Page 1

PROGRAMMABOEKJE

FEESTWEEK 2016 HOLLANDSCHEVELD


VOORWOORD Het is alweer veertig jaar geleden dat Hollandscheveld haar eerste feestweek vierde! Naar aanleiding van deze eerste feestweek onstond de Stichting Aktiviteitencommissie ‘t Oekie.

Hollandscheveld kan die 7 dagen weer genieten van het samenzijn, de gemeenschapszin en de verschillende acts. Een echt feest voor alle inwoners van Hollandscheveld dus!

In die afgelopen 40 jaar heeft het comité altijd getracht Hollandscheveld elk jaar weer te verwennen met een mooi en gevarieerd programma. Ook dit jaar wordt weer veel uit de kast gehaald om de Hollandschevelders en onze bezoekers een ouderwets degelijk en gezellig programma te bieden. Met bekende maar ook vernieuwende elementen. In deze feestgids leest u wat er in de komende zeven dagen allemaal staat te gebeuren.

Door alle festiviteiten zal de kern van Hollandscheveld met name op de zaterdag wat lastig bereikbaar zijn. Ook zult u soms ongevraagd van de muziek kunnen meegenieten, maar wij rekenen als vanouds op uw begrip. Samen maken we er vast weer een hele mooie week van!

Het mooie is dat het programma gericht is op de verschillende doelgroepen in onze samenleving. Met elkaar gezellig een biertje drinken, een avondje bingoën of een middagje knutselen, het wordt u allemaal aangeboden. Zo is er voor jong en oud (en alles daartussen) altijd wel wat leuks te vinden.

Namens alle 14 leden van de Aktiviteitencommissie ‘t Oekie en alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten, wens ik u/je veel leesplezier met dit programmaboekje en een hele fijne en gezellige feestweek toe.

Jeroen Schonewille Voorzitter Aktiviteitencommissie ‘t Oekie

Feestweek Hollandscheveld - 3


STRAATVERSIERING Het thema van dit jaar is Fantasy, een thema waarmee u alle kanten op kunt en u, uw fantasie op kunt uitleven. Daarom daagt de Aktiviteitencommissie u allen uit om uw tuin of straat om te toveren tot een Fantasy rijk geheel. Laat uw fantasie de vrije loop! Net als vorig jaar hebben we twee categorieën ‘attributen’ en ‘straatversiering’. JIJ BEN DE JURY ! Net als vorig jaar is het zo dat jijzelf, als deelnemer, de “concurrenten” gaat beoordelen. Je ontvangt van ons een formulier, met alle deelnemende straten en adressen, waarop je op diverse onderdelen punten kunt geven. Je kunt op eigen gelegenheid alle deelnemers gaan jureren.

Wees creatief en laat Hollandscheveld fantastisch stralen! Feestweek Hollandscheveld - 4

Wil je kans maken op één van de prijzen dan dient het volledige ingevulde formulier uiterlijk woensdagmorgen vóór 10.00 uur bij ons binnen te zijn. Dit mag via email of door het ingevulde formulier op Juffrouw Kiestraweg 35 in de brievenbus te deponeren. Niet op tijd bij ons binnen? Of heb je niet alle straten gekeurd? Dan ding je helaas niet mee naar de prijzen. AANMELDEN Je kan je aanmelden via straatkeuring@toekie.nl Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en de categorie waarvoor u zich inschrijft. De opgave dient uiterlijk zaterdag 20 augustus bij ons binnen te zijn.

PRIJZENPOT ATTRIBUTEN:

PRIJZENPOT STRAATVERSIERING:

€50,-

€100,-

€30,-

2 1 3

€20,-

€75,-

2 1 3

€50,-


ZONDAG • 21 AUGUSTUS

KERKDIENST aanvang:

19.00 uur • locatie: feesttent

De Country Trail Band verzorgt de volledige kerkdienst, inclusief samenzang en een overdenking door Hans. Country Trail Band is een begrip in kerkelijk Nederland en is graag gezien in zowel traditionele kerken als evangelische gemeenten. De band ontmoet veel mensen bij de concerten in het land. De gesprekken bij die ontmoetingen zijn vaak inspiratie voor liedjes, die daardoor heel herkenbaar zijn. “Als we met die liedjes iemand mogen troosten, aan het denken zetten, bemoedigen of even laten ontspannen en laten glimlachen, voelen we ons gezegend.” Aldus de Country Trail band.

