Page 1

Adexpo Coby-IFS JMT Inter足national

Expobull

Hebo Verhuur

LoungeRent Lounge & Zo

Van Geelen

Standinrichtingen

JMT Floor足 coverings

Schreuder

Van OsSonnevelt

Tanja Verhuur

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen holland publishers - november 2013


TRENDwaTch! wij kennen de nieuwe meubeltrends. Zo weten we welk meubilair geschikt is voor smaakvolle beurzen en evenementen. En niet alleen bieden we u het allergrootste aanbod (design)meubilair en beschikbaarheid, ook kunt u rekenen op onze topkwaliteit en unieke service. 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar! we zitten voor u klaar!

www.jmt.nl 0167 - 523925

Europees netwerk Onze aanwezigheid in 8 Europese landen biedt u een leverancier die altijd dichtbij is en snel kan leveren.

Uitgebreid, hoogwaardig aanbod Top-kwaliteit meubilair van toonaangevende fabrikanten op wereldniveau.

24/7 service wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag Bereikbaar! Vraag onze catalogus aan via www.jmt.nl


Stepvelden 14

Postbus 1534

Tel. +31 (0) 165 - 573939

4704 RM Roosendaal NL

4700 BM Roosendaal NL

Fax +31 (0) 165 - 573940

info@adexpo.nl

www.adexpo.nl


MET ONS KUNT U PAS ÉCHT UIT DE VOETEN Soms moet tapijt aangenaam voelen. Vaker moet het lekker lopen en vooral goed staan. Op een beurs, congres of evenement wilt u bezoekers immers raken. Dat kan alleen met de juiste vloeroplossing. Met JMT Floorcoverings kunt u écht alle kanten uit. Wilt u opvallend kunstgras? Of liever rubber, sisal, vinyl, laminaat of tapijt? U heeft de keuze uit zo’n 350 kleuren en designs. Bovendien hebben we ruim 100.000 m² vloerbedekking op voorraad. En de service? We houden voet bij stuk: afspraak is afspraak. U kunt op ons rekenen! Check het videoprofiel op onze website.

www.jmtfloorcoverings.nl +31(0)167 52 83 39

EUROPEES NETWERK

UITGEBREIDE COLLECTIE

24/7 SERVICE

Aanwezig in 8 Europese landen. Daardoor optimale logistieke mogelijkheden.

Vloerbedekkingen van de belangrijkste Europese producenten.

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar!


Beste lezer, Welkom in de eerste editie van het E-Magazine “Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt voor beurzen en evenementen”. Deze editie is verstuurd naar onze 15.000 abonnees in Nederland en België. Dit zijn: exposanten, organisatoren van beurzen congressen evenementen en festivals, accommodaties voor beurzen congressen en evenementen , stand –en interieurbouwers, stand ontwerpers en toeleveranciers.

Mart Mulder Uitgever Holland Publishers info@martmulder.nl

In deze uitgave presenteren wij u verschillende leveranciers van meubilair en tapijt, deze professionele bedrijven beschikken over een gevarieerd aanbod van producten en diensten. Dit aangevuld met hun expertise, flexibiliteit en service gerichtheid, maakt hen tot een onmisbare schakel om uw beurs(deelname), congres of evenement te realiseren. Doe er uw voordeel mee!

Colofon Handelsweg 6B, 1785 AE Den Helder Tel.: 0223-747030 Info@hollandpublishers.nl

holland publishers | november 2013

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

05


www

Inhoudsopgave 5 Voorwoord Colofon

6 Inhoudsopgave Adverteerders index

8 Adexpo

12 Coby-IFS

Coby-IFS DE specialist in verhuur van meub

26 JMT International

TANJA VERHUUR

14 Expobull

voor de verhuur afgeschreven tapijttegels worden door de fabrikant weer opgehaald en hergebruikt. ”Standbouwers, ontwerpers en organisatoren kunnen bij Tanja Verhuur een eigen inlogcode aanvragen om via de website van Tanja een collectie samen te stellen naar eigen inzicht. Deze module geeft de mogelijk heid een eigen webshop te maken, met bestel mogelijkheid. Kortom voor elke sfeer zijn de mooiste spullen te huur bij Tanja Verhuur.

Tanja Verhuur werkt bijvoorbeeld samen met een fabrikant die de rug van het tapijtoppervlak laat scheiden, zodat de deelproducten n compleet aanbod zet Tanja kunnen worden hergebruikt. “Wij leveren oen ondernemen. “En dat daarmee een cradle-tocradle-tapijttegel. Alle

Tanja verhuur signaleert voor u de nieuwste trends en zorgt voor een regelmatige update van de voorraad. Zo huurt u voordelig de mooi ste spullen voor tijdelijke presentaties.

verhuur oog voor nieuwe n hypes binnen de markt. t productaanbod uitgebreid te lijn loungemeubelen. Zo kt volgen en zullen wij onze ptimaal informeren over de

22 JMT Floorcovering

De Victoria Gho stoelen van Philippe uit klassieke lijnen. exclusiviteit, want naast standaardterwijl het zitgedeelt meubilair is onze verhuurcollectie ook voorzien Zowel de Louis Ghost van designmeubilair van bekende zijn stabiel, comfort topdesigners als Philippe Starck, Raul Barbieri en schokken en atmosfe Shin & Tomoko Azumi. Van deze designers heeft product met een LoungeRent 34 Lounge Coby de 30meest spraakmakende modellen. Voor & Zopersoonlijkheid, een velen zijn deze modellen dan ook herkenbaar. omgeving op elegant de Ghost stoelen Het designmeubilair kan gebruikt worden voor bijpassende kruk, de een exclusief of uniek evenement maar ook voor goed te combineren een standaard opstelling waardoor het Ghost als de Louis Gh evenement, de bijeenkomt of het congres ineens een extra dimensie krijgt.

