Page 1

TrĂŚnger

kontoret

til et facelift?


Går du med tankerne... mit kontor er gammeldags og trænger til en opfriskning. Det skal fremstå mere imødekommende,venligt og moderne - måske vil en blanding, hvor jeg genbruger og kombinerer med noget nyt være interessant ?


noget for dig....

Introduktion

Går du med tanker om at give dit kontor et facelift er RENEW konceptet måske noget for dig og din virksomhed. Holmris Office har i 3 generationer produceret møbler til det danske bolig- og projektmarked og er i dag en af de mest innovative danske producenter indenfor kontormøbler. Ideen til RENEW blev skabt efter et ønske fra mange virksomheder, som ofte gerne ville bevare hvad bevares kunne, men som samtidig ønskede et topmoderne look og et imødekommende kontor. At arbejde kreativt med det visuelle udtryk giver mange tanker og det at bibeholde gammelt inventar men samtidigt forny, giver en dejlig tilfredsstillelse mht til bæredygtighed (naturen) og økonomi. Har ovenstående vakt din interesse, så lad os sammen med vores Holmris Office forhandlere og en indretningsarkitekt komme med et oplæg til, hvordan dit kontor kan friskes op.

Henrik Holmris

RENEW

RENEW

Måske er


facelift Et

Det gamle klasseværelse

Viborg Internationale skole

Da jeg hørte om Holmris konceptet RENEW, tænkte jeg, at det var det rigtige for skolen. Jeg ønskede at bevare hvad bevares kunne af hensyn til nostalgien men også af økonomiske årsager. Den nye Internationale adeling skulle have et facelift, så vi kunne byde elever og forældre velkommen til en farverig, imødekommende og indbydende afdeling med plads til leg og læring. Jeg ønskede fleksible læringsrum med plads til elevernes forskellige læringsstile. Vi blev hurtige enige om, at de gamle borde skulle udskiftes og erstattes med nye. Vi valgte 4MILK bordet fra Holmris Office som egner sig fortrinligt til gruppearbejde. Elevernes stole (ryg/sæde) kunne vi friske op med en gang maling og vi valgte 3 farver som kunstneren Karin Olesens foreslog. De færdige højglansfarvede stole skal nu indgå i klasseværelses inventar sammen med de nye borde. Døre og skabslåger blev også malet i de samme 3 farver. Joachim Phillipsen, Viborg Internationale skole

4MILK bordet - perfekt til gruppearbejde

2


Hvad kan vi hjælpe med:

udskiftning af bordplade/stel Bordplade: Vi har mange spændende overflader og bordpladefaconer, som kan give et topmoderne look. Prøv f.eks. den nye bambus plade, soft touch (gummi overflade) eller en flot farve i linoleum. Udvalg: Bøg, ahorn, valnød, zebrano, palisander, bambus, soft touch, soft stone, linoleum (flere farver) eller laminat (flere varer). Stel: I dag ønsker mange at få udskiftet de store bordplader til mindre. Dette skyldes at fladskærmen og bærbare PCere nu har erstattet de store skærme. Vi leverer stel som passer til bordplader helt ned til størrelse 120 cm og har flere flotte stel at vælge imellem. Standard farverne på stellene er sort, hvid, alu, børstet stål, chrom, men har du et specialønske, kan vi også klare dette.


slibning, omlakering og nyt materiale Bordplade: Ofte kan skrivebordet eller konferencebordet blive som nyt. Vi kan hjÌlpe med slibning og omlakering, hvis du ønsker at bevare dit nuvÌrende inventar.


farver

Sæt

på reolerne

Farver gør underværker.... Farver har stor betydning for måden, du oplever et rum på. Mørke farver gør rummet mindre men hyggeligt og stemningsfyldt, lyse farver får rummet til at virke større og stærke farver kan skabe glæde. Skal der nye farver på dine låger, stole eller trænger de bare til en opfriskning efter mange års brug ? Vi kan male dine låger, stole, reoler, bordplader, så de matcher dine ønsker. Du kan vælge mellem 3 forskellige farvepakker. Pakke 1: Kunstneren Karin Olesen har udvalgt 3 friske farver. Pakke 2: Holmris Office standard farver. Pakke 3: Vælg din egen NCS farve. Måske har du gemt en farvekode, fra dengang du anskaffede dit nuværende inventar. Vi maler i lige præcis den farve, som du ønsker.


RENEW

farve

Vælg din

Vælg den NCS farve du ønsker (Pakke 3)

Pakke 1: Karin Olesens farver

Pakke 2: Holmris Office farver

Pakke 3: Bestem selv din farve (farvekode)

pakke


proces

Fremgangsmåde &

ved renovering

Har denne brochure inspireret dig til at få taget fat på renovering af de nuværende kontor, så kontakt os endelig. Vi har et stort forhandlernet og vi vil i samarbejde med dem og dig arrangere et møde i din virksomhed, så vi kan skabe et overblik over de muligheder, vi kan tilbyde dig. Vi samarbejder også med indretningsarkitekter og kan ved større opgaver eller efter aftale, tilbyde en times gratis arkitekthjælp. Når først vi har fået alle områderne specificeret, kan du vælge hvor meget, du selv ønsker at deltage i processen.

