Page 1

         

Dag van  de  Zorg   Mogelijkheden More Than Gifts


Bedrijfsinformatie

Sinds 2007  actief  op  de  markt   Onderscheidend  door  een  MVO  beleid  en  verantwoord  assortiment   Duurzaam  assortiment  in  alle  concepten   Succesvolle  productontwikkeling   Bedrijfsvoering:     •  ISO26000   •  Graydon  financieel  gezond  certificaat   •  Vervoer  met  PostNL  groen   •  Verpakkingen,  gebruiksmaterialen  milieuvriendelijk   •  Opvulmateriaal  bio-­‐aNreekbaar   •  Samenwerking  met  sociale  werkplaatsen   •  Hosting  van  websites  eco-­‐vriendelijk   •  Klimaatcompensatie  van  CO2-­‐gebruik   •  Actief  beleid  voor  verduurzaming  in  keten  

•  •  •  •  • 

• 

Ondersteuning van  diverse  projecten  van  Pifworld.nl  


Enkele referenties

       


Ons aanbod

“De Dag van de Zorg” wordt elk jaar op 12 mei gehouden. 12 mei 1820 is de geboortedatum van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. Sinds 1965 is 12 mei International Nurses Day. Op deze dag organiseren verpleegkundigen en verzorgenden vaak bijeenkomsten over het beroep en de patiëntenzorg. Veel instellingen voor gezondheidszorg besteden er op feestelijke wijze aandacht aan. Anno 2013 wordt deze dag ook wel de 'dag van de Verpleging' genoemd.” Het aanbod van More Than Gifts bestaat uit 5 verschillende thema’s met geschenken, allen bestemd voor “De Dag van de Verpleging”.

Opmerking: ken zijn Alle geboden geschen de op maat te maken in ebruik huisstijl. Het kleurg amenlijk kan na akkoord gez bepaald worden.

Voor de levering van de geschenken denken we graag met jullie mee.


Persoonlijke verzorging


Rituals set

Rituals Alle Rituals producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften ter wereld en zij streven doorlopend naar het gebruik van materialen die natuurlijk zijn, duurzaam worden geproduceerd en onschadelijk zijn voor het milieu. Rituals streeft ernaar het gebruik van verpakkingsmateriaal te verminderen en gebruikt (waar mogelijk) materialen die biologisch afbreekbaar zijn en geschikt voor recycling.

Of Hammam treat: 30ml Hammam Body Mud, 30ml Hammam Olive Secret, 30ml Touch of Hammam.

Deep relexation: 30ml Lao Tze, 30ml Wai Wang, 30ml Mei Dao.


Bamboe verzorgingsproducten Opmerki n

Bamboe toegepast in bad en body producten staat bekend om zijn hydraterende en herstellende invloed. Ervaar de weldaad van de natuurlijke Bamboe verzorgingsproducten. Bamboe extracten zijn een rijke bron van aminozuren, actieve werkstoffen en minerale bestanddelen.

g:

Bamboe s oa verkrijge p is ook los te ne personali n, in overleg, te seren!

Bamboe Soap

Bamboe Body Wash

Bamboe Soap met bamboebakje


Bamboe verzorgingssets

BAMBOE Giftset Bodywash, Bodybalm en Scrubgel.

BAMBOE Travelset

Luffa towel, Scrubgel en Bodysoap.

BAMBOE Giftbox Met o.a Bathbrush, Handwash en Handcreme.


Sence Bamboe/Thee extract

Badset

Deze set bevat bamboe en groene thee extract en bestaat uit bodylotion (75 ml.), body scrub (75 ml.) en badzout (100 ml.).

Zeep in kistje

Deze zeep (95 gr.) bevat bamboe en groene thee extract.

Badset met handdoek

Opmerking: De etiketten zijn te bedrukken naar u w wen

s!

Deze badset met handdoek bevat bamboe en groene thee extract en bestaat uit bodylotion (100 ml.) douchegel (100 ml.) en badschuim (100 ml.).


Marilene Aloe Vera

Marilene Aloe Vera sets

MARILENE Aloe Vera Giftset

Sparkling showergel, Fizzerball en Sponge.

MARILENE AloeVera Travelset

Soothing bathgel, Sparkling showergel, Reviving body balm, Guestsoap en Luffa towel. 


