Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Lijnbaan 23 , 1141 ZS Monnickendam

Kluswoning met mogelijkheden Ligging nabij water/groen

Winkels & scholen nabij

Openhaardpartij Scherpe prijs H11


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

138 m²

Inhoud

470 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1975 achtertuin geen garage c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Verkoper vertelt Hoewel ik niet hier niet zelf hebt gewoond vind ik het een prachtige plek.

Nabij water en groenpartij en op loopafstand, jachthavens, centrum, IJsselmeer en recreatie gebied Hemmeland. Ook het winkelcentrum “t Spil” is in zicht. Daarbij is de tuin zonnig gelegen en de woning ruim. De woning is altijd verhuurd geweest, helaas hebben de laatste bewoners het uitgewoond. Dit geeft de koper wel een prima kans om het direct naar eigen idee te verbouwen. Nu begrijpt U waarschijnlijk direct de scherpe prijs !

Te koop bij

Monnickendam: Kerkstraat 64, T 0299 65 40 00

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis, waar u de actuele vraagprijs kunt vinden. ‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma. Download de App via uw smartphone & scan de code!


huizen van hoekstra & van eck

Ruime woonka mer

geheel naar eigen smaak in te richten! Via de entree kom je in de hal met de meterkast en het toilet met fonteintje. Vanuit hier is de ruime en lichte woonkamer toegankelijk. In de woonkamer is een open haard aanwezig. Wanneer je deze ruimte grondig aanpakt ontstaat er een sfeervolle ruime met een strakke afwerking. J e kunt het nog helemaal naar eigen smaak inrichten! In de woonkamer tref je tevens de open trap naar de eerste verdieping.


huizen van hoekstra & van eck

Praktisch in te delen

plaats jouw droomkeuken! handige bijkeuken Aan de achterzijde tref je de half open keuken. De nieuwe bewoners zullen hier een nieuwe keuken willen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een keuken met recht keukenblok en een kookeiland of een mooie hoekkeuken met alle apparatuur die jij wenst. En wordt het een keuken in een landelijke, moderne of toch in eigentijdse stijl? Je kunt het allemaal zelf beslissen! Vanuit de keuken is de handige bijkeuken bereikbaar. Deze is ruim genoeg om bijvoorbeeld mooie voorraadkasten in te plaatsen.


huizen van hoekstra & van eck

praktische badkamer mooie dakkapel Op de eerste verdieping zijn drie prima slaapkamers en de badkamer gelegen. Alle slaapkamers hebben een goede afmeting en zijn lekker licht maar dienen, net als de rest van de woning gemoderniseerd te worden. Een mooie nieuwe vloer en een frisse kleur op de wanden en het zijn heerlijke ruimtes om te vertoeven. De badkamer is eenvoudig en betegeld in een lichte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douche en een tweede toilet. Middels een vaste trap is de tweede verdieping toegankelijk. Hier tref je een ruime overloop en de vierde slaapkamer. Aan de achterzijde is een grote dakkapel geplaatst waardoor er extra ruimte en een fijne lichtinval is ontstaan. Ook beschikken beide ruimtes over een dakraam. Op de overloop tref je de c.v. opstelling en de aansluiting voor de wasmachine.

4 prima slaapka mers


huizen van hoekstra & van eck

Zonnige tuin

nabij voorzieningen in groene woonomgeving Zowel vanuit de bijkeuken als vanuit de woonkamer is de zonnige tuin bereikbaar. Deze dient opnieuw ingericht te worden. Denk hierbij aan een mooi stukje gazon, een paar borders met beplanting en een gezellig terras waar je heerlijk van de zon kunt genieten! Deze fijne woning is gelegen nabij ´t Spil (een prima winkelcentrum) en het openbaar vervoer is voor de deur gelegen. In de omgeving vind je veel groen en water voor de ontspanning en op loopafstand is het gezellige oude centrum en de Gouwzee te bereiken. Al met al een fraaie woning waar je, na enige modernisatie, nog jaren met zeer veel plezier kunt wonen!


Lijnbaan 23 1141 ZS Monnickendam


Lijnbaan 23 1141 ZS Monnickendam


Lijnbaan 23 1141 ZS Monnickendam


Monnickendam

noorden kadastrale kaart

Monnickendam ligt aan de Gouwzee, vlak boven Amsterdam en is een kleine stad (rond de 10.000 inwoners), met een mooie historische binnenstad die door de tijd heen goed bewaard is gebleven. Wanneer u Monnickendam binnenrijdt torent de Sint Nicolaaskerk boven het stadspanorama uit. Deze beroemde kerk uit de vijftiende eeuw is dominant in de oude binnenstad aanwezig. Monnickendam heeft een beschermd stadsgezicht met veel historische huizen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Elke zaterdag wordt er een gezellige weekmarkt gehouden. In het midden van de stad vindt u de speeltoren met het oudste nog bespeelbare carillon in Nederland. Tijdens de markt wordt het carillon bespeeld door de stadsbeiaardier. Ook de jacht- en bootliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Monnickendam. Ze kunnen aanmeren in ÊÊn van de vier jachthavens die Monnickendam rijk is of een tochtje maken op de Gouwzee of het Markermeer. Langs de kade aan ’t Prooyen in Monnickendam liggen vele klippers en tjalken die een bezoekje/bezichtiging waard zijn. U kunt met een groep een klipper of tjalk huren en onder leiding van een ervaren schipper al zeilend het Markermeer verkennen. Monnickendam ligt op 15 kilometer van Amsterdam. Monnickendam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden verschillende buslijnen naar Monnickendam.

heerlijk wonen in Monnickenda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Jan van Eck

Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl j.vaneck@hoekstraenvaneck.nl

onze makelaar ska nto ren


Kerkstraat 64 1141 BJ Monnickendam T 0299 65 40 00 hvemonnickendam, monnickendam@hoekstraenvaneck.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Monnickendam, Lijnbaan 23  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you