HomCare_BioSwipe_brosjyr_Norge_2021

Page 1

-serien

®

BIOLOGISKE VASKEMIDLER FOR HJEMMET


-serien

®

er en serie biologiske og moderne vaskemidler basert på bruk av mikrober; probiotika som bidrar til et bedre hjemmemiljø og til din velvære. Probiotika kombinert med virkningsfulle biotensider bryter ned fett, proteiner og cellulose (smuss) biologisk og effektivt. Takket være probiotikaens dype renseeffekt vil regelmessig bruk av BioSwipe holde behandlede flater rene og styrke den gode mikrobielle balansen i hjemmemiljøet. Sluttresultatet er et velduftende og mikrobielt velbalansert hjem. Vær banebrytende, påvirk velværen i ditt hjem og i naturen ved hjelp av BioSwipe biologiske produktserie.

Endringer i bakteriebalansen på overflater etter ulike rengjøringsmetoder Regelmessig rengjøring opprettholder den naturlige mikrobielle balansen Formålet med rengjøring er å fjerne smuss, som fungerer som næring for bakterier. Jo mer smuss, desto mer multipliserer bakteriene seg. Siden vi har en naturlig mikrobiell balanse hjemme, lever vi sammen med bakterier som er gunstige for mennesker, men også bakterier som er skadelige for oss, og som kan true helsen vår. Når vi ivaretar vårt hjemmemiljø og rengjør regelmessig, holdes mengden skadelige bakterier akseptabelt lav. På alle overflater finnes da en passende balanse mellom skadelige bakterier som opprettholder vår immunitet (rød), og gunstige bakterier som forbedrer vår helse og velvære og som er forutsetninger for våre liv (grønne).

Rengjøring med desinfiserende (tradisjonelle) rengjøringsmidler ødelegger den naturlige mikrobielle bakteriebalansen Mange bruker desinfiserende midler når de rengjør for skadelige bakterier. Ved desinfeksjon blir de fleste bakterier eliminert, uavhengig av om de er nyttige eller skadelige for oss. Etter desinfeksjonen er det god plass for de skadelige bakteriene til å formere seg. Bakterier som elimineres blir næring for gjenlevende bakterier. Regelmessig desinfeksjon gjør bakteriene mer motstandsdyktige mot giftstoffer og desinfeksjonsmidler; effekten av desinfeksjonsmidler reduseres.


NATURLIG MIKROBIELL BALANSE Probiotisk rengjøring opprettholder en sunn mikrobiell balanse og styrker hygienen. Rengjøring med BioSwipe forbedrer den mikrobielle balansen og forhindrer at skadelige bakterier multipliserer. Effekten er basert på en kombinasjon av overflateaktive stoffer og probiotika. Sammenliknet med tradisjonelle vaskemidler har 100% naturlig probiotika fordelen av å kunne produsere spesifikke enzymer i flere dager etter bruk. Dette letter mekanisk og fysisk fjerning av smuss, som igjen gjør nærmiljøet tryggere og mer behagelig. Samtidig tar vi vare på naturen fordi BioSwipe følger økologiske prinsipper og ingrediensene er biologisk nedbrytbare. Bruken av BioSwipe reduserer den pågående og raskt akselererende kjemiske forkalkningen av miljøet vårt.

MIKROBIELL BALANSE ETTER DESINFEKSJON

Probiotika produserer enzymer

Enzymer bryter ned fett og smuss

Probiotika benytter de minste partiklene som næring


TIPS

Vi anbefaler at du bruker en mild Multi Clean Basic blanding for å rengjøre vinduer. Blandes i sprayflasker, noe som gjør de veldig praktisk for vindusrengjøring. Vindusvask gjøres best når solen ikke skinner direkte på vinduet. Dette er fordi varmen fra direkte solskinn tørker glassoverflaten under vask.

Multi Clean

Sanit

Pipe Clean

Multi Clean Basic er et alkalisk (pH 10.5) rengjøringsmiddel som effektivt renser og fjerner fett og smuss fra alle vaskbare overflater. Luktfri Multi Clean er mer nøytral (pH 6.5) og passer for mer sensitive overflater. Regelmessig bruk av Multi Clean med probiotika bidrar til velvære og reduserer mengden skadelige bakterier. Konsentratet blandes i en sprayflaske, 1 del Multi Clean + 24 deler vann. Spray, vent, og tørk av med en fuktig klut. Bruk gjerne Swipetex eller en bambus klut. Ristes før bruk.

BioSwipe Sanit er et biologisk rengjøringsmiddel med probiotika for alle sanitære overflater som toalett, servant, vannkran og dusj. BioSwipe Sanit renser, gir glans, fjerner lukt og årsaken til lukt. Konsentratet blandes i en sprayflaske, 1 del Sanit + 9 deler vann.

