Page 1

KODINHOITO TUOTEKUVASTO 8/2019

Palkintokilpailu takasivulla: ”Etsi herra Pisara!”


HOMCARE FINLAND OY Luotettava suomalainen suoramyyntiyritys

www.homcare.fi

homcare@homcare.fi

Löydät meidät myös Facebookista: HomCare Finland Oy Kun käyt tykkäämässä Facebookin HomCare Finland Oy -sivustosta, saat aina tuoreita päivityksiä tuotteistamme ja kampanjoistamme.

Instagram-tunnuksemme on bioswipe

HomCare Finland Oy on luotettava ja arvostettu, pitkällä ja menestyksekkäällä toiminnallaan vakaan aseman saavuttanut suomalainen yritys, joka markkinoi ja myy kodin ja ihmisen hyvinvointiin liittyviä laatutuotteita. Yritys on perustettu vuonna 1985 ja on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi maamme suurimmista ja parhaiten toimivista suoramyyntijärjestelmistä. Asiakkaamme eri puolilla Suomea voivat hankkia tuotteitamme - HomCare-kutsuilla paikallisen Edustajan opastamana - nettitilauksina verkkokaupastamme HomCare-edustajien tai yhtiön kotisivujen kautta - asioimalla suoraan HomCare-edustajien kanssa

HomCare-tuotteilla on tyytyväisyystakuu: jos et ole tuotteeseen tyytyväinen, voit palauttaa sen 21 vrk kuluessa ja saat rahasi takaisin.

2

Kaikki Edustajamme ovat HomCare-tuotteiden asiantuntijoita, joille annamme jatkuvaa ja ajankohtaista koulutusta uusista tuoteinnovaatioista, tuotteiden ominaisuuksista ja käyttötavoista. HomCare Finland Oy on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudattaa liiton asettamia Reilun Pelin Sääntöjä.


EKOLOGISUUTTA JA EDELLÄKÄVIJYYTTÄ HomCare on tehnyt vuosikymmeniä aktiivista tuotekehitystyötä luodakseen Swipe- ja BioSwipe-tuotesarjat. Päämääränä on ollut Tehokas, Taloudellinen ja Turvallinen kodinhoito. Tuotteiden TEHOKKUUS on kiistaton - haluamme ja osaamme tehdä erinomaisia kodin puhdistus- ja hoitotuotteita – sen vahvistavat myös tyytyväiset asiakkaamme kautta koko maailman. TALOUDELLISUUS syntyy ennen kaikkea tuotteiden tiivistämisestä: säästämme kuluttajan kustannuksia tuotteiden riittoisuuden ansiosta ja yhteiskunnan kustannuksia vähäisemmän pakkausjätteen ja energiansäästön kautta. Tuotteiden TURVALLISUUS sekä käyttäjälle, puhdistettavalle kohteelle että ympäristölle on keskeinen ja jatkuvasti ajankohtainen tavoite kodinhoitotuotteidemme kehitystyössä.

Go �reen

®

CHOOSE

TIIVISTE

30˚C

Menetelmät Voimakkaasti tiivistetyt tuotteet

Kierrätettävät pakkaukset

Biologisesti hajoavat aineosat

Mekaaninen laimennosten sumutusjärjestelmä

Bioteknologian hyödyntäminen tuotekehityksessä

Matalien lämpötilojen teknologiat pyykinpesussa

Vaikutukset Vähemmän turhaa ja haitallista pakkausjätettä

Vähemmän ympäristöä vahingoittavia raskaita kuljetuksia

Vähemmän haitallisia vaikutuksia luonnon tasapainoon

Vähemmän turhaa energiankulutusta

Tavoitteet

Kodin hyvinvointi

Ihmisen hyvinvointi

Ympäristön hyvinvointi

3


VAIHTOEHTOJA KODINHOITOON Normaali arki on täynnä erilaisia valintoja. Valitsemme oman tapamme elää ja asua, ansaita ja kuluttaa, arvostaa tai olla arvostamatta. Yksi näistä perusvalinnoista liittyy kodinhoitoon - käytänkö pitkän perinteen omaavia kemiallisia puhdistustuotteita vai haluanko siivota oman ideologiani mukaisesti mahdollisimman biologisesti. HomCare tarjoaa sinulle nämä molemmat mahdollisuudet. Perinteinen Swipe-tuotesarja sisältää tehokkaita kemiallisia kodinhoitotuotteita, joiden aktiiviset aineosat ovat biologisesti hajoavia. Tuotteet ovat tiivisteitä, jotka käyttäjä itse laimentaa vedellä. Näin ympäristö säästyy turhalta pakkausjätteen aiheuttamalta kuormitukselta. Tiivistämisen ansiosta myös pakkausten valmistukseen, kuljetuksiin ja varastointiin kulutetaan vähemmän energiaa. Jos haluat mieluummin käyttää kodinhoidossa mahdollisimman vähän kemikaaleja, tarjoaa BioSwipe-tuotesarja sinulle biologisen vaihtoehdon. BioSwipe-tuotteiden puhdistusteho perustuu probiootteihin ja biologisiin aineosiin, jotka ovat hyödyllisiä ihmisen ja ympäristön hyvinvoinnille. Myös BioSwipen puhdistustuotteet ovat tiivisteitä ja ne laimennetaan itse vedellä käyttövalmiiksi. Tarjoamme käyttöösi myös Swipe mikrokuitutuotteet. Kestävillä, tehokkaasti pölyä ja likaa sitovilla siivousliinoilla ja mopeilla voit siivota kevyemmin, hiljaisemmin ja pienemmällä energiankulutuksella kuin esim. imuroimalla.

Minä päätän.

4


BIOSWIPE-TUOTESARJA Kodinhoidon biologinen edelläkävijä.

BioSwipe biologiset kodinhoitotuotteet ovat nykyaikaisia puhdistusaineita, joiden teho perustuu kodin ja ihmisen hyvinvointia lisäävien mikrobien eli probioottien hyödyntämiseen. Probiootit ja niiden tuottamat tehokkaat biotensidit hajottavat tehokkaasti rasva-, proteiini- ja hiilihydraattilikaa, kuten selluloosaa, sokeria ja tärkkelystä. Probiootit vievät myös elintilaa haitallisilta bakteereilta ja ehkäisevät niiden hallitsematonta lisääntymistä. Lopputuloksena on puhdas, hyväntuoksuinen ja mikrobitasapainoltaan ihanteellinen koti. Kulje sinäkin edelläkävijöiden joukossa ja vaikuta omilla valinnoillasi kodin, ihmisten ja luonnon hyvinvointiin käyttämällä biologisia BioSwipe-kodinhoitotuotteita.

® 5


Bakteeritasapainon muuttuminen kodin pinnoilla erilaisten puhdistusmenetelmien jälkeen Kodin säännöllinen siivous pitää luonnollisen bakteeritasapainon kunnossa Siivouksen ideana on poistaa likaa, jota eri mikrobit kuten bakteerit käyttävät ravintonaan. Mitä enemmän likaa suotuisissa olosuhteissa esiintyy, sitä paremmin bakteerit lisääntyvät. Luonnollisessa bakteeritasapainossa kodissamme elää ihmiselle hyödyllisten bakteerien ohella myös meitä haittaavia ja jopa terveyttämme uhkaavia bakteereja. Kun huolehdimme kodeistamme ja siivoamme säännöllisesti, haitallisten bakteerien määrä ei riistäydy liian suureksi. Tällöin kodin pinnoilla elää sopivassa suhteessa immuniteettiamme valppaana pitäviä haitallisia bakteereja (punaiset) sekä hyödyllisiä bakteereja (vihreät), jotka ovat hyvinvointiamme edistäviä ja jopa välttämättömiä elämällemme.

