{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

EMÄNNÄN OPAS voimassa 1.1.2020 alkaen

Kotikutsut on hauska tapa tutustua HomCaren tuotteisiin. Kotikutsuilla tuttavat ja naapurit kokoontuvat emännän kotona tai jossain muussa sopivassa paikassa tuoteesittelyyn, jossa HomCare-edustaja esittelee tuotteet, kertoo ajankohtaisista tarjouksista sekä opastaa tarvittaessa tuotteiden käytössä. Emännän tehtävänä on kutsua vieraat, tiedottaa kutsujen teemasta ja huolehtia vieraiden viihtyvyydestä kutsujen aikana. Emäntä saa palkkioksi vaivannäöstään kutsujen myyntiin perustuvaa kutsuetua, jonka arvosta hän voi valita itselleen HomCare-tuotteita. Mitä suurempi kutsujen myynti on, sitä enemmän emäntä saa kutsuetua.


Liisa toimii työkseen HomCareedustajana. Yhtenä päivänä hänen tuttavansa Anni kysyi, olisiko Liisalla myydä puolen litran pullo Multi Cleania ja lisäksi hän halusi “sitä ihanaa NaturCaren kasvovoidetta, jossa on aloeta, tyrniä ja mustaherukkaa!” Liisa ehdotti, että mitäs jos järjestetään sinun luonasi hauskat HomCare-kutsut.

“Pyytäisit muutaman hyvän kaverin kahvittelemaan ja samalla esittelisin teille HomCaren uusimpia tuotteita. Näin sinulla olisi hyvät mahdollisuudet saada nuo haluamasi tuotteet aivan ilmaiseksi, koska ansaitset tuosta illasta emännän kutsuetua!”, Liisa lisäsi.

Anni ei tätä kauaa miettinyt. Olihan noin hieno mahdollisuus pakko hyödyntää!


Emännän saamat edut kutsujen myynnistä Emäntä saa järjestämiltään kutsuilta myyntiin perustuvaa kutsuetua. Kutsuedun määrä perustuu kutsuetutaulukkoon. Emäntä saa saavuttamansa kutsuedun arvosta ilmaisia kutsuetutuotteita, jotka hän voi valita tuotekuvastojen alleviivatuista tuotteista. Lisäksi emäntä saa kutsujen myynnin perusteella hyödyntää 1- 5 kpl huippuedullisia emäntätarjouksia. Voimassa olevat emäntätarjoukset voi kysyä Edustajalta tai katsoa HomCaren kotisivuilta osoitteesta www.homcare.fi/etutuotteet Kutsujen myynti vähintään

Emännän kutsuetu

Emäntätarjousten määrä kpl

150 €

20 €

1

Esimerkki: Kutsujen myynti on 560 €

250 €

40 €

2

400 €

60 €

3

Emäntä saa taulukon mukaan 80 € kutsuetua sekä oikeuden hyödyntää 3 kpl emäntätarjouksia.

550 €

80 €

3

700 €

100 €

4

900 €

130 €

4

1100 €

160 €

5

Kutsuedullaan emäntä saa siis ilmaiseksi 80 € arvosta HomCare-tuotteita, jotka hän voi valita tuotekuvastojen alleviivatuista tuotteista.

Kaikki taulukossa mainitut Emännän edut ovat henkilökohtaisia.

Ilmaiset kutsuetutuotteet voi valita tuotekuvastojen alleviivatuista tuotteista.

Nettikutsut Nettikutsuilla emäntä saa kaikki samat edut kuin kotikutsuilla. Nettikutsut järjestetään nimensä mukaisesti internet-ympäristössä ja emännän kutsumat vieraat voivat osallistua nettikutsuihin heille parhaiten sopivana aikana ennalta määritellyn aikarajan puitteissa. Todella helppoa ja yksinkertaista - kokeile!


Jos vieras ei pääsekään kutsuille? Ennakkotilaus lasketaan mukaan kutsumyyntiin Jos emäntä on kutsunut vieraan, joka onkin estynyt saapumasta kutsuille, häneltä voi pyytää ennakkotilauksen, joka lasketaan mukaan kutsujen myyntiin. Ennakkotilaukset kasvattavat siis osaltaan emännän kutsuetua.

Vieraita kannattaa kutsua riittävästi Totuus on, että kaikki kutsutut eivät pääse kutsuille. Siksi emännän kannattaa kutsua selkeästi enemmän vieraita kuin hän odottaa heitä saapuvaksi. Jos haluaa viisi vierasta, kannattaa heitä kutsua kymmenen!

Kutsuja eri teemoilla

• Siivouskutsut • BioSwipe-kutsut (probiootit) • Pyykinpesukutsut • Ikkunanpesukutsut • Jalkojenhoitokutsut • Vartalonhoitokutsut • Anti-aging -kutsut • Kasvojenhoitokutsut • Käsienhoitokutsut • Aloe-kutsut • ym.

MI

I

Y

STÖMER ÄRI KK MP

LJÖ M Ä RKT 4041 0955 Painotuote

www.homcare.fi HomCare Finland Oy Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2

1.2020 • 7910835 Pidätämme oikeuden muutoksiin

Kutsuille on hyvä valita aina oma teemansa. Teemakutsut ovat mielenkiintoisia, kun omaksuttavia asioita ei ole liikaa yhdellä kertaa. Teemat antavat myös mahdollisuuden järjestää useita erilaisia kutsuja, vaikka osa vieraista olisikin samoja. HomCare suosittelee mm. seuraavia kutsuteemoja (joita voi toki kehitellä myös itse):

Profile for HomCare Finland Oy

Emännän opas 1/2020  

Emännän opas 1/2020