38 Tanja Verhuur houdt niet op bij het product. Wij hebben onze gehele organisatie laten doorlichten op het gebied van duurzaamheid. Al onze me dewerkers worden getraind in groen onder nemen en wij kiezen er ook onze partners op uit. Wij zien duurzaamheid als toegevoegde waarde.” Inmiddels heeft Tanja een breed assortiment tapijt en meubilair waarvan herkomst en duurzaam gebruikte materialen zijn gegarandeerd.

pbouw goed aansluit bij uw naast zijn al uw specifieke baar, zelfs als deze wensen ctpakket om gaan.

18 Hebo Verhuur

Met een breed aanbod in meubilair wordt uiteraard niet voorbij gegaan aan een stukje

40 Van Geelen

Adverteerders index

uurzaam ingericht'

2 JMT International. 3 Adexpo 4 JMT Floorcoverings 7 Tanja Verhuur 16 Schreuder 17 Expobull

06

Huren maakt design betaalbaar

Met de speelse vormgeving van de Panton Chair

heeft Verner Panton meubelgeschiedenis 17 Tanja Verhuur 37 Exposhow geschreven. De Panton Chair van Vitra met zijn 1 LoungeRent 42 Vanuit Os-Sonnevelt luchtige 3en ronde vormen is de eerste, volledig 32gefabriceerde Van Geelen stoel uit één stuk. 42 Expobull kunststof Coby IFS heeft de Verner Panton stoel in het wit en in Standinrichtingen 43 Coby-IFS het zwart in grote aantallen.

33 Hebo Verhuur 37 Van Os-Sonnevelt

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

november 2013 | holland publishers


Tanja verhuurt de vloer die past bij uw gast! zie online catalogus - vloerdecoraties op www.tanja.nl Informeer naar de onbegrensde mogelijkheden: tel. +31 (0)50 4092800 | e-mail: verhuur@tanja.nl


08

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

november 2013 | holland publishers


Andre

van Bezooijen: “Kwaliteit, service en betrouwbaarheid al 25 jaar ons motto” Een beursstand moet bij de uitstraling van uw bedrijf passen. Met de juiste stand onderscheidt u zich van uw mede exposanten en concurrentie. De stand-inrichting moet overbrengen wie u bent. Adexpo heeft daarvoor alles in huis. De organisatie heeft kennis van de markt en speelt continu in op de laatste trends. Op 1 juli 2013 bestond Adexpo 25 jaar, het bedrijf uit Roosendaal heeft het nieuwste designmeubilair in haar collectie en werkt voor zo’n 600 beurs -en event titels in noord west Europa.

 holland publishers | november 2013

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

09


Adexpo “Mijn vader Ad startte in 1988 met het verhuren van meubilair voor beurzen, zo is ook de naam Adexpo ontstaan, vanaf het eerste uur ben ik al werkzaam binnen het bedrijf”, vertelt eigenaar Andre van Bezooijen. “Ik wilde ervaring opdoen, de markt leren kennen en meewerken aan het opbouwen van een organisatie die voldoet aan de behoeften van onze klanten, in 2006 heb ik het bedrijf overgenomen.” Vanwege een gestage en constante groei werd besloten om een nieuw pand te laten bouwen, 6.000 m2 bedrijfsruimte en 500 m2 kantoorruimte. In 2008 is Adexpo in het nieuwe pand aan de Stepvelden getrokken.

Adexpo Quality-check Adexpo staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. “De klant staat bij Adexpo

10

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

centraal”, legt Van Bezooijen uit. “We beschikken over een brede collectie aan designmeubilair, tapijt en stofferingsproducten. Om aan de vraag en kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en werken we met een team van eigen stoffeerders.” Producten worden intensief gebruikt. Om de kwaliteit te waarborgen heeft Adexpo een eigen kwaliteitskeurmerk ontwikkeld, de “Adexpo Quality-check”. Na verhuur worden alle artikelen door de eigen technische dienst grondig schoongemaakt en gecontroleerd. Elk artikel heeft zijn eigen specifieke controlepunten waarop ze beoordeeld worden. Als er sprake is van gebreken dan worden onderdelen vervangen of wordt het hele artikel vernieuwd. “Ook blijven we investeren in de modernste ontwerpsoftware voor stands en beurzen”, vertelt Van Bezooijen.

november 2013 | holland publishers


“Onze ontwerpafdeling kan hiermee de mooiste stands ontwikkelen helemaal naar de wens van onze klant. Dit alles zorgt ervoor dat we de kwaliteit waar we voor staan ook waar kunnen maken. Dit samen met een zeer persoonlijke service - 24 uur per dag, 7 dagen in de week maakt Adexpo een geweldige partner voor elke beursdeelname”.

Vestiging in Duitsland Het werkgebied van Adexpo is noord west Europa, vanwege de logistieke efficiency heeft het bedrijf sinds 1 juli 2012 een vestiging in Duitsland; Adexpo-EMP GmbH www.adexpo-emp.de “Uiteraard speelt deze vestiging een belangrijke rol bij onze verdere expansie in Europa”, zegt Van Bezooijen.

holland publishers | november 2013

Trendsetter Adexpo vervult graag de rol van trendsetter. “Onze klanten moeten zich onderscheidend kunnen presenteren” vindt Van Bezooijen. ”Bijna dagelijks spelen wij in op de trends, van betaalbaar tot en met het topsegment. Dit is een belangrijke factor waarom klanten voor ons kiezen. Om ideeën op te doen bezoek ik de belangrijke nationale -en internationale vakbeurzen, en lees de relevante vakliteratuur, want ook de komende 25 jaar blijven: kwaliteit, service en betrouwbaarheid ons motto.” ◆

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

11


www.coby-ifs.nl

Coby-IFS DE specialist in verhuur van meubilair en tapijt Met een breed aanbod in meubilair wordt uiteraard niet voorbij gegaan aan een stukje

exclusiviteit,

want naast standaardmeubilair is onze verhuurcollectie ook voorzien

van designmeubilair van bekende topdesigners als Philippe Starck, Raul Barbieri en Shin & Tomoko Azumi. Van deze designers heeft Coby de meest spraakmakende modellen. Voor velen zijn deze modellen dan ook herkenbaar. Het designmeubilair kan gebruikt worden voor een exclusief of uniek evenement maar ook voor een standaard opstelling waardoor het evenement, de bijeenkomt of het congres ineens een extra dimensie krijgt.

