Page 1

BÆREDYGTIGE David Andersen

I FARVER PÅ TIENDE ÅR come FLEYE away

MODEUGE - og hva’ så?

INTERIØR

naturligvis natur


SHOWroom er det nye webzine fra Holm & Bertung PR. Med jævne mellemrum sender vi et nyt webzine ’på gaden’ for at fortælle om tendenser i mode og livsstil, som vi ser dem fra Gammeltorv nr. 14.

Modeuge retur

Så var den der igen - den københavnske modeuge. I en lille uge var branchens bredde og spændvidde trukket i de højeste stiletter, pelsen (eller netop IKKE pelsen), den cool makeup og naturligvis de sejeste klude fra stængerne. Taxibranchen har med garanti haft kronede dage igen, for showlocations har det med at ligge i hver sin ende af byen - ligesom de mange tusinde kvadratmeter udstillingsarealer og mærkernes egne showrooms.

Og så er det ikke engang forbi endnu, for nu begynder arbejdet med at formidle AW2012 til forbrugernene - ikke kendisserne, champagnen og de celebre nattefester, men den egentlige hovedperson på københavns modeuge: Moden, tendenserne, tøjet! I dette nummer af SHOWroom giver vi Holm & Bertungs bud på AW2012 - udtrykt gennem de mærker, vi tilbyder pressen, krydret med interviews og et særligt tema om interiør! foto: casper lundemann. stine helm, lene nystrøm, frederik fetterlein og jim lyngvild fotograferet til david andersens show under modeugen.


Just In


SPORTSMODE: Endomondo by David Andersen Lad endorfinerne få frit løb! Endelig er det muligt at få både funktionelt og fashionabelt tøj på sin krop, når man træner eller bare har lyst til at iføre sig uhørt lækkert træningstøj. Det populære sportscommunity Endomondo har nemlig indgået et samarbejde med den anerkendte designer David Andersen. Resultatet er blevet en kollektion af træningstøj, som er for alle, der skatter design lige så højt som funktionalitet. Kollektionen er tilgængelig online den 1. maj. Endomondo, som står bag den populære applikation, der forvandler mobilen til en personlig træner og motionspartner, lancerer en ny kollektion designet af David Andersen. Tøjet har designerens velkendte signaturstyrker og fokus har netop været at skabe en perfekt pasform i kombination med de bedste materialer inden for sportstøj. Udover løbetøj som jakker og tights inkluderer kollektionen bl.a. yogatøj, hættetrøjer og polotrøjer, som i øvrigt sagtens kan bæres, uden at man nødvendigvis behøver at svede samtidig.

MODE: Troldekugler med fashionappeal! Troldekugler er en fantastisk nyhed i H&B Showroom, og et produkt som vi er meget spændt på at præsentere for pressen. Der er naturligvis den spændende historie bag Troldekugler om idéen, håndværket og de skiftende gæstedesignere. Men der er også alt det, som umiddelbart møder øjet: De klassiske perler, de facetslebne rubiner og de mundblæste glasperler. Det er det ultimativt fleksible accessorie, der kan sammensættes til clean, rå fashion, kølig elegance eller sammensættes som en livs-linje af kugler med livshistorier og personlighed!

INTERIØR: Lisbeth Dahl Vi har længe lagt vægt på, at H&B Showroom er ’one stop shopping’ for Pressen - vi har tøj, sko og accessories i alle prisklasser. Nu kan vi også hjælpe med masser af lækkert regi fra Lisbeth Dahl. Med mere end 2.000 enheder i sortimentet, kan du finde alt fra rå skabe og borde, over fine plaider, tæpper og puder til beklædning og helt overvældende smykker, der oser af indisk ødselhed! Vores Riddersal er inddraget til interørshowroom, og her kan du se rigtig mange af de lækre indretningsting ’live’. Du kan få tingene med dig med det samme, eller du kan få det leveret, når shooting nærmer sig. Samtidig kan du plukke lækre, naturinspirerede sager fra SEJR Design - iøjnefaldende måtter i strandsten og træ samt knagerækker i rensdyrtak.