Feestweek Hollandscheveld - 5


MAANDAG • 22 AUGUSTUS

STRATENKORFBAL

OUDERENAVOND

Het stratenkorfbal is een jaarlijks terugkerend succes waar de feestweek mee wordt geopend.

“Zingen bij de Afwas”

a anvang:

18.00 uur • locatie: de oosthoek

Inmiddels hebben zo’n 25 teams zich al weer aangemeld om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. Naast de eer is er ook een prijzenpot verbonden aan dit toernooi, de nummers 1 t/m 3 winnen een leuk geldbedrag en consumptiemunten die te gebruiken zijn in de feesttent. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om geschminkt te worden.

Feestweek Hollandscheveld - 6

a anvang:

19.30 uur • locatie: wzc beatrix

Een voorstelling waarbij Mark en Tjark terug gaan naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Met de komst van de vaatwasser verdween in veel gezinnen deze oergezellige traditie. In ‘Zingen bij de afwas’ laten Mark en Tjark de 70-er jaren herbeleven.


DINSDAG • 23 AUGUSTUS

STOEPKRIJTWEDSTRIJD aanvang:

15.00 uur • locatie: feesttent

Je mag je eigen Fantasy kunstwerk komen maken!

VOOR HET BEOORDELEN VAN DE KUNSTWERKEN HEBBEN WE EEN HELE BIJZONDERE JURY… Zijn jullie al een beetje nieuwsgierig? Wij zeggen nog niets! Kom gewoon gezellig meedoen aan de stoepkrijt wedstrijd en je zal het beleven. Ook kan je een leuk prijsje winnen, wij houden hierbij rekening met je leeftijd. De kleurwedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Plus Cappendijck.


Feestweek Hollandscheveld - 8


DINSDAG • 23 AUGUSTUS

VUURWERKSHOW aanvang:

22.00 uur • locatie: sportpark ‘t hoge bos

De spectaculaire vuurwerkshow zal ook dit jaar weer worden verzorgd door onze plaatselijke vuurwerkfanaat Leen Schonewille in samenwerking met Katan vuurwerk. Daarnaast wordt de show mede mogelijk gemaakt door Loonbedrijf B. Scheper en Melkveehoudbedrijf Bruggeman. Net als voorgaande jaren zal het vuurwerk vanaf het weiland achter de parkeerplaats van sportpark ’t Hoge Bos de lucht in worden geschoten.

JAN KEIZER & ANNIE SCHILDER

aanvang:

22.30 uur • locatie: feesttent

IN 2016 IS HET PRECIES 40 JAAR GELEDEN… In 1976 kwam namelijk het nummer ‘Mon Amour’ uit. Het werd een grote nummer 1 hit. Ze hebben nu een 40-jarige muziekcarrière met diverse TOP40 hits als ‘Old Calahan’, ‘Banjoman’, ‘Take me to Ibiza’, ‘Just an Illusion’, ‘Mr Dan’, ‘Rocking The Trols’, ‘Yeppa’ en ga zo maar door. Nu 40 jaar later staan Jan Keizer en Anny Schilder nog steeds samen op het podium. Meezingen zal geen probleem zijn! En wanneer is het nu mooier om te doen, dan tijdens de 40ste feestweek van Hollandscheveld.

Feestweek Hollandscheveld - 9


WOENSDAG • 24 AUGUSTUS

KNUTSELEN & SPELLENCIRCUIT aanvang:

15.00 uur • locatie: feesttent

DEZE MIDDAG STAAT IN HET THEMA: KNUTSEL EN SPEL. We hebben grote tafels waarbij we iets gaan knutselen, wat te maken heeft met de verrassing van deze feestweek. Hierover kunnen wij nog niet teveel vertellen aangezien het nog een verrassing is! Daarnaast hebben wij een speeleiland in de tent! Met allerlei leuke spelletjes. Het is wel heel spannend! Tot slot krijgen jullie een lekker ijsje. Gezellig, kom allemaal!