De Victoria Ghost en de Louis Ghost stoelen van Philippe Starck zijn stoelen ontstaan uit klassieke lijnen. De rugleuning is afgerond, terwijl het zitgedeelte lineair en geometrisch is. Zowel de Louis Ghost als de Victoria Ghost stoelen zijn stabiel, comfortabel en zijn bestand tegen schokken en atmosferische invloeden. Het is een product met een sterke uitstraling en persoonlijkheid, een product dat zich in elke omgeving op elegante wijze kan aanpassen. Naast de Ghost stoelen heeft Coby IFS ook de

bijpassende kruk, de Charles Ghost welke goed te combineren is met zowel de Victoria Ghost als de Louis Ghost stoel.

Met de speelse vormgeving van de Panton Chair

heeft Verner Panton meubelgeschiedenis geschreven. De Panton Chair van Vitra met zijn luchtige en ronde vormen is de eerste, volledig uit kunststof gefabriceerde stoel uit ĂŠĂŠn stuk. Coby IFS heeft de Verner Panton stoel in het wit en in Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt het zwartvoor in grote aantallen. beurzen en evenementen

12

november 2013 | holland publishers


www.coby-ifs.nl

Coby-IFS DE specialist in verhuur van meubilair en tapijt Coby International Fair Support verzorgt als verhuur specialist de volledige invulling van evenementen, beurzen, congressen en

seminars

wat

betreft

vloerbekleding

meubilair, terrastegels

en inclusief advies, verhuur, transport en plaatsing. De serviceverlening “bedekt” heel Europa.

Coby heeft een groot aanbod in vast

tapijttegels.

Naast het tapijt heeft Coby ook hardhouten

Bankirai

terrastegels.

Deze zijn beschikbaar in de afmeting 1x1m en 50x50cm. Wanneer u buiten een evenement heeft zijn deze Bankirai terrastegels een ideale oplossing. Deze houten vlonders dienen gelegd te worden op een ondervloer waar deze op bevestigd kunnen worden en zijn geschikt voor ieder evenement.

tapijt en

De Esco-Lita tapijttegels zijn tegels van hoge kwaliteit en worden na ieder gebruik zorgvuldig gereinigd waardoor de

duurzaamheid van de tegels gewaarborgd

wordt. Ons vaste tapijt is beschikbaar in veel verschillende kleuren en afmetingen, voor ieder evenement de juiste kleur en sfeer creëren is geen enkel probleem. holland publishers | november 2013

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

13


Expotilestegels Welkome aanvulling op de markt van beurs- en evenementvloeren Vloertapijt is een belangrijk onderdeel van elke stand en is mede bepalend voor de sfeer en uitstraling tijdens de beurs. Wie op zoek is naar een passende tegel let op kleur, onderhoud, kwaliteit en veiligheid. Natuurlijk is ook het contact met de leverancier van essentieel belang. Welk advies geeft deze aan de klant? Hoe snel is leveren mogelijk? Beschikt deze over een ruim assortiment? Het zijn allemaal aspecten die meewegen bij een beslissing.

14

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

Expobull is een adviesbureau voor beurzen, events en interieurs, en biedt oplossingen voor ieder onderdeel van het organisatieproces dat moet leiden tot een evenement of congres. Dankzij jarenlange ervaring met ontwerp en inrichting ontzorgt Expobull zowel de organisator als exposant. Tevens is Expobull de officiële vertegenwoordiger voor Expotiles voor de beurzen en evenementenbranche in de Benelux en Duitsland. “De bedenker van de Expotiles zocht een partner om het product op de markt te brengen”, aldus Peter van Os, eigenaar Expobull. Aangezien wij over meer dan 25 jaar ervaring in deze branches beschikken zijn we met elkaar om te tafel gaan zitten. Al snel zag ik dat deze tegel een aantrekkelijke aanvulling was op de huidige markt van beurs- en evenementvloeren.”

november 2013 | holland publishers


eenmalig gebruik huren. Bovendien zijn de tegels, met de gebruikelijke reinigings-middelen zoals borstelmachines of staalborstels, in combinatie met water goed schoon te maken. De aanschaf van een apart en duur schoonmaakproduct is dus niet nodig.”

Kwaliteit Voordelen “Het voordeel van deze tegels is de standaard kwaliteit die voor alle beurzen en evenementen te gebruiken is. Speciaal voor de verhuursector zijn twaalf standaard kleuren geselecteerd. Daarnaast is het tevens mogelijk dat de afnemer deze tegels in zijn eigen kleur laat maken of van een speciaal design voorziet. Dit is al mogelijk met kleine aantallen vanaf vijfhonderd vierkante meter. De tegels zijn niet alleen prijstechnisch bijzonder aantrekkelijk maar voldoen ook aan alle eisen die de beurzen- en evenementensector stelt. De tegels zijn bijzonder slijtvast en voldoen aan de meest actuele brandveiligheidseisen zoals CFI-S1. Bovendien zijn ze in twee maten verkrijgbaar: in 50x50 en 100x100 cm. Ze zijn eenvoudig hanteerbaar en makkelijk te leggen, een exposant kan ze voor

holland publishers | november 2013

“De Expotiles-tegels zijn al gebruikt tijdens diverse consumenten- en vakbeurzen. Op het gebied van slijtage klinken positieve reacties. Iedereen is bijzonder te spreken over de kwaliteit van de tegel, maar natuurlijk is het gebruik bepalend voor de echte levensduur. In principe gaat deze tegel vijf tot tien jaar mee. Daar zijn ze op getest.” ◆

