Page 1

N Ä Ä M Ä E LÖYT

TUL

!

I S I L Y Y OMA T

 www.halfprice.fi  Kauppakeskus Valo, Lahti


½ Price Outlet on Lahtelainen vaatekauppa Kaikki sai alkunsa kun työtön nuori Pekko Hokkanen etsi vaatemyyjän paikkaa Lahden vaatekaupoista. Työpaikkaa ei irronnut lukuisista haastatteluista huolimatta. Ystävien rohkaisusta johtuen Pekko päättikin itse työllistää itsensä ja perusti yrityksen vuonna 2011. Alusta asti ajatuksena oli tuoda asiakkaille maailman merkit edulliseen hintaan palvelusta tinkimättä. Ensimmäisen kerran myymälä avattiin Ajokadulle ja oli heti selvää että tiloja on laajennettava. Nyt yritys palvelee asiakkaita uudessa ja isossa myymälässä Kauppakeskus Valon pohjakerroksessa ja työllistää 4 henkilöä. Kauppias, Pekko Hokkanen

Tervetuloa tutustumaan!

LET

½ PRICE OUT

OSOITE Kauppakeskus Valo Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti

AVOINNA

www.halfprice.fi

2

HALF PRICE OUTLET

ma-pe 10.00 - 19.00 la 10.00 - 16.00 su 12.00 - 16.00

fb.me/halfpriceoutlet


VOI JEANS Voi Jeans perustettiin vuonna 1988 Prestonissa, Englannissa. Voi on italiaa ja tarkoittaa sanaa “sinä”. Merkki onkin omistautunut nimensä mukaisesti ottamaan huomioon asiakkaansa ja tuottamaan vaatteita juuri “sinulle”. Merkki esiintyy nykyää maailmalla tunnetuissa muotilehdissä ja on suosiossaan kasvanut ohi monien vanhojen kilpailijoidensa.

www.voijeans.com

KAUPPAKESKUS VALO, LAHTI

3


BJÖRKVIN

Björkvin sponsoroi Orimattilalaista Parkour-taitajaa Sami Perälää

Björkvin perustettiin vuonna 2005 kun kaksi Tanskalaista poikaa huomasivat että markkinoilla ei ollut mitään kiinnostavia tuotemerkkejä, joiden kanssa heidän uusi vaatejakelufirma voisi tehdä yhteistyötä. Täten he perustivat unelmiensa vaatemerkin, sellaisia vaatteita jotka halusivat itse myydä ja pitää.

www.bjorkvin.com

4

HALF PRICE OUTLET


LEE

www.lee.com

WRANGLER

www.wrangler.com

KAUPPAKESKUS VALO, LAHTI

5


TIMEZONE REAL PEOPLE IN EVERY TIMEZONE! TIMEZONE ei pyri pukemaan ihmisi채, vaan vaatettamaan persoonia. Laadukasta tyyli채, joka tekee sinusta entist채kin enemm채n sinut.

www.timezone.de

6

HALF PRICE OUTLET


ECKŌ MMA Monen vuoden uurastuksen jälkeen extreme urheilussa Eckö Unlimited on ansainnut maineensa innovatiivisestä suunnitelusta sekä hyvästä laadusta. Eckö MMA on tehnyt itsestään tunnetun UFC kehiä myöden sponsoroimalla atleetteja kuten, Nate Diazia, Miguel Torresia, Frank Miriä, Michael Bispingiä sekä Patrick Cotea.

www.ecko.com

KAUPPAKESKUS VALO, LAHTI

7


E

OSOIT

Valo hti keskus 5100 La Kauppa 1 , 6 4 nkatu Saksala

A

T

UTLE AND O

R

THE B

a w w w. h

lfprice

.fi

N AVOIN

9.00 0.00 - 1 1 e p ma 16.00 10.00 la 16.00 12.00 su

ong

kujen illa fark

e

ostajall

S U N N E 0% AL

p Tällä ku

-1

outlet

alfprice

fb.me/h

oja, uja hint lennett a jo ) s i ö s ek my toistais ( koskee oimassa v s u jo r ta

TULE LÖYTÄMÄÄN OMA TYYLISI!

Half Price Outlet - Brändiesite  

Half Price Outlet - Brändiesite mm. Voi Jeans, Björkvin, Lee, Wrangler, TimeZone, Eckö MMA ja lisäksi -10% alennuskuponki farkuista! Hal...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you