Page 1

Kvalitetsvin til ABC lavpris!

V

interens vine

Vores leverandør Holte Vinlager garanterer, at du hos ABC Lavpris altid får vinhandlerkvalitet til lavpris

Las Parcelas 2011 Carmenére - Chile

Salento Zinfandel

Et rigtigt godt glas rødvin. Afrundet, intens, fylde i munden og nem at drikke. Rig og krydret med masser af smag af søde røde frugter og en lang god, blød og glat finish. Bedst til svinekød, kylling, pizzaer eller milde oste. Kan også bruges til et bredt udvalg af krydret mad.

Her er en herlig Salento Zinfandel fra Puglia, Italien. Aldrig før har vi kunnet tilbyde en så koncentreret og smagfuld Zinfandel (Primitivo) fra Salento. Den har fylde og karakter som en meget dyrere vin!

Pr. fl.

Vinen kommer fra regionen Salento, syd for byen Taranto, som ligger i den syditalienske provins Puglia. Dette område udgør den egentlige “hæl” i den italienske “støvle”. Chile

Farve - mørk kirsebær rød. Aroma - duft af “varme/sol”, krydderi, frugter. Smagen - lang karakteristisk smag af solbær, brombær, mørk chokolade og lakrids. Den kraftige fløjsbløde vin er en fremragende ledsager til grillretter, rødt kød, vildt og ost med moden smag.

Italien

40,-

Las Parcelas 2010 Chardonnay - Chile

Vinen er fed og fyldig men stadig meget frisk i smagen. Smagen er med toner af saftige modne grønne æbler, melon og ananas smag. Velafbalanceret syre og en dvælende velsmagende finish. Kan nydes alene som aperitif men passer også rigtig godt til cremet fisk, kyllling, pasta retter samt røget laks og friske salater.

Fast Lavpris

Fast Lavpris

Señorio de Mareste Syrah 2010

Pr. fl.

Denne vin egner sig fint til rødt kød, grillede retter og mellemlagrede oste. Intens frugtrig aroma med noter af menthol, peber, chokolade og masser af røde frugter. Frisk og med en god og afbalanceret syre samt behagelige bløde og kødfulde tanniner. Har en lang blød eftersmag. Drikkes nu ved 16-18 ° C.

207 kr.

Pr. fl. 72,-

v/6 flasker

v/6 fl.

Spanien

37­–

50

6 flasker 225,- SPAR 207,-

www.abc-lavpris.dk

Billigst på hele indkøbet Avisen er gældende til og med 4. marts 2013

34­­­­­­– 98

Chile

Señorio de Mareste Tempranillo 2010 Bodegas Fernando Castro

Somontano - Spanien

SPAR

Fast Lavpris

Kvalitetsgaranti: Køb 6 flasker og opnå kæmpe-rabat på udvalgte vine. Svarer vinen ikke til dine forventninger, så kom retur med uåbnede flasker og få pengene igen. Husk bon!

Ekstra nedsat! Før 110,-

Señorio de Mareste Tempranillo er en frugtrig spansk rødvin produceret på druen Tempranillo, den klassiske og mest anerkendte rødvinsdrue i Valdepeñas vindistrikt. Aromaen er frugtrig med toner af kirsebær og tropisk frugt. Smagen er frisk, frugtig og fyldig med toner af mørke bær og urter.

Pr. box 3 liter

99,-

Forbehold for trykfejl og udsolgte varer

Pr. fl.

34­­­­­­–

98


SPAR

Franske fristelser “C” de Camille

234 kr

Fleurie “Le Bourgeon”

2011 Saint Chinian

v/6 flasker

Vinavisen.dk gav 5 stjerner til C de Camille i uge 50/2012 med flg. bedømmelse: “Fin og let rødvin, der udvikler sig i munden med en ren frugtsmag og fint krydderi. En vin med god struktur og en glimrende ledsager til mange retter. Prisen ved 6 flasker er et kup”

Languedoc

Vi har valgt “C” de Camille fra Saint Chinian, fordi vi synes, at det er den vin fra området, hvor man får mest for pengene. Det er en af vores mest solgte vine. Det forstår vi godt - her får man nemlig en kvalitet, som Pr. fl. 79,sagtens kunne koste det v/6 fl. dobbelte og alligevel være 6 flasker 240,- SPAR 234,- prisen værd.