Postbus 2020

f. 0031-(0)73.503.2172

5260 CA Vught

e. info@expobull.nl

t. 0031-(0)73.503.2935

i. www.expobull.nl www.expotiles.nl

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

15


Schreuder BV Schreuder bv is opgericht in 1898 en de oudste tentoonstellingstoeleverancier van Nederland met als thuisbasis Amsterdam en het RAI Gebouw .Schreuder bv is al meer dan 80 jaar de huisleverancier van het RAI Gebouw en hierdoor hebben wij dan ook een vestiging in het RAI Complex van waaruit wij alle soorten tentoonstellingstapijt snel in het RAI gebouw kunnen leveren. U kunt ons bellen voor 12 m2 standruimte in het congrescentrum of voor het dichtleggen van 18.000 m2 tentoostellingshal tot en met het snel en vakkundig dichtleggen van de gangpaden van uw beurs. Schreuder BV is het adres voor: tapijttegel-verhuur, tapijtttegel-verkoop van alle grote merken, tapijt van de rol van alle grote merken, laminaatvloeren, vinyl en vinyltegels, linoleum, schoonloopmatten, div. tapesoorten, kaasdoekplafonds, flanel van 130 tot 310 cm.

Kortom voor al uw tentoonstellingstapijt: Schreuder BV

Postadres Postbus 501 1110 AM Diemen Bezoekadres Rai Gebouw Amsterdam, Wielingenstraat P9 1078 KK Amsterdam

T +31 (0) 20 642 2008 F +31 (0) 20 646 6122 E info@schreuderbv.com I www.schreuderbv.com Contactpersoon Dhr. E. Schreuder


Expobull vertegenwoordigt voor de beurzen en evenementenbranche in de Benelux Expotiles. Expotiles is speciaal ontwikkeld en geschikt voor zeer intensief gebruik zoals beurzen en evenementen en voldoet aan alle strenge eisen van deze branche. Voor een stalenboek mail naar : info@expobull.nl

Postbus 2020 5260 CA Vught

t. 0031-(0)73.503.2935 f. 0031-(0)73.503.2172

e. info@expobull.nl i. www.expobull.nl


JAAR

V E R H U U R

B V

EVENT FLOORING SOLUTIONS

HEBO Verhuur BV

Event Flooring Solutions

De geboorte van het HEBO-idee

Uw stand, beurs of evenement krijgt een professionele

uitstraling

met

beurstapijt

van HEBO Verhuur BV uit Lelystad. Wij leveren en leggen uw tapijt in iedere gewenste afmeting en kleur, op iedere gewenste locatie. Na afloop zorgen wij ervoor dat het tapijt wordt afgevoerd en indien mogelijk wordt het tapijt gerecycled. Woorden

met

inhoud,

want

inmiddels

komen wij al 25 jaar over de vloer.”

18

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

“Ruim 25 jaar geleden moest ik een tennishal omtoveren in een tijdelijk showroom voor tweedehands auto’s. Toen kwam ik er achter hoe omslachtig het leggen van een tijdelijke vloer was. De ‘klantvriendelijkheid’ van de toenmalige leverancier stopte met het afleveren van loodzware pallets met nog zwaardere vloerdelen. Niet alleen waren de vloerdelen zwaar en onogenlijk, ze waren ook nog eens vies en deden afbreuk aan de ruimte waarin deze lagen. Dat moest anders kunnen dacht ik. Anders, mooier, beter, sneller en goedkoper; de kiem voor HEBO was gelegd.”

Groei “Learning by doing. Dat is de leerweg die ik heb gevolgd. Het begon met het opkopen van partijen tapijt en mezelf het vak van tapijtstoffeerder aan te leren.

november 2013 | holland publishers


Bob Jannink:

“Wij komen al 25 jaar over de vloer” vestiging. Waar mogelijk vervoeren we alle goederen in eigen beheer met een betrouwbaar wagenpark. We worden gevraagd voor de meest complexe en uiteenlopende opdrachten en dat vervult me met trots. Alles in de wetenschap dat ik alleen nooit zo ver was gekomen. Daarom dank ik mijn opdrachtgevers voor het vertrouwen en dank ik de mensen die al jaren voor ons bedrijf werken. Zonder hun was ik niet gekomen tot 25 jaar succesvol ondernemen.”

De tijd had ik mee want bedrijven realiseerden zich het belang van een uniforme uitstraling waarvan beurstapijt onderdeel is. Vandaag de dag is er geen standhouder of organisatie meer te vinden die investeert in een beurs om die vervolgens te laten plaats vinden op een kale betonvloer. Ik kreeg meer wind in de zeilen toen Jaarbeurs Utrecht mij benaderde om voor hen ook eens een klus te doen wat al snel uitgroeide in een preferred supplier overeenkomst. Ik vind het een hele eer dat wij al ruim 14 jaar voor de Jaarbeurs mogen werken. In het kielzog van de Jaarbeurs Utrecht volgden vele andere evenementenorganisaties en locaties in binnen- en buitenland.”

Wij leggen de rode loper voor u uit “HEBO Verhuur BV, Event Flooring Solutions, kan aan al uw wensen voldoen. Wij leveren alle soorten vloerbedekking in de door u gewenste kleur. Onze productrange loopt van naaldvilt tot hoogpolig beurs tapijt en van glittertapijt tot kunstgras. Maar wij leveren ook de rode loper(s) voor uw VIP-bijeenkomst of première.

Dankbaar “25 jaar verder kijk ik om en zie ik een organisatie met ruim 20 medewerkers, een modern kantoor en magazijnen in Lelystad en Utrecht. Verder hebben we sinds 2004 ook een Belgische

holland publishers | november 2013

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

19


HEBO Verhuur BV heeft zelfs het wereldrecord (zie het Guiness book of records) van het leggen van de langste rode loper ter wereld – ruim vijf kilometer! in handen.”

Expotapijt, onze uitgebreide productrange.

20

Brandveilig “De door HEBO Verhuur BV geleverde en gelegde tapijten zijn gecertificeerd brandvertragend waardoor u altijd voldoet aan de eisen van de locatie. De mate van brandvertragendheid kan per tapijt altijd worden herleid dankzij het Europese classificatiesysteem.”

