Page 1

Top PRO Driftteam

G N I R E N O P S K E A M R I F E V I T DEN ULTIMA

Dansk Drift Team med dig som sponsor

HELL RACING

}}}


Hell Racing arrangerer fuldblods Racer-oplevelser for alle motorsportsinteresserede personer & virksomheder

Som spo

synlige f

Som et Professionelt Drift Team med stor erfaring gennem flere sæsoner er målet at gøre sig gældende i den nye Dansk Drifting Serie i 2013.

Hvilke ford

Drift sporten har elementer fra stort set alle motorsportsgrene og er et festfyrværkeri af underholdning, der trækker stor medie bevågenhed.

?

Hell Racing består af 2 stk. Corvette C6 fuldblods racerbiler med mere end 500 Hk.

fuldblods raceroplevelser

Få en unik firmaeksponering med Hell Racing Markedsføring kan ske på mange måder, men drift sporten åbner en unik firmaeksponering idet medierne har stor fokus på den forholdsvis nye motorsportsgren, der stammer fra Japan. Dansk Drifting Serie (DDS) afvikles under Dansk Automobil Sport Union (DASU) i samme weekend som DTC (Dansk Thundersport Championship) og er dermed sikret at 6 løb afholdes på publikumsvenlige baner med stort besøgsantal til fordel for dig som sponsor. Hell Racing har opnået fine resultater i 2012 og arbejder på i 2013 at gøre sig gældende i DDS på Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland. Ligeledes deltager vi på StreetFire Fast and Furious Carshow samt forventer at deltage i løb afviklet i Sverige og i Polen. Vi vil afvikle flere kundearrangementer og fordelsprogrammer for dig som kunde.

Hell Racing

Klare fordele ved at v

V.I.P. ture for dig, dine k samarbejdspartnere, un actionfyldte ar


onsor er der

fordele!

dele får du?

Hell Racing er din reklamesøjle blandt dine kunder? Hell Racing råder over 2 Corvetter, der har fået nyt design til 2013 sæsonen. Bilerne fremtræder i et råt look med sort carbon og en fremtrædende orange front samt et indarbejdet logo, der skaber opmærksomhed. Som sponsor får du dit firmalogo indarbejdet således det fremstår tydeligt i bilens samlede design. Afhængig af sponsorpakke vil dit firmalogo også kunne fremgå på vores køredragter/mekanikertøj, caps, t-shirts, mandskabsbiler/trailere, bannere, hjemmeside, facebook osv.

hvor skal dit logo placeres?

Større mediedækning i 2013 Hell Racing er via engagement, humør og forskellige kompetencer en fantastisk reklamesøjle – og sikrer dig som sponsor ægte opmærksomhed blandt mange hundrede tusinde potentielle kunder.

være sponsor for hell racing

kunder, leverandører og under et af vores mange rrangementer

Med venlig hilsen

Hell Racing

Din firmaeksponering vil blive set gennem en mediadækning, der grundet DDS vil være øget betydeligt i forhold til tidligere år.

MEDIEDÆKNING 2012 VMax DriftCulture Sviddgummi.no TV2 Thomas Skov StreetFire Event og mange flere...

MEDIEDÆKNING 2013

120.000 Læsere 158.000 Followers 11.800 Followers 100.000+ Seere 100.000+ Seere 100.000 Besøgende

}}}


a du er passager i

Sponsorpakker

Vore sponsorpakker varierer fra kontantsponsorat/sponsorbil til at trække sponsortrailer/ materialer som dæk, reservedele, olie, benzin.

fede racerbiler

Hell Racing

Driftteam, der vil gøre sig gældende på podiepladserne i sæsonen 2013

når vi kører?*)

*)

V.I.P. ture

For vore sponsorer vil der være mulighed for at indarbejde ture i Driftbilen, for dig, dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere - under et af vore actionfyldte arrangementer.

RESULTATER I 2012

Deltager i DDS Hell Racing kvalificeret til ny Dansk Drift Serie (DDS) i 2013 - DDS afholdes i 2013 med DTC-serien. Placering nr. 3 - StreetFire Fast and Furious Carshow 2012. Placering nr. 3 - StreetFire Scandinavian Motor Show i BellaCentret 12 - Bedste Show. Fotografernes Favorit 2012 - Martins evne til at skabe en positiv stemning omkring Driftsporten, via professionel fremtoning og altid underholdende kørsel.

Hell Racing ser frem til en forrygende driftsæson 2013 Vi glæder os til at se dig

hellracing.dk

| Scan koden med mobilen

Hell Racing

T: 3050 0951 . M: 999@hellracing.dk . F: facebook.com/hellracingcom . Y: www.youtube.com/HellRacingCom

Hell Racing Mediabrochure (DK)  

Hell Racing Mediabrochure (DK)

Advertisement