Page 1

Holtkamper Spacer met automatische luifel / voortent.

Spacer & Flyer ®

®

Een klasse apart.

Je hebt vouwwagens, je hebt tenttrailers en je hebt de Spacer en de Flyer. Deze laatste twee vormen samen in tenttrailerland het absolute neusje van de zalm. Met een superieure kwaliteit, heerlijk eenvoudige opzetsystemen en vernuftige technieken die je gegarandeerd nergens anders tegenkomt.

Wordt verliefd.

“De kans is groot dat je smoorverliefd wordt op één van deze tenttrailers.”

Voortent wordt eetzaal...

De mogelijkheden van de tent zijn eindeloos.

De Spacer en Flyer passen zich als een kameleon aan op hun omgeving. Is het heet, dan laat je de ‘natuurlijke airco’ in het dak zijn werk doen en open je de wanden van de voortent om eens goed te luchten. Bij regen plaats je het kuipgrondzeil in de voortent waarmee je de ideale speelzaal creëert. Géén andere tenttrailer heeft zo ontzettend veel mogelijkheden! Het grote aantal All Climate ventilatie-vensters in de tent is ongekend. Omdat de vensters aan de buitenkant door luiken worden beschermd, kun je ook bij regen blijven ventileren. Als je bij weer en wind moet vertrekken, hoef je de Easy<->Connect slikranden niet schoon te maken, deze zijn losneembaar!

De Spacer zet je in je eentje op.

www.holtkamper.nl

Foto: familie Van Ewijck

De kans is groot dat je smóórverliefd wordt op één van deze tenttrailers. Ze bieden je zóveel, daar kun je niet omheen. Opzetten is minutenwerk. En daarbij is de luifel/voortent meegerekend! Losse luifel/voortentstokken bestaan niet bij deze ‘generation-next’ tenttrailers. Made in The Netherlands.


Holtkamper Spacer met automatische luifel / voortent en Mobiele Keuken SE.

“De ideale weekendje-weg-tenttrailer.” Koken in de buitenlucht.

Er is niks zo heerlijk als een buitenkeuken. Tijdens het koken geniet je van de avondzon en het zachte briesje na een zomerse dag. Als het straks frisser wordt, rijd je de keuken gewoon weer naar binnen. Easy does it. Als je onderweg bent, open je de keuken net zo gemakkelijk als de achterklep van je auto. De koelkast houdt ook tijdens de reis alles vers. Op het gascomfoor staat een vers soepje te pruttelen. Een lunch onderweg was nog nooit zo lekker.

Weg van de snelweg.

Weg van de snelweg, of zelfs weg van het asfalt. De Spacer en de Flyer zijn echte Off Road liefhebbers. Kies maar een bestemming, hij volgt je trouw. Nog nooit is er ergens een Flyer of Spacer blijven steken. Ze zijn geconstrueerd volgens een unieke bouwwijze die al sinds 1983 alle andere constructies ver achter zich laat. Zien is geloven, vooral bij dit soort dingen. Bekijkt u daarom onze beelden gemaakt in o.a. Brazilië en IJsland op www.holtkamper.tv !

Koken in de buitenlucht. Heerlijk.

Alles kan mee.

Door de slimme bouwwijze en het lichte gewicht van de tenttrailer heb je meer dan 1000 liter en 350 kg tot je beschikking voor bagage!

Weg van de snelweg met de Flyer.

Spacer opzetten

Hardtop openen met aluminium hefboom.

De tent ontvouwt zich automatisch.

Voortentframe naar buiten scharnieren.

www.holtkamper.nl

Twee haringen plaatsen, klaar in een minuut!


Holtkamper Flyer met automatische luifel / voortent.

“Er is zo ontzèttend veel mogelijk!” Flyer opzetten

Hardtop openen met aluminium hefboom.

Bedlade openen. De tent ontvouwt zich.

Voortentframe naar buiten scharnieren.

Twee haringen plaatsen, klaar in een minuut!

Slaap lekker.

Foto: familie Van Ewijck

Natuurlijk slaap je goed! Je hebt een héérlijk groot bed (210 x 140 cm) tot je beschikking. In de Spacer zorgt een lattenbodembed voor het nodige comfort. Als je dit lattenbodembed opklapt bereik je de grote bagageruimte. Bij de Flyer bevindt het bed zich in de bedlade, waar je een Froli systeem (verende kunststofschotels) kunt plaatsen om nòg lekkerder te slapen. De kinderen slapen in de Hardtopruimte (in bijv. een stapelbed), in het Flyer ondertentje of in de Holtkamper AdventureTent!