“Dankzij onze rechtstreekse lijnen met fabrikanten in binnen -en buitenland, kunnen wij beurstapijt inkopen tegen zeer scherpe prijzen. Zie onze website voor een overzicht van ons uit voorraad leverbare assortiment. Deze kwaliteiten gaan vergezeld van een brandcertificaat. Voor afwijkende verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen.”

“Als u dat wenst, kunnen wij uw beurstapijt voorzien van beschermfolie. Zo wordt het tapijt niet vuil tijdens de opbouw van uw stand. De folie is zeer eenvoudig door uzelf te verwijderen voor aanvang van de beurs of het evenement.”

Uw logo op de vloer

Maatwerk

“Een eyecatcher van formaat: uw logo op het beurstapijt. Onze ontwerpstudio digitaliseert uw logo waarmee wij tot uw logo in het tapijt kunnen reproduceren, uiteraard in de door u gewenste kleur(en).”

“U wilt niet teveel maar al helemaal niet te weinig tapijt bestellen. Om problemen en verwarring te voorkomen, meten wij op uw verzoek zelf in op locatie. Uiteraard voldoet een schaal plattegrond in de meeste gevallen.

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

Beschermfolie

november 2013 | holland publishers


“Wij komen al 25 jaar over de vloer, tijd om zelf eens in de schijnwerpers te staan” kleur van de vloerbedekking. Onze medewerkers bespreken uw wensen en brengen u op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. Uiteraard kunt u stalen bekijken en beoordelen. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat alles volgens uw wensen verloopt.”

Altijd op tijd

Zo bent u altijd zeker van de juiste oppervlakte en hebt u er geen omkijken naar.”

Bjorn, onze eigen recyclingstrategie “Bjorn is ontstaan op 2 november 2011. Het logo symboliseert ons MVO-streven. Vele tapijten in onze Expo range zijn recyclebaar doordat ze gemaakt zijn van 100% polypropeen. Na gebruik halen wij de tapijten op en worden ze aangeboden voor recycling. Gerecycled polypropeen is als granulaat multi-inzetbaar. Het materiaal wordt bijvoorbeeld gebruikt in de plastic molding industrie en in de auto-industrie, maar er kan natuurlijk ook weer tapijt van worden gemaakt!”

“Een van onze pijlers is betrouwbaarheid. Wij leveren, leggen en verwijderen zonder uitzondering op de afgesproken tijd. Zeker in de dynamische wereld van evenementen en beurzen, is dit noodzakelijk en is onze stiptheid een geruststelling voor u.”

Eigen magazijnen “HEBO Verhuur BV is gevestigd in Lelystad en heeft centraal gelegen magazijnen in Lelystad en Utrecht. Zo kunnen wij snel vrijwel alle kleuren en kwaliteiten uit voorraad leveren.”

Wij staan voor u klaar. Al 25 jaar! “Voor advies, meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Maak nu een afspraak met een van onze medewerker(st)ers en dan loopt u ook straks op tapijt van HEBO Verhuur BV!” ◆

Uw evenement, ons advies “U staat niet iedere dag op de beurs. Wij wel! Daarom is het prettig dat u kunt vertrouwen op ons advies als het gaat om soort, kwaliteit en

holland publishers | november 2013

HEBO Verhuur B.V.

Tel.: +31(0)320 26 01 90

Noordersluisweg 19,

Email : info@heboverhuur.nl

8243 PR Lelystad

Web: www.heboverhuur.nl

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

21


Dáárom JMT Floorcoverings In 6 stappen naar uw succes

Vandaag de dag gaat elke business

1. Profiteer van snelle levering

gepaard met beleving. U wilt mensen

Heeft u zo nu en dan ook last van bouwstress? Omdat beslissingen laat vallen, bouwtijden daardoor korter worden en u vloerbedekking pas vlak voor de beurs of het evenement kunt bestellen. Snelle levering brengt verlichting. Met ruim 100.000 m² vloerbedekking in voorraad is dat voor JMT Floorcoverings geen probleem. Bovendien heeft JMT vestigingen in acht Europese landen. Dus: altijd bij uw beurs of event in de buurt.

raken. Ook bij uw deelname aan een beurs, congres of event. De juiste vloeroplossing speelt een essentiële rol. In enkele stappen naar succes.

22

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

november 2013 | holland publishers


2. Kies uit omvangrijke collectie U kunt met ons werkelijk alle kanten uit. Wilt u opvallend tapijt? Of liever kunstgras, vinyl, rubber of sisal? U kunt kiezen uit zo’n 350 kleuren. En onze collectie kliklaminaat biedt twaalf soorten en 64 dessins! Ook ons kliklaminaat is - zeer snel - uit voorraad leverbaar.

3. Houd u niet in Uiteraard wilt u opvallen. Niet alleen met designmeubilair, ook met uw vloeroplossing.

holland publishers | november 2013

ďƒ Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

23


Tapijt als een parcours voor hardlopers? Of speciale kleurcombinaties en dessins die de huisstijl van uw organisatie ondersteunen? Wellicht uw logo in de vloer verwerkt? De sky is the limit, maar dan op de grond.

4. Werk met professionals Al deze wensen vereisen samenwerking met een betrouwbare en vooral professionele partner. Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste pijlers. Met onze nieuwe coupagemachine (10 x 6 meter) kunnen wij vloerbedekking nóg sneller leveren. Bovendien exact op maat en met minder snijverlies.