Feestweek Hollandscheveld - 10


WOENSDAG • 24 AUGUSTUS

BINGO MET SUPERRONDE EN MEGA-SUPERRONDE! aanvang:

19.30 uur • locatie: feesttent

Om 19.00 uur gaan de deuren van de feesttent open, om 19.30 uur starten wij met de Bingo. We spelen 12 rondes waarvan 1 Superronde en 1 MEGA-superronde. De prijzenpot bestaat uit zowel geldprijzen als levensmiddelenpakketten. Een bingoboekje inclusief de Superronde kost €10,-. Een extra kaart voor de MEGAsuperronde kost €5,De hoofdprijs van de Superronde is €100,- en de hoofdprijs van de MEGA-Superronde bedraagt maar liefst €200,Kom op tijd, want vol = vol.

Feestweek Hollandscheveld - 11


DONDERDAG • 25 AUGUSTUS

STRONG KIDS GAMES

OUDERENMIDDAG MET DE KLIMROOS

Heb jij de power en het lef om mee te doen aan de Strong Kids Games!? Kom dan om 13.30 uur naar de feesttent op De Brink!

Het gezelschap van de Klimroos gaan u donderdagmiddag vermaken in de Beatrix.

a anvang:

14.00 uur • locatie: feesttent

Feestweek Hollandscheveld - 12

a anvang:

15.00 uur • locatie: wzc beatrix

Deze groep heeft een uitstekende naam in de regio als het gaat om het brengen van een stuk gezellige muziek, waarbij het publiek naar hartelust kan meezingen. Wij wensen u veel kijk, luister en meezingplezier!


DONDERDAG • 25 AUGUSTUS

FAMILIEDAG KERMIS a anvang:

ca

. 15.00 uur • locatie: kermis

Slenter langs de attracties, maak een ronde en waag een gokje. Kortom, beleef het kermisgevoel en de gezelligheid van de kermis tegen een gereduceerd tarief bij de deelnemende attracties.

TOEKIES TOCHIE a anvang:

18.00 uur • locatie: ‘t anker

Wij hebben voor u een prachtige route uitgestippeld met diverse leuke opdrachten. De fietstocht is een gezellige rit voor kleine en grote groepen. Een fietstocht met vragen, opdrachten, een versnapering en voldoende mogelijkheden om even lekker te genieten van de omgeving. Meld je aan vanaf 18.00 uur in het dorpscentrum ’t Anker, Otto Zomerweg 1. Deelname is gratis.

Feestweek Hollandscheveld - 13


Feestweek Hollandscheveld - 14


DONDERDAG • 25 AUGUSTUS

SESSION aanvang:

21.00 uur • locatie: feesttent

De show van SESSION zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van onze show. Ze laten je meezingen, -feesten en -dansen, ook op jouw evenement en het wordt altijd een succes, elke keer weer. De hoge resolutie LED Wall van 12m2 is standaard inbegrepen in de show. Hierop verschijnt unieke content die perfect synchroon loopt met wat de band speelt.

EEN OPTREDEN VAN SESSION IS ‘HIGH ENERGY’, MEESLEPEND, INTERACTIEF, DANSBAAR, VERLEIDELIJK EN TRENDY MAAR VOORAL: EEN FEEST!

Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL! De bezetting bestaat uit 3 vocalisten (zanger en 2 zangeressen), een 4 - koppige ritmesectie. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende NL artiesten. – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is! De entree is gratis!

Feestweek Hollandscheveld - 15


VRIJDAG • 26 AUGUSTUS

KINDERKERMIS aanvang:

15.30 uur • locatie: feesttent

Voor alle peuters en bassisschool kinderen is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de attracties op de kermis. De leden van Aktiviteitencommissie ’t Oekie delen bij de feesttent op de Brink per kind 3 vrijkaartjes uit. De kaartjes zijn alleen op vrijdag tot 17.30 uur te gebruiken. Wees er op tijd want op=op!

Feestweek Hollandscheveld - 16


VRIJDAG • 26 AUGUSTUS

PLAYBACKSHOW aanvang:

19.30 uur • locatie: feesttent

WEGENS SUCCES OPNIEUW VERLENGD!