Holtkamper AdventureTent.

De kinderen vinden de AdventureTent helemaal geweldig. De tent wordt aan de achterkant met de tenttrailer verbonden. Via een klein kinderdeurtje kom je vanuit de Hardtopruimte de tent binnen. Met maar één stok zet je hem zó op. Dat kan niet missen. Het aantal haringen is op twee handen te tellen. De kids hebben hun eigen 'All Climate venster': een raam met folie, muggengaas en aan de buitenkant een luik die de zon en de regen tegenhoudt. Op www.holtkamper.nl/adventuretent en in de AdventureTent folder lees je meer over deze eigenwijze stormtent!

"De Flyer is de snelste tenttrailer ter wereld: opgezet in 32 seconden mèt voortent!"

www.holtkamper.nl

Flyer met AdventureTent


Exterieur: glasvezel versterkt polyester Exterieur: glasvezel versterkt polyester


Kwaliteit T O T

I N

H E T

K L E I N S T E

D E TA I L

Eenzaam aan de top met de allerhoogste kwaliteit en de snelste systemen.

Goed-beter-best. Bij het ontwikkelen van de Holtkamper tenttrailers kiezen we altijd voor de meest uitdagende constructie en het meest duurzame materiaal. Daarvoor staan we in binnen- en buitenland bekend. Aan de uitstraling het het gebruiksgemak van onze tenttrailers is dit duidelijk af te lezen.

Topmateriaal

We kiezen niet voor 'gewoon' metaal, 'gewoon' tentdoek of een 'gewoon' chassis. Wij werken met de móóiste, sterkste en meest duurzame materialen zoals geanodiseerd aluminium, oersterk roestvrijstaal, kunststof honigraat, ons eigen katoendoek, YKK spiraalritsen, Michelin merkbanden en een Al-ko chassis van voor tot achter.

“Kwaliteit tot in het kleinste detail.” Al-ko chassis van voor tot achter. Bert Holtkamp: “Al-ko heeft ontzettend veel ervaring met het maken van perfecte onderstellen. Wij werken al meer dan 30 jaar met hun samen. Een tenttrailer – die tenslotte jaarlijks vele kilometers maakt – moet 100% gedragen worden door uitgebalanceerde en beproefde techniek. Daarom hebben wij Al-ko van voor tot achter. Hier doen we gewoon geen concessies aan.”

Membrane Airco Tentsystem.

Jelle Holtkamp: "Het Holtkamper Membrane Airco Tentsystem is de belangrijkste innovatie op ventilatie- en isolatiegebied sinds jaren. Dit daksysteem is niet voor niks wereldwijd gepatenteerd!" Kijk op www.holtkamper.nl/membrane

Superlichtgewicht constructies

Hoe lager het eigengewicht, hoe beter. De ultra-light constructies van Holtkamper zorgen voor een zorgeloze rit. Op de snelweg in Frankrijk rij je 130 km/h zonder zorgen. Zelfs de kleinste, milieuvriendelijkste auto's kunnen de Holtkamper tenttrailers trekken, geen probleem.

Supersnel vouwsysteem

Wereldrecord 32 sec. mèt voortent! Dankzij de doordachte en deels gepatenteerde vouwsystemen van Holtkamper, heb je geen stress en geen ruzie bij het uitvouwen van de tenttrailer. Sterker nog: je steelt de show!

Zéér stormvast

De mate van stormvastheid van een tent is niet af te lezen aan het aantal haringen. Als er bij een tent niet vanaf het eerste ontwerp rekening wordt gehouden met storm, is de stormvastheid meestal ver te zoeken. Onze tenttrailers zijn niet star geconstrueerd, maar 'accepteren' de storm min of meer door een beetje mee te veren. Net als een jonge boom. Want bij een echte storm is het simpelweg 'buigen' of 'barsten'.

YKK spiraalritsen

Als de rits van een jas kapot is, gaat de jas niet meer dicht. Zo is het ook bij een tent. In een Holtkamper tenttrailer zit echter niet één rits zoals bij een jas, maar vind je maar liefst tot 100 ritsen terug! De kwaliteit van deze ritsen is essentieel voor het duurzame gebruikersgemak van de tent. YKK® is daarom al jaren onze enige serieuze partner in ritsen.

