Page 1

HOLMRIS .DESIGNBROKERS

VI SKABER

RUM

TIL MENNESKER


Hotel Marriot, København

2


VI SKABER RUM TIL MENNESKER Hos Holmris.Designbrokers skaber vi rum til mennesker. Vi indretter ikke bare, eller fylder kvadratmetre op med møbler uden idé eller omtanke. Vi skaber steder og rum, hvor mennesker skal eksistere og sameksistere. Væresteder. Arbejdssteder. Ydesteder. Læresteder. Hvilesteder. Steder der heler, skaber velvære, fokus, fremdrift, dialog, fællesskaber og resultater. Vi tror på, at rummet ikke bare er en ramme. Et rum er et aktiv, der skal gøre en positiv forskel for brugerne. Løfte dem et andet og bedre sted hen. Derfor er mange af vores løsninger også skræddersyede til vores kunder. Vi arbejder sjældent med standardløsninger, men sætter mennesket først. Vi sætter ikke kun vores kunder først, men også deres kunder. Det er indsigten om dem og deres behov, der spiller hovedrollen i vores løsninger og er grundlaget for vores kerneværdier.

3


SPECIALISTER PÅ FLERE OMRÅDER Alle kan ikke være lige gode til alt. Derfor har vi opdelt vores virksomhed i 4 brancheområder, der hver kræver vidt forskellige spidskompetencer. I hvert segment vil vores forskellige kunder blive mødt af kyndige fagfolk, der med erfaring, indsigt og interesse kan servicere, udfordre og guide den offentlige eller private kunde, professionelt gennem deres indretningsprojekt. I daglig tale er vores specialområder opdelt i OFFICE, LEARNING, CARE og HOSPITALITY. Læs mere om opdelingen af de 4 segmenter på de følgende sider.

4


HF & VUC Fyn, Odense

5


6


OFFICE

| arbejdspladser, der skaber værdi og identitet | Vi designer og indretter store og små kontormiljøer, der skaber mere effektive og tilfredse medarbejdere. Vi møder kundernes komplekse udfordringer med unikke indretningsløsninger, og vi søger altid den optimale balance mellem æstetik, funktion og komfort. Når mennesker skal præstere og arbejde godt sammen, er det en forudsætning, at de har mulighed for at agere i funktionelle miljøer, der gavner deres arbejdsgange og fysik. Vores indretningseksperter går analytisk til værks og giver dig svaret på, hvordan et moderne kontormiljø skal designes for at bibringe de mest optimale rammer og skabe værdi for medarbejderne såvel som for virksomheden.

7


OFFICE Arbejdspladser, der skaber værdi og identitet

H4 Hæve/sænkebord, Holmris

8


Bestseller A/S, Aarhus

Maersk Drilling A/S, København

9


10


LEARNING | miljøer til bedre indlæring |

Vi ved, at børn og unge lærer bedst i miljøer, som virker stimulerende og fleksible. Vi ved også, at lærere underviser bedre og har færre sygedage, når de fysiske rammer er moderne, komfortable og imødekommende. Vores indretning af uddannelsesinstitutioner foregår derfor i tæt dialog med både børn, lærere og ledelse. Vi udvikler multifunktionelle arbejdsområder, hyggelige lærerværelser, fleksible klasseværelser og fællesarealer, hvor børn og voksne kan udfolde sig bredt og være sammen. Vi tager også hensyn til inklusionsbørn og unge med særlige behov, og vi skaber fleksibelt inventar, der giver mulighed for at opdele og afskærme, så forskellige undervisningsmiljøer kan tage form og tilgodese alles behov.

11


LEARNING Miljøer til bedre indlæring

Frederiksbjerg Skole, Aarhus

VUC Aabybro

12


Roskilde Universitetscenter (RUC), Roskilde

Campus På Sporet, Ålborg (HF & VUC Nord)

13


14


CARE

| omsorgsfuld indretning |

Holmris.Designbrokers skaber trygge og varme miljøer på institutioner, plejecentre og sygehuse. Det har vi gjort i årtier. Når vi udvikler miljøer til omsorgssektoren, er udfordringen at tilføre ”de offentlige rum” den grad af hjemlighed og hygge, som får brugerne til at føle sig godt tilpas. Vi skaber ikke hjem, men vi skaber forudsætningen for, at alle kan føle sig hjemme i venlige rum og trygge rammer. Brugerne i denne sektor befinder sig ofte i sårbare situationer og i svære livsforløb, så der er mange hensyn at tage, og det kræver en særlig opmærksomhed og forståelse at indrette miljøer til sådanne formål. VI indretter med hjertet og med kærlig omtanke, med stærk fokus på rengøring, vedligeholdelse, komfort, ergonomi og hygiejne. Alt skal gå op i en højere enhed.

