HomCare kuvasto 2023 #1

Page 1

TUOTEKUVASTO 2023 #1 ® ®

ja ihmisen

HomCare Nordic Oy on luotettava, arvostettu ja pitkällä sekä menestyksekkäällä toiminnallaan vakaan aseman saavuttanut suomalainen perheyritys. HomCare on kodin ja ihmisten hyvinvointituotteiden suoramyyntiyritys.

Yritys on perustettu vuonna 1985 ja siitä on vuosien saatossa kehittynyt yksi maamme suurimmista ja parhaiten toimivista suoramyyntijärjestelmistä. Meille kaiken toiminnan perusta on yrityksemme arvot:

Yhdessä tekeminen

Edelläkävijyys

Ekologisuus

Asiakkaamme saavat tietoa, opastusta ja käyttövinkkejä tuotteistamme perinteisillä HomCare-kutsuilla tai nettikutsuilla asiantuntevien Edustajiemme johdolla. Tuotteita voi tilata kutsuilta tai helposti HomCareverkkokaupasta Edustajien tai yrityksen kotisivujen kautta. Edustajamme ovat HomCare-tuotteiden asiantuntijoita, joille annamme jatkuvaa ja ajankohtaista koulutusta uusista tuoteinnovaatioista, tuotteiden ominaisuuksista ja käyttötavoista.

2
SISÄLLYSLUETTELO BioSwipe-tuotesarja 6 Swipe-tuotesarja 16
Kodin
hyvinvointituotteiden suoramyyntiyritys
NaturCare-tuotesarja 32 Edustajan työ 47 Emännän/isännän kutsuedut 46 Asiakasedut 45
HomCare Nordic Oy on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudattaa liiton asettamia Reilun Pelin Sääntöjä.

TEHOKKUUS TALOUDELLISUUS TURVALLISUUS

Tehokkuus, taloudellisuus ja turvallisuus

HomCare on tehnyt vuosikymmeniä aktiivista tuotekehitystyötä luodakseen Swipe ja BioSwipe ja NaturCare tuotesarjat. Päämääränämme on aina tehokkuus, taloudellisuus ja turvallisuus.

TEHOKKUUS on kiistaton - Tuotevalikoimamme sisältää erinomaisia kodin puhdistus- ja hoitotuotteita sekä tuotteita henkilökohtaiseen hygieniaan ja ihonhoitoon –sen vahvistavat myös tyytyväiset asiakkaamme.

TALOUDELLISUUS syntyy ennen kaikkea tuotteiden tiivistämisestä: säästämme kuluttajan kustannuksia tuotteiden riittoisuuden ansiosta ja yhteiskunnan kustannuksia vähäisemmän pakkausjätteen ja energiansäästön kautta.

TURVALLISUUS käyttäjälle, puhdistettavalle kohteelle ja ympäristölle on keskeinen ja jatkuvasti ajankohtainen tavoite tuotteidemme kehitystyössä.

Tavoitteet

Kodin, ihmisen ja luonnon hyvinvointi

Menetelmät

• Tiivistetyt tuotteet

• Kierrätettävät pakkaukset

• Biologisesti hajoavat aineosat

• Mekaaninen laimennosten sumutusjärjestelmä

• Bioteknologian hyödyntäminen kehitystyössä

Vaikutukset

Vähemmän…

• turhaa ja haitallista pakkausjätettä

• ympäristöä kuormittavia raskaita kuljetuksia

• haitallisia vaikutuksia luonnon tasapainoon

• energiankulutusta

3 ®

Parantaa ihmisten arkea

Arki on täynnä erilaisia valintoja. Valitsemme oman tapamme elää ja asua, ansaita ja kuluttaa, arvostaa tai olla arvostamatta. Yksi näistä perusvalinnoista liittyy kodinhoitoon - käytänkö pitkän perinteen omaavia kemiallisia puhdistustuotteita vai haluanko siivota oman ideologiani mukaisesti mahdollisimman biologisesti. HomCare tarjoaa sinulle nämä molemmat mahdollisuudet.

-tuotesarja sisältää perinteisiä tehokkaita kemiallisia kodinhoitotuotteita, joiden aktiiviset aineosat ovat biologisesti hajoavia. Tuotteet ovat tiivisteitä, jotka käyttäjä itse laimentaa vedellä. Näin ympäristö säästyy turhalta pakkausjätteen aiheuttamalta kuormitukselta. Tiivistämisen ansiosta myös pakkausten valmistukseen, kuljetuksiin ja varastointiin kulutetaan vähemmän energiaa.

-tuotesarja tarjoaa sinulle biologisen vaihtoehdon, jos haluat mieluummin käyttää kodinhoidossa mahdollisimman vähän kemikaaleja. BioSwipe-tuotteiden puhdistusteho perustuu probiootteihin ja biologisiin aineosiin, jotka ovat tärkeitä ihmisen ja ympäristön hyvinvoinnille. Myös BioSwipen puhdistustuotteet ovat tiivisteitä ja ne laimennetaan vedellä käyttövalmiiksi. BioSwipe-sarjan tuotteet sisältävät biologisesti hajoavia ainesosia ja suurin osa puhdistustuotteiden ainesosista on biologisia tai kasviperäisiä.

-tuotesarja parantaa omaa hyvinvointiasi ja siten arkeasi. Tuotteet ovat suomalaiselle ihotyypille ja pohjoisen ilmasto-olosuhteisiin kehiteltyjä Aloe Vera -tuotteita parhaista mahdollisista raaka-aineista. Laajan NaturCare tuotesarjamme ansiosta iho saadaan voimaan mahdollisimman hyvin.

4
4

-puhdistusaineiden pH-arvo

Puhdistusaineiden pH-arvot kertovat yleisesti tuotteen happamuudesta tai emäksisyydestä.

pH-arvon perusteella voidaan usein päätellä, minkälaiselle pinnalle kyseistä puhdistusainetta kannattaa käyttää ja minkälaista likaa kyseinen tuote poistaa parhaiten.

Jokaisen kodin siivouskaapista tulisi aina löytyä:

• hapan yleispuhdistusaine kosteiden tilojen perussiivoukseen, hankalien kalkkisaostumien, kivettymien, vihertymien ja ruosteen poistoon (Brite, Sanit)

• mieto yleispuhdistusaine ylläpitosiivoukseen vettä kestäville aroille pinnoille (Somthin’Else)

• emäksinen yleispuhdistusaine perussiivoukseen, tehoaa rasvaan ja pinttyneeseen likaan (Swipe Original, Multi Clean Basic)

Vahvasti happamia ja emäksisiä tuotteita käytettäessä on hyvä käyttää suojakäsineitä ja huolehtia riittävästä tuuletuksesta. Myös kunnollinen huuhtelu pesun jälkeen on tarpeen. Miedot puhdistusaineet ovat heikosti happamia/emäksisiä tai neutraaleja. Pesun jälkeinen huuhtelu tai suojakäsineiden käyttö ei ole välttämätöntä.

Kun siivoat, käytä aina ensin mahdollisimman mietoa ja neutraalia puhdistusainetta. Jos lika ei irtoa, siirry vahvempaan. Kokeile vahvasti hapanta tai emäksistä puhdistusainetta aina ensin huomaamattomaan paikkaan, jos et ole varma pintamateriaalin kestävyydestä.

pH-arvojen hahmottamisesta on hyötyä kodinhoidossa, jolloin osaat valita helpommin sopivat tuotteet. Oheisesta pH-taulukosta saat lisätietoa Swipe- ja BioSwipe-puhdistusaineiden pH-arvoista.

HAPAN NEUTRAALI EMÄKSINEN

0 6 8 14

• mineraalisaostumien, kivettymien ja ruosteen poisto

• kuparin ja messingin

puhdistus

• kaakelipintojen puhdistus, WC, lavuaarit, viemärit ym.

• luonnonmateriaalien puhdistus

• parketti- ja laminaattilattiat

• nahkahuonekalut

• lakatut pinnat ym.

• yleispuhdistus kotona, autossa ym.

• erittäin pinttynyt lika, uunit, grillit

• rasvan ja noen puhdistus

• ikkunat, peilit, ruostumaton teräs ym.

5
happo ihon pH 4,5–5,5 vesi saippua lipeä 1,2 4,5 5,2 10,5 11,0 BRITE SANIT SOMTHIN’ELSE MULTI CLEAN SWIPE BASIC ORIGINAL
ja

Kodinhoidon biologinen edelläkävijä

BioSwipe biologiset kodinhoitotuotteet ovat nykyaikaisia puhdistusaineita, joiden teho perustuu kodin ja ihmisen hyvinvointia lisäävien mikrobien eli probioottien hyödyntämiseen.

Probiootit ja niiden tuottamat tehokkaat biotensidit ja entsyymit hajottavat tehokkaasti rasva-, proteiinija hiilihydraattilikaa, kuten selluloosaa, sokeria ja tärkkelystä.

Probioottien syväpuhdistavan vaikutuksen ja 2-3 vrk eliniän ansiosta BioSwipe-tuotteet pitävät säännöllisesti käytettyinä kodin pinnat puhtaina ja vahvistavat kotona vallitsevaa hyvää mikrobitasapainoa. Lopputuloksena on aina puhdas, hyväntuoksuinen ja mikrobitasapainoltaan ihanteellinen koti.

Kulje sinäkin edelläkävijöiden joukossa ja vaikuta omilla valinnoillasi kodin, ihmisten ja luonnon hyvinvointiin käyttämällä biologisia BioSwipe-kodinhoitotuotteita.

Osalla tuotteista puuttuu etiketistä varoitusmerkinnät ja tämä osoittaa niiden ehdottoman turvallisuuden niin ympäristölle, käyttäjälle kuin käytettävälle kohteelle. Tuotteet, joilla on tämä merkki ovat näitä tuotteita. näitä tuotteita.

® 5 6 KODINHOITO

BAKTEERITASAPAINON MUUTTUMINEN KODIN PINNOILLA ERILAISTEN PUHDISTUSMENETELMIEN JÄLKEEN

Kodin säännöllinen siivous pitää luonnollisen mikroflooran kunnossa

Siivouksen ideana on poistaa likaa, jota eri mikrobit kuten bakteerit käyttävät ravintonaan. Mitä enemmän likaa suotuisissa olosuhteissa esiintyy, sitä paremmin bakteerit lisääntyvät. Luonnollisessa bakteeritasapainossa kodissamme elää ihmiselle hyödyllisten bakteerien ohella myös meitä haittaavia ja jopa terveyttämme uhkaavia bakteereja. Kun huolehdimme kodeistamme ja siivoamme säännöllisesti, haitallisten bakteerien määrä ei riistäydy liian suureksi. Tällöin kodin pinnoilla elää sopivassa suhteessa immuniteettiamme valppaana pitäviä haitallisia bakteereja (punaiset) sekä hyödyllisiä bakteereja (vihreät), jotka ovat hyvinvointiamme edistäviä ja jopa välttämättömiä elämällemme.

Pintojen puhdistus desinfiointiaineella

tuhoaa luonnollisen mikroflooran

Moni kuluttaja käyttää desinfiointiaineita siivouksessaan päästäkseen eroon haitallisista bakteereista.

Desinfiointiaineet tappavat kuitenkin bakteereita riippumatta siitä, ovatko ne meille hyödyllisiä vai haitallisia. Desinfioinnin jälkeen puhdistetuille pinnoille jää runsaasti vapaata kasvutilaa, jolloin hyvinvointiamme heikentävät bakteerit pääsevät helposti lisääntymään.