Merkbanden

De banden onder uw tenttrailer zijn van cruciaal belang. Te vaak wordt in de kampeerbranche gekozen voor goedkopere B-merk banden. Holtkamper kiest uitsluitend voor het A-merk banden als Michelin en Pirelli. Ook voor het reservewiel. Want thuiskomen kan zomaar 1500 kilometer duren...

Superieur Holtkamper ECO tentdoek

Leg twee stukken tentdoek naast elkaar en al snel is het duidelijk: je ziet geen verschil! Bij tentdoek gaat het niet alleen om het gewicht (gram per meter), maar ook om zoveel andere belangrijke eigenschappen. Zo is er de treksterkte, de waterkolom en natuurlijk ook de ‘houdbaarheid’ van al deze eigenschappen. Holtkamper heeft haar tentdoek gelukkig in eigen hand. Door het uitvoeren van extreme duurtesten houden we constant de kwaliteit van ons tentdoek in de gaten.

Alle naden platsteeknaden

Zo snel als we onze tenttrailers kunnen opzetten, zo langzaam worden ze geproduceerd. We kiezen al sinds jaar en dag voor de uiterst trage maar ambachtelijke "platsteeknaden". Deze naden kunnen niet loslopen zoals de veel 'snellere' "kettingsteeknaden".

Hardtop met kunststof honingraat

De deksels op de Holtkamper tenttrailers zijn 100% houtvrij! De Holtkamper Hardtop is een deksel van kunststof honingraat, waarop je ontzettend veel druk kan uitoefenen. Er bestaat dus geen Holtkamper honingraat deksel die op den duur kan doorzakken, rotten of moet worden onderhouden. Ook bij ongelijk terrein staat hij z'n mannetje.

Meer kwaliteitskeuzes op www.holtkamper.nl/kwaliteit!


Holtkamper Flyer met automatische voortent, luifel vóór voortent en AdventureTent.

“Zo'n topproduct koop je héél bewust.” "Het Holtkamper Membrane Airco Tentsystem is de belangrijkste innovatie op ventilatie- en isolatiegebied sinds jaren." Alsof je een echte airco bij je hebt.

De nieuwste Spacer en Flyer modellen zijn standaard uitgevoerd met een 'natuurlijke airco' in het dak: het Holtkamper Membrane Airco Tentsystem. Dit wereldwijd gepatenteerde systeem regelt het binnenklimaat van je tenttrailer. Bij hitte kun je èxtra ventileren, bij kou houdt het systeem de warmte binnen en bij regen heb je geen last van condens! Lees meer over dit systeem Flyer met ‘natuurlijke airco’ in de speciale folder en kijk op www.holtkamper.nl/membrane

Ook onderweg geen zorgen.

Met de Spacer en Flyer kun je sneller rijden dan met een caravan. In Frankrijk mag je zelfs 130 op de snelweg. Als je remt, remt de tenttrailer mee. De auto en de trailer zijn één. Je kunt volledig vertrouwen op het Al-ko ® chassis en de 13 inch wielen met Michelin merkbanden. De trailer is zó compact dat je soms bijna moeite hebt hem in je spiegels terug te vinden; je kijkt altijd over hem heen en bij hem langs! Op een parkeerplaats zijn auto en tenttrailer onlosmakelijk met elkaar verbonden dankzij het Al-ko ® disselslot. Ook de Holtkamper Mobiele Keuken kan veilig worden afgesloten.

Showroom Bunnik

Groeneweg 21 NL-3981 CK Bunnik bij Utrecht T 0591 - 66 89 66 www.holtkamper.nl

Showroom Emmen Kapitein Nemostraat 5 NL-7821 AB Emmen T 0591 - 66 89 66 www.holtkamper.nl

Your way of camping

Copyright © Holtkamper 10/2007. In de Holtkamper producten zijn meerdere (internationale) patenten verwerkt. Holtkamper, Spacer, Flyer, Membrane Airco Tentsystem, Expedition en Your way of camping zijn handelsmerken van Holtkamper. Holtkamper producten in deze brochure zijn beschermd door modelbescherming en auteursrecht. Niets uit deze brochure mag worden gekopiëerd, overgenomen of worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van Holtkamper.

Holtkamper Spacer en Flyer Membrane Airco Tenttrailer folder  
Holtkamper Spacer en Flyer Membrane Airco Tenttrailer folder  
Advertisement