MODE: ANNE SAX - lækkert lingeri

Lækkert lingerie med de mest udsøgte detaljer i silke, blonder og satin, der vil få ethvert kvindehjerte til at banke heftigere. Sådan er lingeriet fra ANNE SAX’ lækre sortiment. Holm & Bertung repræsenterer ANNE SAX fra AW12, og du kan derfor se brands som Eres og Andres Sarda i vores showroom. Det er delikat og udsøgt lingeri i verdensklasse.


Naturlig skønhed kommer udefra - ude fra naturen. Det handler om de naturlige farver, det materiale, naturen har skabt og den overflade, der kun bliver smukkere med tiden. Læder, træ, sten og ben - materialer som naturen har opfundet.

URLIGVIS NATURLIGVIS NATUR NATURLIGVIS

NATUR NATURLIGVIS

1

1, pung i præget naturlæder fra Lisbeth Dahl, 2, skammel i malet træ fra Lisbeth Dahl, 3, håndlavet måtte med strandsten fra SEJR Design, 4, håndlavet knagerække i naturligt patineret fyrretræ og ægte ren-gevir fra SEJR Design, 5, smørebræt i oliventræ fra Lisbeth Dahl, 6, håndsyet clutch i det lækreste vegetabilsk garvede skind - fås også i rød, fra SEJR Design 7, twig mat, fantastisk håndlavet måtte tæt besat med små skiver af australsk hårdtræ - fra SEJR Design, 8, sandaler i læder fra Lisbeth Dahl - alt hos Holm & Bertung.


3

2

7

4 5

6 8


Vi Kan Altid Gøre Det Bedre! Ifølge David Andersen er bæredygtighed en holdning, som bør afspejles i produktion og handling snarere end i mængden af øko-certificeringsstempler på hjemmesiden. Derfor er det også utænkeligt, at der kommer en decideret ”øko-kollektion” by David Andersen, han tror nemlig ikke på den slags PR stunts. For ham er bæredygtighed en integreret og naturlig del af det at arbejde med design og beklædning. Simpelthen fordi det er humant og ansvarligt at gå op i, hvor ens varer kommer fra, hvordan de er produceret og hvordan de bliver fragtet. Spørger man David Andersen, hvor meget bæredygtighed fylder hos en 34-årig dansk designer, der har medvind på den danske og internationale modescene, er svaret både og. ”For mig som privatperson fylder det ikke så meget, selv om det da er noget, jeg tænker over. Og sådan tror jeg, det er hos rigtig mange mennesker; at man rigtig gerne vil tage stilling til det, men ikke helt ved, hvor man skal starte. Men rent professionelt er det klart, at det fylder mere. Hele vores produktion er jo kontrolleret. Vi har kontrol på alt, hvad man overhovedet kan have kontrol på i sådan en produktion, og så er alle vores materialer stofmaterialer. Så firmamæssigt, gør vi alt for at være så bæredygtige, som det overhovedet er muligt for en virksomhed på vores beskedne størrelse.” Og David Andersen dukker da også op alle vegne, hvor snakken falder på bæredygtighed og mode. Den 3. maj i år skal Danmark være vært på Copenhagen Fashion Summit: Verdens største topmøde om FN’s

etiske retningslinjer for modebranchen. Et arrangement, der afholdes i Operaen, og hvor taskerne selvfølgelig er designet af David Andersen. Han er også en del af projektet MODEZONEN sammen med DAFI (Danish Fashion Institute), hvor 10-12 danske virksomheder for nylig har brainstormet over, hvordan man kan højne bæredygtighed og økologi indenfor beklædning – og ikke mindst, hvordan man kan samarbejde omkring den opgave på tværs af virksomhederne. Sætter det skub i bæredygtighedstanken i dansk modebranche, mon? ”Man kan jo håbe på, at det sætter skub i nogle ting. Det er jo et vanskeligt emne at gå i gang med på alle måder. Det er jo ikke, fordi vi som designere ikke ved, at der går meget vand til produktionen af økologisk bomuld, hvorimod at der til produktionen af polyester anvendes olie, så basisviden om bæredygtig tøjproduktion ligger vi alle inde med, men hvordan kommer vi videre og får omsat den viden, vi har? Det er det, vi prøver at arbejde os hen imod.”

