Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck A.F. de Savornin Lohmanstraat 8 c, 1501 NH Zaandam

Op loopafstand van het CS Gelegen in hartje Zaandam

Nabij alle voorzieningen

Super 2-kamerappartement Op steenworp afstand van het Zaantheater H17


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 2 38 m² 195 m³ 1935 geen tuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas, vloerisolatie

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis, waar u de actuele vraagprijs kunt vinden. ‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma. Download de App via uw smartphone & scan de code!

Verkoper vertelt

Prachtige appartement in hartje Zaandam. Woning is per direct te betrekken!

Te koop bij

Zaandam: Behouden Haven 9, T 075 670 77 77


huizen van hoekstra & van eck

Gro te raa mpar tijen

hartje centrum alle voorzieningen op loopafstand Wij bieden u hier een mooi modern appartement aan op de A.F. de Savornin Lohmanstraat. Goede ligging ten opzichte van veel voorzieningen! Het vernieuwde sfeervolle centrum van Zaandam, o.a. met het Zaantheater, een mega-bioscoop, winkels, het horecaplein “ De Dam� is met enkele minuten lopen bereikbaar!


huizen van hoekstra & van eck

Heerlijk wonen

zeer centraal gelegen heerlijk wonen Studeert of werkt u in Amsterdam? Met 15 minuten bent u met de trein in het centrum van Amsterdam! Het NS-station is met vijf minuten lopen bereikbaar. Reist u per bus? De bushalte ligt op ca. 400 m.


huizen van hoekstra & van eck

lichte woonruimte met open keuken Begane grond: Trappenhuis naar appartement op de tweede verdieping. Woonetage: Entree, bergruimte met CV-ketel uit 2008, lichte en ruime woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak en een 4-pits gasfornuis. Op het linker dakvlak staat een groot dakkapel, waardoor de woonkamer veel functionele vloeroppervlakte heeft. Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer. Verdieping: Via de steektrap in de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar. Deze slaapkamer zit in de kap van het gebouw en geeft mede de karakteristieke uitstraling aan dit speels appartement.

Ria nte woonka mer


huizen van hoekstra & van eck

Entree badka mer

keurige badkamer met wasmachine-aansluiting De nette badkamer is voorzien van een douche, toilet, wasmachine-aansluiting en een wastafel.


huizen van hoekstra & van eck

nabij ns station goede verbindingen met ov Het appartement is midden in het centrum van Zaandam gelegen. Op 100 meter van uw woning ziet u de prachtige Zaan met nabij gelegen het Zaantheater.

Centraal S tation


A.F. de Savornin Lohmanstraat 8 c 1501 NH Zaandam

Eer ste woonlaag


A.F. de Savornin Lohmanstraat 8 c 1501 NH Zaandam

Tweede woonlaag


Zaandam Zaanstad, top van de randstad. Zaanstad is met de zeer gunstige ligging net ten noorden van Amsterdam een strategische plek om te wonen. De gemeente maakt deel uit van de plusregio stadsregio Amsterdam. noorden kadastrale kaart

Heden Zaanstad is op grote schaal bezig geweest met de herinrichting van het centrumgebied van Zaandam: het Inverdan project. Het gehele stationsgebied is vernieuwd, er is een nieuw gemeentehuis gekomen en ook het winkelgebied heeft een compleet nieuw uiterlijk. De gracht stroomt weer als hoofdader door het centrum. Daarnaast zijn er vele nieuwe faciliteiten, waaronder een megabioscoop, een nieuwe bibliotheek, hotels en vele nieuwe unieke winkels. Ook is er veel woningbouw gerealiseerd. Het gehele project is in typisch Zaanse architectuur uitgevoerd. Bereikbaarheid Zaanstad ligt op een paar kilometer ten noorden van het IJ van Amsterdam. De stad is goed bereikbaar via rijkswegen A7, A8 en A10. De tweede Coentunnel is inmiddels klaar. Met de trein reist u binnen een kwartier naar Amsterdam.

heerlijk wonen in Z aa nda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Joey Kooij

Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 075 670 77 77 zaandam@hoekstraenvaneck.nl j.kooij@hoekstraenvaneck.nl

onze makelaar ska nto ren


Behouden Haven 9 1506 VA Zaandam T 075 670 77 77 hvezaandam, zaandam@hoekstraenvaneck.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Zaandam, A.F. de Savornin Lohmanstraat, 8c  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you