Page 1

De wereld communiceert op een nieuwe manier


‘Hello, world!’

Wanneer u de massa wilt ontstijgen.


‘I shop, therefore I am’

Voldoende plek voor eigen stempel.


‘Ik mag geen kauwgom eten in de klas’

Omdat zij al niet anders gewend zijn.


© Anthony Springall

‘Anne, wil je met me trouwen?’

Ook bij zéér persoonlijke boodschappen.


Š Anthony Springall


In één klik van direct mail naar mobiele marketing De QR-Code in uw campagne? Verrassende campagnes, graag met veel ruimte voor interactie én meetbare resultaten. Zeker in een tijd waarin met communicatie steeds meer mogelijk is. U wilt toch het beste eruit halen. Met een Mobile Quick Response Code (QR-Code) in uw campagne kan dat!

Hoe het werkt Het werkt heel eenvoudig: geïnteresseerden scannen met hun mobiel een unieke code die ze vinden op onder andere gedrukte media. Zij belanden vervolgens meteen op txt 2 1 nieturlgepersonaliseerde een – al dan – 3 actiepagina met videofragment, aanvraag­ formulier, prijsvraag of speciale aanbieding. Makkelijker en directer kan uw campagne niet zijn. www.uwdomein.nl

1

2

uwdomein

3

Bijkomend voordeel: wij nemen de gehele coördinatie van een Mobile Quick Response Code uit handen.Van plaatsing van de code tót het maken van een geheel gepersona­ liseerde landingspagina. U heeft er geen omkijken meer naar!

Ervaar het zelf! Scan de gepersonaliseerde code voorop deze folder met uw mobiel. De voordelen van de Mobile Quick Response Code: • U maakt eenvoudig de stap naar mobiele marketing • De respons op geprinte media heeft u meteen in kaart • U verstevigt de directe dialoog met de doelgroep • U creëert een sterke merkbeleving • De effectiviteit van de campagne is meetbaar • Met de verkregen informatie verrijkt u eenvoudig het doelgroepprofiel

Wij zijn altijd bereikbaar Benieuwd naar de meerwaarde van een Mobile Quick Response Code? Scan dan de gepersonaliseerde code voorop deze folder en laat uw gegevens achter! We nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook meteen in gesprek over uw mogelijkheden met uw accountmanager en via onze Business Service (076) 527 27 27. Eerst meer achtergrondinformatie? Kijk op www.tntpost.nl/QR-actie.


Deze post is CO2 neutraal verstuurd

2595AK23

2595 AK ’s-GRAVENHAGE

Prinses Beatrixlaan 23

De heer Model

Modelbedrijf

Postbus 30250, 2500 GG ’s-Gravenhage

TNT Post  

QR code brochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you