Ifølge David Andersen er det i virkeligheden meget symptomatisk for hele debatten; at bæredygtighed er et emne, som rigtig mange taler om og gerne vil gøre noget ved, der er bare ikke rigtig nogen, der ved hvordan? ”Der er brug for, at de resursestærke virksomheder tager et ansvar og hjælper de mindre virksomheder ved at lave fælles shipping af varer. Men det er et initiativ, som bør komme fra de større virksomheder. Og spørgsmålet er jo så, om de er villige til det – det er jo både et spørgsmål om holdning, tid og i sidste ende også et spørgsmål om økonomi.” Men vi forbrugere har jo også et ansvar. Vi ved alle, at en T-shirt til 39,95 formentligt ikke er kommet til verden på en specielt bæredygtig facon – men er det noget, vi overvejer, når vi køber nyt tøj? ”Jeg tror ikke, forbrugeren tænker på det i situationen. Der er det designet og udtrykket, der er det afgørende. Hvis du finder en bluse, der har et fedt design og>>


HOLM & BERTUNG SHOWroom

Det der brug og smid - det er p den rigtige pris, så tænker du sgu ikke over, om det er en 5årig pige, der har siddet og syet den– og det er en skam, men sådan tror jeg, det er.” Men bæredygtigt design er jo mange ting. Man kan vælge at lægge produktionen lokalt og have et lavt forbrug af naturressourcer og energi eller man kan sørge for ”Fair Trade” samarbejde og gode arbejdsforhold i produktionen. Men hvad med at anvende økologiske råmaterialer og miljøvenlige farver – er det noget, man har fokus på i den danske modebranche? ”Indfarvning og print og hele brugen af kemikalier bør man i høj grad fokusere mere på også. Vi har lige haft en hel modeperiode nu, og faktisk også igen til efteråret, med masser af prints i mange kollektioner. Mange af de printfirmaer har ikke tænkt på, hvor giftig den indfarvnings- og printproces er. Hvor mange printer eksempelvis uden jern, og hvad der ellers indgår – det er der ikke ret mange, der gør.” Nu er det jo ikke print og farver, der fylder mest i David Andersens kollek-

tioner, men anvender designeren selv naturmaterialer i sin tøjproduktion? ”Der ligger jo et kæmpe ansvar i valg af tekstil. Vi er meget bevidste om den tekstil, vi anvender. I vores jerseykollektion bruger vi tencel, en naturfiber, som tager godt i mod farve. Det betyder, at vi kan anvende mindre farve i indfarvningen – og eftersom vi arbejder meget med sort, som egentlig er en skadelig farve, så er det en fordel, at der anvendes et tekstil, der tager bedre imod. Det kan man som designer med fordel tænke mere over, så man vælger tekstil i forhold til print og farvning. Det er noget af det vi – selv om vi er en lille virksomhed – er meget opmærksomme på.” Det der med brug og smid væk – det er passé”, siger David Andersen i et interview han gav i forbindelse med modeugen i februar, men hvordan har han det selv med genbrug? ”Jeg laver jo meget sort tøj og selv om mange måske ikke umiddelbart vil forbinde David Andersen Design med decideret basistøj, så er det faktisk sådan, det er tænkt. Og hvor andre måske tænker, at det er sådan noget ”brug og smid

