Issuu on Google+

Ogilvy & Mather Office 205

Chicago, Illinois, USA

Completion: 2013

Ogilvy & Mather asked HOK to update the

By increasing density, the new plan creates

design from its 2005 office consolidation and

space for additional teaming and huddle

relocation. The latest renovation helps the

room areas along with a new “town hall”

advertising, marketing and public relations

multipurpose meeting space and high-tech

agency increase headcount in the office while

conference center.

introducing a variety of new conferencing,

◄ open office space

teaming and collaboration spaces. In addition

New interior finishes link the design and

to improving workplace density and enhancing

branding of the office's north and south sides

ancillary space, the design for this renovation

while embracing the existing finishes in an

integrates new space standards.

updated, fresh palette.

The refurbished office features very few

Phasing the construction over six months

offices, with Ogilvy & Mather’s people

enabled Ogilvy & Mather’s people to keep

moving into a modified benching system.

working in the office throughout the project.

2014 design annual

84,400 sq. ft. / 7,800 sq. m.


2014 HOK Design Annual