24

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

Onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid dragen bij aan uw succes 5. Kies voor ultieme service Onze service komt in alle aspecten tot uiting. Wilt u bijvoorbeeld weten welk laminaat het beste bij uw product of presentatie past? Voor designbureaus of ontwerpafdelingen hebben wij speciale visuals. Daarmee kunnen zij ‘levensechte’ impressies van de gewenste vloer realiseren. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar… én inzetbaar!

november 2013 | holland publishers


6. Ga duurzaam Tot slot denkt u ook nog aan morgen. Wij ook. JMT Floorcoverings kan honderd procent recyclebaar tapijt leveren. En JMT International, ons zusterbedrijf met een uitgebreide eigen logistiek, is lean and green. Denken aan morgen dus; om het succes van vandaag te kunnen herhalen. â—†

Oliemolen 2, 4671 HB, Dinteloord (NL) Tel.: +31 (0)167 - 52 83 39, Fax: +31 (0)167 - 52 22 66 E-mail: info@jmtfloorcoverings.nl, www.jmtfloorcoverings.nl

holland publishers | november 2013

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

25


JMT International “Een perfect verlopen evenement is het doel, uw tevredenheid onze drijfveer” U wilt een uniek evenement organiseren. Een succesvol congres. Een onvergetelijk feest. Een overtuigende beursdeelname. Zelf hebt u al volop ideeën. Met JMT kunt u deze optimaal vormgeven. Wij helpen u om uw genodigden in een perfecte ambiance te ontvangen. Om hen te inspireren en uw producten in een nieuw licht te tonen. En om hen te overtuigen met uw bijzondere, bijzonder goede presentatie. Europa is onze thuisbasis. Het verhuur van meubilair en vloerbedekking ons dagelijks werk. Al ruim 30 jaar zijn we hiervoor het toonaangevende bedrijf. En met reden:

MISSIE.

We willen kleur, sfeer en een karakteristieke stijl en uitstraling geven aan uw evenementen. We voorzien in de behoefte aan flexibele inrichting met al het gewenste meubilair: van originele designklassiekers en modern design tot pragmatische standaardoplossingen. We leveren maatwerk, vakmanschap en service.

26

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

Dit is altijd mensenwerk: van mensen, voor mensen, in nauwe samenwerking. Uitganspunt van alle activiteiten is een diep gevoelde verantwoordelijkheid voor en betrokkenheid bij onze klanten en het resultaat dat zij voor ogen hebben.

INTERNATIONAAL.

We volgen onze klanten door heel Europa. Dit doen we via onze vestigingen en zusterbedrijven in acht Europese landen. Ook voor uw internationale activiteiten

november 2013 | holland publishers


vindt u ons dus altijd dichtbij en houdt de levering de snelheid die u van ons gewend bent. Zowel voor meubilair als voor tapijt.

VERSCHEIDENDHEID. We bieden een rijk geschakeerd kleurenspectrum aan meubilair. De assortimentsbreedte-, en diepte wordt met veel oog voor innovatie en exclusiviteit onderhouden. Voor elke gelegenheid, groot of klein, hebben we passende objecten. En natuurlijk leveren wij deze op iedere gewenste

holland publishers | november 2013

plaats af. In de kortst mogelijke tijd en in perfecte staat.

KWALITEIT.

Kwaliteit is voor ons heel eenvoudig. We kiezen en geven gewoon altijd het beste: origineel design, hoogwaardige afwerking, de beste partners, topassortiment, eersteklas service.

ERVARING.

We zijn al meerder decennia actief op de Europese beurscentra. We kennen

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

ďƒ 27


De juiste inrichting voor uw evenement 

het terrein, de toegangswegen, de lokale bijzonderheden en spreken de taal. Dat betaalt zich terug, en niet alleen in tijd.

TEVREDENHEID.

Ons klantenbestand is net zo gevarieerd als ons assortiment.Dit omdat we de meest uiteenlopende eisen professioneel kunnen invullen. Of dit nu voor evenement­ organisatoren, beursexploitanten, standbouwers of exposanten is. Altijd naar grote tevredenheid.

DUURZAAMHEID.

Flexibel (her) gebruik van meubilair en vloerbedekking verlaagt de milieubelasting. Datzelfde geldt voor slim plannen van het transport, hergebruiken van verpakkingsmaterialen en het toezien op een milieu- vriendelijke productie door onze leveranciers. Op alle fronten- over onze hele

28

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

keten - zetten we ons in voor een beter milieu en een betere toekomst, iedere dag weer.

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN.

Een geslaagd evenement begint met een idee. Wat u daarna nodig heeft, is de ruimte om hier handen en voeten aan te geven. JMT biedt deze ruimte. Met al het gewenste meubilair, van originele designklassiekers en modern design tot pragmatische standaard­ oplossingen. Ons meubelverhuur programma is net zo veelzijdig als het flexibel is. We volgen

november 2013 | holland publishers


Na ieder gebruik wordt een meubelstuk in onze eigen werkplaatsen nagekeken, gereinigd en waar mogelijk opgeknapt, zodat het er bij een volgend evenement weer als nieuw uitziet. Niet meer dan normaal, in een zo uitgekiend en duurzaam meubelprogramma als het onze.

de trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en meubels op de voet. Van vorm tot kleur en materiaal. Zo kunnen we u het beste helpen om een omgeving te creëren die bij uw merk, waarden en communicatieboodschappen past. En om comfortzones in te richten, waar mensen elkaar graag ontmoeten en uw producten zelf kunnen zien of ervaren.

Wat kwaliteit betreft: het oog wil ook wat. Het zoekt en houdt van fraaie beelden en zet deze om in een positief gevoel. Wat voor het eten geldt, geldt evenzeer voor een geslaagd evenement. Met de ingrediënten design, comfort en functionaliteit creëert u een atmosfeer waarin mensen zich graag ontspannen of laten entertainen. Mooi meubilair siert, geeft plezier en schept genoegen.

KWALITEIT EN KWANTITEIT.

