Mine smykker

Page 1

Mine smykker af Harris Knudsen


www.harrisknudsen.dk


Mine smykker Et "Byg en bog eksperiment" af Harris Knudsen


Mine smykker af Harris Knudsen

Her har jeg lavet en lille præsentation af nogle smykker. Ringene vises i et simpelt smykkekatalog lavet af sider der kan hentes på min hjemmeside www.harrisknudsen.dk her er det muligt selv at samle et katalog ved at vælge forside, bagside samt det antal sider der skal bruges i kataloget. På hjemmesider er der en del forskellige sideformater med tilhørende sider med indsatte skrivefelter der kan udfyldes på computeren når .pdf filen åbnes i Adobe Reader, der er også færdigsamlede bøger/hæfter/kataloger uden indsatte skrivefelter der kan bruges hvis man har den nye version af Adobe Reader DC her kan man frit indsætte tekst og billeder. Der er meget enkelt og fungerer fint når man lige har vænnet sig til hvordan det fungerer.


Har du lyst til at prøve kan filerne frit hentes på hjemmesiden. Start med at gemme filen/filerne på din egen computer og gå derefter i gang med at samle/udfylde siderne med tekst og billeder. Et katalog som det her kan laves på ca. 1 time.


Ring udført i kohorn med indlagt horn, elfenben og sølvRing udført i elfenben med indlagt horn og guldRing udført i mazur birk med indlagt sølvRing udført i horn med indlagt kohorn, amboyna træ og sølvRing udført i horn med indlagt rensdyr tak, træ og sølvRing udført i rensdyr tak med indlagt rav og birketrÌRing udført i horn med indlagt amboyna træ, elfenben og sølvRing udført i horn med indlagt elfenben, guld og trÌRing udført i elfenben, med indlagt guld og bøffelhorn
Det her er sidste side og der er endnu ikke g책et en time


www.harrisknudsen.dk