= haitalliset bakteerit = hyödylliset bakteerit

Pintojen puhdistus desinfiointiaineella tuhoaa luonnollisen bakteeritasapainon Moni kuluttaja käyttää desinfiointiaineita siivouksessaan päästäkseen eroon haitallisista bakteereista. Desinfiointiaineet tappavat kuitenkin bakteereita riippumatta siitä, ovatko ne meille hyödyllisiä vai haitallisia. Desinfioinnin jälkeen puhdistetuille pinnoille jää runsaasti vapaata kasvutilaa, jolloin hyvinvointiamme heikentävät bakteerit pääsevät helposti lisääntymään. Samalla niiden elinolosuhteet paranevat, sillä desinfioimalla tapetut bakteerit ovat ravintoa muille bakteereille. Säännöllisellä desinfioinnilla teemme bakteereista lisäksi entistä vastustuskykyisempiä myrkyille ja desinfiointiaineille ja ajan mittaan desinfioinnin teho heikkenee.

Ensimmäisen desinfioinnin jälkeen

Useamman desinfioinnin jälkeen

Pintojen puhdistus probiooteilla edistää kodin hyvinvointia Hyvinvointiamme edistäviä bakteereja voidaan valmistaa bioteknologian avulla. Näitä bakteereja kutsumme probiooteiksi. Probiootteja sisältävillä BioSwipe-puhdistusaineilla siivottaessa viemme meille haitallisilta bakteereilta elintila- ja ravintoresursseja. Näin haitalliset bakteerit eivät pääse enää lisääntymään entiseen tapaan ja kodin bakteeritasapaino muuttuu säännöllisen probioottisiivouksen ansiosta ihmisen hyvinvoinnin kannalta entistä edullisemmaksi. Samalla pidämme hyvää huolta myös ympäristöstämme, sillä BioSwipe-tuotteet noudattavat ekologisia toimintaperiaatteita ja niiden puhdistavat aineosat ovat biohajoavia. BioSwipe-tuotteita käyttämällä voidaan vähentää meneillään olevaa ja rajusti kiihtyvää ympäristön kemikalisoitumista merkittävästi.

Ensimmäisen probioottisiivouksen jälkeen

6

Säännöllisen probioottisiivouksen jälkeen


Kodinhoidon suosituimmat

TOP 5

BioSwipe Multi Clean

Kodin pintojen biologinen yleispuhdistusaine Multi Clean Basic on emäksinen (pH 10,5) yleispuhdistusaine, joka puhdistaa ja poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin kaikilta pinnoilta. Hajusteeton Multi Clean on neutraalimpi (pH 6,5) ja soveltuu vähemmän rasvaiseen yleislikaan ja kodin aremmille pinnoille. Säännöllisellä käytöllä Multi Cleanin sisältämät probiootit lisäävät kodin hyvinvointia, kun ihmisille haitallisille bakteereille jää vähemmän elintilaa. Tiiviste laimennetaan veteen suhteessa 1+24 sumutinpullossa. Sumuta pinnoille ja pyyhkäise pinnat puhtaiksi aina kun siihen on tarvetta! Ravista ennen käyttöä. Multi Clean Basic • 7010412 • 500 ml • 25,Hajusteeton Multi Clean • 7010418 • 500 ml • 25,7920167 • sumutinpullo • 4,50 TIIVISTE

Reilut 31 sumutinpullollista, 0,80 €/pullo

BioSwipe Sanit

Saniteettitilojen biologinen puhdistusaine Sanit soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Sanit puhdistaa, antaa kiiltoa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja ja niiden lähteitä probiootteja hyödyntäen. Käytetään WC:n, pesualtaiden, hanojen, putkistojen ja viemärikaivojen puhdistukseen. Jättää jälkeensä pitkäaikaisen hyvän tuoksun. Tiiviste laimennetaan veteen suhteessa 1+9 sumutinpullossa. Sumuta laimennosta pinnoille, pyyhi ja huuhtele. Laita myös silloin tällöin 10 ml laimentamatonta Sanitia viemärikaivoihin estämään epämiellyttäviä hajuja. Tuotteen pH = 5. Ravista ennen käyttöä. 7010410 • 500 ml • 25,7920159 • sumutinpullo • 4,50

TIIVISTE

Jopa 12,5 sumutinpullollista, 2 €/pullo

BioSwipe Fresh Air

Tehokas biologinen hajunpoistaja Pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi pahat hajut hetkessä. Käytä turvallisesti kotona huoneilmaan, kylpyhuoneessa ja WC:ssä, autossa, toimistossa, jne. Ehdoton hajunpoistaja roskakaappeihin, vaipparoskikseen ja kuntoilijalle urheilukassiin, -kenkiin ja -välineisiin. Fresh Air sisältää probiootteja ja lempeän raikas tuoksu syntyy eteerisistä öljyistä (mm. minttu). Tiiviste laimennetaan veteen suhteessa 1+9 suihkepullossa. Käytetään suihkeena, 1-2 painallusta huoneilmaan tai hajun kohteeseen riittää. Tuotteen pH = 5. Ravista ennen käyttöä. 7010411 • 150 ml • 23,7920162 • suihkepullo • 3,-

TIIVISTE

Vähintään 10 suihkepullollista, 2,30 €/pullo

7


BioSwipe Pipe Clean

Putkistojen biologinen hoitoaine Biologisesti puhdistava aine viemäriputkien ja -kaivojen hoitoon ja pienten tukosten avaamiseen. Tehokas ja pitkävaikutteinen. Pilkkoo orgaanista ainesta ja eliminoi epämiellyttäviä hajuja. Poistaa alkavia tukoksia ja estää niitä syntymästä uudelleen. Erinomainen tuote kodin putkistojen säännölliseen kunnossapitoon. Putkistojen puhdistus ja kunnossapito: Kaada 20 ml Pipe Cleania kylpyhuoneen lattiakaivoihin, WC-pönttöihin ja lavuaareihin sekä keittiön pesualtaisiin kerran viikossa normaalin siivouksen jälkeen. Tukosten avaaminen: Kaada 100 ml Pipe Cleania tukkeutuneeseen viemäriin kolmena peräkkäisenä päivänä. Tuotteen pH = 5,5. Ravista ennen käyttöä. 7010419 • 1000 ml • 22,Annostelukorkki 7920158 • 1 kpl • 2,-

Kätevä 20 ml annostelukorkki sopii mm. seuraavien tuotteiden annosteluun: Multi Clean, Sanit, Pipe Clean, Car Wash, Swipe, Brite. Imuputki katkaistaan sopivan mittaiseksi tuotepakkauksen mukaan.

BioSwipe Handy Biologinen käsitiskiaine

Handy on nestemäinen biologinen käsitiskiaine, joka poistaa tehokkaasti astioihin kiinnittyneen rasvan ja lian. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita eikä väriaineita. Handy on tiiviste ja sitä annostellaan vain 3 ml viittä vesilitraa kohden. Handyn voi myös laimentaa 1 osa Handya ja 4 osaa vettä. Tuotteen käyttö ei kuormita ympäristöä ja tiskatessasi myös kätesi säästyvät mahdollisilta kemikaalien aiheuttamilta haitoilta. Tuotteen teho ja ympäristöystävällisyys perustuvat probioottien tuottamiin ultratehokkaisiin biotensideihin (biosurfactants). Tuotteen pH = 8,1. Ravista ennen käyttöä.

n.166 pesukertaa, alle 0,12 €/pesu

TIIVISTE

7010420 • 500 ml • 19,-

BioSwipe Laundry Liquid

Probiootteja sisältävä pyykinpesuneste BioSwipe Laundry Liquid on erittäin tiivistetty probiootteja sisältävä nestemäinen pyykinpesuaine. Probiootit tuottavat pesun aikana tehokkaita, likaa irrottavia entsyymejä, jotka saavat pyykkisi hohtavan puhtaaksi. Pesuaine poistaa myös tehokkaasti pahat hajut tekstiileistä ja säilyttää pyykin pitkään hyväntuoksuisena. Probiootteja sisältävä pesuaine on hyväksi jopa pesukoneellesi, sillä säännöllisesti käytettynä se pitää koneen putkistot ja suodattimet puhtaina ja toimivina. Monipuolinen BioSwipe Laundry Liquid sopii valkoisille, värillisille ja tummille tekstiileille. Pesee tehokkaasti jo 30˚C pesulämpötilassa. Tiivistettä annostellaan pesupalloon 10-15 ml/pesukoneellinen pyykkiä. Tuotteen pH = 7,5. Ravista ennen käyttöä. 7020141 • 750 ml • 23,8