Samalla niiden elinolosuhteet paranevat, sillä desinfioimalla tapetut bakteerit ovat ravintoa muille bakteereille. Säännöllisellä desinfioinnilla teemme bakteereista lisäksi entistä vastustuskykyisempiä myrkyille ja desinfiointiaineille ja ajan mittaan desinfioinnin teho heikkenee.

LUONNOLLINEN MIKROFLOORA

MIKROFLOORA DESINFIOINTIEN JÄLKEEN

Pintojen puhdistus probiooteilla ylläpitää tervettä mikroflooraa ja vahvistaa kestävää hygieniaa

Probiootteja sisältävillä BioSwipe-puhdistusaineilla siivottaessa parannamme kodin mikroflooraa, eivätkä haitalliset bakteerit pääse lisääntymään entiseen tapaan. Probioottisen puhdistusaineen vaikutus perustuu pinta-aktiivisten aineiden ja probioottien yhdistelmään. Probioottituotteilla on perinteisiin puhdistusaineisiin verrattuna se etu, että 100 % luonnollinen probiootti pystyy tuottamaan päiväkausien ajan kohdennettuja entsyymejä, jotka helpottavat lian mekaanista ja/tai fyysistä poistamista ja elinympäristömme muuttuu miellyttävämmäksi ja turvallisemmaksi. Samalla pidämme hyvää huolta myös luonnosta, sillä BioSwipetuotteet noudattavat ekologisia toimintaperiaatteita ja niiden puhdistavat aineosat ovat biohajoavia. BioSwipetuotteita käyttämällä voidaan vähentää meneillään olevaa ja rajusti kiihtyvää ympäristön kemikalisoitumista merkittävästi.

Probiootit tuottavat entsyymejä

Entsyymit hajottavat likaa pienemmäksi

Probiootit käyttävät pienimpiä partikkeleita ravinnokseen

47 KODINHOITO

VINKKI

Ikkunoiden pesuun kannattaa

käyttää Swipen Mietoa laimennosta tai tavallista miedompaa Multi Clean Basic -laimennosta. Molemmat laimennokset tehdään sumutinpulloihin, joten ne ovat erityisen käteviä ikkunanpesussa. Pesu onnistuu parhaiten silloin, kun aurinko ei paista suoraan ikkunaan. Suoran auringonpaisteen aiheuttama lämpö kuivattaa lasipinnan kesken pesun.

Asiakkaiden SUOSIKKI

Multi Clean

Kodin pintojen biologinen yleispuhdistusaine

Multi Clean Basic on emäksinen (pH 10,5) yleispuhdistusaine, joka puhdistaa ja poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin kaikilta pinnoilta. Säännöllisellä käytöllä Multi Cleanin sisältämät probiootit lisäävät kodin hyvinvointia ja parantavat kodin mikroflooraa. Tiiviste laimennetaan veteen suhteessa 1+24 sumutinpullossa. Sumuta pinnoille ja pyyhkäise pinnat puhtaiksi aina kun siihen on tarvetta! Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

MULTI CLEAN BASIC • 500 ml • 7010412 • 31 €

SUMUTINPULLO • 7920167 • 4,50 €

Fresh Air

Biologinen hajunpoistaja

Pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi hetkessä pahat hajut. Käytä turvallisesti kotona huoneilmaan, kylpyhuoneessa ja WC:ssä, autossa, toimistossa, jne. Ehdoton hajunpoistaja roskakaappeihin, vaipparoskikseen ja kuntoilijalle urheilukassiin, -kenkiin ja -välineisiin. Fresh Air sisältää probiootteja ja lempeän raikas tuoksu syntyy eteerisistä öljyistä (mm. minttu).

Tiiviste laimennetaan veteen 1+9 suihkepullossa. Käytetään suihkeena, 1-2 painallusta riittää.

Tuotteen pH = 5. Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

FRESH AIR • 150 ml • 7010411 • 15 €

SUIHKEPULLO • 7920162 • 3 €

Vähintään 10 suihkepullollista, 1,50 €/pullo

48 KODINHOITO
Jopa 31 sumutinpullollista, n. 1 €/pullo Erän loppuunMYYNTI

Car Wash

Biologinen autonpesuaine

BioSwipe Car Wash on biologinen pesuaine autojen, moottoripyörien, veneiden, matkailuvaunujen yms. puhdistamiseen. Car Wash puhdistaa tehokkaasti ja antaa pinnoille kiiltoa. Tuote sisältää haastavampaakin likaa tehokkaasti pilkkovia probiootteja ja sen kaikista aineosista vähintään 96 % on kasviperäisiä tai biologisia. Car Washia voi käyttää käsinpesussa ja painepesurissa. Koska auto pestään usein omassa pihapiirissä, kodin ympäristön kemikaalikuormitus vähenee merkittävästi Car Washia käytettäessä.

CAR WASH • 500 ml • 7010417 • 15 €

20 käsinpesua / 50 painepesua, 0,30 € - 0,75 €/pesu

Erän loppuunMYYNTI

Erän loppuunMYYNTI

A/C Cleaner

Biologinen auton ilmastoinnin puhdistusaine

Auton ilmastointijärjestelmään kertyvä lika ja liikennesaaste vaikuttavat haitallisesti autossa kiertävän ilman mikrobitasapainoon ja aiheuttavat allergeenien lisääntymistä ja kasvavia hajuhaittoja. Kun autossa tehdään biologinen A/C Cleaner-probioottipuhdistus n. puolen vuoden välein, auton sisäilman laatu paranee ja haitallisten bakteerien määrä vähenee. Helppokäyttöinen A/C Cleaner on pakattu kertapainalluksella automaattisesti tyhjenevään spraypulloon, joka asetetaan tyhjentymään auton lattialle, kun auto, sisäilman kierto ja ilmastointi ovat käynnissä. Itse ilmastointilaitteistoon ei siis tarvitse koskea lainkaan. Ravista ennen käyttöä.

49 KODINHOITO A/C CLEANER • 150 ml • 7010421 • 15 €

Sanit

Saniteettitilojen biologinen puhdistusaine

Sanit soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Sanit puhdistaa, antaa kiiltoa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja ja niiden lähteitä probiootteja hyödyntäen. Käytetään WC:n puhdistukseen, pesualtaisiin, hanoihin, putkistoihin, viemärikaivoihin.

Jättää jälkeensä miellyttävän tuoksun. Tiiviste laimennetaan veteen 1+9 sumutinpullossa. Sumuta laimennosta pinnoille, pyyhi ja huuhtele. Laita myös silloin tällöin 10 ml laimentamatonta Sanitia viemärikaivoihin estämään epämiellyttäviä hajuja.

Tuotteen pH = 4,5 Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

Jopa 12,5 sumutinpullollista, n. n. 2,48 €/pullo

410 KODINHOITO
• 500 ml • 7010410 • 31 € SUMUTINPULLO • 7920159 • 4,50 €
SANIT

Pipe Clean

Putkistojen biologinen hoitoaine

Biologisesti puhdistava aine viemäriputkien ja -kaivojen hoitoon ja pienten tukosten avaamiseen. Tehokas ja pitkävaikutteinen. Hajottaa orgaanista likaa ja eliminoi epämiellyttäviä hajuja. Poistaa alkavia tukoksia ja estää niitä syntymästä uudelleen. Erinomainen tuote kodin putkistojen säännölliseen kunnossapitoon. Putkistojen puhdistus ja kunnossapito: Kaada 20 ml Pipe Cleania kylpyhuoneen lattiakaivoihin, WC-pönttöihin ja lavuaareihin sekä keittiön pesualtaisiin kerran viikossa normaalin siivouksen jälkeen. Tukosten avaaminen: Kaada 100 ml Pipe Cleania tukkeutuneeseen viemäriin kolmena peräkkäisenä päivänä.

Tuotteen pH = 5,5. Ravista ennen käyttöä.

Laundry Liquid

BioSwipe Laundry Liquid on erittäin tiivistetty probiootteja ja prebiootteja sisältävä nestemäinen pyykinpesuaine. Probiootit tuottavat pesun aikana tehokkaita, likaa irrottavia entsyymejä, jotka saavat pyykkisi hohtavan puhtaaksi. Pesuaine poistaa myös tehokkaasti pahat hajut tekstiileistä ja säilyttää pyykin pitkään hyväntuoksuisena. Probiootteja sisältävä pesuaine on hyväksi jopa pesukoneellesi, sillä säännöllisesti käytettynä se pitää koneen putkistot ja suodattimet puhtaina ja toimivina.

Monipuolinen BioSwipe Laundry Liquid sopii valkoisille, värillisille ja tummille tekstiileille. Pesee tehokkaasti jo 30˚C pesulämpötilassa. Tiivistettä annostellaan pesupalloon 10-15 ml/pesukoneellinen pyykkiä.

Tuotteen pH = 7,5. Ravista ennen käyttöä.

Kätevä 20 ml annostelukorkki sopii mm. seuraavien tuotteiden annosteluun: Multi Clean, Sanit, Pipe Clean, Car Wash, Swipe, Brite. Imuputki katkaistaan sopivan mittaiseksi tuotepakkauksen mukaan. Asiakkaiden

411 KODINHOITO LAUNDRY LIQUID • 750 ml • 7020141 • 29 € ANNOSTELUMITTA • 30 ml • 7912425 • 0,10 €
Probiootteja ja prebiootteja sisältävä pyykinpesuneste Jopa 75 pesukertaa, n. 0,39 €/pesu PIPE CLEAN • 1000 ml • 7010419 • 26 € ANNOSTELUKORKKI • 7920158 • 2 €
SUOSIKKI

Hand Soap

Probiootteja sisältävä nestemäinen käsisaippua

BioSwipe Hand Soap on nestemäinen probioottinen käsisaippua, joka puhdistaa kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Saippuan sisältämät probiootit huolehtivat samalla ihon hyvästä mikrobitasapainosta. Laita n. 3 ml saippuaa kämmenelle ja hiero hyvin. Lisää hiukan vettä ja hiero edelleen. Huuhtele kädet lopuksi runsaalla vedellä ja kuivaa huolellisesti. Tuote on miedosti hajustettu.

HAND SOAP • 500 ml • 7010425 • 29 €

Hand Gel

Probiootteja sisältävä käsihuuhde

Ihoystävällinen probioottinen geeli pitkäkestoiseen käsihygieniaan. Hiero kuiviin käsiin n. 3 ml geeliä koko käsien alueelle sormien välit ja sormenpäät mukaan lukien vähintään 30 sekunnin ajan, kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut. Erityisesti silloin, kun nopeasti tarttuvat ja hankalat virukset vaivaavat väestöä, on tärkeää pitää päivittäin huolta käsien hyvästä hygieniasta

HAND GEL • 100 ml

HAND GEL • 500 ml

• 7010424 • 15 €

• 7010423 • 29 €

412 KODINHOITO

Handy

Biologinen käsitiskiaine

Handy on nestemäinen biologinen käsitiskiaine, joka poistaa tehokkaasti astioihin kiinnittyneen rasvan ja lian. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita eikä väriaineita. Handy on tiiviste ja sitä annostellaan vain 3 ml viittä vesilitraa kohden. Tuotteen käyttö ei kuormita ympäristöä ja tiskatessasi myös kätesi säästyvät mahdollisilta kemikaalien aiheuttamilta haitoilta. Tuotteen teho ja ympäristöystävällisyys perustuvat probioottien tuottamiin ultratehokkaisiin biotensideihin. Handyn voi myös laimentaa mixer-pulloon (laimennossuhde 1 osa Handya ja 4 osaa vettä) Tuotteen pH = 8,1. Ravista ennen käyttöä.