40­,-

Château De Villegeorge 2007 Cru Bourgeois, Haut-Médoc

Top Kvalitet!

Drikkemoden Bordeaux!

2008 Beaujolais

Denne Fleurie har fået sølv i BT med flg. kommentar: “Varm bær og blomsterduft. Flot og elegant ren frugtsmag med præg af både modne kirsebær, ribs og lidt rabarber. En blid og behagelig frugtpræget vin til en flot pris!” Fleurie er dronningen i Beaujolais og den kendteste og normalt også den dyreste af de 10 Cru de Beaujolais. Vi har valgt denne Fleurie, fordi den har den lette klassiske friske druesmag fra Gamaydruen og er næsten uden syre. Pr. fl. 80,-

v/6 fl.

60­,-

6 flasker 360,- SPAR 120,-

Her er muligheden for at købe en Cru Bourgeois vin til fornuftige penge, og så smager den bare fantastisk! Château Villegeorge er et af de ypperligste slotte i Haut-Médoc. Slottet er ejet af Marie-Laure Lurton som er ud af den berømte vinmager-familie Lurton. Vinen har en kompleks aroma med violer, mynte, modne frugter (kirsebær, fersken) og en antydning af røget og ristet kaffe. På ganen er vinen glat og kødfuld med aromaer, der udvikler sig i retning af jordbær, solbær, vanilje og en anelse krydderi. Det er en velafbalanceret vin med en flot finish.

Pr. fl. Bordeaux

Bourgogne

Mâcon-Chardonnay L`Original 2011

2011 Pinot Noir Her er tale om et virkeligt lækkert glas Pinot Noir fra Bourgogne - absolut en vin du kan bruge til langt de fleste lejligheder. Den har en skøn aroma af hindbær og solbær med noter af krydderier. Smagen er medium fyldig med noter af røde frugter og lakrids med en herlig frisk finish i smagen. Nydes ideelt ved 12-14°C enten alene som aperitif eller sammen med koldt kød, pizza, grill, wok, eller Roquefort ost. Pr. fl. 95,-

v/6 fl.

75,-

6 flasker 450,- SPAR 120,-

SPAR

120 kr v/6 flasker

Nyhed!

Shiraz/Malbec

Bourgogne

v/6 fl.

75,-

6 flasker 450,- SPAR 120,-

SPAR

120 kr

Et herligt glas Chardonnay! Ingen tvivl om at denne hvidvin fortjener den flotte sølvmedalje, den fik ved Paris Wine Fair 2012 - ja man kan kun undres over, at den ikke fik guld! Vinen er tør med en frisk og delikat duft af blomster med noter af citrus, æble og pære. Smagen er lys og fuld af mineralitet. Denne hvidvin kombinerer perfekt friskhed og en lang eftersmag. Pr. fl. 95,-

Beaujolais

v/6 flasker

Nyhed!

150,-

Ch. Labegorce Zede 2008

Cru Bourgeois, Margaux Denne herlige rødvin er fyldig med masser af mineralske smagsnoter og gode frugtige aromaer. Château Labegorce Zede er klassificeret som Cru Bourgeois i den kendte Bordeauxapellation Margaux. Det er et af de ældste vinslotte på egnen, med aner helt tilbage til det 14. århundrede.

Top Kvalitet!

Vinen er drikkeklar nu men kan uden problemer gemmes 5-10 år under de rette betingelser.

