Page 1

Astro

®

Snel klaar

De Astro zit goed in elkaar. De handige uitklikframes brengen de tent meteen op spanning. Voor het opzetten van de wagentent heb je geen haringen nodig en bij mooi weer kan de luifel van de Astro (S) ook met slechts een paar haringen worden opgezet. Bij zwaar weer maak je juist gebruik van alle extra afspanpunten en trotseer je zo met gemak de zwaarste storm.

Een prachtluifel

De grote luifel (Astro S) of voortent (Astro XL) zet je snel op met een geintegreerd frame, die al met het hoofdframe is verbonden. Geen moeite dus. Je kunt de luifel – of voortent - op vele manieren gebruiken. Net hoe het uitkomt qua situatie of weertype.

Alles meenemen

In de Astro heb je ontzettend veel ruimte voor je bagage: je kunt 1000 liter

ten ttrail er

en 500 kg meenemen! Het grootste deel van de bagage plaats je onder het opklapbare lattenbodembed. Je bergt losse spullen overzichtelijk op in handige vouwkratten. Fietsen kunnen meegenomen worden aan de voor- of achterkant van de trailer, of juist bovenop de trailer. Voor elke (gezins-)situatie is er een oplossing.

Puur opzetgemak

De Astro is ontworpen voor zowel korte trips als lekker lange vakanties. Je kunt hem snel en gemakkelijk opzetten tijdens een weekendje weg, of juist uitbreiden en uitbouwen tijdens je lange zomervakantie. Bij het in- en uitvouwen van de tenttrailer vouwen zowel de voortent als het merendeel van het voortentframe direct mee!

Extreme weersomstandigheden

Met de Astro in Ultimate Off Road uitvoering ligt er nooit een steen in de weg.

De Astro is extreem stormvast dankzij het “als-een-jonge-boommeegevende” tentframe. Op IJsland doorstond de Astro met gemak een storm van windkracht 10.

www.holtkamper.nl/astro


De keukenluifel biedt extra schaduw of beschutting tegen regen

buiten zijn afgeschermd door uitzetbare luiken van tentdoek. Deze luiken maken het mogelijk ook tijdens regenachtig weer optimaal te ventileren terwijl zonnestraling door de vensters bij warm weer wordt voorkomen.

Waardevast

De Astro beschikt standaard over een zeer riant twee-persoons lattenbodembed van ca. 200 x 170 cm met een polyether- of koudschuimmatras. Goed slapen tijdens de vakantie is zodoende zoveel mogelijk gewaarborgd. Met ritsen kan er een extra kuipgrondzeil van

Het tijdloze Holtkamper design garandeert ook na lange jaren gebruik een maximale waardevastheid die niet afhankelijk is van kortdurende modetrends.

Mogelijkheden

De Astro is voorzien van Holtkamper All Climate vensters. Van binnenuit kan de ventilatie worden geregeld, terwijl de vensters van

Slapen

Plaats een achterwand aan de keukenluifel voor nog meer beschutting of privacy

Meer beschutting dankzij de zijwandenset voor de standaard luifel

De voortent kun je in vele verschillende standen opzetten

Holtkamper Astro Hardtop in Ultra Light Aluminium uitvoering

Ook tegen zware regenval is de Astro bestand. Het ontstaan van “waterzakken” op het tentdak is bij een Holtkamper gemakkelijk te voorkomen. Door de unieke constructie geldt: des te meer water er valt, des te effectiever de waterafloop.

Het opzetten van de Astro met luifel kost je dankzij het geautomatiseerde luifelframe nog géén minuu over het opzetten van de complete voortent met kuipgrondzeil en de voorluifel en keukenluifel doe je

Technische specificaties • Eigengewicht ca. 220 kg • Eigengewicht met Hardtop ca. 250 kg • Toe te laden bagage ca. 500 - 530 kg • Maximaal toelaatbaar gewicht 750 kg • Bagageruimte ca. 700 liter (210 x 135 x 25 cm) of 11 vouwkratten • Bandenmaat 155 R13", merkband (Michelin of vergelijkbaar) • Bed ca. 200 x 170 cm • Bedmatras ca. 200 x 150 cm, soort. gew. ca. 40 gram • Oppervlakte Astro met voortent ca. 20 m2 • Tentnaden: niet-loslopende “platsteeknaden” i.p.v. “kettingsteeknaden” • Oplooprem en terugrij-automaat • Verzinkt Al-ko chassis met geïntegreerde as en V-dissel

Kijk op www.holtkamper.nl/kwaliteit voor alle Holtkamper kwaliteitsstandaarden!


ca. 210 x 120 cm aan de achterwand worden bevestigd waardoor er een extra slaapplaats voor kinderen ontstaat. Deze achteruitbouw kan mee worden in- en uitgevouwen. Ook kan er worden gekozen voor een AdventureTent; een kleine stormtent achteraan de tenttrailer die te bereiken is via een speciale kinderingang!