Dit is te danken aan het enthousiasme van de vele teams die zich jaarlijks opgeven om de meest leuke show weg te geven. Om ook ruimte te geven aan het jongere talent binnen Hollandscheveld heeft de Aktiviteitencommissie besloten om de leeftijdsgrens af te schaffen.De playbackshow zal starten met de kinderacts en wordt afgesloten met de volwassenacts. Een act met gemengde leeftijdscategorieën is uiteraard geen enkel bezwaar.

ZIN OM MEE TE DOEN?

Je kunt je opgeven door je naam, de naam van de artiest en de titel van het liedje te mailen naar playbackshow@toekie.nl Dit jaar bent u niet zelf de jury maar zal de jury bestaan uit een aantal ‘bekende’ Hollandschevelders die worden bijgestaan door een heel bijzonder nieuw jurylid.

PRIJZENPOT VOLWASSENEN T.W.V.:

PRIJZENPOT T/M 16 JAAR T.W.V.:

€100,€50,-

2 1 3

€25,-

€50,€25,-

2 1 3

€15,-

Feestweek Hollandscheveld - 17


ZATERDAG • 27 AUGUSTUS

KINDERROMMELMARKT aanvang:

08.00 uur • locatie: zuideropgaande

Ook dit jaar hebben wij weer een kinderrommelmarkt waar je kosteloos je spullen mag verkopen. Aangezien de rommelmarkt naadloos aansluit op de jaarmarkt bent u als verkoper gegarandeerd van enkele duizenden bezoekers. Wie weet raak je met een beetje geluk al je spulletjes kwijt voor een leuk bedragje. De rommelmarkt begint vanaf 8.00 uur tot ongeveer 12.00 uur en is voor kinderen t/m 16 jaar. De locatie van de rommelmarkt zal zijn aan het begin van het Zuideropgaande.

ENKELE HUISREGELS • De tweedehands goederen dienen door kinderen te worden verkocht • Het is niet toegestaan voor 12.00 uur met de auto het terrein op of af te rijden • De grondplaatsen zijn gratis. JE MAG GEEN GOEDEREN ACHTERLATEN • Vooraf inschrijven is niet nodig

Feestweek Hollandscheveld - 18


ZATERDAG • 26 AUGUSTUS

JAARMARKT aanvang:

10.00 uur • locatie: het hoekje

Ook dit jaar heeft de aktiviteitencommissie weer een afwisselend programma proberen te realiseren tijdens de jaarmarkt. De markt zal weer goed gevuld zijn met allerlei kraampjes met een overvloed aan diversiteit van producten. De markt is dit jaar een groot aantal kramen rijker door de Cultuur Historische markt, welke plaats vindt in de buurt van de Hervormde Kerk. Het podium met terras zal, zoals gebruikelijk, te vinden zijn nabij supermarkt Coop. PODIUMPROGAMMA 10:00 uur

Opening jaarmarkt, Muziek

10:30 uur

Zumba, Eugenia

11:00 uur

Sync voetbalshow

11:30 uur Muziek 12:30 uur

Bewegingscentrum Nieuwlande

13:00 uur

SYNC VOETBALSHOW

13:30 uur

Zumba, Eugenia

14:00 uur

Bewegingscentrum Nieuwlande

14:30 uur Muziek 15:00 uur

BANDJE SPECIAAL

16.00 uur

Bandje Speciaal

17.00 uur

Bandje Speciaal

(tijden zijn onder voorbehoud)

Feestweek Hollandscheveld - 19


ZATERDAG • 27 AUGUSTUS

ALEX VAN DEN BROEK

BRANDWEER HOOGEVEEN

Meters hoog door de lucht, maar ook balanceren op het voorwiel of achterwiel is voor Alex geen probleem.

De vrijwillige brandweer van Hoogeveen zal aanwezig zijn*. Je mag op de foto met een echte brandweerman of zitten in een echte brandweerauto.

Ook nagenoeg recht omhoog op een container springen met motor is voor iedere kijker een lust om te zien.

*Bij eventuele calamiteiten zal de brandweer niet aanwezig zijn.

Feestweek Hollandscheveld - 20


ZATERDAG • 27 AUGUSTUS

WORKSHOP GRAFFITI

SAMBAMINA SAMBABAND

Tijdens de jaarmarkt is het mogelijk om te leren graffiti spuiten. De grote kunstwerken zullen wij zeker bewaren en terug laten keren in de komende feestweken.