Pr. fl. Bourgogne

275,-

Bordeaux


Pizza med krydret hytteost, parmaskinke og basilikum

Paso Fino

Cabernet Sauvignon 2011

Hovedret til 2 • Forbagning: Ca. 10 min. ved 225° • Bagetid: Ca. 10 min. ved 225° • 1 pizzadej - færdig,

fuldkorn (ca. 300 g)

• 250 g Karolines Køk-

ken® Hytteost med 4 slags løg 4% • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)

Squashsalat

• 1 squash (ca. 300 g) • 1 spsk friskpresset

citronsaft • ½ tsk groft salt • friskkværnet peber

Denne vin blev af vort smagepanel, ved blindsmagning, vurderet til 75 kr. Den er lavet på 100% Cabernet Sauvignon og druerne er håndhøstede.

• 70 g parmaskinke i

tynde skiver • friske basilikumblade Energiindhold for hele retten: 5110 kJ Energifordeling: Protein: 27%, Kulhydrat: 47%, Fedt: 26%

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir og lad den hvile ca. 10 min. på køkkenbordet. Forbag pizzabunden midt i ovnen. Tag pizzabunden ud, lad den falde sammen - eller tryk den let. Fordel hytteost og løg herpå. Bag den færdig, stadig midt i ovnen. Squashsalat: Skræl squashen i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Hvis det inderste af squashen er svær at skrælle kan du skære det i små tern. Vend squash, citronsaft, salt og peber godt sammen. Lad squashsalaten dryppe af i en sigte. Fordel squashsalat, parmaskinke og friske basilikumblade på pizzaen og servér straks.

Paso Fino 2011 - Merlot

Bouquet er intens og delikat med antydninger af blommer og brombær. På ganen er denne vin velstruktureret med bløde tanniner og med noter af bær og tobak. Den er blød og behagelig at drikke og har en god finish.

Pr. fl. 69,-

v/6 fl.

42­– 50

6 flasker 255,- SPAR 159,-

v/6 fl.

Chile

v/6 flasker

Callia Alta 2011

2010 Malbec

70,-

6 flasker 420,- SPAR 174,-

Chile

42­– 50

6 flasker 255,- SPAR 159,-

Callia Reservado

v/6 fl.

v/6 flasker

Passer fint sammen med pizza, grillet rødt kød, gryderetter. ost, samt krydret pasta.

Pr. fl. 69,-

159 kr

Pr. fl. 99,-

159 kr

En dejlig mellemkraftig vin som egner sig specielt godt til pizza og pastaretter. Den har aroma af røde frugter, tørrede kirsebær og blomsteragtige dufte. Smagen er af mellemstor intensitet med bløde, søde tanniner. Giver en flot lang eftersmag.

SPAR

“Så bliver en Malbec til den pris bare ikke bedre”, var vores smagepanel helt enige om! Callia Reservado har en dyb rød livlig farve med lyse lilla nuancer. En aroma af brombær, hindbær og kirsebær sammen med vanilie og chokolade samt et strejf af eg. Smagen er vedvarende, understøttet af tanniner, der er faste og strukturede, men stadig søde og behagelige. Rigtig god lang smag, som man hurtigt kan blive afhængig af.

SPAR

Callia Alta

Shiraz/Malbec SPAR

174 kr v/6 flasker

En rødvin med en markant balance i munden, uden kanter, men med en kompleks, velstruktureret og silkeagtig smag, som understøttes af søde, modne og harmoniske tanniner. Aromaen minder om modne figner, kanel og lakrids. Smagen bærer tydelig præg af røde frugter, såsom blommer og kirsebær, typisk for Malbec. Et rigtig godt glas vin som kan drikkes til enhver lejlighed. Pr. fl. 70,-

v/6 fl. Argentina

Chardonnay/ Torrontes 2011

55,-

6 flasker 330,- SPAR 90,-

SPAR

90 kr

90 kr v/6 flasker

Vintest i BT 2012 “Vine fra Argentina”. Tim Vollerslev skrev om vinen: “Rund, fyldig hvidvin med behagelig lang og saftig smag af moden mango og andre frugter, frisk citrus og lidt krydderurter. Velegnet til hygge med kraftig ost eller medium krydrede retter”.

v/6 flasker

Pr. fl. 70,-

v/6 fl. Argentina

SPAR

55,-

6 flasker 330,- SPAR 90,-

Argentina


Bland selv slik for voksne 6 flasker kun

330,-

Spar op til

120,-

Bland din egen 6 styks kasse med disse vine og opnå den samme pris, som du betaler ved køb af 6 flasker af den samme vin.