HANDY • 500 ml • 7010420 • 24 €

HANDYN AINEOSISTA

N. 99,5 % ON KASVIPERÄISIÄ

413 KODINHOITO
n.166 pesukertaa, n. 0,14 €/pesu
TAI BIOLOGISIA.

Misty Air

on laite, joka sumuttaa automaattisesti probiootteja ja prebiootteja huoneilmaan.

MISTY AIR LAITE • 7600200 • 98 €

MISTY AIR TÄYTTÖPULLO 250 ml

• 7600202 • 45 €

Misty Air synbioottinen sumutin sisältää vallankumouksellista tekniikkaa, jonka avulla sisäilmaan levitetään oikeanlaisia probiootteja ja prebiootteja ultraäänisumutuksella (pisarakoko alle 1 μm). Laitteen tankissa olevan probioottinesteen 100 % luonnolliset aineosat leviävät sumutuksen aikana nopeasti sisätiloihin kaikille ilman kanssa kosketuksissa oleville pinnoille.

Tämän seurauksena probiootit poistavat pintojen epäpuhtaudet ja pintojen mikrobitasapaino paranee:

• pinnoilla esiintyvien

taudinaiheuttajien aiheuttamat riskit pienenevät

• pinnoille jää vähemmän orgaanista saastetta (kuten biofilmiä)

• allergeenit vähenevät

• hajuhaitat minimoituvat

414 KODINHOITO
KATSO MISTY AIR VIDEO TÄSTÄ

VINKKI

Room Spray

Probioottisuihke huonetiloihin

BioSwipe Room Spray on hajusteeton probioottisuihke, jonka avulla lisätään huoneilmaan ja kodin pinnoille probiootteja ja prebiootteja. Nämä valikoidut probiootit tuottavat entsyymejä, jotka hajottavat allergeeneja, jolloin huoneilman allergeenitaso laskee ja kodin mikrofloora muuttuu koko perheen hyvinvointia edistäväksi. Room Sprayn aineosat ovat 100 % luonnollisia ja turvallisia. Sisältää vain vettä ja kodin hyvinvointia edistäviä valikoituja probiootteja ja prebiootteja. Käytä päivittäin ensimmäisen viikon ajan ja sen jälkeen joka kolmas päivä. Tuote tilattavissa erittäin hienojakoisella sumuttimella varustettuna sekä täyttöpullossa ilman sumutinta.

Pet Spray

Probioottisuihke lemmikkieläinkoteihin

BioSwipe Pet Spray on suihke, joka sisältää valikoituja probiootteja lisäämään lemmikkieläinten ja näissä talouksissa asuvien ihmisten hyvinvointia. Lemmikkien iho ja turkki keräävät helposti likaa, allergeeneja ja muita haitallisia mikro-organismeja. Pet Spray probioottisuihke pitää lemmikin ihon ja turkin mahdollisimman puhtaana: probioottien tuottamat entsyymit vähentävät allergeenitasoa ja edistävät turkin ja ihon mikroflooran hyvinvointia. Pet Sprayn aineosat ovat 100 % luonnollisia ja turvallisia niin eläimille kuin ihmisille. Tuote sisältää vain vettä ja lemmikkieläinten turkin ja ihon mikroflooran hyvinvointia edistäviä valikoituja probiootteja. Ravista ennen käyttöä.

15 KODINHOITO PET SPRAY • 200 ml • 7010415 • 33 €
ROOM SPRAY • 180 ml • 7010414 • 33 € ROOM SPRAY -TÄYTTÖPULLO • 180 ml • 7010426 • 25 €
Kokeile BioSwipe Pet Spraytä jos joku perheenjäsenistä oirehtii lemmikkien läsnäolosta.

Kaikki mitä kodinhoidossa tarvitset

-tuotesarjalla on pitkät ja maineikkaat perinteet –tuotteita on käytetty jo reilusti yli puolen vuosisadan ajan kodeissa kautta maailman. Swipe-sarja kattaa kaikki tärkeimmät kodinhoidon puhdistusaineet ja tarvikkeet, joita päivittäisessä siivouksessa ja pyykinhoidossa tarvitaan.

Seuraamme jatkuvasti nykyaikaisten pintamateriaalien, tekstiilien ja kodinkoneiden kehitystä, jotta voimme reilusti täyttää antamamme lupauksen: Swipe-tuotesarjasta löydät aina oikean tuotteen oikeaan paikkaan!

Swipe-tuotteet ovat pääsääntöisesti tiivisteitä, joita annostellaan vain vähän tai laimennetaan kotona vedellä laimennus-, sumutintai vaahtopulloihin. Tällä pyrimme suojaamaan luontoa turhalta pakkausjätteeltä sekä vähentämään tarpeettomia kuljetuksia.

Tiivistäminen tuo myös helpotusta kuluttajan arkeen, kun siivouskomeron sisältöä ei tarvitse olla jatkuvasti täydentämässä. Tuotteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen yhdestä tiivistepullosta saa laimentamalla n. 6-250 pullollista käyttövalmista puhdistusainetta.

MIETO 1+200

500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat 250 pullollista mietoa laimennosta (á 400 ml) = n. 0,08 €/pullo

Puhdistaa hyvin: ikkunat, peilit, lasipöydät ym. kodin lasipinnat, tv-kuvaruudut, silmälasit, kristallikruunut, kromatut esineet, ruostumattoman teräksen, auton ikkunat sisältä ja ulkoa. Sopii myös kesäaikana pissapoikaan pesunesteeksi.

SUMUTINPULLOSARJA • 400 ml • 3 kpl • 7920011 • 12 €

4
16 KODINHOITO

Original

Joka kodin yleispuhdistusaine

Säästää ympäristöä ja on edullinen käyttää

Swipe on tehokas emäksinen yleispuhdistusainetiiviste, jolla on satoja käyttömahdollisuuksia sekä sisällä että ulkona. Swipe on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Laimentamista ja käyttöä varten on saatavissa kätevä 3 tyhjän sumutinpullon sarja (á 400 ml) eri laimennoksille: Mieto, Normaali ja Vahva Swipe.

Tuotteen pH = 11.

Käyttö on helppoa: SUMUTA – ANNA VAIKUTTAA – PYYHI!

SWIPE ORIGINAL • 500 ml • 7010116 • 20 €

3 L KANISTERI • 7010114 • 62 €

MYÖS MYYNNISSÄ

3 L

KANISTERI

VINKKI

Laimentamalla Swipea veteen suoraan sumutinpulloihin sinulla on käytössäsi kolme erilaista puhdistusainetta eri käyttökohteisiin.

NORMAALI 1+24

500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat reilut 31 pullollista

normaalilaimennosta (á 400 ml) = n. 0,65 €/pullo

Puhdistaa hyvin: maalatut seinät ja ovet, pesunkestävät tapetit, kaakelipinnat, kylpyhuoneen kalusteet, keittiökoneet, konttorikoneet, matot, pehmustetut huonekalut, auton verhoilun ja istuimet, kumimatot ja vinyylipinnat. Sopii myös tahranpoistoon ja pesuhuoneen peruspuhdistukseen.

VAHVA 1+4

500 ml:sta Swipe-tiivistettä saat reilut 6 pullollista vahvaa laimennosta (á 400 ml) = n. 3,33 €/ pullo

Puhdistaa hyvin: erittäin likaiset, rasvaiset ja nokiset pinnat, kuten uunit ja liedet, rasvasuodattimet, grillit, takat, pohjaanpalaneet kattilat ja uunivuoat, hedelmä- ja marjatahrat, koneet, moottorit, autojen vanteet, renkaat ja huoltotilat, asuntovaunut, suksiboxit, työkoneet ja työkalut, veneet ja veneiden konetilat, tuoreet maalipensselit, öljysäiliöt, ruohonleikkurit, muoviset puutarhakalusteet, rännit, peltikatot ja hallit.

EXTRA-EDUT:

SUMUTINPULLOSARJA + SWIPE ORIGINAL 500 ML 9010116

27 € SUMUTINPULLOSARJA + 3 L SWIPE ORIGINAL

KANISTERI 7010115

69 €

91% Ingred Plant
417 KODINHOITO

SWIPE’ELSE ELI TEHO-SWIPE

(1/3 Swipe + 1/3 Somthin’Else + 1/3 vettä)

Sekoitetaan Swipe’Else-sumutinpullossa olevan ohjeen mukaan

• erittäin pinttyneen ja rasvaisen lian puhdistamiseen

• vaikeiden tahrojen ja lian poistamiseen tekstiileistä tai kovilta pinnoilta

• tarkista tekstiilien värinkesto huomaamattomasta kohdasta ennen käyttöä

SWIPE’ELSE SUMUTINPULLO • 500 ml • 7920024 • 4,50 €

SANIT’ELSE

(1/3 Brite + 1/3 Somthin’Else + 1/3 vettä)

Sekoitetaan Sanit’Else-laimennuspullossa olevan ohjeen mukaan

• Päivittäiseen puhdistukseen saniteettitiloissa (esim. WC, pesualtaat, kylpyammeet, suihkukaapit)

SANIT’ELSE -LAIMENNUSPULLO • 500 ml • 7920026 • 1,50 €

418 KODINHOITO
® +
= + =

Yleispuhdistusaineeksi aroille pinnoille ja nahkahuonekaluille

SOMTHIN'ELSE

YLEISLAIMENNOS 1 + 4

500 ml:sta Somthin’Else-tiivistettä saat reilut 6 pullollista yleislaimennosta (á 400 ml) = n. 3,33 €/pullo

• yleispuhdistusaineeksi aroille pinnoille

• nahkahuonekaluille

• parketti-, laminaatti-, korkki- ja muovilattioille

• puu-, melamiini-, kaakeli- ja marmoripinnoille

• lakatuille pinnoille

• auton ja matkailuvaunun pesuun

• nestesaippuaksi käsien pesuun

• käsitiskiaineeksi, laita tiskialtaaseen 1-2 rkl yleislaimennosta. Ei vaahtoa liikaa, joten astiat on helppo huuhdella.

Ingredi entsof Plant origin

97%

Somthin’Else

Hellävarainen yleispuhdistusaine aroille pinnoille

Somthin’Else mieto yleispuhdistusaine soveltuu erinomaisesti yleispuhdistusaineeksi aroille pinnoille ja luonnonmateriaaleille sekä käsitiskiaineeksi ja nestesaippuaksi. Somthin’Else on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä.

Tuotteen pH = 5,2

SOMTHIN’ELSE • 500 ml • 7010215 • 20 €

SOMTHIN’ELSE • 3 L KANISTERI • 7010214 • 62 €

Säästää ympäristöä ja on edullinen käyttää

KOKO PERHEEN KÄSIENPESUVAAHTO

(1 osa S’E + 9 osaa vettä)

Sekoitetaan vaahtopullossa.