Gør det selv eller lad os om arbejdet... Basic pack: Du ønsker selv at levere inventaret til renovering hos Holmris Office. Stel, greb, løse hylder, skuffeforstykker etc. afmonteres inden levering. Alle dele skal være rengjorte og klar til maling/ slibning. Du afhenter selv varerne, når de er renoveret. Full pack: Til virksomheder som ikke ønsker at være handymen. Vi sørger for at afmontere, levere det renoverede retur og montere det hele igen.


RENEW

arkitekthjælp!

Vi kan efter aftale tilbyde en times gratis arkitekthjælp!

Udskiftning af låger i spændende overflader eller farver kan gøre underværker !


organizer til kontoret i akryl

Organizer/box

Fü styr pü dokumenterne med disse flotte og trendy organizer/bakker i grøn eller frosted akryl. Til organizer kan lille eller stor skuffe monteres.


RENEW

Udskift din kassette med en

Udtræksskuffe

Skuffen vi alle har brug for. - Væk er rodet på skrivebordet og kuglepenne, blokke, breve m.m er lige ved hånden. Udtræksskuffe kan monteres under de fleste skriveborde. Skuffen er ruminddelt og kan låses.


RENEW

Er der rod i dine kabler ?

Cabling...

Lad os give et tilbud på cabling - få et pænt og velorganiseret skrivebord. Fordele: Et pænt skrivebord Formindsker brandrisiko Mindre risiko for at snuble over kabler Rengøringsvenligt


RENEW

Practical box

Smart box til at montere på skrivebordet. Boxen kan bruges til at gemme el-stik, mobilopladeren, kuglepenne etc. Boxen fås i zebrano finér, samt sort olieret. Monteres ved hjælp af holder.


til kontoret

Design: Karin Olesen

Frisk kontoret op med kunst. Vi samarbejder med kunstneren Karin Olesen og her præsenterer vi flere spændende måder at friske kontoret eller mødelokalet op på.

Mobiler

Frisk kontoret op med en mobile (uro) fra Karin Olesen. Mobilen sender glade signaler og består af blomster, klode- og amøbeformer i gennemsigtigt akrylglas. Luftens bevægelser i rummet drejer delene og reflekterer solen og giver et uforudsigeligt farvespil over vægge, gulv og loft. Fladerne lader nye farver opstå, når man ser igennem flere på en gang. Mobilen findes i 3 forskellige størrelser og hver enkelt er unik. Bestilling af Mobile: Kontakt Holmris Office.

Stickers

Vi kan hjælpe med ideer og udformninger, hvis du ønsker at få dekoreret vinduespartier, døre etc. med stickers (forstørrede klistermærker). På denne måde kan du skabe dit helt eget udtryk.

RENEW

kunst

Spændende


RENEW

kunst

Spændende

til kontoret

Design: Karin Olesen

Kunst på væggene:

Få et besøg af kunstnere Karin Olesen og oplev hvordan hun og hendes kunst kan stimulere og sprede glæde. Karin har en fantastisk evne til at vise frodighed og fabulere over hverdagens brug og genbrug og ved hvordan et maleri eller en farve, kan skabe liv på kontoret.

Frokost i det grønne

Se Karins kunstværker på www.karinolesen.dk Besøg af Karin Olesen: Kontakt Holmris Office.

Kunst til væggen - støjdæmpende: Døjer du med støj, kan et maleri med lyddæmpende materiale forbedre velværet og nedsætte risikoen for stress. Med disse kan du både udsmykke dine lokaler og opnå en forbedret akustik. Vores lyddæmpende malerier har motiv designet af kunstmaleren Karin Olesen.

Light my fire


Time-Out Tid til

lounge, café, møde

Tages foto når Lilly har tegnet og produceret en bordskærm. Det perfekte bord til uformelle møder


til kontoret

Gulvtæpper kan bidrage til interiøret med stil, komfort, kvalitet og kan forstærke kundernes oplevelse af et sted eller skabe balance i en bygning.

RENEW

tæpper


RENEW

lys

skal der til...

Populære lamper

Titania

Titania Design: Alberto Meda & Paolo Rizzatto Hybermoderne lofthængelampe. Kan skifte farve ved hjælp af farvefiltre. En spændende lampe, der ser vidt forskellig ud afhængig af vinklen, man iagttager den fra. Filtre medfølger ikke men skal købes separat. Caravaggio pendel Design: Cecilie Manz Lampen som er blevet en klassiker. Kan ses på caféer, virksomheder og i private hjem. Skærmens dybde gør at pendlen ikke blænder uanset hvor højt den placeres. Caravaggio er forsynet med et hul i toppen der også sikrer opadrettet lys. Nosy Design: Kasper Salto & Thomas Sigsgaard Nosy er født til arbejdsbordet. Lampen kaster sit lys overalt og lader ingen detalje være uoplyst. Fordeling af lys kræver ikke en stor skærm. Nosy har en asymmetrisk reflektor som sørger for spredning af lyset.

Caravaggio

Nosy


opmĂŚrksomhed MILK bordet skaber

isĂŚr med guldfisk


Forhandler:


MILK kan også deles...

teamwork MILK & 4MILK Design: Søren Rose Kjær

Renew  

Renew katalog

Renew  

Renew katalog