TIIVISTE

Jopa 75 pesukertaa, n. 0,31 €/pesu

Kodinhoidon suosituimmat

TOP 5


BioSwipe Hand Gel

Probiootteja sisältävä käsihuuhde BioSwipe Hand Gel on mieto probioottinen geeli pitkäkestoiseen käsihygieniaan. Hiero kuiviin käsiin n. 3 ml geeliä koko käsien alueelle sormien välit ja sormenpäät mukaan lukien vähintään 30 sekunnin ajan, kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut. Näinä aikoina noro- ym. nopeasti tarttuvat kiusalliset virukset vaivaavat väestöämme entistä useammin, joten on tärkeää pitää päivittäin huolta käsien hyvästä hygieniasta. Ravista ennen käyttöä. 7010422 • 150 ml • 11,-

BioSwipe Car Wash Biologinen autonpesuaine

BioSwipe Car Wash on biologinen pesuaine autojen, mopojen, veneiden, matkailuvaunujen yms. puhdistamiseen. Car Wash puhdistaa tehokkaasti ja antaa pinnoille kiiltoa. Se sisältää haastavampaakin likaa tehokkaasti pilkkovia probiootteja ja tuotteen kaikista aineosista vähintään 96 % on kasviperäisiä tai biologisia. Car Washia voi käyttää käsinpesussa ja painepesurissa. Koska autonpesu tapahtuu usein pihapiirissä, kodin ympäristön kemikaalikuormitus vähenee merkittävästi Car Washia käytettäessä. Laimennetaan käsinpesussa 25 ml ja painepesussa 10 ml / 5 litraa vettä. TIIVISTE

Tuotteen pH = 10,3. Ravista ennen käyttöä. 7010417 • 500 ml • 25,-

BioSwipe A/C Cleaner

20 käsinpesua / 50 painepesua, 0,5 € - 1,25 €/pesu

Biologinen auton ilmastoinnin puhdistusaine

A/C

Auton ilmastointijärjestelmään kertyvä lika ja liikennesaaste vaikuttavat haitallisesti autossa kiertävän ilman mikrobitasapainoon ja aiheuttavat allergeenien lisääntymistä ja kasvavia hajuhaittoja. Kun autossa tehdään biologinen A/C Cleaner-probioottipuhdistus n. puolen vuoden välein, auton sisäilman laatu paranee ja haitallisten bakteerien määrä vähenee. Helppokäyttöinen A/C Cleaner on pakattu kertapainalluksella automaattisesti tyhjenevään spraypulloon, joka asetetaan tyhjenemään auton lattialle, kun auto, sisäilman kierto ja ilmastointi ovat käynnissä. Itse ilmastointilaitteistoon ei siis tarvitse koskea lainkaan. Ravista ennen käyttöä. 7010421 • 150 ml • 29,-

9


BioSwipe Room Spray Probioottisuihke huonetiloihin

BioSwipe Room Spray on hajusteeton probioottisuihke, jonka avulla lisätään huoneilmaan ja kodin pinnoille probiootteja. Nämä valikoidut probiootit vievät elintilaa kodissa esiintyviltä haitallisilta bakteereilta ja edistävät näin ollen kodin hyvinvointia. Säännöllisesti käytettynä Room Spray muuttaa kodin bakteerikantaa paremmaksi, vähentää huoneilmassa esiintyviä allergeeneja ja kodin mikrofloora muuttuu koko perheen hyvinvointia edistäväksi. Room Sprayn aineosat ovat 100 % luonnollisia ja turvallisia. Sisältää vain vettä ja kodin hyvinvointia edistäviä valikoituja probiootteja. Käytä päivittäin ensimmäisen viikon ajan ja sen jälkeen joka kolmas päivä. Ravista ennen käyttöä. 7010414 • 200 ml • 30,-

BioSwipe Pet Spray

Probioottisuihke lemmikkieläinkoteihin BioSwipe Pet Spray on suihke, joka sisältää valikoituja probiootteja lisäämään lemmikkieläinten ja näissä talouksissa asuvien ihmisten hyvinvointia. Lemmikkien iho ja turkki keräävät helposti likaa, allergeeneja ja muita haitallisia mikro-organismeja. Pet Spray probioottisuihke pitää lemmikin ihon ja turkin mahdollisimman puhtaana: suihkeen sisältämät probiootit osallistuvat allergeenien vähentämiseen, edistävät turkin mikroflooran hyvinvointia ja pienentävät kiusallisten bakteerien aiheuttamia haittoja. Pet Sprayn aineosat ovat 100 % luonnollisia ja turvallisia niin eläimille kuin ihmisille. Sisältää vain vettä ja lemmikkieläinten mikroflooran hyvinvointia edistäviä valikoituja probiootteja. Ravista ennen käyttöä. 7010415 • 200 ml • 33,-

BioSwipe Pet Shampoo

Probioottishampoo lemmikkieläimille BioSwipe Pet Shampoo vaikuttaa lemmikkieläinkodin hyvinvointiin samalla tavalla kuin probioottisuihke Pet Spray. Kun peset lemmikkisi säännöllisesti Pet Shampoolla, turkin mikrofloora voi hyvin, allergeenien aiheuttamat haitat vähenevät ja lemmikkisi voi hyvin. Ravista ennen käyttöä. 7010416 • 500 ml • 29,BioSwipe Pet Sprayn ja Pet Shampoon säännöllinen käyttö hyödyttää lemmikkien lisäksi myös ihmisiä, joilla on taipumus saada allergiaoireita eläinten turkissa olevista allergeeneista. Siksi Pet-tuotteet ovat kokeilemisen arvoinen ratkaisu myös niissä lemmikkieläinkodeissa, joissa joku perheenjäsenistä oirehtii lemmikkien läsnäolosta. 10


SWIPE-TUOTESARJA Kaikki mitä kodinhoidossa tarvitset.

Swipe-tuotesarjalla on pitkät ja maineikkaat perinteet – tuotteita on käytetty jo reilusti yli puolen vuosisadan ajan kodeissa kautta maailman. Swipe-sarja kattaa kaikki tärkeimmät kodinhoidon puhdistusaineet ja tarvikkeet, joita päivittäisessä siivouksessa ja pyykinhoidossa tarvitaan. Seuraamme jatkuvasti nykyaikaisten pintamateriaalien, tekstiilien ja kodinkoneiden kehitystä, jotta voimme reilusti täyttää antamamme lupauksen: Swipe-tuotesarjasta löydät aina oikean tuotteen oikeaan paikkaan! Swipe-tuotteet ovat pääsääntöisesti tiivisteitä, joita annostellaan vain vähän tai laimennetaan kotona vedellä laimennus-, sumutin- tai vaahtopulloihin. Tällä pyrimme suojaamaan luontoa turhalta pakkausjätteeltä sekä vähentämään tarpeettomia kuljetuksia. Tiivistäminen tuo myös helpotusta kuluttajan arkeen, kun siivouskomeron sisältöä ei tarvitse olla jatkuvasti täydentämässä. Tuotteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen yhdestä tiivistepullosta saa laimentamalla n. 6-250 pullollista käyttövalmista puhdistusainetta.

PUHTAASTI PAREMPI 11


Swipe (Original)

Joka kodin yleispuhdistusaine Swipe on tehokas emäksinen yleispuhdistusainetiiviste, jolla on satoja käyttömahdollisuuksia sekä sisällä että ulkona. Swipe on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Laimentamista ja käyttöä varten on saatavissa kätevä 3 tyhjän sumutinpullon sarja (á 400 ml) eri laimennoksille: Mieto, Normaali ja Vahva Swipe.

gr

e d i e nt s

of

In

Tuotteen pH = 11 Käyttö on helppoa: SUMUTA – ANNA VAIKUTTAA – PYYHI!

Pl

in

91%

an

t orig

7010116 • Swipe 500 ml • 15,7010114 • Swipe 3 l kanisteri • 55,7920011 • Swipe-sumutinpullosarja 400 ml • 3 kpl • 12,ETU! Swipe 500 ml + Swipe-sumutinpullosarja • 9010116 • 22,Swipe 3 l + Swipe-sumutinpullosarja • 7010115 • 62,Laimentamalla Swipea veteen suoraan sumutinpulloihin sinulla on käytössäsi kolme erilaista puhdistusainetta eri käyttökohteisiin.

