Page 1


En ioktsbeonp!er tr Voorbeeld

Oma Iety is mijn grote voorbeeld, ze is zo vrolijk! Op zondag ga ik altijd een uurtje met haar praten over wat we hebben meegemaakt. Laatst hebben we de hele stamboom uitgeplozen. Terwijl mijn broer en opa voetbal kijken, hebben wij de tijd om bij te kletsen!

Roos (13)

Mezelf zijn

Vreemde combinaties en kleding die níet in de mode is, daar houd ik van! Gekke kleurencombinaties of aparte sieraden. Soms krijg ik commentaar op mijn kleding, maar dan zeg ik iets als ‘kijk dan gewoon de andere kant op’. Ik wil mezelf zijn. Het is grappig om te zien hoe mensen reageren, daarom draag ik mijn paarse broek zo graag.

Deze paspop gebruik ik om kleding op te maken!

Breien en haken

Bedrijfje

Mijn knutselbak met allerlei knoopjes en versiersels!

84

wil jij een keer in deze rubriek? Mail naar:redactie@hoeoverleefik.nl

Samen met mijn zusje heb ik een bedrijfje opgericht, Starroma. Het staat voor Star, Roos en Madelief. Er zijn best veel mensen die mutsen van ons willen kopen! We maken eens in het halfjaar een folder met nieuwe vestjes en mutsen. We vinden het ook leuk om af en toe een modeshowtje te houden. Laatst hadden we een heel decor gebouwd voor onze opa’s en oma’s.

Tekst Ilse Savenije • Fotografie Caroline Westdijk

Ik ben begonnen met breien en haken toen ik 6 was. Mijn oppas leerde het me. Toen ze doodging, durfde ik het niet meer te doen. Maar drie jaar geleden ben ik weer begonnen. Ik kijk eerst naar wolcombinaties op de markt, meestal krijg ik dan meteen een idee. Als ik ergens aan begin, is het vaak snel af.

HOI_01  

Hoe oevreleef ik...samen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you