Leev Bad Douche

Bad Douche Appel & Tarwegras Natuurzuivere bad en douchegel met frisse geur! Verfrissende bad en douchegel, met verfrissende appel en vitaliserend tarwegras. Dit krachtige, natuurlijke product is gecontroleerd door het BDIH instituut. Het bevat vitamine E en antioxidanten, is PHneutraal, hypoallergeen, niet-synthetisch en vrij van parabenen.


Mama Sopa

Mama Sopa Van de donatie van Mama Sopa kan Simavi samen met haar lokale partners moeders in India voorlichting geven. Deze voorlichting bestaat uit het zorgen voor veilig drinkwater en goede hygiĂŤne, een gezonde zwangerschap en de gezondheid van hun kinderen. Ook geven zij moeders de kennis die nodig is om ziektes te voorkomen. Wat deze moeders leren, geven ze door aan hun kinderen en de rest van de gemeenschap.

Mama Sopa Zeep

Mama Sopa Shower gel


Ontspanning


Picknick / relaxkleed

Fleecekleed Bamboe •  Fleecekleed van 100% Bamboe. •  Bamboe vezels absorberen vocht uitstekend, gaan op een natuurlijk manier bacteriegroei tegen. •  Bamboe voorkomt statische elektriciteit. •  De deken is wasbaar op 30°C •  Formaat 120 x 140 cm.

worden r u o l o c l l fu Kleed kan n ontwerp! e g i e n e e t e bedrukt m k worden o o n a k g Verpakkin igen tekst / logo. et e bedrukt m

Boodschap: Kom tot ontspanning na het harde werken. Bedankt voor uw inzet!


Picknick / relaxkleed

Voorbeeld full colour bedrukking. Tas en kleed zijn beide op maat te maken. Meerdere modellen, materialen en afmetingen mogelijk. Ook mogelijk als badlaken / handdoek.


Massageset

Hot stones massageset Omschrijving: Vierdelige massage stenen, donkere zijden hoes. Beschikbare kleuren: wit. Afmetingen artikel: 140Ă—170 mm. Merk: Sence. Opmerkin g: Mogelijk o m de hoes te bedrukken !


Boekje “Wellness”

Dat smaakt naar meer… Wellness Gezond leven wordt als steeds belangrijker gezien. In het boekje Wellness staan tips voor mannen en vrouwen voor een gezond leven, waarbij fit zijn en lekker in je vel zitten centraal staan. Opmerking: Zowel omslag als inhoud op maat te maken! M ogelijk om de inhoud van eig en informatie of interv iews te voorzien!


Grow your Own DĂŠ nieuwe trend


Dat verdient een bloemetje

Dat verdient een bloemetje!

Opmerking:

Rieten mandje gevuld met 5 Hyacinten bollen en een grondtablet.

Verpakking is vol ledig op maat te maken!

Keuze uit: •  •  •  •  • 

Druifjes Narcissen Anemone Crocus Botanisch Mix Hyacinthen Mix

•  •  •  • 

Tulp Showwinner Tulp Toronto Paperwhite Ranonkel Mix

Afmetingen van het mandje: 25 cm (l) x 15,5 cm (B) x 9 cm (H).


Jute kweekzak

Jute kweekzak Tuincadeautje voor de grote of de kleine tuin, voor terras of balkon. De jute zak bevat een ruime hoeveelheid bio-aarde en een zakje bio-zaden. Heel leuk om in het klein kennis te maken met de kleine wondertjes van de natuur! Keuze uit: courgette, komkommer, Oost-Indische kers, pompoen, tomaat en zonnebloem. Slogan Bedankt voor je inzet! Wij gaan dit jaar weer voor een b(l)oeiende samenwerking! of Bedankt voor je inzet! Wij willen graag, samen met jullie, verder groeien!

Opmerkin g

:

Dit produ ct i voorzien v s te an gepersona liseerd lab el.


Sensation tas Opmerkin g:

Sensation tas

Dit produc t is volledig op maat te maken!

Gekleurde tas gevuld met bloembollen naar wens of op thema. De tassen kunnen geleverd worden in 15 verschillende kleuren. Elk pakket kan in de kleur tas die u wenst.