Mieto Swipe 1+200 500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat 250 pullollista mietoa laimennosta (á 400 ml) = 0,06 € / pullo Puhdistaa hyvin: ikkunat, peilit, lasipöydät ym. kodin lasipinnat, tv-kuvaruudut, silmälasit, kristallikruunut, kromatut esineet, ruostumaton teräs, auton ikkunat sisältä ja ulkoa ja kesäaikaan pissapoikaan pesunesteeksi.

Normaali Swipe 1+24 500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat reilut 31 pullollista normaalilaimennosta (á 400 ml) = 0,48 € / pullo Puhdistaa hyvin: maalatut seinät ja ovet, pesunkestävät tapetit, kaakelipinnat, kylpyhuoneen kalusteet, keittiökoneet, konttorikoneet, matot, pehmustetut huonekalut, auton verhoilu ja istuimet, kumimatot, vinyylipinnat, tahranpoisto (sumuta pestävien vaatteiden tahrat ennen pesukoneeseen laittoa), pesuhuoneen peruspuhdistus.

Vahva Swipe 1+4 500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat reilut 6 pullollista vahvaa laimennosta (á 400 ml) = 2,40 € / pullo

TIIVISTE

- säästää ympäristöä - edullinen käyttää

12

Puhdistaa hyvin: erittäin likaiset, rasvaiset ja nokiset pinnat, kuten uunit ja liedet, rasvasuodattimet, grillit, takat, pohjaanpalaneet kattilat ja uunivuoat, hedelmä- ja marjatahrat, koneet, moottorit, autojen vanteet, renkaat ja huoltotilat, asuntovaunut, suksiboxit, työkoneet ja työkalut, veneet ja veneiden konetilat, tuoreet maalipensselit, öljysäiliöt, ruohonleikkurit, muoviset puutarhakalusteet, rännit, peltikatot ja hallit.


Somthin’Else

Hellävarainen yleispuhdistusaine aroille pinnoille

gr

e d i e nt s

of

97%

Pl

an

7010215 • Somthin’Else 500 ml • 15,7010214 • Somthin’Else 3 l kanisteri • 57,7920022 • S’E-laimennuspullo 400 ml • 1,50 7920027 • S’E-vaahtosumutinpullo 400 ml • 4,50 7920024 • Swipe’Else sumutinpullo 500 ml • 4,50 7920111 • Vaahtopullo 250 ml • 4,-

in

In

Somthin’Else mieto yleispuhdistusaine soveltuu erinomaisesti yleispuhdistusaineeksi aroille pinnoille ja luonnonmateriaaleille sekä käsitiskiaineeksi ja nestesaippuaksi. Somthin’Else on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Tuotteen pH = 5,2

t orig

YLEISLAIMENNOS 1 + 4 500 ml:sta Somthin’Else-tiivistettä saat reilut 6 pullollista yleislaimennosta (á 400 ml) = 2,40 € / pullo - yleispuhdistusaineeksi aroille pinnoille - nahkahuonekaluille - parketti-, laminaatti-, korkki- ja muovilattioille - puu-, melamiini-, kaakeli- ja marmoripinnoille - lakatuille pinnoille - auton ja matkailuvaunun pesuun - nestesaippuaksi käsien pesuun - käsitiskiaineeksi, laita tiskialtaaseen 1-2 rkl yleislaimennosta. Ei vaahtoa liikaa, joten astiat on helppo huuhdella.

SWIPE’ELSE eli Teho-Swipe (1/3 Swipe + 1/3 Somthin’Else + 1/3 vettä) Sekoitetaan Swipe’Else-sumutinpullossa olevan ohjeen mukaan - erittäin pinttyneen ja rasvaisen lian puhdistamiseen - vaikeiden tahrojen ja lian poistamiseen tekstiileistä tai kovilta pinnoilta - tarkista tekstiilien värinkesto huomaamattomasta kohdasta ennen käyttöä

KOKO PERHEEN KÄSIENPESUVAAHTO (1 osa S’E + 9 osaa vettä) Sekoitetaan vaahtopullossa, jätä pullo hieman vajaaksi = 20 ml + 180 ml. 500 ml:sta Somthin’Else-tiivistettä saat 25 pullollista pesuvaahtoa = 0,60 € / pullo TIIVISTE

- säästää ympäristöä - edullinen käyttää

13


Brite

Kosteiden tilojen hapan yleispuhdistusaine

gr

Kostuta likainen pinta, sumuta laimennosta pinnalle ja anna vaikuttaa muutamasta minuutista tuntiin. Harjaa ja huuhtele hyvin. Brite on usean hapon yhdistelmä ja siksi se toimii monipuolisesti ja tehokkaasti. Puhdistuksen jälkeen huuhtelu vedellä riittää. Käytä vaahdottavaa sumutinta, jolloin Brite pysyy kauemmin puhdistettavalla pinnalla ja vaikutus on tehokkaampi. Tuotteen pH = 1,2

e d i e nt s

of

In

Hankalat saostumat ja pintaruoste eivät puhdistu neutraaleilla tai emäksisillä aineilla. Siksi hapan Brite on lyömätön puhdistusaine kylpyhuoneissa, saunassa ja muissa kosteissa tiloissa. Brite on erinomainen myös erilaisten alumiini-, kupari- ja messinkipintojen ja -esineiden puhdistuksessa. Brite on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä.

Pl

in

85%

an

t orig

7010311 • Brite 500 ml • 15,7920035 • Brite vaahtosumutinpullo 400 ml • 4,50 7920026 • Sanit’Else laimennuspullo 500 ml • 1,50 Laimentamalla Britea veteen saat laimennussuhteesta riippuen kolmenlaista puhdistusainetta eri käyttökohteisiin. Briten laimentaminen on helppoa sumutinpullon mittaviivojen avulla.

Mieto Brite 1+19 TIIVISTE

- säästää ympäristöä - edullinen käyttää

SANIT’ELSE (1/3 Brite + 1/3 Somthin’Else + 1/3 vettä) Sekoitetaan Sanit’Else-laimennuspullossa olevan ohjeen mukaan - Päivittäiseen puhdistukseen kylpyhuoneessa, esim. WC, pesualtaat, kylpyammeet, suihkukaapit.

Varoitukset happaman yleispuhdistusaineen käyttäjille - Tavallisella sumuttimella sumuttaminen saattaa ärsyttää hengitystä. Käytä vaahtosumutinta! - Ei suositella emalipintojen puhdistukseen - Vahva laimennos saattaa pehmentää kaakelin saumaa. Kastele sauma vedellä ennen sumuttamista. Vaikutusaika muutamasta minuutista enintään 60 minuuttiin. 14

500 ml:sta Brite-tiivistettä saat 25 pullollista mietoa laimennosta (á 400 ml) = 0,60 € / pullo Puhdistaa hyvin: kaakelipinnat ja laattojen saumat (ruoste vaatii harjaamista), ruostetahrojen poisto tekstiileistä (ei aroille materiaaleille, tarkista värinkesto pesuohjeesta), messinki- ja kuparikorut.

Normaali Brite 1+9 500 ml:sta Brite-tiivistettä saat 12,5 pullollista normaalilaimennosta (á 400 ml) = 1,20 € / pullo Puhdistaa hyvin: saunan lasiovet, vesihanojen ympäristöt, messinki- ja kuparipinnat (takan eduspellit yms.), kupari-/messinkipilkit ja uistimet (varo maalin irtoamista), sopii samentuneiden kupariesineiden kirkastamiseen.

Vahva Brite 1+4 500 ml:sta Brite-tiivistettä saat reilut 6 pullollista vahvaa laimennosta (á 400 ml) = 2,40 € / pullo Puhdistaa hyvin: erittäin vaikeat mineraali- saostumat, kivettymät ja ruosteen, WC-pöntöt, posliinilavuaarit, WC:n vesisäiliöt, lavuaarien sihdit, suihkun sihdit (myös sisältä), kromatut, vähän ruosteiset pinnat, auton alumiinivanteet ja muut alumiinipinnat, polkupyörät.


