Page 1

FASHION LIFESTYLE PUBLIC RELATIONS

&


Holm & Bertung Fashion & Lifestyle PR er Danmarks ældste mode og livsstils PR bureau. Bureauet så dagens lys tilbage i 1996 og skabte allerede der et tiltrængt link mellem mode, livsstilsproducenter og medier. Relationerne er løbende udbygget ikke kun gennem et utal af kreative og overraskende PR events, men især gennem det daglige arbejde med udlån, tekstforfatning og generel service. Relationerne er kun blevet stærkere over årene. Det er sikkert derfor, at mange af de første kunder stadig er på kundelisten i dag. Holm & Bertung PR har gennem årene hjulpet hundredvis af kunder ved at levere effektive og kreative PR løsninger på tværs af hele PR paletten. Som kunde vil du opleve, at dit unikke PR behov altid vil være i centrum for vores arbejde, ligesom det er vigtigt for os at vi kan dokumentere, at det PR arbejde, som vi laver for dig, kan måles og betaler sig.

Lene Bertung står i spidsen som direktør og hun leder bureauets stærke team af specialister. Bureauet har til huse i hjertet af København i en fredet bygning fra 1798. De smukke rum danner den perfekte ramme til at udstille dine mode- og livsstilsprodukter bedst muligt overfor både medier og stylister. Der står et stærkt hold bag Holm & Bertung. Også I bestyrelsen er der erfarne kræfter. Medlemmerne, udover Lene Bertung, er: Bestyrelsesformand Jens Erik Karlskov Jensen, Netværksdirektør og partner hos Netværk Danmark; Henrik Ypkendantz, Direktør og ejer af Illums Bolighus og Anne Bove-Nielsen, ejer af ABOVEcommunications.

STÆRKE PERSONLIGE RELATIONER


”Hos Holm & Bertung stræber vi efter at overraske. Det kræver, at vi nytænker de opgaver, som vores kunder betror os, hver dag og hele tiden. Vi ønsker at overgå os selv og ikke mindst vores kunders forventninger gennem innovative og trendsættende PR tiltag. Men vi ønsker også at give modeog livsstilsmedierne en oplevelse, som de sjældent glemmer. Vi har naturligvis altid vores kunders ønskede markedsposition og image for øje”. Lene Bertung Direktør


DET, DER GØR FORSKELLEN ...


Resultater kommer ikke af sig selv, men med vores ekspertise er du et godt stykke ad vejen. At få dit brand i de rette medier, kræver hårdt og strategisk arbejde – et arbejde som vi mestrer! Det er en del af pakken hos Holm & Bertung PR, for vi… • • • • • •

Opfandt mode og livsstils PR i Danmark Har mere end 17 års erfaring Er et team af veluddannede, engagerede og servicemindede mennesker Holder et vågent øje med pressen og dens arbejde Samarbejder med alle typer medier Elsker vores job!


DEM, DER GØR FORSKELLEN ...


Vores centrale placering i København gør, at det er nemt at kigge forbi vores showroom. Hos Holm & Bertung PR er døren altid åben, og vi tager altid imod kontakter, presse og stylister med et smil og en god kop kaffe, hvad enten det er til et forretningsmøde eller en hyggesnak.

at se produkter online, som det er at mærke og sammensætte produkterne fysisk, føle kvaliteten og vurdere den enkelte style med egne øjne.

Vi er meget stolte af vores showroom og tager os altid tid til at tale med stylister og presse, så vi er opdateret omkring deres igangværende og fremtidige projekter. I vores flotte showroom har vi alle de brands, vi re- Vi skaber personlige og vedvarende relationer – alt præsenterer, udstillet. Vi ved, at det ikke er det samme sammen til fordel for vore kunders produkter!

STEDET MAN KIGGER IND


TRYGHED ER ESSENTIELT


Struktur og øje for detaljen er nødvendig, for at holde et showroom kørende. Hver style, vi modtager, bliver registreret i vores system og mærket med en unik stregkode. Dette sikrer en hurtig og effektiv håndtering af udlån, og samtidig får stylister og journalister alle nødvendige informationer om produktet. Hver måned udsender vi en rapport over udlån, til hver enkelt af vores kunder, som giver et billede af pressens interesse for de enkelte styles – informationer som kan bruges af designere, salg m.fl. Information og dokumentation er vigtig for os - både når pressen skal kende priser og andre fakta og når vore kunder skal holdes up-to-date på vores arbejde.


RELATIONERNE ER VORES FUNDAMENT


Som en af hjørnestenene i dansk PR, har vi bygget tætte og ærlige relationer til pressen gennem årene. Disse relationer er skyld i, at brandlanceringer gennem os er en stor succes! Pressen stoler på, at når Holm & Bertung inviterer, så er det værd at takke ja. Succes med vores kunder kommer fra et dybdegående og personligt kendskab til de enkelte journalister, redaktører og stylister. Vi kender hver enkelts fagområde, stil og temperament. I arbejdet med pressen, er det vigtigt ikke at glemme lokalpressen, for det er her, man som brand for alvor kan skabe omsætning hos sine forhandlere. Vi ved, at det ikke er nok med de glittede magasiner, men at man skal have fat i hele den danske presse for både at skabe image og flytte varer.


24/7/365 H&B BILLEDBANK


Vores BilledBank er en legeplads for pressen og anses for at være en af de bedste i Danmark. Stylister og journalister har deres personlige login og kan søge efter brand, sæson, farver etc. døgnet rundt. De ønskede billeder kan nemt downloades og være klar til tryk. Udover billeder rummer BilledBanken også relevante pressemeddelelser. Vi dokumenterer naturligvis al trafik i vores BilledBank, så vores kunder holdes informeret om pressens interesse for deres produkter. Som en gratis service sender vi jævnligt inspirerende nyhedsbreve til pressen og andre interesserede, med de seneste billeder fra BilledBanken.


’LIVE’ ER BARE BEDRE


Vores arbejde bygger på kreativitet, og vi er stolte af at skabe nye og innovative events og shows. Om det er modeshows eller mindre arrangementer, opfinder og planlægger vi begivenheden for at skabe mere opmærksomhed om brandet, og også for at gøre pressen mere nysgerrige. To gange årligt afholder vi pressedage, hvor vi viser de seneste kollektioner frem. Pressedage hos Holm & Bertung er altid en oplevelse i sig selv, og vi nytænker arrangementet hver gang, så vi præsenterer kollektionerne på den mest indbydende og inspirerende måde.


Holm & Bertung Fashion and Lifestyle PR

Gammeltorv 14, 2. sal, 1457 København K, Telefon 33 26 21 01 Facebook: www.facebook.com/holmbertung BilledBank: billedbank.holmogbertung.com Web: www.holmogbertung.com Instagram: holmogbertung


KLIK OG SE VORES KUNDELISTE


H&b magazine 03 2013  

H&b magazine 03 2013 Præsentation af PR-bureauet Holm & Bertung. Danmarks ældste bureau indenfor mode og livsstilsprodukter. Produktudlån,...

H&b magazine 03 2013  

H&b magazine 03 2013 Præsentation af PR-bureauet Holm & Bertung. Danmarks ældste bureau indenfor mode og livsstilsprodukter. Produktudlån,...

Advertisement