Slogan Bedankt voor je inzet! Wij gaan dit jaar weer voor een b(l)oeiende samenwerking! of Formaat tas (zonder hengsels) groot 25 x29 cm of klein 19x22 cm

Bedankt voor je inzet! Wij willen graag, samen met jullie, verder groeien!


Gezonde Groei

Gezonde Groei! hangende tuintje in jute zak. •  •  •  •  • 

Basilicum Bieslook Tomaten Bosaardbei Pepertjes

Afmetingen van het juten zakje: 25 cm (l) x 13,0 cm (B) x 4 cm (H). Slogan Bedankt voor je inzet! Wij gaan dit jaar weer Voor een b(l)oeiende samenwerking! Of Bedankt voor je inzet! Wij willen graag, samen met jullie, verder groeien!

Verpakking is vol ledig op maat te maken!


Growbox

Vensterbank- en thuis- tuinieren de nieuwe trend! Met deze fraaie natuurlijke kiem-kistjes, komt het tuinleven “binnen� en maakt tuinieren een huiselijke gebeurtenis. Het houten kistje heeft een waterdichte bodem en een transparante deksel, om jonge plantkiemen een goede start te geven. Brengt de tuin gezellig dichtbij! Slogan Bedankt voor je inzet! Wij gaan dit jaar weer voor een b(l)oeiende samenwerking! of Bedankt voor je inzet! Wij willen graag, samen met jullie, verder groeien!

Opmerking: Verpakking is vol ledig op maat te maken!


Food geschenken


Leef Bedanktpakket

Opmerking: Dit product is volledig op maat te maken !

GESCHENKDOOSJE IN HUISSTIJL Ontwerp en kleurgebruik in overleg

LEEV Bedanktpakket Het Leev geschenkpakket is het ideale cadeau om uw medewerkers op een gezonde en verantwoorde manier te verwennen. De vier heerlijke foodproducten zijn verpakt in geschenkdoos met handvat, erg leuk om uit te delen. Het Leev verwenpakket bevat een Biokoek cranberry granen, Biowater sinaasappel/grape, Chocogranen melk 150gr en een reep pure eerlijke chocola met granen. Geniet ervan!


Leef Bedanktpakket ETENSWAREN IN GESCHENKBOX

Als we de natuur haar werk laten doen, is lekker en gezond eten helemaal niet moeilijk. Zo zitten de producten van Leev van nature boordevol met gezonde weldoeners zoals vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Inhakend op de trends van gezonde voeding en eerlijk eten, investeert Leev opbrengsten in goed doelen. Het LEEV Verwenpakket bevat: •  Biokoek cranberry & granen •  Biowater sinaasappel/grape •  Chocogranen melk 150gr. •  Puur chocolade 45gr (Pure eerlijke chocola met granen) Verpakt in geschenkdoos met handvat, erg leuk om uit te delen en ook makkelijk mee te nemen op de fiets! Al het goede wat een mens nodig heeft, kan in de natuur gevonden worden en de producten van Leev zijn hier het bewijs van. Het doel van Leev is tweeledig: 1. Natuurlijk leven voor jezelf (Leev vol natuur met een gezond lichaam) 2. Hartelijk leven voor anderen (Leev met een hart voor anderen)

Deze Leev producten zijn ook op maat te maken.


Fotochocolade Fotochocolade geschenkset Verwen uw medewerkers met deze op maat te maken fairtrade chocolade. Het doosje en de wikkels zijn allemaal op maat te maken. Een origineel en lekker geschenk.

Opmerking: Dit product is v olledig op maat te mak en!


Chocolade met wikkel op maat

Chocolade is een geschenk dat regelmatig gegeven wordt. Tegenwoordig is het mogelijk om een chocoladereep te voorzien van een eigen wikkel. Deze wikkel kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap en inloggegevens voor de keuzewebsite. Keuze uit witte- , puur- en melk chocolade. ely Tony Chocolon

ij ks ingekocht b ee tr ts h ec r e d Chocola st. Een stap u k r o o Iv in a n boeren in Gha chocolade' . e ij r v f a la s % 0 richting 10

Eventueel te bedrukken met naam!

UTZ chocolade reep

Kleine meerprijs.

UTZ Certified is een keurmerk voor eerlijke handel. Het keurmerk staat op koffie, thee en chocolade die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu.