Swipe- ja BioSwipe-puhdistusaineiden pH-arvot Puhdistusaineiden pH-arvot kertovat yleisesti tuotteen happamuudesta tai emäksisyydestä. pH-arvon perusteella voidaan usein päätellä, minkälaiselle pinnalle kyseistä puhdistusainetta kannattaa käyttää ja minkälaista likaa kyseinen tuote poistaa parhaiten. Joka kodin siivouskaapista tulisi ainakin löytyä: - hapan yleispuhdistusaine kosteiden tilojen perussiivoukseen, hankalien kalkkisaostumien, kivettymien, vihertymien ja ruosteen poistoon (Brite, Sanit) - mieto yleispuhdistusaine ylläpitosiivoukseen vettä kestäville aroille pinnoille (Somthin’Else, Multi Clean hajusteeton) - emäksinen yleispuhdistusaine perussiivoukseen, tehoaa rasvaan ja pinttyneeseen likaan (Swipe Original, Multi Clean Basic) Vahvasti happamia ja emäksisiä tuotteita käytettäessä on hyvä käyttää suojakäsineitä ja huolehtia riittävästä tuuletuksesta. Myös kunnollinen huuhtelu pesun jälkeen on tarpeen. Miedot puhdistusaineet ovat heikosti happamia/emäksisiä tai neutraaleja. Pesun jälkeinen huuhtelu tai suojakäsineiden käyttö ei ole välttämätöntä. Kun siivoat, käytä aina ensin mahdollisimman mietoa ja neutraalia puhdistusainetta. Jos lika ei irtoa, siirry vahvempaan. Kokeile vahvasti hapanta tai emäksistä puhdistusainetta aina ensin huomaamattomaan paikkaan, jos et ole varma pintamateriaalin kestävyydestä. pH-arvojen hahmottamisesta on hyötyä kodinhoidossa, jolloin osaat valita helpommin sopivat tuotteet. Oheisesta pH-taulukosta saat lisätietoa Swipe- ja BioSwipe-puhdistusaineiden pH-arvoista.

HAPAN

NEUTRAALI

0

6

• mineraalisaostumien, kivettymien ja ruosteen poisto • kuparin ja messingin puhdistus • kaakelipintojen puhdistus • WC, lavuaarit, viemärit • ym.

BRITE

1,2

happo

SANIT

8

• luonnonmateriaalien puhdistus • parketti- ja laminaattilattiat • nahkahuonekalut • lakatut pinnat • ym.

SOMTHIN’ELSE MULTI CLEAN HAJUSTEETON

5,0

ihon pH 4,5–5,5

EMÄKSINEN

5,2

14 • yleispuhdistus kotona, autossa ym. • erittäin pinttynyt lika, uunit, grillit • rasvan ja noen puhdistus • ikkunat, peilit, ruostumaton teräs • ym.

MULTI CLEAN BASIC

SWIPE ORIGINAL

10,5

11,0

6,5

vesi

saippua

lipeä

15


Swipe Magic hoitoaine Swipe Magic sopii nahka-, puu- ja melamiinipintojen hoitoon. Se antaa pinnoille upean ulkonäön ja suojaa pölyyntymiseltä. Käyttökohteita mm. huonekalut, keittiökaapin ovet, kengät, laukut, auton vinyylipinnat. Varmista Swipe Magicin sopivuus nahkapinnoille kokeilemalla ensin pienelle alueelle. 7030510 • 100 ml + 3 kpl sieniä • 27,-

Bou Boul puhdistusvilla Bou Boul puhdistusvilla on tehokas apuväline rasvaisen ja pinttyneen lian poistamiseen esim. teräspinnoilta. Tarkista puhdistettavan pinnan puhdistusohjeista, että hankausvälineiden käyttö ei ole kielletty (esim. teflon ja kristalli). 7920018 • 1 kpl • 9,50

Puhtaat koneet Clean Machines Poistaa kodinkoneista kalkkisaostumat ja ruosteen. Sopii astian- ja pyykinpesukoneiden, kahvin- ja vedenkeittimien, höyrysilitysrautojen ja ilmankostuttajien puhdistukseen. 7920095 • 500 ml • 12,-

SwipeTex yleispuhdistusliina Imukykyinen puhdistusliina, jota voi käyttää keittiössä ja muussa siivouksessa tai vaikkapa autoa huollettaessa. Pakattu rullaan, repäistävän arkin koko 30 x 50 cm. Kotimainen SwipeTex on materiaaliltaan 70 % viskoosia ja 30 % polyesteria ja se voidaan hävittää polttamalla. Liinaa voi käyttää joko sellaisenaan tai mikrokuitumopin päällä. 7920145 • 50 arkkia • 13,-

16


MIKROKUITUSIIVOUSVÄLINEET Puhdas koti ja raikas, terveellinen sisäilma! Swipe-mikrokuitusiivousjärjestelmällä saat moitteettoman siivoustuloksen ja parannat samalla terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeää kodin sisäilman laatua. Mikrokuitusiivous poistaa pölyä tehokkaammin ja äänettömämmin kuin esimerkiksi pölynimuri, joka jättää jälkeensä huoneilmassa leijailevaa pölyä ja levittää imuroidessa pölypussissa muhivia bakteereita. Moppien ja siivousliinojen materiaalina on vahva ja kulutusta kestävä 100 % tekokuitu. Kaikki mikrokuitutuotteemme kestävät hyvin pesua jopa 90 asteessa menettämättä puhdistusominaisuuksiaan. Huomaa, että mikrokuituliinojen puhdistuksessa ei saa käyttää huuhteluainetta tai klooria sisältäviä valkaisuaineita, jotta mikrokuitujen ominaisuudet säilyisivät muuttumattomina. Kaikki kosteapyyhintään tarkoitetut mikrokuitutuotteet on kehitetty toimimaan tehokkaasti yhdessä Swipe- ja BioSwipe-sarjan puhdistusaineiden kanssa.

(1)

Moppivälineet (3)

(1) 7920134 • Teleskooppivarsi 100-180 cm • 13,(2) 7920135 • Moppikehys • 18,-

(4)

Lattiamopit

Mopin kiinnitys käy helposti: laita moppi lattialle ja paina moppikehys sen päälle. Kehyksen pohjassa olevat tarranauhat pitävät mopin tukevasti paikallaan.

(3) 7210041 • Kuivamoppi • 12,(4) 7210054 • Kosteamoppi • 12,-

Moppisetti Moppisetillä pääset helposti ja edullisemmin mikrokuitusiivouksen alkuun! Pakkauksesta löytyvät teleskooppivarsi, moppikehys, kuiva- ja kosteamoppi sekä Mikrokuitu-bambuliina.

(2)

7210200 • Moppisetti • 57,17


Mikrokuituliina

Mikrokuitu-bambuliina

Korkealaatuinen pehmeä mikrokuituliina kodin päivittäiseen pölyjen pyyhintään. Koko 40 x 40 cm.

Bambukuitua sisältävä mikrokuituliina lasi-, peili- ja muiden kiiltävien pintojen viimeistelyyn. Lopputuloksena kristallinkirkas ja kuiva pinta, ei jätä nukkaa. Koko 48 x 36 cm.