Membrane Airco Tentsystem

De Astro is voorzien van een uniek systeem voor ventilatie, isolatie en anti-condensvorming: het Holtkamper Membrane Airco Tentsystem. Een

systeem waar je nooit meer zonder wilt. Bij hitte (boven de 30 graden) zet je het dak open en stroomt de hete lucht de tent uit; de koelere lucht kan direct naar binnen. Tegelijkertijd krijgt de zon niet de kans de lucht in de tent opnieuw te verwarmen. Bij alle andere (normale) weersomstandigheden doe je helemaal niks! Het Membrane System doet automatisch zijn werk. Tussen de twee daklagen bevindt zich een soort 'klimaatkamer'. Bij regen voorkomt de klimaatkamer condens, bij kou houdt de klimaatkamer de warmte vast. Bij warm zomerweer

Volop ventilatie rondom!

ut; ongeveer 20 minuten.

Op de Hardtop kun je meenemen wat je maar wilt!


isoleert de klimaatkamer het dak van de binnenruimte, zodat de warme zonnestralen minder snel in de tent door kunnen dringen. Een fantastisch systeem dus! Hierbij komt ook nog, dat je het dak van de Astro helemaal van de hoofdtent af kunt ritsen.

Kampeerkeukens

Op de dissel van de Astro kan elk gewenst type Holtkamper kampeerkeuken worden geplaatst. Van de aluminium BaseKitchen tot de Holtkamper GreenBox. De voortent van de Astro is speciaal voor de keuken voorzien van een zijdeur. De Holtkamper buitenkeukens kunnen als een kruiwagen in de voortent worden gereden en daar zonder bezwaar worden gebruikt. De All Climate vensters en het Membrane Airco Tentsystem zorgen ook bij regenachtig weer voor voldoende ventilatie tijdens het koken.

Trailer

Door de unieke constructie is het eigengewicht van de tenttrailer met Hardtop (vast deksel) een sensatie: ca. 250 kg! Zo’n 500 kg kan bovendien als gewicht in en op de trailer worden geladen. De Astro is uiterst compact en waarborgt een volledig achteruitzicht over de trailer (ca. 100 cm hoog). De Astro is geschikt om te worden getrokken door elk type auto. De Astro is voorzien van grote 13" autowielen met merkbanden zoals Michelin.

Meer foto’s van de Astro in Griekenland vindt u op www.holtkamper.nl/gallery

Het speciale onderstel is gemaakt door Al-ko. Het vooraanstaande Duitse merk heeft een uitgebreid servicenetwerk in geheel Europa. Op het robuuste roestvrij stalen imperiaal kunnen maar liefst vijf(!) fietsen worden vervoerd. Dankzij een innovatieve constructie kunnen de fietsendragers op hun plaats blijven tijdens het vouwen van de tenttrailer! De Holtkamper Astro is steenslagbestendig en is goed te gebruiken voor off road waarbij rivieren moeten worden doorkruist. De Astro is geheel gemaakt van roestwerende materialen om onderhoud na lange gebruiksjaren zoveel mogelijk te voorkomen en om een optimale waardevastheid te garanderen.

Bagageruimte

Door alleen de hardtop van de Astro te openen, is de bagageruimte ook onderweg gemakkelijk te bereiken!

Nationale showroom Showroom en Bunnik bij Utrecht Fabriek Emmen Groeneweg 21 Kapitein Nemostraat 5 3981 CK Bunnik 7821 AB Emmen Tel. 0591 – 66 89 66 Tel. 0591 – 66 89 66 mail@holtkamper.nl mail@holtkamper.nl Open: za. 08.30-17.00, di. t/m vr. 08.30-17.30 Afbeeldingen en tekst bevatten artikelen die niet tot de standaarduitrusting behoren. Wijzigingen in kleur en uitvoering voorbehouden. Holtkamper, Astro, GreenBox, Membrane Airco Tentsystem, BaseKitchen en Ultimate Off Road zijn handelsmerken van Holtkamper. Copyright © Holtkamper 10/2010.

De bagageruimte wordt niet in beslag genomen door de voortent en het voortentframe, maar is helemaal vrij voor losse spullen.

Zoveel ventilatiemogelijkheden in één tenttrailer is werkelijk ongekend.

Bezoek de Astro mini-website: www.holtkamper.nl/astro

Holtkamper-Astro  
Holtkamper-Astro  
Advertisement