloa. Syyttävien katseiden alla hän poistui hakemaan keittiöstä Multi Cleania ja sumutteli ainetta hillotahraan. Itsevarmana isäntä tokaisi: ”Probiootit nääs tykkää mansikkahillosta!” Pari uusintasuihkausta ilman hankaamista ja pöytäliinassa ei ollut enää tahran tahraa. Taisi siinä muutama yllättävä kehukin tulla!

®

Probiotic Skin Lotion Koko perheen vartalovoide

Ihoa hoitava ja kosteuttava voide, joka soveltuu vartalon ja kasvojen hoitoon. Pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana. Koko perheen voide sisältää myös probiootteja, jotka auttavat ihoa ylläpitämään ihanteellista mikrobitasapainoa. Tuote täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit ja on valmistettu Suomessa.

LOPPUKUUN TARJOUS

26,-

Probiotic Skin Lotion 250 ml, norm. 32,-

www.homcare.fi

7052019 /Toukokuu 2019

I

Y

STÖMER ÄRI KK MP

HomCare Finland Oy Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2

MI

LJÖ M Ä RKT 4041 0955 Painotuote

Profile for HomCare Finland Oy

Kuukauden parhaat toukokuu 2019  

Kuukauden parhaat toukokuu 2019