7210012 • 1 kpl • 12,-

7210018 • 1 kpl • 12,-

Kostealiinat Erittäin imukykyiset mikrokuituliinat kosteapyyhintään. Pakkauksessa 4 kpl erivärisiä liinoja – valitse oma väri kodin eri siivouskohteille. Liinan koko 40 x 38 cm. 7210030 • 4 kpl • 18,-

Keittiö Kök Kitchen

Asuinhuoneet Vardagsrum Living room

Kylpyhuone Badrum Bathroom

WC-istuin Toalett Toilet

Lattialasta Tehokas lattiankuivain, jonka voit kiinnittää teleskooppivarteen. 7920139 • 1 kpl • 24,-

TARJOUS! Mikrokuituliina ja Mikrokuitu-bambuliina yhdessä ostettuna 7210017 • 19,(norm. 24,-)

18


KÄYTÄNNÖN SIIVOUSVINKKEJÄ Ikkunoiden pesu Ikkunoiden pesuun kannattaa käyttää Swipen Mietoa laimennosta tai Multi Clean Basic -laimennosta. Molemmat aineet tehdään sumutinpulloihin, joten ne ovat erityisen käteviä ikkunanpesussa. Ikkunanpesu onnistuu parhaiten silloin, kun aurinko ei paista suoraan ikkunaan. Suoran auringonpaisteen aiheuttama lämpö kuivattaa lasipinnan kesken pesun. Pyyhi pölyt sälekaihtimista Jos ikkunoissasi on sälekaihtimet, aloita ikkunanpesu niistä. Sulje ja pyyhi kaihtimet huolellisesti molemmilta puolilta Swipe mikrokuituliinalla. Vältä kosteaa pyyhkimistä, koska kaihtimet jäävät helposti laikukkaiksi. Pese ensin ikkunapuitteet Käytä tässäkin pesuaineena Swipen Mietoa laimennosta tai Multi Clean Basic -laimennosta. Pyyhi ensin ikkunoiden pielet, puitteet ja ikkunalauta kuivalla mikrokuituliinalla. Sumuta pesuainetta ja pyyhi kohteet Swipe kostealiinalla tai SwipeTex-liinalla. Kuivaa tarvittaessa puhtaalla SwipeTex-liinalla. Ikkunoiden pesu Pese ikkunat uloimmasta lasista alkaen. Sumuta tekemääsi pesuainelaimennosta laseihin ja pyyhi ikkunaruudut kostutetulla Swipe kostealiinalla. Huuhtele kostealiina puhtaalla lämpimällä vedellä aina pyyhkimisen jälkeen ja purista ylimääräinen vesi pois. Todella likainen ulkoruutu kannattaa pestä pariin kertaan ennen kuivaamista. Voit käyttää apuna pesussa myös ikkunalastaa, mutta se ei ole välttämätöntä. Kuivaa pestyt ikkunat aina saman tien pesun jälkeen Bambuliinalla, muista myös ikkunoiden nurkat ja reunat. Lopuksi pyyhkäise vielä ikkunalaudat valuneesta vedestä ja kuivaa.

Uunin puhdistus Kun uunivuoka kiehuu yli ja uuniin valuu rasvaa, kannattaa uuni puhdistaa mahdollisimman pian. Muuten lika palaa seuraavilla paistokerroilla lujasti kiinni uunin pohjalle ja seinämiin. Sen jälkeen uunin puhdistus on jo huomattavasti hankalampaa. Käytä uunin puhdistuksessa apunasi sopivaa puhdistusainetta sekä SwipeTex-liinoja lian pyyhintään ja viimeistelyvaiheessa kuivaamiseen. SwipeTex-liinat ovat kertakäyttöisiä ja likaantuneet liinat voi heittää käytön jälkeen pois tai polttaa. Jos lika on lujasti kiinni, voit tehostaa hankaamista myös Bou Boul-puhdistusvillalla, sillä se ei naarmuta uunin emalipintoja. Peruspuhdistus Sumuta Multi Clean Basic -laimennosta uunin pohjalle ja seinämille ja anna vaikuttaa. Hankaa tarvittaessa Bou Boulilla ja viimeistele ensin kostealla SwipeTex-liinalla ja kiillota lopuksi kuivalla SwipeTex-liinalla. Erittäin likainen uuni Käytä pesuaineena Swipen Vahvaa laimennosta (1 osa Swipea + 4 osaa vettä). Tee samat puhdistustoimenpiteet kuin edellä. Hankalissa tapauksissa kannattaa kokeilla Swipe’Else-sekoitusta (Teho-Swipe) sekoittamalla 1/3 Swipea + 1/3 Somthin’Elseä + 1/3 vettä. Voit vielä tehostaa Swipe’Elsen käyttöä laittamalla sekoituksen vaahtosumutinpulloon ja vaahdottaa uunin likaisimmat kohdat ennen puhdistusta. Koska likaisen uunin puhdistus vaatii hyvin emäksisiä puhdistusaineita, muista käyttää suojakäsineitä ja suojata uunin edessä oleva lattia esim. sanomalehdellä pesun ajaksi. 19


Saunan pesu Sauna kunnolla puhtaaksi pari kertaa vuodessa Saunan perusteellinen pesu on hyvä suorittaa vähintään pari kertaa vuodessa. Tarvittavien pesukertojen määrä on sitä suurempi, mitä useammin saunaa käytetään. Kun aloitat urakkasi, aloita se kuivasta saunasta. Irrota ensin lauteiden istuinosat, jos se on mahdollista, niin saat lisää liikkumatilaa ja voit myöhemmin pestä lauteet helpommin. Tämän jälkeen sauna puhdistetaan kattoa ja seiniä myöten roskista ja pölystä esim. Swipe kuivamopilla, harjaamalla tai imuroimalla. Kuivamoppi on erityisen kätevä seinien ja katon puhdistamiseen pölystä, koska pitkä teleskooppivarsi on hyvin ulottuva, mutta kevyt käsitellä. Saunan pesu Saunassa oleva kosteus ja lämpö edistävät monenlaisen lian pinttymistä lauteisiin ja saunojista irtoava lika ja hiki valuvat myös lauteiden alapuolelle, joten lauteiden istuinosat tulee pestä molemmin puolin, samoin lauteiden kiinteät runko-osat. Kastele ensin lauteet lämpimällä vedellä, joka avaa puun syitä ja helpottaa lian irtoamista lauteista. Laita ämpäriin lämmintä vettä ja pesuainetta. Vaaleat ja käsittelemättömät lauteet Käytä pesuaineena Swipe 30/60 pesuntehostajaa, annostele suhteessa 0,5 dl jauhetta viiteen litraan vettä. Levitä liuos kosteille lauteille ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Pesemiseen kannattaa käyttää pehmeää harjaa, sillä kova juuriharja saattaa karhentaa puun pintaa ja saada sen tikkuuntumaan. Pienen odottelun jälkeen siis rivakka harjaus ja perään kunnollinen huuhtelu. Muista pestä myös laudelautojen välit huolellisesti. Tummat tai öljykäsitellyt lauteet Käytä lauteiden pesuun Multi Clean Basic yleispuhdistusainetta. Sumuttele lauteet kauttaaltaan suihkepulloon tehdyllä laimennoksella ja anna vaikuttaa. Sen jälkeen kunnon harjaus ja hyvä huuhtelu. Saunan seinien ja lattian pesu Jos saunassa on puuseinät, pese ne samoilla ohjeilla kuin lauteet. Kaakeliseinien ja laattalattioiden pesuun sopii myös Sanit. Jos lattiassa on pahoja kalkkisaostumia, kokeile niiden puhdistamiseen astetta happamampaa Britea. Pinttyneeseen likaan esim. kiukaan lähistöllä voit käyttää myös Vahvaa Swipelaimennosta. Muita vinkkejä • • • •

Kun olet huuhdellut pesuaineet huolellisesti pois lauteista, valele ne vielä kylmällä vedellä, jolloin puun syyt sulkeutuvat ja lauteilla on taas mukava istuskella. Lasinen saunanovi puhdistuu Sanitilla tai Multi Clean Basicilla. Sumuta laimennosta oveen alhaalta ylöspäin. Käytä pesuvälineinä ikkunalastaa ja Swipe kostealiinaa sekä viimeistelyyn Bambuliinaa. Muista myös hanat, peilit ja lattiakaivot! Varo käyttämästä klooripitoisia puhdistusaineita lauteiden pesussa, sillä kloori imeytyy puuhun ja sitä saattaa vapautua ilmaan saunaa lämmitettäessä.

Varmista siivouksen jälkeen aina hyvä ilmanvaihto, jotta sauna ja pesutilat kuivuvat kunnolla.