væk”, der har jeg det jo sådan, at basistøj er noget, man kan bruge i mange sæsoner, og som ikke går ud af facon. Det er jo den der sorte bluse, den sorte skjorte og de sorte bukser, som du kan bruge til alting – og til enhver lejlighed. Mit design har måske lidt mere kant, som gør, at det bliver et mere spændende produkt, end hvad man normalt forbinder med basistøj. Så brug og smid væk? Nej, jeg tror faktisk, at folk er blevet meget bedre til at købe noget, der holder i længere tid – og så er man måske også villig til at give lidt mere for det. Sådan har jeg det også selv. ” Hvad har han ellers af bæredygtige fremtidsplaner – hvor ser han David Andersen om 5 år – rent professionelt? ”Man skal jo gøre det endnu bedre hver sæson. Man kan altid gøre det bedre. Og det vil vi gøre ved at arbejde mere med tekstilerne, og arbejde mere med tanken omkring indfarvning og print. Vi vil have fokus på produktionsleddet, så vi ved, at det kan følge med rent bæredygtigt. Hele det emne er så stort, at man kan gøre det bedre hele tiden – og det er min plan.


HOLM & BERTUNG SHOWroom

r med d væk passé Jeg har ingen planer om at komme med en ”økologisk T-shirt kollektion” – by David Andersen, for jeg tror simpelthen ikke på det. Det er ligesom øko stempler og certificeringer på hjemmesiden – det tror jeg ikke på har nogen særlig effekt på forbrugeren. Når alt kommer til alt, så er det altså design og pris, det hele står og falder med. Mange virksomheder bruger bæredygtighed og økologi som en PR strategi, og det, tror jeg, er meget forkert. Vi markedsfører os ikke på det her – vi gør det, fordi det er det, man bør gøre. Og på et tidspunkt når vi dertil, hvor vi kan være tilfredse med det, vi gør, men derfor kan man altid gøre det bedre. Og det er det, jeg vil opfordre alle til at gøre - uden at det skal være et PR stunt. Alle bør tænke sådan, fordi det er humant og ansvarligt at gå op i, hvor ens varer kommer fra, hvordan de er produceret, og hvordan de bliver fragtet.”


HOLM & BERTUNG SHOWroom

TENDENS: URBAN


HOLM & BERTUNG SHOWroom

modstående side: asymetrisk kjole fra David Andersen denne side: top med raglanærme fra Pulz Jeans asymetrisk top i silke fra David Andersen innovativ træningssweat fra Endomondo by David Andersen buksedragt fra Pulz Jeans ur fra Skagen Designs bælte fra David Andersen


HOLM & BERTUNG SHOWroom

TENDENS: DENIM


HOLM & BERTUNG SHOWroom

modst책ende side: denimskjorte med nitter fra Pulz Jeans denne side: armb책nd fra Troldekugler strik i denimgarn fra Peppercorn ur fra NOON minimaljeans fra Pulz Jeans halssmykke fra Lisbeth Dahl briller fra Cheap Monday hos Profil Optik taske fra ADAX


HOLM & BERTUNG SHOWroom

TENDENS: LAEDER& PELS


HOLM & BERTUNG SHOWroom

modst책ende side: jakke fra Pulz Jeans denne side: vest/kappe fra David Andersen computertaske fra ADAX taske i udstanset skind fra Lisbeth Dahl lang nederdel i handskeskind fra David Andersen armb책nd i lakseskind fra SEJR Design


Pay It Forward En Historie Om Smykker, Succes og Social ansvarlighed

”Rundt i det solbeskinnede, pastelblå hav strækker sig en bjergkæde af det pureste guld, som havde selveste Neptun været på spil…” Sådan lyder beskrivelsen af en af Lise Aagaards smukke og eventyrlige Troldekugler. En lille kugle af glas med hul i midten og indlagt guld, der smyger sig organisk og næsten levende om den klare, blå og eventyrlige glaskerne. Men eventyret om Troldekugler begyndte længe før glaskuglen. I 1976 kom en lille sølvtrold til verden. Lise Aagaards far solgte ’trolden’ i sin smykkeforretning i København, og siden kom der flere trolde til. I glas og i guld, i ædelstene og i perler. Hver Troldekugle er inspireret af den nordiske mytologi, af astrologien, af faunaer, floraer og kulturelle mangfoldigheder – eller blot af dagligdagen i almindelighed. Hver kugle har sin egen historie og som dit smykke, skriver den sig ind i din. Verdensomspændende succes Troldekugler er en verdensomspændende smykkesucces med en årlig omsætning på et trecifret millionbeløb. De finurlige og eksklusive kugler sælges i over 40 lande, så Lise Aagaard har al mulig grund til at læne sig tilbage og nyde successen. Men det gør hun ikke. Læner sig tilbage altså. Derimod går hun aktivt ind i forskelligt velgørende ar-