De sambaband is te herkennen aan de Afro-Braziliaanse percussiemuziek. Samba’s, Samba-Reggae’s en Maracatu’s. De sambaband van muziekvereniging “Koningin Wilhelmina Delfzijl” doet er echter nog een schepje bovenop... De enthousiaste slagwerkers zullen ervoor zorgen dat ieder optreden een beleving op zich wordt!

Feestweek Hollandscheveld - 21


ZATERDAG • 27 AUGUSTUS

DE WEGWIJZER

JAN JOKER

Als u de weg kwijt bent en niet meer weet waar u zich bevindt, dan is Berry de redder in nood. Berry is een Superhero. Als een duivel uit een doosje staat hij ineens voor u met de meest praktische oplossing: ‘U bevindt zich hier.’

Hij is de sul, de kluns , de slappeling. Onnozel staat hij maar wat te geinen en te gapen. Je hebt er niks aan, wat een idioot… Hij staat erbij voor Jan Joker ; Ga jij er voor Piet Snot bijzitten ?`

Feestweek Hollandscheveld - 22


ZATERDAG • 27 AUGUSTUS

SYNC VOETBALSHOW

BANDJE SPECIAAL

Altijd al meerdere Freestyle voetballers tegelijkertijd dezelfde trucs willen zien doen? De SYNC Voetbal Show, waarbij meerdere Freestyle voetballers synchroon trucs laten zien, zal voor het publiek een onvergetelijk moment zijn. De trucs van de Freestylevoetballers stralen kracht, originaliteit, techniek en organisatie uit en daarom uniek in zijn soort!

Hossen, hakken, schuifelen, lol trappen, raven en véél show. Met vurige passie spelen zij bikkelharde rock, zwoele lovesongs, pop maar ook latin, soul en disco. Vorig jaar stond deze band tijdens de gast’n aomd in de feesttent.

Feestweek Hollandscheveld - 23


Feestweek Hollandscheveld - 24


ZATERDAG • 27 AUGUSTUS

CULTUURHISTORISCHE MARKT aanvang:

10.00 uur • locatie: het rechtuit

KOM EN GA MEE TERUG IN DE TIJD. Het Comite Open Monumentendag Hoogeveen, het TROP, de Stichting Levende Geschiedenis Drenthe en de Historische Vereniging Die Luyden van ‘t Hoogeveene, organiseren ook dit jaar weer samen een cultuurhistorische markt. Alle organisaties, personen en instanties die zich bezig houden met erfgoed, oude ambachten, geschiedenis, tradities, het landschap van Drenthe en Hoogeveen, teveel om op te noemen, zijn welkom. Voor een kraam wordt gezorgd. Tijdens deze editie van de cultuur-historische markt is er tevens een kampement van levende geschiedenis. Het wordt een indrukwekkend gebeuren. Op het grasveld aan de zuidzijde van de hervormde kerk in Hollandscheveld en een deel van het Rechtuit zullen dienst doen als locatie. In de hervormde kerk zal muziekvereniging Juliana de Bazuin een film vertonen over het leven in Hollandscheveld eind jaren vijftig.

Feestweek Hollandscheveld - 25


Feestweek Hollandscheveld - 26


ZATERDAG • 27 AUGUSTUS

GAST’N AOMD KABAALROCK’N ROLL aanvang:

21.00 uur • locatie: feesttent

De Bathmense band Kabaal behoeft in het oosten des lands natuurlijk al lang geen introductie meer. Er is haast geen uithoek te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft kunnen maken met deze veelgevraagde band van allure. In de jaren ´80 begonnen als schooljongens die vooral veel lawaai produceerden (vandaar de naam Kabaal), deze band heeft door de jaren heen een onverwoestbaar imago op weten te bouwen door continue te blijven investeren in de kwaliteit van de muziek, het geluid & licht en de show, maar bovenal door de ervaring die de muzikanten in de vele vele optredens in kroegen en feesttenten in de afgelopen decennia.

ONDER HET CREDO “VOLLE TENTEN EN LEGE VATEN” IS ER VOOR ALLE BOEREN, BURGERS EN BUITENLUI WAT WILS.

Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken.