20


PYYKINHOITOTUOTTEET Swipe-pyykkisarja on täysin kattava kodin pyykinhoidon tuotesarja. Sarjaan sisältyvät uuden sukupolven pyykinpesujauhe Family White, pyykinpesuneste aremmille tekstiilityypeille sekä pyykin valkaisuun, huuhteluun ja raikastamiseen kehitetyt erikoistuotteet. Kaikki pyykkisarjan tuotteet ovat riittoisia tiivisteitä, joten niiden käyttö on vähäisen annostelun ansiosta erittäin taloudellista ja pakkausjätettä syntyy tavallista vähemmän. Swipe-pyykkisarja kattaa kodin pesutarpeet mahdollisimman laajasti: vuodevaatteet, pyyhkeet ja kodin sisustustekstiilit, kaikenikäisten ihmisten käyttö- ja juhlavaatteet sekä liikunta-asut ja muut arat tekstiilit.

Family White Riittoisa pesujauhe valko- ja kirjopyykkiin • runsaasti pesutehoa lisääviä aktiivisia ja biologisesti hajoavia aineosia • Coldwash-teknologia säästää jopa 60 % sähköenergiaa kylmäpesussa! • tuote ei sisällä hajusteita • Family White on HomCaren myydyin tuote!

- ei sisällä pesukoneita tukkivaa zeoliittia - toimii tehokkaasti myös viileämmässä vedessä - erittäin pieni annostelu - soveltuu valkopyykille ja värillisille tekstiileille 7020152 • 1,1 kg • 22,7920087 • Annostelumitta 40 ml • 0,20 7920080 • Pesupallo • 0,50

TIIVISTE

Kodinhoidon suosituimmat

TOP 5

Jopa 100 koneellista, 0,22 €/pesu

COLOR

&

WHITE

21


Silk Hellävarainen hienopesuaine Silk on nestemäinen, mieto ja hellävarainen hienopesuaine, jolla voidaan pestä jopa kaikkein arimmat vesipesun kestävät kuidut. Ihanteellinen etenkin villalle ja silkille sekä urheiluvaatteille. Silk tekee pyykistä pehmeää myös ilman huuhteluainetta. Konepesussa riittoisaa Silkiä annostellaan pesupalloon vain 10 ml. Käsinpesussa 10 ml pesuainetta riittää 10 litraan vettä. Tuotteen pH on 8,3 ±0,5 7020119 • 750 ml • 22,7912425 • Annostelumitta 30 ml • 0,10

TIIVISTE

Jopa 75 koneellista, n. 0,30 €/pesu

HomCaren pyykinpesuaineiden soveltuvuus eri tekstiileille SOVELTUVUUS

XXXXX XXXX XXX XX X

Pestävä tekstiili

Erinomainen Erittäin hyvä Hyvä Tyydyttävä Heikko

Family White

Silk

Laundry Liquid

Valkopyykki 60˚C

XXXXX

XXX

Kirjopyykki 60˚C

XXX

X

XXX

Värilliset 30-40˚C

XXX

XX

XXXXX

Vaaleat 30-40˚C

XXXXX

XX

XXXXX

Tummat 30-40˚C

X

XXX

XXXXX

Arat tekstiilit

XXXXX

XXX

Gore-Tex

XXX

XXX

Soft huuhteluainetiiviste Pieni annostelu, paljon pehmeää ja raikasta pyykkiä Swipe Soft on erittäin tiivistetty tekstiilien huuhteluaine, jota annostellaan pesukoneeseen 10-20 ml ja käsinpesuun 5-10 ml. Soft poistaa vaatteista sähköisyyden ja tekee tekstiileistä pehmeitä ja raikkaan tuoksuisia. Hillitsee bakteerien kasvua matalissakin lämpötiloissa. Sopii myös herkkäihoisille. 7020310 • 750 ml • 18,-

22

TIIVISTE

Jopa 75 koneellista, 0,24 €/huuhtelu


30/60 pesuntehostaja Pyykin valkaisu- ja kirkastusaine

Kodinhoidon suosituimmat

TOP 5

30/60 pesuntehostaja on valkaisu- ja kirkastusaine, jonka valkaisevana tehoaineena toimii happi. Ei sisällä haitallista klooria. Toimii tehokkaasti jo 30˚C lämpötilassa. Tuotetta käytetään valkaisuaineena joko erikseen liotuksessa tai annostellaan pesukoneeseen yhdessä pyykinpesuaineen kanssa. 30/60 on myös tehokas tahranpoistaja, joka toimii erinomaisesti useimmissa tekstiileissä. Ämpäripakkauksessa on mukana myös mittalusikka. 7020212 • 750 g • 24,-

SUOSITTU VINKKIMME: Näin peset matot helposti harjaamatta! Vie 50-70 litran vesisaavi tai joku muu puhdas iso astia esim. pesuhuoneeseen tai kesällä ulos. Täytä astia lämpimällä vedellä (muista noudattaa pestävän materiaalin pesuohjetta). Annostele ensin 1-2 dl FAMILY WHITE -pyykinpesujauhetta ja 0,5 dl 30/60 pesuntehostajaa pieneen määrään lämmintä vettä ja sekoita huolella, jotta jauheet liukenevat hyvin. Lisää sen jälkeen pesuaineliuos saavissa olevaan pesuveteen ja upota matot saaviin. Liota mattoja kaikkiaan noin 1 tunti. Käy välillä liikuttelemassa mattoja (jotta värit eivät tartu) ja huuhtele lopuksi. Nosta huuhdellut ja tuoksuvan puhtaat matot kuivumaan. Siinä kaikki, mattoja ei tarvitse lainkaan jynssätä pesuharjan kanssa! Tämä ohje sopii matonpesun lisäksi myös petauspatjoille, täkeille yms. kodin hankalasti pestäville tekstiileille.

Swipe Ball pyykinraikastaja Ihmeitä tekevä pallo, kokeile! Swipe Ball sisältää luonnollista hopeaa, joka on bakteereita tuhoava aine. Joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, pallosta vapautuu hopeaioneja, jotka kiinnittyvät pyykkiin pesun aikana. Kun käytät Swipe Ballia esim. työ- tai liikuntavaatteiden pesussa, niihin pinttyneet epämiellyttävät ja tunkkaiset tuoksut katoavat.

Jopa 160 koneellista, 0,20 €/pesu

Pallo laitetaan pyykin sekaan pesurumpuun (konepesu) tai pesuveteen (käsinpesu) ja pyykki pestään tavalliseen tapaan pesuainetta käyttäen. Pallo ei siis itsessään ole pesuaine. Pallossa oleva indikaattori näyttää, milloin pallo täytyy vaihtaa uuteen. 7920086 • 1 kpl • 32,-

Catch Color värisieppariliina Laita pyykin joukkoon ja estä värjääntyminen Oletko varma, ettei pestävästä tekstiilistä irtoa väriä muuhun pyykkiin? Pese turvallisemmin lisäämällä pyykin joukkoon Catch Color -värisieppariliina, joka imee itseensä pyykistä pesun aikana irtoavat värit ja estää niitä tarttumasta muuhun pyykkiin. Pakkaus sisältää 30 kertakäyttöliinaa. 7920176 • 30 kpl • 9,23


ASTIANPESUTUOTTEET

Crystal Tabs all in 1 konetiskitabletit Tabletti sisältää kirkastusaineen Crystal Tabs all in 1 on tehokas pesuainetabletti, joka laitetaan astianpesukoneen pesuainelokeroon sellaisenaan sen vesiliukoista käärettä poistamatta. Tableteissa on mukana sekä tehokas pesuaine että huuhtelukirkaste. Pakkaus sisältää 80 tablettia. 7020411 • 80 tablettia • 29,-

Crystal Tabseissa on turvallinen vesiliukoinen kääre!

VINKKI: Somthin’Else yleislaimennos (1+4) sopii erinomaisesti myös käsitiskiaineeksi Hellävarainen mutta tehokkaasti puhdistava Somthin’Else sopii laimennettuna erinomaisesti myös käsitiskiaineeksi. Sekoita 1 osa Somthin’Elsea 4 osaan vettä. Käytä tiskialtaassa n. 1-2 rkl tai vaahdota pestävä astia vaahtopullon avulla. Huuhtoutuu hyvin.