ECHT JMT... Een perfect verlopen evenement

Het onmogelijke voor elkaar krijgen, daar houden we van bij JMT. Dus zijn kwantiteit en kwaliteit niet onverenigbaar, maar iets waar wij als enig verhuurbedrijf in Europa op kunnen bogen. Veel klanten waarderen onze grote keuze aan actueel en klassiek designmeubilair - wat ons betreft een - must voor een marktleider. Anderen vinden het juist prettig dat we naast goed design een veelvoud aan actuele kleuren en vormen bieden. Aarzel nooit om ons uw wensen te vertellen. Als u graag meubilair wilt huren dat we in een kleine serie op voorraad hebben, dan proberen we gewoon extra items voor u te regelen. Wat ons betreft worden aan uw eisen geen grenzen gesteld. Het maakt niet uit of u een evenement met 10, 1.000, 10.000 of meer identieke stoelen wilt uitrusten. Door de grote voorraad en efficiënte logistiek kunnen we uw wensen tot op het laatste moment invullen.

holland publishers | november 2013

is het doel, uw tevredenheid onze drijfveer. Daarom is onze organisatie zo ingericht dat we u te allen tijde professionele en individuele ondersteuning kunnen garanderen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar in heel Europa bereikbaar. Of u nu via het online portal informatie over de nieuwste producten aanvraagt, of snel via de servicedienst iets in het meubilair wilt laten veranderen. De ruim 350 medewerkers van de JMT–vestigingen staan tot uw beschikking. ◆

JMT International

Tel. +31 167 52 39 25

Oliemolen 2, 4671 HB Dinteloord

Fax. +31 167 52 33 32

Postbus 45. 4670 AA Dinteloord

E-Mail: info@jmt.nl

The Netherlands

www.jmt.nl

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

29


LoungeRent presenteert nieuwe verhuurcatalogus met unieke all-in prijzen LoungeRent,

gespecialiseerd

in de verhuur van design meubilair

voor

beurs

en

evenement, heeft haar nieuwe catalogus gepresenteerd. Er is gekozen voor een compact overzicht met alle beschikbare artikelen, kleuren, afmetingen, specificaties en prijzen over– zichtelijk op een rijtje. In de verhuurcollectie nieuwe

design

zijn

vele

artikelen

toegevoegd en er wordt nu gewerkt met unieke all-in prijzen. afbeelding 1e pagina catalogus

30

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

november 2013 | holland publishers


All-in prijzen Geen verrassingen of onverwachte kosten maar volledige transparantie en voorspelbaarheid, dat is wat klanten anno 2013 wensen. Daarom zijn de verhuurprijzen LoungeRent met ingang van deze maand inclusief transport op afspraak, opbouw conform tekening, opslag van verpakking, afbouw, schoonmaak en verzekering. Tevens is de maximale huurperiode verlengt van 3 dagen tot maar liefst 14 kalender­dagen. Daarmee weet de klant vooraf wat de totale kosten zijn zonder dat hij voor elke wijziging een offerte hoeft op te vragen, eenvoudig en doeltreffend. Tevens zijn de meeste klanten met deze nieuwe prijzen netto goedkoper uit.

De catalogus kan besteld en gedownload worden op www.loungerent.nl

Max Havelaarlaan 87

Tel.: 020 716 39 41

1183 LM Amstelveen

Email: contact@loungerent.nl www.loungerent.nl

Lederen poees en hockers in 84 kleuren!

Verhuur van design meubilair - www.loungerent.nl - contact@loungerent.nl - 020 716 39 41

holland publishers | november 2013

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

31


Lounge & Zo:

“Verhuur en meer� Lounge & Zo is een jong en creatief bedrijf dat is gespecialiseerd in de verhuur van exclusief design meubilair. Van moderne (LED verlichte) statafels, barren, buffetten en ontvangstbalies tot klassieke Chesterfield zetels, lederen lounge poefen, banken, design stoelen en trendy krukken. Bovendien speelt Lounge & Zo continu in op de allernieuwste trends waardoor uw evenement er niet alleen adembenemend mooi maar ook zeker exclusief uit zal zien!

34

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

november 2013 | holland publishers


Historie Lounge & Zo is drie jaar geleden ontstaan als dochteronderneming van de Belgische marktleider Rent A Lounge met als doel de Nederlandse markt beter te kunnen bedienen. Lounge & Zo onderneemt onder haar eigen naam echter in nauwe samenwerking met Rent A Lounge. Beide bedrijven volgen de markt op de voet en leveren de nodige input ten aanzien van

holland publishers | november 2013

de collectie. Lounge & Zo beschikt over een klein magazijn met eigen wagenpark in Vijfhuizen (NL) van waaruit met name kleine bestellingen worden uitgeleverd. Voor al het overige maken wij gebruik van de opslagfaciliteiten in Herentals (BelgiĂŤ) en leveren tegen zeer concurerende transportkosten binnen heel Europa.

ďƒ

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

35


België Overweegt u uw evenement in België te laten plaatsvinden maar weet u niet welke leveranciers te benaderen? Lounge & Zo heeft een groot bestand aan betrouwbare Vlaamse toeleveranciers in vrijwel alle sectoren. Verder kenmerkt de Belgische markt zich door haar uiterst goede prijs/kwaliteit verhouding, prachtige locaties en innovativiteit. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden.

36

Verhuur en Meer Lounge & Zo heeft niet voor niets als slogan “verhuur en meer”. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij een breed scala aan proffessionele partnerbedrijven in ons bestand en kunnen wij u tevens van dienst zijn op het gebied van: - Tenten - Licht/Geluid - Catering - Project Management - Bloemwerk en Planten - Mobiele Toiletwagens - Mobiele frietwagens - Cocktailmachines

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

Hellemeerstraat 22, 2141 XE Vijfhuizen Tel.: +31-23.820.02.67, Fax: +31-6.34.88.07.89 Email: info@lounge-en-zo.nl, www.lounge-en-zo.nl

november 2013 | holland publishers


Informeel en formeel loun en

Al ruim 40 jaar is Tanja Verhuur uit Zuidlaren als verhuurbedrijf actief op vele vak beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en exposities. Het brede leveringsgamma van Tanja Verhuur omvat diverse segmenten meubelen, diverse soorten vloerbedekking van eenvoudig tot exclusief, decoratiematerialen en (keuken)apparatuur. Met de producten van Tanja V -

Adres Postbus 98, 9470 AB Zuidlaren Havenstraat 14, 9471 AM Zuidlaren T +31(0)50 4092800 F +31(0)50 4095295 E verhuur@tanja.nl