bejde og iværksætterprojekter kloden over. Troldekugler er en kæmpe succes, og hvad er mere naturligt end at drysse lidt af den succes ud over andre? For Lise Aagaard føles det naturligt. I 2005 iværksatte hun og Troldekugler et projekt i den indiske by Gharamsal, hvor tibetanske flygtninge modtog undervisning i markedsføring og smykkedesign. I dag både producerer og sælger de deres egne smykker, og 24 familier har fået skabt sig en levevej ved hjælp af Troldekugler med Lise Aagaard i spidsen.

sælge ud af egen smykkeproduktion, er målet at hjælpe kvinderne til at kunne forsørge sig selv. Og så ønsker Lise Aagaard frem for alt, at kvinderne skal opleve den glæde, det er, at arbejde med glas og lade sig synke ned i det helt forunderlige univers, der kendetegner hele den kreative skabelsesproces.

’Hemmelig millionær’ Og den gode bevægelse stopper ikke her. I 2008 deltog Lise Aagaard i programmet ”Den hemmelige millionær” på TV2, hvor hun, da hun afslørede sin sande millionær-identitet, donerede 200.000 til en socialrådgiver og hendes frivillige projekt ”Home-Start”, der tilbyder støtte til familier med små børn. Siden da har der været flere forskellige projekter i gang, men lige nu har Lise Aagaard fokus på Afrika, hvor hun har sat sig for at hjælpe HIV smittede kvinder til at skabe sig en (bedre) tilværelse. Gennem undervisning i at producere glasperler og efterfølgende

Men hvad er det med de Troldekugler? Jeg må indrømme, at en anelse skepsis lurede, da de første kugler landede på kontoret. For var det ikke de der lidt ’hyggelige’ smykker, der hørte en anden generation til? Hvordan kunne de nu passe ind i en tid, hvor alt helst skal være sort og gå rasende stærkt? Denne skepsis blev øjeblikkeligt gjort til skamme, da æskerne med de rå, upolerede skatte blev åbnet. Før vi fik set os om, sad vi alle fordybede i perlerne og sukkede over detaljerigdommen, de eksklusive materialer og ikke mindst de uendelige kombinationsmuligheder, som netop gør, at Trol->>

”Jeg vil meget gerne have, at de hjælpeprojekter, vi vælger, har så stor en variation som muligt. For det er mennesker, det hele handler om.”, fortæller Lise Aagaard


E

dekugler fungerer så godt på tværs af generationer og landegrænser. Fashionable trolde Troldekugler ses efterhånden i flere forskellige prominente modeblade verden over og er fast inventar i den danske modepresse as well. Lise Aagaard og de øvrige ’trolde’ inviterer løbende gæstedesignere ind for at give deres bud på en Troldekugle. Charlotte Lynggaard er blandt andre en af dem, der har bidraget med sine designmæssige færdigheder. Og det er måske netop det, der gør, at kuglerne stadig holder; at der gives plads til stor variation og kreativ spændvidde i skabelsesprocessen. Forklaringen på successen ligger også i de ubegrænsede muligheder, Troldekuglerne giver forbrugeren for selv at have kreativ indflydelse på sine egne smykker. Kombinationsmulighederne er mange og trods overdådige ædelmetaller og klare farver, er de enkle og tidløse i udtrykket. ”Jeg synes, det er kønnere, når det ikke er så anstrengt og detaljeret. Det er jo noget, vi kan og har lært i dansk design: Vi skal ikke nødvendigvis blive ved med at putte ovenpå og ovenpå. Tværtimod er et design perfekt, når man ikke kan tage mere fra.”, siger Lise Aagaard.