24

Tiskiharja Laadukas ja erittäin kestävä. Väri saattaa vaihdella toimituserästä riippuen. 7920142 • 1 kpl • 7,-


TULE MUKAAN KUTSUJEN EMÄNNÄKSI

Emäntä järjestää kotikutsut Kotikutsut on hauska ja hyödyllinen tapa tutustua HomCaren tuotteisiin. Kotikutsuilla tuttavat ja naapurit kokoontuvat emännän kotona tai jossain muussa sopivassa paikassa tuote-esittelyyn, jossa HomCareedustaja esittelee tuotteet, kertoo ajankohtaisista tarjouksista sekä opastaa tarvittaessa tuotteiden käytössä. Kutsuilla voi olla myös erityinen teema, esim. Aloe Vera, kasvojenhoito, jalkojenhoito, kodin siivous, pyykinhoito tms. Emännän tehtävänä on kutsua vieraat ja huolehtia heidän viihtyvyydestään kutsujen aikana. Kiitokseksi vaivannäöstään emäntä saa kutsuetua, jonka hän voi käyttää omien lempituotteidensa hankintaan. Mitä paremmin kutsut ovat onnistuneet, sitä runsaammin emäntä palkitaan. Kysy HomCaren Edustajalta mahdollisuutta ryhtyä emännäksi kotikutsuille. Se on mukavaa ja antoisaa vaihtelua arkeen! Ja miehet huomio, emäntä voi olla myös isäntä!

Emännän saamat edut kutsujen myynnistä Emännälle lasketaan kutsujen myyntiin perustuvaa kutsuetua taulukon mukaan. Emäntä saa saavuttamansa kutsuedun arvosta ilmaisia kutsuetutuotteita, jotka hän voi valita tuotekuvaston alleviivatuista tuotteista (esim. Aloe Gel 7120210 • 250 ml • 28,-). Lisäksi emäntä saa kutsujen myynnin perusteella hyödyntää 1-5 kpl huippuedullisia emäntätarjouksia.

Kutsujen myynti vähintään

Emännän kutsuetu

Emäntätarjousten määrä kpl

150 €

20 €

1

250 €

50 €

2

500 €

85 €

3

750 €

130 €

4

1000 €

180 €

5

25


PIDÄMME HYVÄÄ HUOLTA ASIAKKAISTAMME HomCare pitää aina hyvää huolta asiakkaistaan. Korkealaatuisten tuotteiden ja tyytyväisyystakuun lisäksi asiakkaamme kirjataan mukaan etuasiakasohjelmaan, joka palkitsee heidät HomCaren kodin- ja kauneudenhoidon tuotteiden hankinnoista.

Etuasiakasohjelma Kun asiakas tilaa HomCare-tuotteita, hän saa 15 € arvoisen edun joka kerta, kun ostettujen tuotteiden yhteisarvo saavuttaa 100 € portaan. Tämän lisäksi asiakas saa vielä yhden ylimääräisen 15 € arvoisen edun, kun ostettujen tuotteiden yhteisarvo saavuttaa 500 € portaan. Kun etu on ansaittu, se kirjataan asiakastietoihin ja sen voi käyttää myöhemmissä tilauksissa seuraavan 6 kuukauden aikana.

Tilausetutuotteet Asiakas saa oikeuden ostaa tilausetutuotteita yksittäisen tilauksen arvon perusteella (ostosten summa ilman toimitusmaksua). Tilausetutuotteella tarkoitetaan asiakkaan valitsemaa HomCare-tuotetta, jonka hän saa ostaa puoleen hintaan. Tilausetutuotteen voi valita kaikista tuotekuvaston alleviivatuista tuotteista (esim. Aloe Gel 7120210 • 250 ml • 28,-).

Edut toimitusmaksuissa Toimitusmaksu sisältää tilattujen tuotteiden pakkaamisen sekä toimituksen asiakkaalle hänen valitsemallaan tavalla ja se maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilauksen normaali toimitusmaksu on 10 €. Kun tilattujen tuotteiden arvo on yli 40 €, toimitusmaksu on vain 5 €.

Ostettujen tuotteiden yhteisarvo

Etu jokaisesta portaan ylityksestä

100 €

15 €

500 €

15 €

Tilauksen arvo vähintään

Toimitusmaksu

Tilausetutuotteiden määrä kpl

1€

10 €

-

40 €

5€

1

100 €

5€

2

200 €

5€

3

Tilauksen arvo = ostosten summa ilman toimitusmaksua

26


YRITTÄJYYTTÄ JA YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Toteuta itseäsi ja unelmiasi HomCare-edustajana! HomCare Finland on tarjonnut tuhansille ihmisille jo yli 30 vuoden ajan mahdollisuuden työllistyä ja toteuttaa unelmiaan suoramyynnin parissa. Onko nyt sinun vuorosi? HomCare-edustajana teet työtä itsenäisesti, itsellesi, mutta et ole yksin, vaan voit toimia yhdessä toisten kanssa. Voit aina itse valita, miten, missä ja kuinka paljon haluat työskennellä. Voit tehdä tätä työtä täysipäiväisesti tai nauttia joustavista työajoista työskennellen vain muutaman tunnin viikossa. Päätös on sinun!

Aloittaminen on helppoa! Saat aloittaessasi edulliseen hintaan arvokkaan aloituspakkauksen, joka sisältää valikoiman tuotteita sekä myynti- ym. materiaalia. Saat myös henkilökohtaisen perehdytyksen aloittamiseen ja ensimmäisten kutsujesi järjestämiseen kokeneelta edustajalta. Voit luoda itsellesi omat personoidut kotisivut, jotka linkittyvät suoraan HomCaren verkkokauppaan. Näin sinun ja asiakkaidesi tekemät tilaukset kirjautuvat suoraan sinun myyntitulokseesi. Kun toimit HomCare-edustajana, saat tehdä myyntityötä luotettavien ja laadukkaiden tuotteiden parissa sekä edistyä työssäsi saaden monipuolista koulutusta ja tukea. Tietysti HomCare tarjoaa sinulle myös paljon muuta; saat osaksesi erilaisia etuja, kilpailuja, haasteita sekä jatkuvan mahdollisuuden kehittyä, menestyä ja tulla palkituksi! Ryhtymällä Edustajaksi saat paljon hyviä eväitä uudelle urallesi: • Erinomaiset ja halutut HomCare-tuotteet • Joustavan työajan oman elämäntilanteesi ehdoilla • Erinomaiset palkkiot myynnistä ja rekrytoinnista • Hyvät palkinnot erilaisista kilpailuista • Koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen Ota yhteyttä ja kysy lisää! 27


HomCaren arvot ovat syntyneet yritystä perustettaessa jo yli 30 vuotta sitten. Tänään ne näkyvät organisaatiolle ja asiakkaille jokapäiväisinä tekoina toimintatavoissa, ilmapiirissä, tuotteissa ja palveluissa. Me panostamme asiakastyytyväisyyteen laadukkailla tuotteilla, sovitunlaisilla toimituksilla ja hyvällä palvelulla, joka pohjautuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja ajantasaiseen koulutukseen. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme ja Edustajillemme turvallinen yhteistyökumppani.

HomCaren arvot Yhdessä tekeminen ja yrittäminen Edelläkävijyys Ekologisuus ja luonnonmukaisuus

Kilpailu HomCaren asiakkaille - voita HomCare-tuotteita!

Etsi herra Pisara!

STÖMER ÄRI KK MP

HomCare Finland Oy

bioswipe

I

HomCare Finland Oy Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2

Y

www.homcare.fi

MI

LJÖ M Ä RKT 4041 0955 Painotuote

8.2019 • 7910543

Kuvastoomme on piilotettu kaksi kuvaa herra Pisarasta! Etsi kuvat ja täytä kilpailulomake osoitteessa www.homcare.fi/pisara Kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä postikortin osoitteeseen: HomCare Finland Oy, Juurikuja 4, 03100 Nummela. Muista laittaa postikorttiin myös omat yhteystietosi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kahdessa eri arvonnassa kolme (3) tuotepalkintoa, arvontapäivät 5.8.2019 ja 5.9.2019.

Profile for HomCare Finland Oy

Kodinhoidon tuotekuvasto 8.2019  

Kodinhoidon tuotekuvasto 8.2019