419 KODINHOITO
VAAHTOPULLO • 7920111 • 6 €
MYYNNISSÄ
KANISTERI S’E-LAIMENNUSPULLO • 400 ml • 7920022 • 1,50 € S’E-VAAHTOSUMUTINPULLO • 400 ml • 7920027 • 4,50 €
VINKKI MYÖS
3 L

VINKKI

Laimentamalla

Britea veteen saat laimennussuhteesta

riippuen kolmenlaista

puhdistusainetta eri käyttökohteisiin. Briten laimentaminen on helppoa sumutinpullon mittaviivojen avulla

MIETO BRITE 1+19

500 ml:sta Brite-tiivistettä saat 25 pullollista mietoa laimennosta (á 400 ml) = 0,80 €/pullo

Puhdistaa hyvin: kaakelipinnat ja laattojen saumat (ruoste vaatii harjaamista), ruostetahrat tekstiileistä (ei aroille materiaaleille, tarkista värinkesto pesuohjeesta), messinki- ja kuparikorut.

Brite

Kosteiden tilojen hapan yleispuhdistusaine

Hankalat saostumat ja pintaruoste eivät puhdistu neutraaleilla tai emäksisillä aineilla. Siksi hapan Brite on lyömätön puhdistusaine kylpyhuoneissa, saunassa ja muissa kosteissa tiloissa. Brite on erinomainen myös erilaisten alumiini-, kupari- ja messinkipintojen ja -esineiden puhdistuksessa. Brite on tiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä.

Kostuta likainen pinta, sumuta laimennosta pinnalle ja anna vaikuttaa muutamasta minuutista tuntiin. Harjaa ja huuhtele hyvin. Brite on usean hapon yhdistelmä ja siksi se toimii monipuolisesti ja tehokkaasti. Puhdistuksen jälkeen huuhtelu vedellä riittää. Käytä vaahdottavaa sumutinta, jolloin Brite pysyy kauemmin puhdistettavalla pinnalla ja vaikutus on tehokkaampi. Tuotteen pH = 1,2

BRITE • 500 ml • 7010311 • 20 €

BRITE VAAHTOSUMUTINPULLO • 400 ml • 7920035 • 4,50 €

NORMAALI BRITE 1+9

500 ml:sta Brite-tiivistettä saat 12,5 pullollista normaalilaimennosta (á 400 ml) = 1,60 €/pullo

Puhdistaa hyvin: saunan lasiovet, vesihanojen ympäristöt, messinki- ja kuparipinnat (takan eduspellit yms.), kupari-/messinkipilkit ja uistimet (varo maalin irtoamista), sopii samentuneiden kupariesineiden kirkastamiseen.

VAHVA BRITE 1+4

500 ml:sta Brite-tiivistettä saat reilut 6 pullollista vahvaa laimennosta (á 400 ml) = n. 3,33 €/pullo

Puhdistaa hyvin: erittäin vaikeat mineraalisaostumat, kivettymät ja ruosteen, WCpöntöt, posliinilavuaarit, WC:n vesisäiliöt, lavuaarien sihdit, suihkun sihdit (myös sisältä), kromatut, vähän ruosteiset pinnat, auton alumiinivanteet ja muut alumiinipinnat, polkupyörät.

85% Ingredi entsof Plant origin 420 KODINHOITO

Mikrokuitusiivousvälineet

Puhdas koti ja raikas, terveellinen sisäilma!

Swipe-mikrokuitusiivousjärjestelmällä saat moitteettoman siivoustuloksen ja parannat samalla terveydelle ja hyvinvoinnille tärkeää kodin sisäilman laatua. Mikrokuitusiivous poistaa pölyä tehokkaammin ja äänettömämmin kuin esimerkiksi pölynimuri, joka jättää jälkeensä huoneilmassa leijailevaa pölyä ja levittää imuroidessa pölypussissa muhivia bakteereita.

Moppien ja siivousliinojen materiaalina on vahva ja kulutusta kestävä 100 % tekokuitu. Kaikki mikrokuitutuotteemme kestävät hyvin pesua jopa 90 asteessa menettämättä puhdistusominaisuuksiaan.

Huomaa, että mikrokuituliinojen puhdistuksessa ei saa käyttää huuhteluainetta tai klooria sisältäviä valkaisuaineita, jotta mikrokuitujen ominaisuudet säilyisivät muuttumattomina. Kaikki kosteapyyhintään tarkoitetut mikrokuitutuotteet on kehitetty toimimaan tehokkaasti yhdessä Swipe- ja BioSwipe-sarjan puhdistusaineiden kanssa. Pese liinat ennen käyttöä.

SETTITARJOUS

Mikrokuituliina

Korkealaatuinen pehmeä mikrokuituliina kodin päivittäiseen pölyjen pyyhintään (sopii myös kosteapyyhintään). Koko 40 x 40 cm. Sininen, musta tai oranssi.

Sininen mikrokuituliina & mikrokuitu-bambuliina

7210017 • 19 € (NORM. 24 €)

SININEN MIKROKUITULIINA • 1 kpl • 7210012 • 12 €

MUSTA MIKROKUITULIINA • 1 kpl • 7210022 • 12 €

ORANSSI MIKROKUITULIINA • 1 kpl • 7210032 • 12 €

Mikrokuitu-bambuliina

Bambukuitua sisältävä mikrokuituliina lasi-, peili- ja muiden kiiltävien pintojen viimeistelyyn. Lopputuloksena kristallinkirkas ja kuiva pinta, ei jätä nukkaa. Koko 48 x 36 cm.

MIKROKUITU-BAMBULIINA • 1 kpl • 7210018 • 12 €

Duo-bambuliina

2-puolinen siivousliina, toinen puoli imukykyistä mikrokuitua ja toinen puoli kevyesti hankaavaa materiaalia. Koko 25 x 21 cm.

DUO-BAMBULIINA • 1 kpl • 7210021 • 12 €

Kostealiinat

Erittäin imukykyiset mikrokuituliinat kosteapyyhintään. Pakkauksessa 4 kpl erivärisiä liinoja. Valitse oma väri kodin eri siivouskohteille. Liinan koko 40 x 38 cm. Koko 48 x 36 cm.

KOSTEALIINAT • 4 kpl • 7210030 • 18 €

421 KODINHOITO

Silmälasiliinat

Mikrokuituliinat silmälasien, näyttöjen, optiikan yms. herkkien lasipintojen puhdistukseen. Pakkauksessa 2 kpl 18 x 20 cm kokoisia liinoja.

SILMÄLASILIINAT • 2 kpl • 7210019 • 12 €

Gold -mikrokuituliina

Kaunis kullanvärinen mikrokuituliina, jossa toisella puolella aaltoileva rakenne ja toisella kudottu rakenne. Erittäin imukykyinen aaltoileva rakenne kerää itseensä likaa. Puhdistaa nopeasti jättämättä raitoja ja jättää jälkeensä kiiltävän pinnan. Sopii kauniisti mihin tahansa sisustukseen, niin kotiin kuin yrityskäyttöön. Käyttö: Kuivaus, kiillotus, rasvatahrojen poisto, yleispuhdistus. Käyttökohteet: lasi, kiiltävät pinnat, ruostumaton teräs, kromi, graniitti, liesitasot, jne. Koko 36 x 36 cm.

KULTAINEN LIINA • 1 kpl • 7210024 • 19 €

Magic hoitoaine

Swipe Magic sopii nahka-, puu- ja melamiinipintojen hoitoon. Se antaa pinnoille upean ulkonäön ja suojaa pölyyntymiseltä. Käyttökohteita mm. huonekalut, keittiökaapin ovet, kengät, laukut, auton vinyylipinnat. Varmista Swipe Magicin sopivuus nahkapinnoille kokeilemalla ensin pienelle alueelle.

MAGIC HOITOAINE • 100 ml + 3 kpl SIENIÄ • 7030510 • 29 €

422 KODINHOITO

VINKKI

Sumuta Multi Clean Basic -laimennosta uunin pohjalle ja seinämille ja anna vaikuttaa. Hankaa tarvittaessa Bou Boulilla ja viimeistele ensin kostealla SwipeTex-liinalla ja kiillota lopuksi kuivalla SwipeTexliinalla.

Tex yleispuhdistusliina

Imukykyinen puhdistusliina, jota voi käyttää keittiössä ja muussa siivouksessa tai vaikkapa autoa huollettaessa. Pakattu rullaan, repäistävän arkin koko 30 x 50 cm. Kotimainen SwipeTex on materiaaliltaan 70 % viskoosia ja 30 % polyesteria ja se voidaan hävittää polttamalla. Liinaa voi käyttää joko sellaisenaan tai mikrokuitumopin päällä.

Bou Boul puhdistusvilla

Bou Boul puhdistusvilla on tehokas apuväline rasvaisen ja pinttyneen lian poistamiseen esim. teräspinnoilta. Tarkista puhdistettavan pinnan puhdistusohjeista, että hankausvälineiden käyttö ei ole kielletty (esim. teflon ja kristalli).

Cleaning Wipes -puhdistusliinat

Cleaning Wipes -puhdistusliinat ovat kertakäyttöisiä ja ne toimitetaan kuivina. Puhdistusliinat kostutetaan kotona kaatamalla purkkii 2,5-3,5 dl haluttua Swipe- tai BioSwipe-laimennosta. Liinat on valmistettu biohajoavasta bambukuidusta.

423 KODINHOITO
SWIPETEX YLEISPUHDISTUSLIINA • 50 ARKKIA • 7920145 • 13 € BOU BOUL PUHDISTUSVILLA • 1 kpl • 7920018 • 9,50 €
CLEANING WIPES -PUHDISTUSLIINAT
7920147
KPL CLEANING WIPES -TÄYTTÖPAKKAUS •
kpl • 7920148 •
KPL KATSO VIDEO TÄSTÄ
• 80 kpl •
• 12 € 0,15 € /
80
9 € 0,11 € /

pyykinhoitotuotteet

Pyykinhoitotuotteet

Swipe-pyykkisarja on täysin kattava kodin pyykinhoidon tuotesarja. Sarjaan sisältyvät uuden sukupolven pyykinpesujauhe Family White, pyykinpesuneste aremmille tekstiilityypeille sekä pyykin valkaisuun, huuhteluun ja raikastamiseen kehitetyt erikoistuotteet. Kaikki pyykkisarjan tuotteet ovat riittoisia tiivisteitä, joten niiden käyttö on vähäisen annostelun ansiosta erittäin taloudellista ja pakkausjätettä syntyy tavallista vähemmän.

Swipe-pyykkisarja kattaa kodin pesutarpeet mahdollisimman laajasti: vuodevaatteet, pyyhkeet ja kodin sisustustekstiilit, kaikenikäisten ihmisten käyttö- ja juhlavaatteet sekä liikunta-asut ja muut arat tekstiilit.

Asiakkaiden

SUOSIKKI

3 kg pakkauksesta jopa 200 koneellista n. 0,24 €/pesu

24 KODINHOITO

VINKKI

Mattojen

pesu harjaamatta

Family White + 30/60 pesuntehostajalla.

LUE LISÄÄ JA KATSO VINKIT

Family White

Riittoisa pesujauhe valko- ja kirjopyykkiin

• parannettu koostumus

• liukenee erinomaisesti veteen ja huuhtoutuu hyvin vaatteista

• runsaasti pesutehoa lisääviä aktiivisia ja biologisesti hajoavia aineosia

• toimii tehokkaasti rasva-, veri- ja tärkkelystahroihin

• tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita

• ei sisällä pesukoneita tukkivaa zeoliittia

• pakkauskoot 1 kg ja 3 kg

• pieni annostelu

• soveltuu valkopyykille ja värillisille tekstiileille

• pitkäaikainen asiakastyytyväisyys – Family White on vakiinnuttanut asemansa HomCaren ostetuimpana tuotteena!