15


CARE Omsorgsfuld indretning

Diaconstiftelsens Byhospice, Frederiksberg

Hørgården Plejecenter, København S

Sundhedshuset, Albertslund

Akacie gården Plejecenter, Frederiksberg

16


AkaciegĂĽrden Plejecenter, Frederiksberg

17


18


HOSPITALITY

| Hoteller og restauranter i unikke rammer | Hospitality kan lettest oversættes til imødekommenhed mellem en vært og dennes gæst. Vi anvender termen i forhold til hoteller og restauranter, hvor venlighed og service vægter højt. I hotelsammenhænge taler vi om en - home away from home - følelse som succeskriterium og som pejlemærke for alle vores idéer. At skabe de rette rammer for mennesker på farten og sørge for at stimulere så mange af deres sanser som overhovedet muligt under deres besøg. Det skaber en totaloplevelse, der forankrer sig dybt og giver loyale og tilbagevendende hotelgæster. Hospitality afdækker også restaurations-branchen, hvor endnu flere sanser er i spil, og alt fra akustik, lyssætning, gulvbelægning, dufte, stolekomfort, afstand mellem bordene til strukturen på stofservietten i skødet er faktorer, der er oppe at vende og med til at definere gæstens totaloplevelse af stedet og måltidet. Det handler om at føle sig velkommen. Det handler om at føle sig hjemme.

19


HOSPITALITY Hoteller og restauranter i unikke rammer

Hotel D'angleterre, København

20


Quality Hotel View, Malmø

Skt Annæ hotel, København

21


TRENDS & TRADITIONS At være Danmarks største leverandør af møbler og indretningsløsninger forpligter og kræver konstant fokus på procesoptimering, håndtering, eksekvering og evaluering. Dygtiggørelse af medarbejdere er et must, og at have antennerne ude og opsnappe de seneste designtendenser og produktionsteknikker er vigtige parametre i vores virksomhed. Kvaliteten skal opretholdes, og de bedste løsninger fra både ind- og udland skal se dagens lys. For os handler det om at skabe helstøbte indretningsløsninger, der matcher brugernes behov og afspejler en verden i konstant forandring. Vores fineste opgave er at konkretisere din drøm og skabe innovative rammer for mennesker i arbejde.

22


Egmont Publishing A/S, København

23


24

Restaurant Borgen, Christiansborg, København


SAMMEN HJÆLPER VI DIG BEDST Som samarbejdspartner er Holmris.Designbrokers med dig fra start til slut. Uanset hvilket brancheområde du ønsker hjælp til. Vi står på din side og håndterer samtlige opgaver. Hvad enten du ønsker specialiseret rådgivning, projektledelse, leverance, montage, eller unikadesigns og designmøbler. Vi giver dig adgang til vores komplette leverandørportefølje på over 40.000 produkter og mulighed for at realisere egne drømme på vores møbelfabrikker i Danmark. Vi kan bidrage, designe, producerer, vejlede og procesoptimere på alle punkter. Uanset budgettets størrelse og opgavens omfang. Vi er med dig hele vejen. Hvis du ønsker det.

25


DET BEDSTE FRA EGNE FABRIKKER Vi står ikke kun på sidelinjen og ser på, når de store internationale møbelhuse folder sig ud. Vi har selv været i gang i mange år og været aktive i maskinrummet, hvor møbler er blevet tegnet og har taget form på egne fabrikker. Det har givet os en masse know-how og respekt for møbelfaget, og i al beskeden er der også kommet en masse innovative produkter ud af processen. Især er vi stærke i OFFICE og LEARNING segmenterne, hvor alt fra unikke kontorlandskaber, bløde og ergonomiske fællesområder, skulpturelle rumdelere og kontorigloer er blevet udformet til forskellige behov. Hovedparten af vores produktion finder sted på danske fabrikker, hvor miljøet er i højsædet og den særlige danske designarv videredyrkes efter alle kunstens regler.