Farnese Montepulciano 2011

Årgang 2010 fik 5 stjerner i Vinavisen.dk med flg. kommentar: “Rødvin med en kødfuld duft og en ren, fyldig og frugtagtig smag. Et godt glas - ikke mindst til den lave pris ved 6 flasker...” Nu er det årgang 2011 - men den er absolut lige så god!

Pr. fl. 70,-

v/6 fl.

55,-

6 flasker 330,- SPAR 90,-

Farnese Sangiovese 2011 Pr. fl. 70,-

v/6 fl.

Fantastisk god vin som nydes af mange. Prøv den - du vil blive overrasket over hvor god kvalitet det er! Duften er intens og vedvarende med noter af solbær. Smagen er medium kraftig, med bløde tanniner og med en behagelig eftersmag. Servér den til pasta med kødsovs, salami, pizza og oste.

55,-

6 flasker 330,- SPAR 90,-

Farnese Rosé 2010 Cerasuolo

5 stjerner i Vinavisen.dk uge 31-2011: “Dette er ikke en rosèvin med jordbær og marmeladeagtig sødme. Det er en ret tør vin, der udpræget er beregnet til at ledsage mad. Den har en flot duft og en frisk smag med noter af røde kirsebær. Prisen ved 6 flasker er yderst menneskelig ...”

Pr. fl. 70,-

v/6 fl.

55,-

6 flasker 330,- SPAR 90,-

Trebbiano d’Abruzzo 2011 Pr. fl. 70,-

v/6 fl.

5 stjerner i Vinavisen.dk uge 29-2011 med følgende kommentar: “Billig er denne hvidvin - især hvis man køber seks flasker. Men det er ikke desto mindre en rigtig god vin. Den har en dejlig friskhed, en ren druesmag og tilpas syre...”

55,-

6 flasker 330,- SPAR 90,-

Casas Patronales Reserva 2011 Carménère

5 stjerner i Vinavisen.dk uge 51/2011: “Nogle gange er der lidt for meget marmelade over rødvine på Chile`s nationaldrue, Carmenère. Det gælder ikke for denne vin. Den er enkel, men dejlig med fin duft og smag af kirsebær og chokolade. Et kup til prisen ved 6 flasker.”

Pr. fl. 75,-

v/6 fl.

55,-

6 flasker 330,- SPAR 120,-

Casas Patronales Reserva 2011 Cab. Sauv./Carm. Pr. fl. 75,-

v/6 fl.

55,-

6 flasker 330,- SPAR 120,-

Flot, mørk vin med violette toner. Velkrydret med strejf af mørke bær og sød, grøn peber. ‘Vort’’ Chilehus producerer superkvaliteter og har givet os nogle gode indkøbspriser, så vi mener, at vi i dag har det Chilehus, hvor man får mest kvalitet for pengene.

Fauster Reserva D.O. Navarra 2005

Vinen fik MUNDUS VINI Sølvmedalje - Der Grosse Internationale Weinpreis, Deutschland 2012. 5 stjerner i Vinavisen.dk i uge 35/2012: “Fortræffelig rødvin med en moden og harmonisk smag, syv år gammel og stadig ungdommelig. En nydelse. Til prisen ved seks flasker et kup.”

Pr. fl. 75,-

v/6 fl.

55,-

6 flasker 330,- SPAR 120,-

Vintilbud fra ABC Lavpris  
Vintilbud fra ABC Lavpris  

Vores leverandør Holte Vinlager garanterer at du får vin i vinhandlerkvalitet til ABC lavpris!

Advertisement