Miljøvennlig og effektiv for langsiktig behandling av kloakkrør. Bryter ned organiske stoffer, eliminerer dårlig lukt, fjerner innsnevringer og forebygger blokkeringer i rørene. For regelmessig vedlikehold: Tilsett 20 ml i alle avløp hver uke etter normal rengjøring. Ved tilstopping i avløpet: Tilsett 100 ml i avløpet i tre påfølgende dager. Ikke bruk bakteriedrepende midler to timer før eller etter behandling med Pipe Clean, da dette vil skade produktets aktive mikroorganismer.

Biologisk rengjøringsmiddel for alle overflater

Biologisk sanitets rengjøringsmiddel

Spray, vent og tørk av med fuktig klut. For rengjøring av avløp, doser 10 ml rent konsentrat for å hindre lukt og smussavleiringer. Produkt pH = 5. Ristes før bruk.

Biologisk avløpsrens

Produkt pH = 5,5. Ristes før bruk.

MULTI CLEAN BASIC 500 ml N7010412 320 kr LUKTFRI MULTI CLEAN 500 ml N7010418 320 kr

SANIT 500 ml N7010410 320 kr

PIPE CLEAN 1000 ml N7010419 289 kr

SPRAYFLASKE N7920167 49 kr

SPRAYFLASK N7920159 50 kr

DOSERINGSKAPSEL N7920158 20 kr

Tilsvarer 30 sprayflasker, ca. 11 kr per flaske

Tilsvarer till ca 12 sprayflaskor, ca 26 kr/flaska


-serien

®

Fresh Air

Handy

Laundry Liquid

Fresh Air er en lukt nøytraliserende spray. Biologisk, langtidsvirkende og helt trygg for brukeren og miljøet. Den kan brukes i alle miljøer; kontorer, bad, toaletter, biler, etc. Effektiv som luktfjerner i avfallsbeholdere, treningsbager, sko, o.s.v. Fresh Air inneholder probiotika og eteriske oljer, og har en mild og frisk duft. Konsentratet blandes i en sprayflaske, 1 del Fresh Air + 9 deler vann. Spray ved å trykke 1-2 ganger.

BioSwipe Handy fjerner effektivt fett og smuss. Inneholder ingen parfyme eller fargestoffer. Handy er et konsentrat, doser bare 3 ml til fem liter oppvaskvann. Kan også fortynnes i blande flaske: 1 del Handy + 4 deler vann. Bruken av produktet skader ikke miljøet, og det er skånsomt mot hendene. Produktets effektivitet og miljøvennlighet er basert på probiotiske og ultraeffektive biotensider.

BioSwipe Laundry Liquid er et svært konsentrert flytende tøyvaskemiddel med probiotika. Probiotika produserer enzymer avhengig av type smuss som finnes i vasken og i maskinen og forbedrer vaskeeffekten. Laundry Liquid fjerner også effektivt dårlig lukt fra tekstiler og holder tøyet friskt i lang tid. Probiotikaen i vaskemiddelet er også bra for vaskemaskinen, da produktet holder maskinens rørsystem og filtre rene og funksjonelle under regelmessig bruk.

Biologisk luftrenser

Biologisk håndoppvaskmiddel

Produkt pH = 8,1. Ristes før bruk.

Produkt pH = 5. Ristes før bruk.

FRESH AIR 150 ml N7010411 300 kr SPRAYFLASKA N7920162 35 kr Holder till minst 10 sprayflaskor, 30 kr/flaske

HANDY 500 ml N7010420 239 kr Nok for ca 166 vask, ca 1,43 kr / vask

Probiotisk flytende tøyvaskemiddel

BioSwipe Laundry Liquid anbefales for hvite, fargede og mørke tekstiler. effektiv allerede ved 30 °C. Dose 10-15 ml per vask (ca en spiseskje). Produkt pH = 7,5. Ristes før bruk. LAUNDRY LIQUID 750 ml N7020141 285 kr DOSERINGSKORK 30 ml N7912425 1 kr

Gir opp til 75 vask, tilsvarende 3,8 kr per vask


TIPS

Prøv BioSwipe Pet Spray hvis noen i familien er følsomme for tilstedeværelsen av kjæledyr.

Hand Gel

Hand Soap

Room Spray

En mild håndgele med alkohol og probiotika som gir langvarig beskyttelse. Gni 3 ml i tørre hender i minst 30 sekunder til alkoholen er fordampet. Brukes daglig for å bygge opp en god håndhygiene og forebygge sykdom.

BioSwipe Hand Soap er en flytende probiotisk håndsåpe som forsiktig og effektivt gjør hendene rene. Probiotika forbedrer den mikrobielle balansen i hendene. Fordel 3 ml såpe i hendene og gni forsiktig. Tilsett litt vann og gni ytterligere. Skyll til slutt med rikelig vann og tørk hendene grundig. Mild duft.

BioSwipe Room Spray er en duftfri probiotisk spray som brukes for å skape en sunn mikroflora i nærmiljøet ved å legge til gode bakterier og redusere tilstedeværelsen av skadelige bakterier. Når Room Spray brukes regelmessig, reduseres allergenene i inneluften og husets mikrobielle balanse forvandles for å fremme hele familiens velvære. Det fjerner også dårlig lukt. Produktet er 100% naturlig. Bruk Room Spray daglig for den første uken og vedlikehold hver tredje dag. Rist flasken før bruk.