26


27


28


MILJØ & DESIGN GÅR HÅND I HÅND Den vilde og smukke nordiske natur er en uendelig inspirationskilde i vort arbejde og møbelproduktion. Derfor arbejder vi målrettet på, at det kan forblive sådan i mange generationer fremover. For os er det magtpåliggende, at tænke miljøet ind i alt hvad vi foretager os, og vi forventer ikke mindre af vores underleverandører, som alle undergår en restriktiv miljøpolitik, der er langt strammere end loven foreskriver. Sammen er vi nemlig forpligtet til at give miljøet de bedst mulige forudsætninger og værne om Moder Jord.

29


NYT GENBRUGS KONCEPT I mange tilfælde står vores kunder med en masse brugbare møbler, der dog er af gammel dato og umoderne. Det afholder dem tit fra at renovere og optimere indretningen, da der er tale om gode materialer. Med vort nye koncept; 3R har vi en løsning på denne problematik. 3R er nemlig en ny bæredygtig tilføjelse til Holmris. Designbrokers. De indkøber eller afhenter brugte kontormøbler, som de istandsætter og moderniserer professionelt og genbruger på ny. Det kan være i samme virksomhed, eller i en anden konstellation. Det er op til kunden. På den måde kommer priserne langt under markedet og gedigne materialer får nyt liv i nye sammenhænge. Så står du som virksomhed og vil af med dine gamle møbler, kan vi give dig et tilbud, eller hjælpe dig af med at få dem afsat på forsvarlig vis. Et miljøvenligt og bæredygtigt genbrugskoncept til gavn for alle parter.

30


31


32


ALVERDENS PRODUKTER & PARTNERE Med en produktportefølje på over 500 leverandører og mere end 40.000 produkter sætter fantasien og pengepungen kun grænser for, hvad der kan realiseres. Så besøg vores hjemmeside og klik dig igennem møbel-kategorier fra hele verden. Skulle du alligevel savne noget helt specifikt, kan vi naturligvis specialdesigne det til dig på vores egne fabrikker i Danmark. Så hvad mangler du? Og hvad drømmer du om? Her er et lille udpluk af vores mange samarbejdspartnere. Der er meget mere at se og komme efter på holmris.dk under Produkter.

33


AFDELINGER I IND- & UDLAND Holmris.Designbrokers består af godt 135 dedikerede medarbejdere, der med et meget bredt spænd af kompetencer dækker hele markedet fra vores 5 afdelinger i Danmark og datterselskaber i udlandet. Selskabet er 100% danskejet, og har hovedsæde i Køge. I Bjerringbro og Vemmelev holder produktionsselskabet til, hvorfra 90 medarbejdere servicerer eksportmarkederne via datterselskaber i Manchester (USA), Stockholm, Oslo, London og Rotterdam.

34


DANMARK

INTERNATIONALT

Køge Truckvej 5 4600 Køge Tel.: (+45) 75 62 24 00 info@holmris.dk

Stockholm Skeppargaten 13, S-114 52, Stockholm Sweden Tel.: (+45) 33 11 55 00 info@holmris.dk

Birkerød Hammerbakken 12-14 2460 Birkerød Tel.: (+45) 75 62 24 00 info@holmris.dk

Oslo Fred Olsens Gate 5, 2 N-0152 Oslo Norway Sales Tel.: (+45) 33 11 55 00 info@holmris.dk

København Amaliegade 35A 1256 Købehavn K Tel.: (+45) 33 11 55 00 info@holmris.dk

London Pennine House, 28 Leman Street London E1 8ER Great Britain Tel.:(+44) 7795261695 sol@holmris.com

Løsning Helge Nielsens Allé 7 8723 Løsning Tel.: (+45) 75 62 24 00 info@holmris.dk

Rotterdam Stationsplein 45 3013 AK Rotterdam Netherlands Tel.: (+31) 6 287 085 11 bbr@holmris.dk

CVR nr. 26249406

USA Holmris US Inc. 250 Commercial Street Suite 2008, Manchester Tel.: (+001) 603.232.3490 info@holmrisus.com

35


OFFICE

LEARNING CARE HOSPITALITY

holmris.dk

Holmris.Designbrokers  
Holmris.Designbrokers