Når Lise Aagaard fordyber sig i designprocessen med sine glasperler, er hun i en nærmest meditativ tilstand. Som designer er hun lige dele fokuseret og legende, og ud af det opstår magien i glasset. Samme fordybelse og iver synes Lise Aagaard at lægge i de projekter, hun går ind i. Hun er fokuseret og determineret, og for hende er det en naturlig bevægelse at give videre. Pengene, ja, men også magien og glæden ved at skabe, formgive og arbejde i unikke materialer. Og denne magi følger med, når man selv skal kreere og skabe sit smykke – for det kan man jo med Troldekugler, designe selv. Troldekugler er smykker for livet, fordi du kan blive ved med at bygge på og udvide dit smykke med nye, forunderlige og finurlige kugler, og på den måde er både design og smykke tidløst.

Troldekugler giver det videre. Fra København til den internationale modepresse. Fra Danmark til Indien og Afrika – og rejsen synes langt fra at være slut. For rundt i det solbeskinnede, pastelblå hav strækker sig en bjergkæde af det pureste guld… og den ser ud til at fortsætte så langt øjet rækker.


Lise Aagaard i sit rette element omgivet af nysgerrige elever, der ser til, mens en glaskugle f책r liv.

Et design er perfekt, n책r man ikke kan tage mere fra


HOLM & BERTUNG SHOWroom

Salon by H&B foto: Peter Hartley @ Erik Bjørn Kompagni model: Johanna Kjærbo make-up: Susi styling: H&B


HOLM & BERTUNG SHOWroom

halskæde fra Lisbeth Dahl skjorte med sommerfugleærmer fra My Mynt body fra My Mynt smalriflede fløjlsbukser fra My Mynt slangering fra Thomas Sabo armbånd i rokke-skind fra SEJR Design


HOLM & BERTUNG SHOWroom

perlekrave fra Stella Forest lang skindvest i rex fra David Andersen ring i rød sælskindspels fra SEJR Design Taske fra ADAX Armbånd fra Thomas Sabo Sko fra Mary B


HOLM & BERTUNG SHOWroom

pelskrave brugt som russerhue fra E&L by Lundqvist top i skind med nitter fra Pulz Jeans leggings med skind fra David Andersen armb책nd fra SEJR Design


HOLM & BERTUNG SHOWroom

perlekrave fra Stella Forest body fra My Mynt nederdel med højt liv af skind og tæt perlebroderi fra Avia of Scandinavia armbånd fra Troldekugler sko fra Mary B


HOLM & BERTUNG SHOWroom

chiffonbluse fra David Andersen leggings fra Avia of Scandinavia bindebĂŚlte fra Avia of Scandinavia fingerring i pigrokke fra Sejr bĂŚlte fra My Mynt, sko fra Mary B


Fine Looking Eye FLEYE En succes fylder ti år.

Det danske brillehus FLEYE fejrer i år sit 10 års jubilæum. Det har været ti år med brændende engagement, konstant innovation og masser af succes – og rejsen er kun lige begyndt! Med en klippefast tro på FLEYEs idé har tre danske ildsjæle skabt en verdenssucces i brillebranchen. Kombinationen af unikke designs, en kompromisløs kvalitet og en prisvindende service har siden FLEYEs grundlæggelse været deres koncept. Det har vist sig at være et særdeles stærkt koncept på tværs af landegrænser, og virksomhedens briller sælges i dag i intet mindre end 40 lande. Det hele startede i 2002 da Annette Saust Estø, Hanne Anderson og Lars Halstrøm besluttede sig for at forene deres kræfter og skabe noget banebrydende. De så et behov for smarte modebriller i lækre kvalitetsmaterialer, og med mange års erfaring fra branchen havde de et godt udgangspunkt for at komme flyvende fra start. En kollektion i