FAMILY WHITE • 1 kg • 7020153 • 19 €

FAMILY WHITE • 3 kg • 7020154 • 48 €

ANNOSTELUMITTA 50 ml • 7920087 • 0,20 €

PESUPALLO • 7920080 • 0,50 €

KANNELLINEN MUOVISANKO 3 L

PESUPULVERILLE • 7912498 • 4 €

1 kg pakkauksesta jopa 67 koneellista n. 0,28 €/pesu

COLOR WHITE & 25 KODINHOITO

Family Color

Pyykinpesuneste värillisille ja tummille tekstiileille

&

Family Color on hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesuneste värillisille ja tummille tekstiileille. Se poistaa tehokkaasti lian 30-60 asteen pesulämpötilassa. Tuotteen sisältämien ainesosien ansiosta tekstiilien värit säilyvät kirkkaina eivätkä irtoa pesun aikana. Riittoisa 1 litran pullo. Annostelu 15 ml pesua kohden.

FAMILY COLOR • 1000 ml • 7020120 • 21 €

ANNOSTELUMITTA • 30 ml • 7912425 • 0,10 €

Silk

Hellävarainen hienopesuaine

Silk on erittäin tiivistetty, mieto ja hellävarainen hienopesuaine sekä kone- että käsinpesuun. Erinomainen villan, silkin ja urheiluvaatteiden pesussa. Pehmentää tekstiilit, joten Silkillä voidaan pestä jopa kaikkein arimmat vesipesun kestävät kuidut.

Annostelu: konepesussa 10-15 ml / 2,5 kg pyykkiä, käsinpesussa 10-15 ml / 10 l vettä.

SILK • 600 ml • 7020121 • 13 €

ANNOSTELUMITTA • 30 ml • 7912425 • 0,10 €

Sport Wash

Jopa 60 pesua n. 0,22 €/pesu

Sport Wash on suunniteltu erityisesti teknisten, erityiskäsitellyistä kankaista valmistettujen urheilu-, työ-, ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteiden pesuun. Sport Wash puhdistaa tehokkaasti tekstiilien vaatimissa matalissakin lämpötiloissa säilyttäen samalla niiden erityisominaisuudet. Annostelu: 20-40 ml pesua kohden.

SPORT WASH • 600 ml • 7020312 • 17 €

Jopa 30 koneellista, 0,57 € / pesu.

Jopa 67 koneellista, n. 0,31 €/pesu

Pestävä tekstiili Family White Family Color Silk Sport Wash Laundry Liquid

Valkopyykki 90˚C – – – –

Valkopyykki 60˚C – –

Kirjopyykki 60˚C

Värilliset 30-40˚C

Vaaleat 30-40˚C

Tummat 30-40˚C

Arat tekstiilit –

Gore-Tex – –

HomCaren pyykinpesuaineiden

soveltuvuus eri tekstiileille

SOVELTUVUUS Erinomainen
Erittäin hyvä Hyvä
Tyydyttävä Heikko
COLOR DARK
26 KODINHOITO

Laundry Vinegar pyykkietikka

Swipe Laundry Vinegar on minttuyrttiveteen valmistettu pyykkietikka, jota käytetään pyykinhuuhteluaineen sijasta tai yhdessä sen kanssa. Pyykkietikassa on miellyttävä raparperin ja omenan tuoksu. Se poistaa epämiellyttäviä hajuja, tekee pyykistä pehmeämmän ja raikkaamman sekä pitää värit kirkkaina. Se soveltuu kaikille tekstiileille. Annostelu: 20-30 ml huuhteluaineen sijasta tai 10-20 ml huuhteluaineen kanssa.

LAUNDRY VINEGAR PYYKKIETIKKA • 500 ml • 7020122 • 19 €

Jopa 50 koneellista, 0,38 €/pesu

Soft huuhteluaine

Ihanan pehmeää pyykkiä

Swipe Soft on erittäin tiivistetty hajusteeton ja väriaineeton tekstiilien huuhteluaine, jota annostellaan pesukoneeseen 10 ml ja käsinpesuun 5-10 ml. Soft poistaa vaatteista sähköisyyden ja tekee tekstiileistä pehmeitä ja helposti silitettäviä. Soft sopii myös herkkäihoisille.

SOFT HUUHTELUAINE • 750 ml • 7020310 • 13 €

Jopa 75 koneellista, 0,17 €/pesu

Ball pyykinraikastaja

Ihmeitä tekevä pallo, kokeile!

Swipe Ball sisältää luonnollista hopeaa, joka on bakteereita tuhoava aine. Joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, pallosta vapautuu hopeaioneja, jotka kiinnittyvät pyykkiin pesun aikana. Kun käytät Swipe Ballia esim. työ- tai liikuntavaatteiden pesussa, niihin pinttyneet epämiellyttävät ja tunkkaiset hajut katoavat.

Pallo laitetaan pyykin sekaan pesurumpuun (konepesu) tai pesuveteen (käsinpesu) ja pyykki pestään tavalliseen tapaan pesuainetta käyttäen. Pallo ei siis itsessään ole pesuaine. Ei suositella käytettävän yhdessä BioSwipe Laundry Liquidin tai Swipe Laundry Vinegarin kanssa.

SWIPE BALL PYYKINRAIKASTAJA

7920086 • 32 €

Jopa 160 koneellista, 0,20 €/pesu

27 KODINHOITO
• 1 kpl

30/60 PESUNTEHOSTAJASSA ON LOISTAVA TAHRANPOISTOKYKY

30/60 pesuntehostaja

Pyykin valkaisu- ja kirkastusaine

30/60 pesuntehostajassa on loistava tahranpoistokyky. 30/60 on valkaisu- ja kirkastusaine, jonka valkaisevana tehoaineena toimii happi. Tuote ei sisällä haitallista klooria ja se toimii tehokkaasti jo 30˚C lämpötilassa. Tuotetta käytetään tahranpoisto-aineena tai valkaisuaineena joko erikseen liotuksessa tai sitä annostellaan pesukoneeseen yhdessä pyykinpesuaineen kanssa.

30/60 PESUNTEHOSTAJA • 500 g • 7020213 • 19 €

30/60 Gel

30/60 Gel poistaa tahrat tekstiileistä 30-60 asteen lämpötilassa. Sitä voidaan käyttää kaikille tekstiileille, jotka kestävät vesipesua (paitsi villalle, silkille ja nahalle). 30/60 Geliä levitetään pullossa olevan muoviharjan avulla kostutetulle tekstiilille ja sen annetaan vaikuttaa jonkin aikaa. Tämän jälkeen vaate pestään normaalisti.

30/60 GEL • 250 ml • 7020214 • 11 €

Catch Color

värisieppariliina

Laita pyykin joukkoon ja estä värjääntyminen

Oletko varma, ettei pestävästä tekstiilistä irtoa väriä muuhun pyykkiin? Pese turvallisemmin lisäämällä pyykin joukkoon Catch Color -värisieppariliina, joka imee itseensä pyykistä pesun aikana irtoavat värit ja estää niitä tarttumasta muuhun pyykkiin. Pakkaus sisältää 30 kertakäyttöliinaa.

28 KODINHOITO
Asiakkaiden SUOSIKKI
KATSO KÄYTTÖKOHTEET
Asiakkaiden SUOSIKKI
CATCH COLOR VÄRISIEPPARILIINA • 30 kpl • 7920176 • 9 €

Moppivälineet

Moppivälineet

1. TELESKOOPPIVARSI

100-180 cm • 7920134 • 17 €

2. MOPPIKEHYS • 7920135 • 22 €

LIINAPIDIKKEET (2 kpl)

MOPPIKEHYKSEEN • 7920137 • 3 €

Lattiamopit

3. KUIVAMOPPI • 7210041 • 13 €

4. KOSTEAMOPPI • 7210054 • 13 €

Moppisetti

Moppisetillä pääset helposti ja edullisemmin mikrokuitusiivouksen alkuun! Pakkauksesta löytyvät teleskooppivarsi, moppikehys sekä

Lattiakuivain

Tehokas lattiakuivain, jonka voit kiinnittää teleskooppivarteen.

LATTIAKUIVAIN • 1 kpl • 7920139 • 24 €

LATTIAKUIVAIMEN VAIHTOKUMI • 1 kpl • 7920155 • 5 €

VINKKI

Mopin kiinnitys käy helposti: laita moppi lattialle ja paina moppikehys sen päälle.

Laadukas ja kestävä ikkunalasta, joka on mahdollista kiinnittää mukana tulevan adapterin avulla moppivarteen ja sen avulla onnistuu myös korkeiden ikkunoiden kuivaus. Ikkunalastan leveys on 25 cm, joten se sopii myös kapeille ikkunoille.

IKKUNALASTA • 1 kpl • 7210028 • 18 €

helpompi puhdistaa. Swipe Flex voidaan taivuttaa mihin tahansa asentoon ja suoristaa uudelleen.

SWIPE FLEX • 1 kpl • 7210025 • 39 €

29 KODINHOITO

Astianpesutuotteet

Crystal Tabs all in one konetiskitabletit

Crystal Tabs all in one on hajusteeton, tehokas pesuainetabletti, joka laitetaan astianpesukoneen pesuainelokeroon sellaisenaan sen vesiliukoista käärettä poistamatta. Tableteissa on mukana sekä tehokas pesuaine että huuhtelukirkaste. Pakkaus sisältää 40 tablettia.

CRYSTAL TABS ALL IN ONE KONETISKITABLETIT • 40 TABLETTIA • 7020412 • 19 €

VINKKI

Hellävarainen mutta tehokkaasti puhdistava Somthin’Else sopii laimennettuna erinomaisesti myös käsitiskiaineeksi. Sekoita 1 osa Somthin’Elsea 4 osaan vettä. Käytä tiskialtaassa n. 1-2 rkl tai vaahdota pestävä astia vaahtosumutinpullon avulla. Huuhtoutuu hyvin.

30 KODINHOITO
Asiakkaiden SUOSIKKI

Crystal Gel Natural

Swipe Crystal Gel Natural on monivaikutteinen konetiskigeeli, joka sisältää sekä pesuaineen, huuhtelukirkasteen, että suolan. Konetiskigeeli irrottaa kertyneen rasvan ja puhdistaa perusteellisesti. Lisäksi tuotteessa on vedenpehmennin, joka vähentää kalkin muodostumista astianpesukoneessa. Geeli myös suojaa lasiesineitä ja vähentää vesijälkiä. Tuotetta annostellaan astianpesuainelokeroon 10-15 ml (riippuen astioiden määrästä ja likaisuudesta). Toimii hyvin myös matalissa lämpötiloissa (50 ° C), joten voit valita matalan lämpötilan pesuohjelman. Jopa 60 pesua.

VÄHÄINEN YMPÄRISTÖKUORMITUS

Hankausliina

Työtasoille sopivassa liinassa on kaksi puolta. Hankaavaa puolta voidaan käyttää turvallisesti esim. pesualtaissa, paistinpannuissa, kylpyammeissa ja suihkuseinissä. Pehmeä puoli sopii mm. keittiön työtasoille ja pesualtaille. Koko 28 x 28 cm.