Feestweek Hollandscheveld - 27


HOOFDSPONSOR

SPONSOREN Administratiekantoor De Jonge Administratiekantoor Hofstee Advies Adviesgroep Mulderij Verzekeringen Allround Klussenbedrijf Jan van Achteren Apotheek Tjan Auto Kamphof Auto- en Schadeherstelbedrijf Van Eeks vof

DIT EVENEMENT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Autobedrijf Grimmius Autobedrijf Henk Boertien Autobedrijf Martens Autobedrijf Wobo

PMS 1805c PMS black 70% PMS black 30%

Ten Hoeve

Eising - De Echte Bakker

Autorijschool EDAS Bouwbedrijf Bouwtotaal

haarstudio

Uiterwijk Winkel

haarstudio

Ineke Vos Mode voorheen Kostermode

Versspecialist Jan Assen lekker & gezond (h)eerlijke kwaliteit

Bouwbedrijf Lucas Hummel Bouwfix Noord Bouwservice Jan de Jonge

DIT EVENEMENT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

BPZ Bruins administratie belasting advies Bruins Slot & Kroezen makelaardij Cafetaria Lunchroom Cafe ‘t Hoekje Calvino Camping ‘t Groene Dak

autobedrijf

Henk Boertien

APK • onderhoud • reparatie in- en verkoop automobielen

in- en verkoop

Camping ”Tussen de Wieken”

motoren en onderdelen

Chinees-Indisch restaurant



Huan Ying

&



Madelief advies

faciliteert organisatieontwikkeling

Ook uw bedrijfslogo kan hier staan!

Feestweek Hollandscheveld - 28 Zaal- en Partycentrum Schoonhoven

Ook uw bedrijfslogo kan hier staan!


EEN FANTASTISCH APPLAUS VOOR ONZE SPONSOREN! Coop Ten Hoeve CTC Caravans Hoogeveen De Bandenbeurs De Koizolder Dick Hekman Bouwmaterialen Dio Jea Fidom E & K Schoonmaakservice Echte Bakker Eising EP: Kuik Fietswereld Romulco Garagebedrijf v/d Bergh Garden Master Leijssenaar Gasterij De Eikenhof Glasservice H. Deuten Gordijnshop.nl Haarboutique Lia Haarstudio de Knip-inn Handelsonderneming Zuidema Henk Zuidema Bouw- & Onderhoudsbedrijf ICH Ineke Vos mode ITB Totaalinstallateur Jeugdcentrum John Koster Bouwbedrijf & aannemersbedrijf Kleinlugtenbeld Kantooren Projectinrichting

Kleine Weg- en Waterbouw Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel Klussenbedrijf M. Schonewille Koekoek Mode Lammert Kroesen Tuindesign Lijmbedrijf Snippe Lucia Schonewille De Secretaresse Marina Fieten Fotografie Markthandel Doldersum Max Fietsen Meubelindustrie Wildeboer & van der Weide Meubelmakerij Jan Benjamins Monre Woondecoratie Nihongoi Selective Koi Nijmeijer Koeltechniek

Gert Jan Hamstra Slagerij Jarno van Goor Snackbar Royal Snackhouse Toppie Stal Eldorado Stichting Ouderenwerk Hollandscheveld TCM Ten Caat Montage Technisch klussenbedrijf Geert Schonewille Tegels en Sanitair Hoogeveen Tegelzetbedrijf X. Deuten Vakwinkel Pekel Van der Vinne Versspecialist Jan Assen Wanna-B Zaal- en Partycentrum Schoonhoven

Hoogeveen Oliehandel Fieten Plus Cappendijck RenÊ Knol Schilderwerken Reparatiebedrijf Boessenkool Rieg Auto’s Rijwielhandel Kleine & zn Roseau Schildersbedrijf de Jonge Schildersbedrijf

Natuurlijk bedanken wij ook de sponsoren die bij het verschijnen van dit boekje nog niet bekend waren.