Sleutel tot succes

Sleutel tot succes Op maat gemaakt snoepzakje met dropsleutels in plaats van de snoepjes op de afbeelding. Zakje met 6 dropsleutels. Afmeting: 120 x 65 x 40mm.

Opm er

king

:

De te k wens st is naar en te bepal uw en!


Pralines

Pralines 4 heerlijke gevulde pralines UTZ CERTIFIED; 65 gram Een witte praline worden voorzien van full colour tekst


Fruit bedrukt!

Opmerking: geleverd in en d or w n a k it ru F pakking op gemaakte ver

Gezond en origineel! Bedank uw medewerkers door het schenken van fruit bedrukt met eigen tekst. Mogelijk met appels, citroen, limoen, meloen, walnoten, en pinda's.


Ook mogelijk


Brievenbusroos

Bedankt brievenbusroos Wanneer u meer wilt geven dan alleen een kaartje dan is dit pas origineel verrassen! De verse roos is verpakt in de ingenieuze folie waardoor deze 3/5 dagen 'slaapt' in het posttraject. Om het wat sjieker te maken wikkelen we de roos nog in zijdepapier. Uit het zijdepapier steekt een gepersonaliseerd kaartje (met naam afzender/of anoniem & een persoonlijke boodschap). Het geheel is verpakt in een luxe hardkartonnen verpakking. Opmerking: ledig op Dit product is vol maat te maken!

Na aankomst gegarandeerd 1 week vaasvers!


Mug me beker

Mug Me Mok •  •  •  •  • 

Mok geproduceerd in Europa Hoge kwaliteit Snelle levertijden Full Color Bedrukking Inhoud 250ml

Boodschap (voorbeeld): Kom tot ontspanning na het harde werken. Bedankt voor uw inzet! worden r u o l o c l l u Mok kan f en eigen ontwerp! et e r bedrukt m full- colou k o o n a k g Verpakkin met eigen t k u r d e b worden o. tekst / log


Geurkaarsen

ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) of ScentWarmer (elektrisch) plaatst. Met ScentChips stel je je eigen geur samen! De verschillende geuren van Scentchips速 staan niet los van elkaar, maar sluiten perfect op elkaar aan. Dat houdt in dat je eindeloos kunt combineren en zo kunt ontdekken wat jouw favoriete geurmix is.

Opmerking: an dit De verpakking v ig op maat product is volled te maken!

Na aankomst gegarandeerd 1 week vaasvers!


Solar bloem

Opmerking: an dit De verpakking v ig op maat product is volled te maken!

Solarbloem “Waver + Waving rose� Bloem en bladeren bewegen bij blootstelling aan zonlicht. Afmeting 6,5cm doorsnede en 11 cm hoog.


Antistress verpleegster

Omschrijving: Antistress verpleegster van PU materiaal. Beschikbare kleuren: 6 Afmetingen artikel: 9.2 cm x 5.3 cm x 3.2 cm

g: Opmerkin ster is te g e e l p r e v De l o go o f t e m n e k bedruk slogan!


USB-sticks milieuvriendelijk Opmerking: Mogelijk om de US B-sticks te bedrukken!

Ares geheugenkaart USB-stick VG-Slim

2 GB

USB-stick bamboe sleutel

1 GB

USB-stick VG-Mettle

Gemaakt van Bamboe en plantaardige vezels

USB-stick bamboe


Geïnteresseerd geraakt?     Onze  concepten:   Kerstpakke5en     Pakketkeuze  concept     Cadeaubon  |  Keuzeconcept   Kerstmarkt  

More Than  Gifts  is  een  geregistreerde  handelsnaam  van     Project88     More  than  Gifts   Biesland  1   1948  BJ  Beverwijk     Telefoon:    0800-­‐5236266     Email:    info@morethangifts.nl   Website:    www.morethangifts.nl   KvK-­‐nummer:      37135891     Bankrekening:  13.72.07.883  (Rabobank  Limmen)   BTW-­‐nummer:  NL190508061.B01    

More Than Gifts - Dag van de Zorg  

Bekijk de catalogus om alle attenties te kunnen zien. Maatwerk mogelijk!

More Than Gifts - Dag van de Zorg  

Bekijk de catalogus om alle attenties te kunnen zien. Maatwerk mogelijk!

Advertisement