HANKAUSLIINA • 1 kpl • 7210033 • 12 €

Hankaussieni

Hankaussieni soveltuu esim. tiskialtaiden ja paistinpannujen puhdistamiseen. Se sopii erinomaisesti myös kylpyammeen tai suihkuseinän puhdistamiseen. Sienen koko 13 x 9 cm.

HANKAUSSIENI • 1 kpl • 7210035 • 12 €

Kuivausliina

Kuivausliina sopii hyvin astioiden kuivaamiseen tai lasien kiillottamiseen. Se on myös erinomainen rasvaisille pinnoille ja sopiikin hyvin esim. keraamisen lieden puhdistamiseen. Liinan koko on 40 x 75 cm.

KUIVAUSLIINA • 1 kpl • 7210034 • 12 €

Clean Machines

Puhtaat koneet poistaa kodinkoneista kalkkisaostumat ja ruosteen. Sopii astianja pyykinpesukoneiden, kahvin- ja vedenkeittimien, höyrysilitysrautojen ja ilmankostuttajien puhdistukseen.

31 KODINHOITO SWIPE CRYSTAL GEL NATURAL • 600 ml • 7020413 • 19 €
CLEAN MACHINES • 500 ml • 7920095 • 12 €

Korkealaatuista sertifioitua

Aloe Veraa

SUURIN OSA

NATURCARE-

SARJAN TUOTTEISTA VALMISTETAAN SUOMESSA

Useimmat NaturCare-tuotteet sisältävät Aloe Veraa, ACTIValoeta™, joka on sertifioitu Aloe Barbadensis –kasvin lehdistä tuotettu raaka-aine ja täyttää erittäin korkeat kansainväliset laatukriteerit.

ACTIValoen laatua valvoo International Aloe Science Council (IASC), joka tutkii säännöllisesti Aloe Vera –tuotteiden puhtautta ja ominaisuuksia kaupallisesti ja eettisesti puolueettomissa laboratorioissa. ACTIValoelle myönnetty IASC:n sertifikaatti takaa, että asiakkaillamme on käytössään huippuluokan Aloe Vera –tuotteet. Lisätietoa Aloecorpin ja IASC:n toiminnasta löytyy internetistä sivuilta www.aloecorp.com ja www.iasc.org

Aloe Vera sisältää yli 200 eri aineosaa ja yhdistettä, mm. vitamiineja, mineraaleja, tulehdusta estäviä ja kipuja lievittäviä antrakinoneja, aminohappoja jne. Näiden aineiden yhteisvaikutus tekee Aloe Verasta ainutlaatuisen kasvin - monen mielestä todellisen ihmekasvin. Aloe Vera ei ole lääke, vaan terveysvaikutteinen luonnontuote.

NaturCare-tuotesarja sisältää runsaasti aloeta ja tuotteet ovat lisäksi pH-tasapainotettuja. Tuotteiden pH-arvo vastaa ihon ja hiuspohjan pH-arvoa (4,5-5,5), joten niiden käyttö ei häiritse ihon normaalia happoemästasapainoa.

KORKEALAATUISTA SERTIFIOITUA ALOE

VERAA

NaturCare-tuotteiden kehitystyön keskeisenä ajatuksena on tuottaa suomalaiselle ihotyypille ja suomalaisiin ilmasto-olosuhteisiin soveltuvia Aloe Vera -tuotteita parhaista mahdollisista raaka-aineista.

Siksi olemme kokeneet tärkeäksi myös valmistaa tuotteet pääosin Suomessa, jolloin vuoropuhelu valmistajien kanssa on helppoa ja tuotteiden laatu on kotimaisen työn ansiosta mahdollisimman korkeatasoista. Suurin osa NaturCare-sarjan tuotteista valmistetaan Suomessa.

Osa NaturCare-tuotteista on nimetty Retro-sarjan tuotteiksi. Nämä ovat pitkään mukana olleita klassisia ja erittäin pidettyjä NaturCare-sarjan tuotteita, joiden koostumus on alusta alkaen pysynyt periaatteeltaan samanlaisena.

32 KAUNEUDENHOITO

Aloe Camphor Cream

Kamferivoide

Aloe Camphor Cream on ”vanhan ajan” hoitovoide. Kokeile esimerkiksi kipeisiin lihaksiin, iho-ongelmiin ja vilustumistapauksissa rintaan, selkään ja nenänpieliin. Tuote sisältää mm. kamferia ja ACTIValoeta™.

ALOE CAMPHOR CREAM • 150 ml • 7120240 • 28 €

WITH ACTIValoe™

ALOE CAMPHOR CREAM HOITOVOIDE KOKEILE ESIMERKIKSI KIPEISIIN LIHAKSIIN

33 KAUNEUDENHOITO

Aloe Vera Oil

Ihonhoitotuote

erityisesti kuivan ihon hoitoon

Aloe Vera Oil on pehmeiden, helposti imeytyvien öljyjen seos, johon on lisätty vitamiineja parantamaan ihon kuntoa ja hidastamaan ihon kuivumista. Sisältää mm. ihon terveydelle tarpeellista E-vitamiinia ja kehäkukkauutetta sekä ACTIValoeta.

Aloe Vera Oil on erinomainen ihonhoitotuote erityisesti kuivan ihon hoitoon. Se sopii mm. hierontaan, vauvan kylpyveteen, kuiville kyynär- ja kantapäille, kynsinauhoille. Kokeile myös lohkeileviin kynsiin ja kuivaan päänahkaan. Uuden Aloe Vera Oilin sisältämät ainesosat ovat 99 % peräisin luonnosta.

ALOE GEL ON HUIPPUSUOSITTU KOKO PERHEEN HYVINVOINTITUOTE

Aloe Gelin käyttökohteita:

- iho-ongelmat

- nokkosten polttama iho ja hyönteisten puremat

- naarmut ja näppylät

- auringonoton jälkeen

- kipeiden lihasten hieronta

- hiertymät

Aloe Gel ihonhoitogeeli

Pidä aina käden ulottuvilla

Aloe Gelin ovat ottaneet omakseen urheilijat, kuntoilijat, lapset, vanhukset, perheenäidit ja -isät. Aloe Gel on puhdas, rasvaton ja riittoisa ihonhoitogeeli, joka sisältää n. 60 % puhdasta ACTIValoeta™. Geeli imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Aloe Gel sisältää ainoastaan luonnosta peräisin olevia ainesosia eikä se sisällä väriainetta, joten väri saattaa muuttua ajan kuluessa.

ALOE GEL IHONHOITOGEELI • 250 ml • 7120210 • 31 €

34 KAUNEUDENHOITO
ALOE VERA OIL• 50 ml • 7130040 • 28 € Asiakkaiden SUOSIKKI

Aloe Hair Shampoo

Hiusshampoo

ALOE HAIR SHAMPOO • 250 ml • 7110112 • 25 €

Hair Treatment

Hiusten hoitoaine

Hiuksia hoitava ja vahvistava hoitoaine. ACTIValoe ja arganöljy hoitavat ja kosteuttavat rasittuneita ja kuivia hiuksia. Käytetään säännöllisesti hiustenpesun jälkeen, jolloin hoitoaine tekee hiuksista kiiltävät ja helposti kammattavat. Pieni määrä hoitoainetta voidaan myös jättää hiuksiin pesun jälkeen pidentämään hoitoaineen vaikutusta.

IASC:n sertifioima aloe

Mieto ja hellävarainen hiusshampoo, joka puhdistaa hiukset tehokkaasti ja jättää hiuksesi pehmeämmiksi ja kiiltävämmiksi. Mieto tuoksu, ei sisällä väriaineita. Sisältää ACTIValoeta™. HAIR TREATMENT

35 KAUNEUDENHOITO
• 250 ml • 7110171 • 25 €

Suomalainen herkän

ihon Sensitive kasvojenhoitosarja

NaturCare Sensitive -sarjan tuotteet on kehitetty suomalaiselle herkälle iholle luonnon parhaista raaka-aineista: ACTIValoesta™ ja suomalaisista supermarjoista yhdessä ihoa rauhoittavien ja vahvistavien aktiiviaineiden kanssa. Raaka-aineet on valittu huolellisesti huomioiden herkän ihotyypin vaatimukset. Kaikki pesevät aineet ovat luonnollisia kasvipohjaisia aineita, jotta hoitotulos olisi mahdollisimman hellävarainen.

Tuotteiden pH 4,5 - 5,5.

NaturCare kasvojenhoito

Kaksoispuhdistus: Puhdista kasvojen iho ensin öljyllä, esim. Aloe Vera Oil, hieromalla öljyä kasvojen iholle. Poista öljy pyyhkimällä iho kasvopaperilla. Öljypuhdistuksen jälkeen

puhdista kasvojen iho Sensitive Cleansing Emulsionilla. Muista lisätä joukkoon hiukan vettä, niin lika emulgoituu puhdistusemulsioon.

Kosteuttaminen: Puhdistuksen jälkeen taputtele kasvojen iholle Sensitive Facial Toner -kasvovettä. Älä käytä kasvovettä turhaan pumpulin kautta, vaan annostele muutama tippa kasvovettä kämmenelle ja taputtele se suoraan kasvojen iholle.

3 4 5

Tehohoito: Hiero tai taputtele Sensitive Serumia puhtaalle iholle. Näin tehoaineet pääsevät imeytymään hyvin ihoon.

Silmänympärysiho: Annostele nuppineulan pään kokoinen pisara Sensitive Eye Creamia nimettömälle sormelle. Paina nimettömät sormet yhteen, jonka jälkeen taputtele silmänympärysvoide hellästi molempien silmien silmänympärysiholle.

Ihon suojaus ja kosteuden lukitseminen: Hiero Sensitive Face Creamia kasvojen iholle. Voide antaa iholle suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä ja lukitsee kasvoveden ja seerumin antaman kosteuden ihoon.

36 KAUNEUDENHOITO
2 1

Sensitive Cleansing

Emulsion

Puhdistusemulsio

Puhdistusemulsion luonnolliset sokeri- ja kookosperäiset pesevät aineosat puhdistavat ihon hellävaraisesti. Samalla ACTIValoe™, mustaherukkauute sekä karitevoi ja kasviöljyt hoitavat ihoa.

Sensitive Facial Toner

Kasvovesi

Kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja tasapainottaa ihon pH:n vesipesun jälkeen. Virkistystä iholle antavat ACTIValoe™, mustaherukkauute, vihreä tee ja kurkku-uute.

Sensitive Eye Cream

Silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide hoitaa tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa. Sisältää ACTIValoeta™, tyrniä ja mustaherukkaa. Koostumuksessa mukana myös ubikinoni Q10, DPHP aminohappo ja hyaluronihappo.

Sensitive Serum

Kasvojen tehohoito

Sensitive Serum on ihoa tehokkaasti kosteuttava, rauhoittava ja vahvistava hoitoneste. Sisältää hyaluronihappoa, mustaherukanlehtiuutetta sekä probioottilysaattia.

Sensitive Face Cream

Kasvovoide

Sensitive Face Cream kasvovoide on tehokas yhdistelmä ACTIValoeta™, hoitavaa mustaherukan siemenöljyä, tyrnimarjauutetta ja ruusunmarja-öljyä sekä valikoituja prebiootteja.

