Page 1

Neva速Max

Nu inclusief 3 JA AR garantie!

De hardste multicoating voor maximale bescherming!

Hoge krasweerstand

Vuil- en waterafstotend

Antistatisch

41918_NevaMaxSecret_brochure_v4.indd 1

Contrastverhogend

Antireflecterend

06-07-2010 11:03:38


NEVA® MAX: MAXIMALE BESCHERMING TEGEN MINIMALE KRASSEN Neva Max is de innovatieve multicoating van BBGR, die zorgt voor maximale bescherming van brillenglazen. Het beschermt zelfs tegen de kleinste krassen die door dagelijks gebruik kunnen ontstaan. Naast de extra toegevoegde hardlaag beschikt Neva Max over een unieke antistatische laag met een vuilafstotende werking. De blauwe beschermlaag is voor het efficiënt inslijpen van de brillenglazen. Neva Max is op alle recept brillenglazen van HOC verkrijgbaar. Neva Max, de beste krasbestendige multicoating Neva Max heeft zijn unieke prestaties te danken aan de opbouw van diverse hoogwaardige lagen. Met de nieuwe “Max” laag worden de hoogwaardige BBGR brillenglazen optimaal beschermd.

NeVa Max eN NeVa Max seCret BiedeN uW CONsuMeNt PerFeCt KiJKCOMFOrt ■ Brillenglazen met Neva Max blijven langer schoon Neva Max heeft de hoogste contacthoek van 113˚. Dit zorgt voor een zeer actieve bescherming tegen waterdruppels en damp. De antistatische werking voorkomt aantrekking van stof en vuil. ■ Neva Max verhoogt het visueel comfort dankzij optimale transparantie Brillenglazen blijven mooi transparant en helder voor een beter kijk- en draagcomfort (transmissie 99%).

6 5 4 3 2

■ Neva Max is de hardste multicoating met de hoogste bescherming tegen krassen. Neva Max is 2,5 keer krasbestendiger dan een standaard coating.

NeVa Max laag

1 Basis

OPBOuW VaN eeN BrilleNglas Met NeVa Max iN 6 lageN

1 Hardingslaag Deze laag maakt het brillenglas duurzaam en sterk.

41918_NevaMaxSecret_brochure_v4.indd 2

2 NieuW: “Max” laag Tussen de hardingslaag en de antireflecterende laag bevindt zich de extra ‘Max’ coating. De hierbij toegepaste nanotechnologie zorgt dat het brillenglas extra hard wordt.

3 antireflecterende laag Deze AR-laag zorgt voor maximale transparantie en helderheid voor scherp zicht.

06-07-2010 11:03:39


BBGR ONTVANGT VOOR NEVA MAX DE GOUDEN OPTIEK AWARD: PONT D’OR BBGR heeft de internationale optiek award Pont d’Or voor de innovatie en superieure kwaliteit van Neva Max ontvangen. De belangrijkste voordelen van deze nieuwste multicoating op HOC/BBGR brillenglazen worden zo nogmaals bevestigd: de beste bescherming tegen krassen, het langer schoon blijven en het eenvoudig slijpen zonder stickers.

NieuW: Nu iNClusieF 3 Jaar garaNtie Ter ondersteuning van uw promotie en vertrouwen in de superieure kwaliteit van Neva Max, geeft HOC nu 3 jaar garantie. Deze garantietermijn is geldig vanaf de leverdatum op fabricagefouten bij normaal gebruik. Zo kunt u met 100% vertrouwen Neva Max aan uw consumenten adviseren!

NieuW! Neva Max secret, de exclusieve onzichtbare ontspiegeling! BBGR Frankrijk heeft, als eerste producent in Europa, een volledig kleurloze ontspiegeling ontwikkeld. Dankzij een exclusieve innovatie in het Neva coating proces, laat BBGR kleurnuances en rest-reflexen verdwijnen. HOC biedt u en uw consumenten, in combinatie met de hoogwaardige BBGR brillenglazen, de meeste exclusieve en stijlvolle ontspiegeling: Neva Max secret!

Neva Max secret integreert dezelfde kwaliteiten als Neva Max.

4 antistatische laag Deze unieke beschermlaag is vuil- en stofwerend. De basis werkt met het aantrekken en afstoten van positieve en negatieve molecule ladingen, waardoor stof en vuil geen kans krijgen zich te hechten op het brillenglas.

41918_NevaMaxSecret_brochure_v4.indd 3

5 Oleo- en hydrofobische laag Neva Max heeft de hoogste contacthoek van 113º. Dit zorgt voor een actieve bescherming tegen waterdruppels en damp.

6 Blauwe beschermlaag Door het toevoegen van de blauwe beschermlaag is het niet nodig met stickers in te slijpen en voorkomt u verdraaiing van het gladde brillenglas tijdens het slijpproces. Met een zachte katoenen doek veegt u aan beide zijden de blauwe beschermcoating eraf.

06-07-2010 11:03:46


NeVa Max aaNtOONBaar de Beste MultiCOatiNg! Een onafhankelijk laboratorium heeft aangetoond dat Neva Max 2,5 keer krasbestendiger is dan een standaard coating. De drie testen om deze unieke kwaliteitseigenschap te claimen zijn;

1. Polijsttest Simulatietest: het schoonmaken van brillenglazen met een vies T-shirt en het wrijven van vingers over het glas.

2. Wrijvingtest Neerleggen van brillenglazen op een tafel en het opbergen van brillenglazen in een vervuilde brillenkoker.

3. delaminatietest Plotselinge temperatuurveranderingen. De temperatuur wordt hierbij aangepast naar 65C째 met 95% luchtvochtigheid. Na 8 uur wordt de temperatuur weer omgezet naar de reguliere temperatuur.

Neva Max en Neva Max Secret zijn leverbaar in combinatie met de HOC recept brillenglazen in index 1.50, 1.60, 1.67.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw HOC account manager of klantenservice tel. 020 - 6 951 951. Holland Optical Company B.V.

www.hocsite.com Info@hocsite.com

41918_NevaMaxSecret_brochure_v4.indd 4

06-07-2010 11:03:23

Neva Max  

Neva Max, de hardste multicoating voor maximale bescherming

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you