Website www.tanja.nl

38

De kennis die door de jaren is opgebouwd, is onontbeerlijk om excellent te kunnen opereren in deze snelle en steeds veranderende markt. Het is juist deze kennis die zich vertaalt in een doelgerichte en klantvriendelijke service, een up to date productaanbod en pas klare adviezen. Goed overleg en duidelijke af-

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

spraken, dat is waar het bij Tanja Verhuur om draait. Samen met de klant werkt men steeds naar een feilloos resultaat. De medewerkers van Tanja Verhuur adviseren u terdege en helpen desgewenst bij het samenstellen van een totaal inrichtingspakket

november 2013 | holland publishers


TANJA VERHUUR

dat qua kleur en opbouw goed aansluit bij uw presentatie. Daarnaast zijn al uw specifieke wensen bespreekbaar, zelfs als deze wensen buiten het productpakket om gaan.

houdt niet op bij het product. Wij hebben onze gehele organisatie laten doorlichten op het gebied van duurzaamheid. Al onze me dewerkers worden getraind in groen onder nemen en wij kiezen er ook onze partners op uit. Wij zien duurzaamheid als toegevoegde waarde.” Inmiddels heeft Tanja een breed assortiment tapijt en meubilair waarvan herkomst en duurzaam gebruikte materialen zijn gegarandeerd.

Ook heeft Tanja verhuur oog voor nieuwe ontwikkelingen en hypes binnen de markt. Zo is onlangs het productaanbod uitgebreid met een up-to-date lijn loungemeubelen. Zo blijven wij de markt volgen en zullen wij onze klanten steeds optimaal informeren over de nieuwste trends. Tanja Verhuur werkt bijvoorbeeld samen met een fabrikant die de rug van het tapijtoppervlak laat scheiden, zodat de deelproducten 'Organisatie duurzaam ingericht' Meer nog dan een compleet aanbod zet Tanja kunnen worden hergebruikt. “Wij leveren Verhuur in op groen ondernemen. “En dat daarmee een cradle-tocradle-tapijttegel. Alle

holland publishers | november 2013

voor de verhuur afgeschreven tapijttegels worden door de fabrikant weer opgehaald en hergebruikt. ”Standbouwers, ontwerpers en organisatoren kunnen bij Tanja Verhuur een eigen inlogcode aanvragen om via de website van Tanja een collectie samen te stellen naar eigen inzicht. Deze module geeft de mogelijk heid een eigen webshop te maken, met bestel mogelijkheid. Kortom voor elke sfeer zijn de mooiste spullen te huur bij Tanja Verhuur.

Huren maakt design betaalbaar Tanja verhuur signaleert voor u de nieuwste trends en zorgt voor een regelmatige update van de voorraad. Zo huurt u voordelig de mooi ste spullen voor tijdelijke presentaties.

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

.

39


Elke klant en beurs is uniek!

Standaardoplossingen bestaan niet bij Van Geelen.

We luisteren graag naar u. Daar spelen we als team van Van Geelen op in. We kunnen u namelijk de allerbeste service leveren als we precies weten welk doel u voor ogen heeft. Een statafel heeft andere voor- en nadelen dan een loungeset. Rode tapijttegels geven een andere gevoel bij uw bezoekers dan donkerblauwe. Welke specifieke service is voor u van belang? Deze aspecten vullen we exact op maat voor u in.

40

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

november 2013 | holland publishers


Van Geelen is al jarenlang dè specialist op het gebied van tapijttegels en heeft een uitgebreid meubilair assortiment. We verzorgen graag tapijttegels voor uw beurs of stand in een van onze vele kleuren. Of u uw vloer in één kleur wil hebben of een vloer vol patronen, onze specialisten zorgen altijd voor een piekfijn resultaat. We adviseren u met plezier over de verrassende effecten die we kunnen creëren. Ons meubelassortiment is door onze jarenlange ervaring nauwkeurig afgestemd op de wensen van onze klanten. Voor iedere inrichting kunnen we daarom snel een totaalpakket leveren. Meubilair, brochurestandaards, keukenartikelen of bijvoorbeeld vitrines; allemaal overzichtelijk te vinden op onze website en in een handige brochure. Alles in meerdere kleuren en modellen om voor elke stand of beurs iets bijzonders te kunnen aanbieden. En door de combinatie van tapijttegels en meubilair bieden we onze klanten een one-stop-shop.

holland publishers | november 2013

We hebben alles zelf in huis en zitten heel centraal in Nederland zodat we tot op allerlaatste moment snel kunnen reageren. Van Geelen is eigenlijk in een mum van tijd in alle grote beursgebouwen in Nederland. En dat past weer helemaal in de gedachte van onze flexibele service. U bestelt dus niet alleen een stoel, of een vierkante meter tapijttegel, maar u krijgt bij Van Geelen een zorgeloos evenement! ◆

Industrieweg 16, 3606 AS Maarssen Tel.:0346 - 55 71 90 E-mail: info@vangeelen.nl, www.vangeelen.nl

Gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt

voor beurzen en evenementen

41


Expobull vertegenwoordigt voor de beurzen en evenementenbranche in de Benelux Expotiles. Expotiles is speciaal ontwikkeld en geschikt voor zeer intensief gebruik zoals beurzen en evenementen en voldoet aan alle strenge eisen van deze branche. Voor een stalenboek mail naar : info@expobull.nl

Postbus 2020 5260 CA Vught

t. 0031-(0)73.503.2935 f. 0031-(0)73.503.2172

e. info@expobull.nl i. www.expobull.nl


Meubilair-tapijtspecial_nov2013  

E- Magazine met gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt voor beurzen en evenementen. Het E-Magazine voor exposanten, organisa...

Meubilair-tapijtspecial_nov2013  

E- Magazine met gespecialiseerde leveranciers van meubilair en tapijt voor beurzen en evenementen. Het E-Magazine voor exposanten, organisa...

Advertisement