Feestweek Hollandscheveld - 29


HUISREGELS Om de orde en veiligheid te waarborgen, gelden gedurende het gehele evenement onze huisregels. Overtreding van enige huisregel zal onmiddellijk aan de politie worden gemeld, terwijl tevens ontzegging van de toegang zal worden aangezegd. Het bezoek aan ons evenement en deelname aan activiteiten is geheel op eigen risico. • Het betreden van de feesttent tijdens de feestweek is vrij toegankelijk. • Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs welke op verzoek moet worden getoond. • Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt. Bezoekers, jonger dan 18 jaar, die toch in het bezit zijn van alcoholische drank, zal de toegang worden ontzegd. • In de feesttent geldt een rookverbod. Roken is alleen toegestaan buiten de feesttent. • Agressie, ongewenste intimiteiten, beledigen-

openen of te blokkeren. • Instructies van het personeel, de organisatie en de beveiliging dienen, in het belang van uw eigen veiligheid, terstond te worden opgevolgd. • De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor schade, diefstal of eventueel letsel als gevolg van het bezoek aan evenementen georganiseerd door de Stichting Aktiviteitencommissie ‘t Oekie. • Eventuele schade die door de organisatie wordt geleden, zal op de veroorzaker worden verhaald. • Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden. Bezoekers geven stilzwijgend toestem-

de of discriminerende uitlatingen worden niet

ming aan de organisatie om deze opnames te

getolereerd.

verveelvoudigden, openbaar te maken en/of te

• Voor uw en onze veiligheid kunt u preventief

gebruiken voor promotiedoeleinden.

gefouilleerd worden. Niet meewerken betekent geen toegang. • Het meebrengen van (sterke) drank is niet toegestaan. • Het gebruiken of bij zich hebben van enigerlei wapens is ten strengste verboden. • Het gebruiken, bezitten of verhandelen van (soft) drugs is ten strengste verboden. • Het is verboden de nooduitgangen onnodig te

Feestweek Hollandscheveld - 30

Alle gevallen waarin bovenstaande regels en bepalingen niet voorzien zal de Stichting Aktiviteitencommissie ‘t Oekie beslissen.


en

Kerk enka vel

an straa t NH KER K

Het Hoe kje

Ble kbe rst raa t

Opga ande

Het Hoe kje

Dok ter Bro ekh ofst

Do mi ne e Ko oim H o lla n d s c h e v e ld s e

raa t

Do or sn ijd

Rie gsh oog te

Ke rke nka vel

Rech tuit

Rech tuit

Kreu zest raat

Wol gras stra at

Zand wijk stra at

Rieg heid estraat

HET MOZ AIEK

De Boe ten

CEN TRU M BEATRIX

Dorp heid estraat

Zuid erop gaan de

WOO NZO RG-

R ie g h e id e s tra a t

De Stok

WEGAFSLUITINGEN Vanwege de festiviteiten tijdens de feestweek worden diverse wegen geheel of gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Op bovenstaande kaart kunt u zien welke wegen afgesloten worden. Wij vragen uw begrip voor het ongemak dat de afsluitingen mogelijk met zich meebrengen. De in groen gearceerde wegen zijn afgesloten van maandag 21 t/m zondag 28 augustus i.v.m. de kermis. Geel gearceerde wegen zijn afgesloten tijdens de jaarmarkt op zaterdag 27 augustus, tussen 06.00 en 18.30 uur. Blauw gearceerde wegen zijn afgesloten tijdens de kinderrommelmarkt op zaterdag 27 augustus van 06.00 tot ca. 12.30 uur. Vriendelijke verzoek aan de aanwonenden om tijdens deze tijden uw auto elders te parkeren en de parkeerpleinen vrij te houden!

Feestweek Hollandscheveld - 31


Colofon Stichting Aktiviteitencommissie ‘t Oekie E-mail: info@toekie.nl Website: www.toekie.nl Postadres: Zuideropgaande 17 7913 TH Hollandscheveld Bank: NL42 RABO 0316603031 Kvk: 41018811

Voorzitter Jeroen Schonewille jeroen@toekie.nl Secretaris Christa Velema-Damming christa@toekie.nl Marktmeesters markt@toekie.nl Arjan Veneberg arjan@toekie.nl Hendrik-Jan Hummel tel. 06 53 68 76 69

Vormgeving boekje: Jeroen Schonewille

Feestweek 2016 Hollandscheveld  
Feestweek 2016 Hollandscheveld  

Programmaboekje van de 40ste feestweek van Hollandscheveld. Zie ook www.toekie.nl

Advertisement