HomCare-Tuotteet_ja_hyvä_mikrobitasapaino_SUOMI

Page 1

HOMCARE-TUOTTEET

JA HYVÄ MIKROBITASAPAINO


® KODINHOIDON BIOLOGINEN EDELLÄKÄVIJÄ BioSwipe-tuotteet sisältävät probiootteja, jotka parantavat yleistä hygieniaa ja turvallisuutta. Pyyhinnän ja sumuttamisen yhteydessä probiootit pysyvät pitkään puhdistettavilla pinnoilla (kodin kovat pinnat, tekstiilit, iho jne.) ja saavat aikaan kaksi merkittävää etua:

Syväpuhdistus Probiootit tuottavat entsyymejä, jotka hajottavat orgaanista likaa ja puhdistettava pinta tulee mikroskooppisen puhtaaksi. Probiootit pysyvät aktiivisina useiden päivien ajan!

Terveempi kodin mikroekosysteemi Probiootit ovat hyviä bakteereja, jotka peittäessään pinnat (mukaan lukien ihon) voivat vähentää infektioriskiä, kuten kliiniset tutkimukset osoittavat (Caselli 2018; PLOS ONE)

MIHIN PROBIOOTTISIA HOMCARE-TUOTTEITA KÄYTETÄÄN? 1. Pintojen puhdistus Virukset ja muut haitalliset mikrobit voivat säilyä pidempään pinnoilla, jossa esiintyy biofilmiä tai runsaasti orgaanista likaa (biofilmi koostuu mikrobeista sekä niiden erittämästä limasta, johon muiden mikrobien on helppo tarttua). Kun puhdistat pinnat BioSwipen probioottisilla puhdistusaineilla, pinnoilla oleva orgaaninen lika saadaan poistettua ja pinnoille jääneet probiootit jatkavat edelleen puhdistamista! Probiooteilla puhdistettu pinta parantaa myös desinfiointiaineiden tehokkuutta, jos sellaisia halutaan käyttää. SUOSITELTAVAT BIOSWIPE-TUOTTEET: Multi Clean ja Sanit Pintojen yleispuhdistus vähintään kaksi kertaa viikossa, keittiössä ja wc:ssä päivittäin.


BIOLOGINEN EDELLÄKÄVIJÄ

2. Käsihygienia Yksi yleisimmistä tavoista, joilla esim. virukset siirtyvät henkilöstä toiseen, tapahtuu käsien välityksellä. Käsien puhdistaminen probioottisilla tuotteilla luo iholle terveemmän mikrobiomin ja vähentää voimakkaasti patogeenien tarttumisen riskiä. SUOSITELTAVAT TUOTTEET: Käytä useita kertoja päivässä - erityisesti, kun olet kosketellut ovenkahvoja, kaiteita tai muita mikrobeja kerääviä pintoja. Käytä myös jokaisen wc-käynnin tai kättelyn jälkeen. Hand Soap (BioSwipe) ja Probiotic Shower Gel (NaturCare) Käsien pesuun. Pese käsiäsi huolellisesti ja yhtäjaksoisesti vähintään 20 sekunnin ajan. Hand Gel (BioSwipe) Probiootteja sisältävä käsigeeli. Täydentää käsihygieniaasi huolellisen käsienpesun jälkeen.

3. Esineet ja tekstiilit Tekstiilien tai esineiden puhdistaminen esim. pyyhkimällä ei ole aina mahdollista. Tämä antaa haitallisille mikrobeille elinmahdollisuuden. Siksi probioottien sumuttaminen suihkeena on hyvä apukeino, kun hienojakoinen sumu laskeutuu helposti vaikeasti pyyhittäville ja epätasaisille pinnoille.

SUOSITELTAVAT BIOSWIPE-TUOTTEET: Misty Air Laite, joka sumuttaa automaattisesti probiootteja ja prebiootteja huoneilmaan. Room Spray Käytä aluksi päivittäin viikon ajan ja sen jälkeen vähintään joka kolmas päivä.


4. Probioottien lisääminen kasvoille ja ylähengitysteihin Bioteknologian vahvan kehityksen seurauksena probiootteja käytetään entistä kokonaisvaltaisemmin myös ihonhoidossa. NaturCare Mistyssä käytetään patentoitua synbioottista (probiootti+prebiootti) nestettä, josta tehdään ultraäänen avulla mikrosumua. Sumuttamalla tätä mikrosumua kasvoille, kasvojen ihon mikrobitasapaino pysyy hyvänä, kun erittäin pieni- jakoinen probioottisumu tunkeutuu syvälle ihohuokosiin ja syväpuhdistaa ihoa. Mistyä voi sumuttaa samalla myös sieraimiin ja ylähengitysteihin, jolloin hyvä mikrobiomi vahvistuu myös näillä alueilla. Menetelmä on erittäin turvallinen käyttää (läpäissyt OECD403 turvallisuustestit).vähentää voimakkaasti patogeenien tarttumisen riskiä. SUOSITELTAVA NATURCARE-TUOTE Misty 2.0 probioottisumutin Käytä vähintään kahdesti päivässä tai aina tarvittaessa.

Lopuksi Toivomme, että tämä informaatio auttaa sinua ymmärtämään paremmin, kuinka HomCaren käyttämä probioottiteknologia voi tukea hyvää mikrobitasapainoa kotonasi. Uskomme, että tuotteistamme on säännöllisesti käytettynä paljon hyötyä.

HomCare-edustajasi

Lisätietoja HomCaren probioottituotteista ja -teknologiasta on osoitteessa www.homcare.fi Terveempää kevättä toivottaen, HomCare Nordic Oy

www.homcare.fi HomCare Nordic Oy Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2 HomCare Suomi

homcaresuomi

homcare@homcare.fi