Sensitive Night Cream

Yövoide

Täyteläinen kasvovoide erityisesti kuivan ihon hoitoon. Voide sisältää ACTIVAloeta sekä mustaherukan siemenöljyä sekä tyrni- ja ruusunmarjauutetta, jotka ravitsevat ihoa yöaikaan. Skvalaani ja karitevoi pehmentävät ja hoitavat ärtynyttä ja kuivaa ihoa.

SENSITIVE CLEANSING EMULSION • 150 ml • 7130072 • 29 €
SENSITIVE FACIAL TONER • 150 ml • 7130102 • 29 €
SENSITIVE EYE CREAM • 15 ml • 7130131 • 49 €
SENSITIVE SERUM • 30 ml • 7130151 • 59 €
37 KAUNEUDENHOITO
FACE CREAM • 50 ml • 7130095 • 49 €
SENSITIVE
SENSITIVE NIGHT CREAM • 50 ml • 7130096 • 49 €
38 KAUNEUDENHOITO NATURCARE SENSITIVE KASVOJENHOITOSETTI TÄYDELLINEN LAHJA SUOMALAISELLE IHOLLE Säästä 50 € Sensitive Kasvojenhoitosetti Yövoiteella SENSITIVE KASVOJENHOITOSETTI YÖVOITEELLA • 9914112 • 165 €

TYRNIMARJA: Tyrni on supermarja ihonhoitoon sen monipuolisen ja raikkaan sisältönsä ansiosta. Siitä saadaan luonnollisessa muodossa A-, C- ja E-vitamiineja, jotka ovat tärkeitä ihon sidekudoksen ja kiinteyden kannalta. Ne estävät myös vapaiden happiradikaalien soluja tuhoavaa vaikutusta. Tämä ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä.Tyrnissä on myös B-ryhmän vitamiineja sekä biotiinia, joka ehkäisee ihoa kuivumasta ja vahvistaa ihoa, mikä on erityisen tärkeää herkälle iholle. Tyrniöljyn rasvahappokoostumus ja sen sisältämät Omega -3, -6, -7, ja -9 -rasvahapot ovatkin tärkeitä hoidettaessa kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

MUSTAHERUKKA: Mustaherukka on erittäin tehokas supermarja herkän, atooppisen tai kuivan ihon hoidossa. Mustaherukka sisältää runsaasti C- ja E-vitamiinia, mutta erityisen tärkeää roolia ihohoidossa näyttelee mustaherukan sisältämät rasvahapot. Erityisesti mustaherukan siemenöljy vaikuttaa iholla rauhoittavasti, pehmentävästi, rasvahappotasapainoa ylläpitävästi ja kosteuttavasti.

Sensitive

Kasvojenhoitosetti

Päivävoiteella

SENSITIVE KASVOJENHOITOSETTI PÄIVÄVOITEELLA • 9914113 • 165 €

Säästä

50 €

39 KAUNEUDENHOITO
WITH ACTIValoe™

Probiootti -tuotteet

Tehokas probioottihoito iholle

Ihmisen ihossa on luonnostaan mikrobeja, joiden tehtävänä on ihon puolustaminen haitallisia bakteereita, viruksia ja muita taudinaiheuttajia vastaan. Jos mikrobitasapaino on häiriintynyt, seuraa tästä tulehduksia ja näkyviä ikääntymisen merkkejä. Probiootteja sisältävät NaturCare-tuotteet ylläpitävät ihon ihanteellista mikrobitasapainoa. Tuotteiden rakenteissa käytetään myös prebiootteja, joiden tarkoituksena on antaa ravintoa hyville probiooteille ja näin ylläpitää probioottihoidon pitkäaikaista vaikutusta.

Asiakkaiden SUOSIKKI

Probiotic Skin Lotion

Vartalovoide

Ihoa hoitava ja kosteuttava voide, joka soveltuu vartalon ja kasvojen hoitoon. Pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana. Koko perheen voide sisältää myös probiootteja, jotka auttavat ihoa ylläpitämään ihanteellista mikrobitasapainoa.

Probiotic Shower Gel

Vartaloshampoo

Ihoa ja päänahkaa hoitava vartaloshampoo puhdistaa ihon hellävaraisesti ja huolellisesti päästä varpaisiin. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja toimii erinomaisesti myös käsienpesussa. Sisältää ihon mikrobitasapainoa ylläpitäviä probiootteja.

Probiotic Balance

Probiootteja sisältävä ihovoide

Probiootteja ja prebiootteja sisältävä patentoitu ihovoide, joka on kehitetty erityisesti erilaisiin iho-ongelmiin. Usein monet iho-ongelmat johtuvat ihon mikroflooran epätasapainosta. Probiotic Balance sisältää valikoituja bacillus-kannan probiootteja sekä prebiootteja, jotka vaikuttavat positiivisesti ihon bakteeritasapainoon.

40 KAUNEUDENHOITO
PROBIOTIC SKIN LOTION • 250 ml • 7120245 • 32 €
PROBIOTIC SHOWER GEL • 250 ml • 7120125 • 26 €
PROBIOTIC BALANCE • 250 ml • 7120247 • 55 €

100 % LUONNOLLISIA PROBIOOTTEJA & PREBIOOTTEJA

Misty 2.0

probioottisumuttimen hoitava teho perustuu 100 % luonnollisia probiootteja ja prebiootteja sisältävän nesteen erittäin hienojakoiseen sumuttamiseen suoraan iholle. Ultraäänitekniikalla tuotetut mikrokokoiset sumupisarat imeytyvät helposti poikkeuksellisen syvälle ihohuokosiin ja tasapainottavat ihon mikrobikantaa luonnollisella tavalla sen syvimmissäkin kerroksissa.

Epätasapainoinen ihon mikrofloora voi aiheuttaa ongelmia, kuten ihon kuivumista, aknea, ihottumaa, infektioita, ryppyjä ja allergisia

reaktioita. Mistyn mikrohiukkaset sisältävät 100 % luonnollisia hyviä bakteereja jotka tasapainottavat ihon mikroflooraa ja kosteutta. Hoida myös kuivaa nenän limakalvoa päivittäin sumuttamalla Mistyä sieraimiin.

Laite käynnistää yhdellä kädenliikkeellä sumutusjakson, jonka aikana käyttäjä voi suunnata probioottisumun haluamilleen ihoalueille. Sumun joutuminen esim. hengityselimiin kasvojenhoidon aikana on täysin vaaratonta. Suositeltava sumutusetäisyys on n. 15 cm ja käyttöä suositellaan paikallisesti n. 10 sekuntia kerran päivässä. Hyvän mikrobitasapainon saavuttamiseksi

riittää yksi sumutus päivässä, mutta voit tehdä sen useamminkin tarpeen mukaan.

Tuotepakkaus sisältää laitteen, USB-latausjohdon, täyttöpipetin sekä käyttöohjeen.

Probioottineste toimitetaan pakkauksissa, jotka sisältävät 5 kpl 9 ml ampulleja.

• Pitkäkestoinen akku, yhdellä latauksella 100–500 sumutusjaksoa

• Laitteen uudelleenlatausaika n. 2 tuntia

• Lataus omalta tietokoneelta, tabletilta tms. laitteelta mukana tulevan USB-kaapelin avulla

41 KAUNEUDENHOITO
MISTY 2.0 TUOTEPAKKAUS • 7600110 • 46 € AMPULLIPAKKAUS 5 X 9 ml • 7600101 • 24 € MISTY 2.0 TUOTEPAKKAUS + AMPULLIPAKKAUS • 7600104 • 70 € KATSO VIDEO TÄSTÄ

Asiakkaiden SUOSIKKI

Classic Body Shampoo

Vartaloshampoo

Hoitava vartaloshampoo, joka ei sisällä saippuaa. Sisältää ACTIValoeta™, joka edistää ihon hyvinvointia. Sopii myös herkälle iholle. Erityisen riittoisaa käytettynä yhdessä pesuliinan kanssa. Klassinen tuoksu sopii naisille ja miehille.

20 €

Pesuliina

Tehostaa vartaloshampoiden hoitavaa vaikutusta ja sopii myös ihon kuivaharjaukseen. Konepesun kestävä. Värit: punainen, keltainen ja sininen.

PESULIINA • 1 kpl • 7920100 • 13 €

JALKOJENHOITO

Jalkojesi terveys vaikuttaa koko hyvinvointiisi, joten jalkojen säännöllinen hoito on erittäin tärkeää. NaturCare jalkojenhoitotuotteilla saat jalkoihisi raikkaan ja rentoutuneen olon ja edistät samalla koko kehosi hyvinvointia.

Tuotteet sisältävät ACTIValoeta™, piparminttua ja Tea Tree Oilia ja ne on valmistettu Suomessa.

Foot Bath

Jalkakylpy

Virkistä ja rentouta väsyneitä jalkoja Foot Bath

jalkakylvyllä. Teepuuöljy hillitsee mikrobien kasvua ja säännöllinen kylvetys pehmentää jalkojen kovettumia.

FOOT BATH • 250 ml • 7140021 • 24 €

Foot Lotion

Jalkavoide

Foot Lotion jalkavoidetta käytetään kosteuttamaan kuivaa ihoa ja pehmentämään kovettumia sekä jalkakylvyn jälkeen lisäämään ja pidentämään kylvyn vaikutusta.

FOOT LOTION • 250 ml • 7140010 • 26 €

42 KAUNEUDENHOITO

KOKO PERHEELLE

PdB-saippua

Synteettinen hienosaippua

Runsaasti vaahtoava ja hellästi puhdistava synteettinen hienosaippua. Sopii ongelmaihosta kärsiville (acne), koska tuote ei sisällä saippuaa. Pitää ihohuokoset avoimina, jolloin iho hengittää ja aineenvaihdunta toimii oikein. Miellyttävä santelipuun tuoksu. pH-tasapainotettu.

PDB-SAIPPUA 125 g • 7120131 • 18 €

Antiperspirant

Herkkäihoisen deodorantti

Antiperspirant deodorantti vähentää liiallista hikoilua ja hillitsee bakteerien kasvua. Sisältää Aloe Veraa, joka vähentää ärsytystä ja rauhoittaa ihoa. Antiperspirant sopii koko perheelle, myös herkkäihoisille.

ANTIPERSPIRANT TÄYTTÖPULLO • 250 ml • 7120243 • 29 €

TYHJÄ SUIHKEPULLO • 100 ml • 7920106 • 3 €

Aloe Tooth Gel

Aloe Vera hammasgeeli

Aloe Tooth Gel on raikas koko perheen hammasgeeli suuhygienian hoitoon. Se puhdistaa hampaat, hoitaa ikeniä ja ehkäisee ennalta suun tulehduksia. Sisältää ksylitolia ja ACTIValoeta™. Kokeile myös kiusallisiin aftoihin.

ALOE TOOTH GEL • 125 ml • 7120140 • 18 €

Lasinen jalkojenhoitoviila

Tehokas ja erittäin hellävarainen jalkojen kovettumien hoitoon. Helppo puhdistaa, voi jopa keittää.

LASINEN JALKOJENHOITOVIILA • 1 kpl • 7920117 • 15 €

Lasinen kynsiviila

Lasinen kynsiviila, jolla voi viilata kynsiä molempiin suuntiin. Viila on hygieeninen ja helppo puhdistaa, sen voi jopa keittää.