HAND SOAP 500 ml N7010425 345 kr

ROOM SPRAY 200 ml N7010414 359 kr

Hand Gel med probiotika

Probiotisk flytende håndsåpe

Probiotisk room spray

HAND GEL 100 ml N7010424 179 kr HAND GEL 500 ml N7010423 455 kr


-serien

Pet Spray

Car Wash

A/C Cleaner

BioSwipe Pet Spray er en spray som inneholder probiotika for å forbedre velvære for mennesker og kjæledyr som bor i samme husholdning. Dyrenes hud og pels akkumulerer lett smuss, allergener og andre skadelige mikroorganismer. Pet Spray holder kjæledyrets hud og pels så ren som mulig. Probiotisk som finnes i sprayen bidrar til å redusere allergener, og det fremmer pelsens velvære og mikrobielle balanse. Produktet er 100% naturlig og trygt for både dyr og mennesker. Produktet inneholder kun vann og utvalgte probiotika. Rist flasken før bruk.

BioSwipe Car Wash er et biologisk vaskemiddel for utvendig vask av alle materialer; metall, plast, glassfiber, tre osv. Car Wash brukes både til håndvask og i høytrykks sprøyter. Gir overflaten en fantastisk glans. Produktet inneholder probiotika som effektivt og miljøvennlig bryter ned smuss. Minst 96% av ingrediensene er urte eller biologisk basert. Siden denne type vask ofte gjøres på steder uten spesiell avrenning, reduseres den kjemiske belastningen på miljøet betydelig ved bruk av Car Wash. Konsentratet blandes med vann, 25 ml til 5 liter for håndvask og 10 ml til 5 liter i høytrykkssprøyter.

Smuss og trafikkforurensning som kommer inn i bilens klimaanlegg og sirkulerer inne i bilen påvirker mikrobiell balanse i luften negativt og forårsaker økte allergener og luktproblemer. A/C Cleaner forbedrer luften i bilen og reduserer mengden skadelige bakterier. Er pakket i en sprayflaske som tømmes automatisk ved å trykke på en knapp. Sett klimaanlegget på full styrke og resirkulering. Plasser flasken på gulvet. Trykk hardt på knappen på toppen for å aktivere den probiotiske sprayen. Gå ut av bilen og lukk døren. Behandlingen varer i ca 4-5 minutter og flasken tømmes helt. Anbefales å gjøres hver 6. Måned. Selve klimaanlegget påvirkes ikke. Rist flasken før bruk.

PET SPRAY 200 ml N7010415 395 kr

CAR WASH 500 ml N7010417 299 kr

A/C CLEANER 150 ml N7010421 349 kr

Probiotisk spray for husdyr

Biologisk bilshampo

Rekker tll ca 20 håndvask/50 høytrykksvasker, tilsvarer 5,98 kr - 14,95 kr/vask

En biologisk spray for rengjøring av bilens klimaanlegg

®


Misty Air

®

Automatisk probiotika og prebiotika spray. Den synbiotiske Misty Air fungerer med en innovativ teknologi for å spre de riktige typene probiotika og prebiotika i rommet ved hjelp av ultralyd (dråpestørrelse mindre enn 1 μm). De 100% naturlige ingrediensene i den probiotiske væsken sprer seg raskt i rommet til alle overflater som er i kontakt med luften. Som et resultat fjerner probiotika forurensninger og forbedrer den mikrobielle balansen på overflatene:

• •

• •

Nyhet!

-serien

risikoen for smittsomme stoffer som er tilstede på overflatene reduseres mindre organiske forurensende stoffer (f.eks. biofilm) forblir på overflatene allergener reduserer luktproblemer minimeres

MISTY AIR ENHET N7600200 1175 kr MISTY AIR REFILL N7600201 430 kr

Din HomCare-representant

VÅRE VERDIER Vi arbeider sammen

Vi er banebrytende

Våre HomCare verdier har vært en del av oss siden selskapet ble grunnlagt. De gjenspeiles i hverdagen, atmosfæren, produktene og servicen vi etterstreber, blant representantene og som du også vil legge merke til, blant våre party verter og kunder. Det er derfor vi kaller oss for HomCare familien. Hos oss kan alle føle seg velkommen og oppleve tilhørighet. Vi investerer i kundetilfredshet med kvalitetsprodukter, rask og pålitelig leveranse og god service basert på kontinuerlig utvikling og oppdatert opplæring. Vår felles lønnsomme virksomhet gjør oss til en trygg partner for våre kunder og representanter.

Vi er økologiske www.homcare.no HomCare Nordic Oy Juurikuja 4, 03100 Nummela, Finland Telefon 41413200 FO-nummer 1106156-2 norway@homcare.fi

HomCare Norge

homcarenorge


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.