de allergivenlige og ultralette materialer acetat og beta-titanium blev designet, og september 2002 lanceredes 12 kreative modeller. Kunderne tog så godt imod brillerne, at der hurtigt blev efterspurgt flere modeller. Siden har en række nye kollektioner set dagens lys, og virksomheden kan i dag tilbyde et bredt udvalg af de unikke FLEYE stel til en række forskellige målgrupper. FLEYE KIDS er eksempelvis firmaets cool børnekollektion, imens FLEYE by AKITTO er deres japanske kollektion, som er tilpasset asiatiske ansigtsformer. Lige fra starten har kreativitet og innovation været indgroede værdier i virksomheden. FLEYE har ikke blot haft fingeren på pulsen indenfor mode og design – de har altid >> vovet sig ét skridt foran. Når man


FLEYE er kendt for sine nyskabende og stærkt iscenesatte imagebilleder. Det er kampagner, der fanger øjet og leverer en ikke uvæsentlig kant til brandets profil. foto: Per Morten Abrahamsen Og ja, modellerne blev bombarderet med farvepigment!

har ambitioner, der rækker længere end bare at følge tidens modetrends, så må fornyelse være løbende, og FLEYE lancerer da også hele fire nye kollektioner årligt. Mantraet hos FLEYE har siden begyndelsen for ti år siden været, at alt er muligt. I FLEYEs univers eksisterer kun muligheder, ikke problemer. Den brændende entusiasme og inderlige gejst, der er kendetegnende for FLEYE, har vist sig yderst smittefarlig, og den har været med til at bane vejen til global succes. FLEYEs bølge af succes er reddet hen over den økonomiske krise, hvilket DR 2 berettede om i programmet ”Kriseknuserne” i 2009. Fremgangen er siden fortsat, og i november 2011 kårede Børsen FLEYE som Gazellevirksomhed 2011. FLEYE har ved flere lejligheder høstet anerkendelse af den internationale brillebranche, senest med modtagelsen af den pre-

stigefyldte pris ”Eyewear of the Year 2012” ved IOFT messen i Tokyo, Japan. Det nyeste kapitel i eventyret om FLEYE udspiller sig i Asien. Virksomheden er i forvejen etableret med et kontor i Japan, men via bl.a. deltagelse i Eksportrådets Vitus Vækst program, som FLEYE er blevet specielt udvalgt til at deltage i, så skal Taiwan, Korea og Kina indtages. Og opskriften er den samme som altid i FLEYE: originale designs, en kompromisløs kvalitet og en service i verdensklasse!


GAMMELTORV 14, 2nd FLOOR • DK-1457 COPENHAGEN K PHONE +45 33 26 21 01 • E-MAIL: MAIL@HOLMOGBERTUNG.DK WWW.HOLMOGBERTUNG.DK


ADAX Anne Sax Avia of Scandinavia David Andersen David Andersen Couture Decoy E & L by LUNDQVIST E & L by LUNDQVIST & Kopenhagen Fur Fleye Freya Gat Rimon Hunkemöller Jim Wild Johnny Ramli Kolor by Noon Lisbeth Dahl Mary B Masai Maxxium Milas My Mynt Mühlbauer Noon Copenhagen Oxmo Peppercorn Prego Profil Optik PULZ Jeans Raunsborg Secrid Sejr Design Skagen Designs Stella Forest Susanne Friis Bjørner The Hip Tee Taxi Thomas Sabo Sterling Silver Thomas Sabo Charm Club Collection Thomas Sabo Watches Troldekugler Virginie Castaway Kun på BilledBank Endomondo by David Andersen Lucia Havlikova PENDULUM PerlePlus Sanne Nordahn


SHOWroom 02  

SHOWroom - a magazine from Holm & Bertung Public Relations in Copenhagen Denmark

SHOWroom 02  

SHOWroom - a magazine from Holm & Bertung Public Relations in Copenhagen Denmark

Advertisement