LASINEN KYNSIVIILA • 1 kpl • 5925970 • 9 €

VIILASETTI • 5925971 • 18 € (erikseen ostettuna 24 €)

43 KAUNEUDENHOITO
Asiakkaiden SUOSIKKI

Lip Colour

Yksilöllinen huuliväri

Erittäin kestävä huuliväri, jonka väri muuttuu taianomaisesti huulilla yksilöllisen punaiseksi huulten pH:sta, lämpötilasta ja kosteudesta riippuen. Kokeile ja löydä oma yksilöllinen huulivärisi kolmesta eri vaihtoehdosta.

LIP COLOUR VIHREÄ • 3,8 g • 7130030 • 17 €

LIP COLOUR KELTAINEN • 3,8 g • 7130031 • 17 €

LIP COLOUR SININEN • 3,8 g • 7130034 • 17 €

OSALLISTU HAUSKAAN VÄRILEIKKIIN JA LÖYDÄ OMA SUOSIKKISI!

Lip Balm Natural

Huulivoide

Lip Balm Natural sisältää mm. karitevoita, aprikoosinsiemenöljyä ja manteliöljyä. Voide kosteuttaa huulet tehokkaasti, pitää huulesi pehmeinä ja korjaa pienet ihovauriot. Voit käyttää päivittäin aina tarvittaessa. Käytä myös illalla ennen nukkumaanmenoa, jolloin Lip Balm Natural hoitaa ja hellii huuliasi koko yön.

LIP BALM NATURAL • 4 g • 7130020 • 13 €

44 KAUNEUDENHOITO

Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme

HomCare ja kaikki Edustajamme pitävät aina hyvää huolta asiakkaistamme. Korkealaatuisten tuotteiden ja tyytyväisyystakuun lisäksi sinulla asiakkaana on mahdollisuus saada asiakasetuja, joiden avulla saat tilauskohtaisia etuja HomCare tuotteiden hankinnoista.

ASIAKASEDUT PALKITSEVAT SINUA

Kun tilauksesi summa ennen toimituskuluja on vähintään 50 €, sinulla on mahdollisuus ostaa tilauksesi yhteydessä tilaajaetuna HomCare-tuote puoleen hintaan tämän kuvaston alleviivatuista ja merkityistä tuotteista.

Kun tilauksesi tai yhdessä kootun keräilytilauksen loppusumma ennen toimituskulua on vähintään 100 €, saat tilaajaetua normaalihintaisiin kuvaston tuotteisiin seuraavassa tilauksessasi alla olevan taulukon mukaisesti.

EDUT TOIMITUSMAKSUISSA

Kun tilauksen loppusumma ylittää 50 €, toimitusmaksu on 7,90 €. Alle 50 € tilauksien toimitusmaksu on 9,90 €. Voit halutessasi valita tilauksellesi myös kotiinkuljetuksen 5 €:n lisähintaan. Toimitusmaksu maksetaan tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSMAKSUT

Tilauksen arvo

Toimitusmaksu

alle 50 € 9,90 €

yli 50 € 7,90 €

KIMPPATILAUS KANNATTAA

Voit itse kasvattaa tilaajaetujasi hankkimalla oman tilauksesi yhteydessä HomCare-tuotteita myös naapureillesi, sukulaisillesi ja ystävillesi. Tekemällä tällaisia kimppatilauksia tilauksesi yhteissumma nousee, jolloin tilaajaetu ja pienempi toimitusmaksu antavat sinulle helpolla tavalla suuremman hyödyn.

Kimppatilauksessa kaikki tilatut tuotteet toimitetaan sinun osoitteeseesi.

Tilaajaetu on käytettävissä haluamassasi seuraavaan tilaukseen 4 kuukauden aikana sen myöntämisestä.

45 ASIAKASEDUT
Tilauksen loppusumma Tilausetu 100 € 10 € 200 € 20 € 400 € 50 € 800 € 120 €

Tule mukaan kutsujärjestäjäksi

KUTSUJÄRJESTÄJÄNÄ VOIT JÄRJESTÄÄ

SINUNLAISESI KUTSUT

HomCare kutsut on hauska ja hyödyllinen tapa tutustua tuotteisiimme. Kutsuilla tuttavat, sukulaiset ja naapurit kokoontuvat kutsujärjestäjän kotiin, mökille, työpaikalle tai muuhun sopivaan paikkaan. Nykyään suosittuja ovat myös nettikutsut, jolloin vieraat voivat osallistua kutsuille omalta kotisohvaltaan. Kaikilla kutsuilla HomCareedustaja esittelee tuotteita, antaa käyttövinkkejä ja jakaa omia kokemuksiaan sekä kertoo ajankohtaisista tarjouksista. Kutsuilla voi olla myös erityinen teema, esim. kasvojenhoito, jalkojen hemmottelu, kodin siivous, pyykinhoito. Kysy lisää teemoja HomCare-edustajalta! ja miettikää yhdessä sinun kutsuille kiinnostava teema!

Perinteisten ja nettikutsujen Emäntänä/Isäntänä kutsut vieraat mukaan ja kiitokseksi saat kutsuetua, jonka voit käyttää omien lempituotteidesi hankintaan. Mitä paremmin kutsut ovat onnistuneet, sitä runsaammin sinut palkitaan. Sovi HomCare-edustajan kanssa kutsut ja huomaat, että se on mukavaa ja antoisaa vaihtelua arkeen!

KUTSUJÄRJESTÄJÄNÄ SAAT ETUJA

HomCare kutsujärjestäjänä kutsut vieraat mukaan ja voit halutessasi laittaa tarjolle jotain ajankohtaan sopivaa. Kiitokseksi saat ajankohtaisen kutsujärjestäjän lahjan. Kysy ajankohtaisesta lahjasta omalta Edustajaltasi tai katso www.homcare.fi/kutsut. Sinulla on mahdollisuus saada myös tilaajatarjouksena (vähintään 50 €:n tilaus) vapaavalintainen tuote puoleen hintaan ajankohtaisen kuvastomme alleviivatuista ja merkillä olevista tuotteista.

Lisäksi saat kaikista omasta ja sinulle toimitettavista kutsuvieraiden tilauksista Kutsuetua. Kutsuedun summa määrittyy tilauksen loppusumman perustella seuraavasti:

Tilauksen loppusumma Kutsuetu

Kutsuedun voit hyödyntää omien lempituotteidesi hankintaan tämän kuvaston normaalihintaisista tuotteista. Sovi HomCare Edustajan kanssa kutsut ja huomaat, että se on mukavaa, palkitsevaa ja antoisaa vaihtelua arkeen!

HYÖDYNNÄ ERI TAPOJA JÄRJESTÄÄ KUTSUT

Perinteisten kotikutsujen sijaan sinulla on kutsujärjestäjänä mahdollisuus järjestää myös keräilykutsut. Voit siis kerätä tilauksia yhdessä naapuriesi, työkaveriesi tai muiden ystävien kesken. Varsinkin kesäaikaan kiva vaihtoehto on mökkikutsut tai leppoisat kutsut vaikka pihaterassilla. Kaikilta erilaisilta kutsuilta sinä kutsujärjestäjänä saat kaikki samat edut.

446 EMÄNNÄN/ISÄNNÄN KUTSUEDUT
100
200
400
800
€ 10 €
€ 20 €
€ 50 €
€ 120 €

TOTEUTA ITSEÄSI JA UNELMIASI HOMCARE-EDUSTAJANA!

HomCare on tarjonnut tuhansille ihmisille jo vuosikymmenien ajan ansiomahdollisuuksia, joiden avulla on pystynyt toteuttamaan omia unelmiaan suoramyynnin parissa. Onko nyt sinun vuorosi? HomCare-edustajana teet työtä itsenäisesti, itsellesi, mutta et ole yksin. Voit toimia yhdessä toisten kanssa osana HomCare tiimiä. Voit aina itse valita, miten, missä ja kuinka paljon haluat työskennellä.

Voit tehdä HomCare-edustajan työtä kokopäiväisesti tai lisäansioiden hankkimiseen opiskelun tai toisen työn ohella. Voit nauttia HomCare-edustajan joustavista työajoista työskennellen vain muutaman tunnin viikossa. Parasta on se, että voit tehdä työtä ihan siellä missä haluat ja liikut tai vaikka kotoa käsin. Nykyaikaiset työvälineet antavat sinulle entistä enemmän vapautta itse päättää.

ALOITTAMINEN ON HELPPOA!

Saat aloittaessasi edulliseen 60 €:n hintaan arvokkaan noin 200 € arvoisen aloituspakkauksen, joka sisältää valikoiman tuotteita sekä myynti- ym. materiaalia. Saat myös henkilökohtaisen perehdytyksen aloittamiseen ja ensimmäisten kutsujesi järjestämiseen kokeneelta HomCare-edustajalta. Voit luoda itsellesi omat personoidut kotisivut, jotka linkittyvät suoraan HomCaren verkkokauppaan. Näin sinun ja asiakkaidesi tekemät tilaukset kirjautuvat suoraan sinun myyntitulokseesi ja liiketoimintasi on auki 24/7 eli myös silloin, kun itse nukut.

HomCare-edustajana pääset tekemään myyntityötä erittäin suosittujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Tulet osaksi HomCare tiimiä ja kehityt työssäsi saaden monipuolista koulutusta ja tukea. HomCare tarjoaa sinulle myös paljon muuta; saat osaksesi erilaisia etuja, kilpailuja, haasteita sekä jatkuvan mahdollisuuden kehittyä, menestyä ja tulla palkituksi!

Aloittamalla Edustajana saat paljon hyviä eväitä uudelle urallesi:

• Laadukkaat ja suositut HomCare-tuotesarjat: Swipe, BioSwipe ja NaturCare

• Joustavan työajan oman elämäntilanteesi ehdoilla

• Erinomaiset palkkiot myynnistä, rekrytoinnista ja etenemisestä urallasi

• Hienot palkinnot erilaisista kilpailuista

• Koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen

Ota yhteyttä HomCare-edustajaan tai meille yritykseen ja kerromme mielellämme lisää!

47 EDUSTAJAN TYÖ

HOMCAREN ARVOT

• Yhdessä tekeminen

• Edelläkävijyys

• Ekologisuus

HomCaren arvot ovat syntyneet yritystä perustettaessa ja ne näkyvät arjen toimintatavoissa, ilmapiirissä, tuotteissa ja palveluissa yrityksemme sisällä, HomCareedustajien keskuudessa ja huomaat nämä myös Emäntänä/Isäntänä ja Asiakkaana.

Me panostamme asiakastyytyväisyyteen laadukkailla tuotteilla, nopeilla ja luotettavilla toimituksilla ja hyvällä palvelulla, joka pohjautuu jatkuvaan kehitykseen ja ajantasaiseen koulutukseen. Kannattavan toiminnan myötä olemme Asiakkaillemme ja Edustajillemme turvallinen yhteistyökumppani.

www.homcare.fi

HomCare Nordic Oy

Juurikuja 4, 03100 Nummela

puhelin (09) 224 8910

Y-tunnus 1106156-2

homcare@homcare.fi

HomCare Suomi homcaresuomi

HomCare-tuotteilla on tyytyväisyystakuu: jos et ole tuotteeseen tyytyväinen, voit palauttaa sen 21 vrk kuluessa ja saat rahasi takaisin.

Voimassa 1.3.2023 alkaen toistaiseksi. Oikeus muutoksiin pidätetään. HomCare-edustajasi