Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Windmolen 65 , 1622 LC Hoorn

Ruime 5 kamer woning

Nabij park & IJsselmeer Royale en keurige badkamer

Zonnige tuin op Zuidoosten Wonen in een hofje H14


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

146 m²

Inhoud

435 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1981 achtertuin, voortuin geen garage c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Het rustigste en mooiste stukje van de Grote Waal! Kinderen spelen voor de deur met hun fietsjes en andere rijwielen terwijl jij als ouder goed overzicht kunt houden. Op 5 minuutjes fietsen is het winkelcentrum gelegen met bakker, slager, Dekamarkt, apotheek en meer. Ook zijn er twee scholen op kleine fietsafstand gelegen.

Wij wensen de volgende eigenaren heel veel plezier in onze nieuwe woning en zouden graag nog eens op de koffie komen (zoals alle buren hier bij elkaar doen).

Naast de kleine speeltuin voor de deur is er een grote op loopafstand gelegen. Ook het IJsselmeer, park en tennisbaan zijn allemaal op loopafstand! Even een rondje fietsen langs het IJsselmeer of een rondje wandelen door het park? Het kan hier allemaal. Alle woningen in dit hofje zijn in de afgelopen 10 jaar binnen een week verkocht. Zo kochten wij deze woning ook destijds. Lang nadenken was niet nodig, het beste plekje van de Windmolen, 5 kamers, een zonnige tuin op het zuiden, en een mooie badkamer. Eigenlijk zouden we niet willen verhuizen maar ja... met deze hypotheekrente kan het allemaal groter en goedkoper. Anders hadden wij zeker blijven wonen.

Te koop bij

Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12


huizen van hoekstra & van eck

Ga lekker zitten!

helemaal klaar netjes verzorgd Na je werk thuis komen schoenen uit en nog even heerlijk ravotten met je kinderen. Geen probleem deze heerlijke lichte woonkamer biedt voldoende leefruimte. De ruimte heeft een neutrale afwerking, zodat je direct je eigen woning stijl kan toevoegen. Wij weten het zeker dit is zo een huis waar je je bij binnenkomst al thuis voelt. Een fijne autoluwe buurt, met voldoende parkeerplaatsen. De voortuin is nu in gebruik als siertuin, maar kun je eventueel ook geheel bestraten, zodat je je auto lekker voor je eigen woning kunt parkeren. Aan de achterzijde is de keuken, met toegang tot de achtertuin. De fijne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Grote ramen waardoor het heerlijk licht is en zicht op de achtertuin.


huizen van hoekstra & van eck

Waar slaap jij?

vier slaapkamers met mogelijkheden Een fraaie open houten trap brengt je vanuit de woonkamer naar de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers van een goed formaat aanwezig. Lekker licht door de grote ramen en de neutrale afwerking. De drempelloze laminaatvloer zorgt ervoor dat de ruimtes mooi in elkaar overlopen. Op de tweede verdieping, die met een vaste trap is te bereiken bevindt zich nog een hele ruime slaapkamer. Oorspronkelijk waren dit twee slaapkamers en indien je dit weer wilt is dat eenvoudig te realiseren, het kozijn is nog aanwezig. Maar voor nu een ideale ouderslaapkamer met lekker veel ruimte. Praktisch is de overloop hier de cv-opstelling (2015), een separate wasruimte en een bergzolder over de gehele breedte.


huizen van hoekstra & van eck

ontspannen en relaxen even helemaal niets Luxe en comfort vind je in deze heerlijke badkamer. Uitgebreid in een warm bad met een goed boek. Vergeet alleen niet de deur op slot te doen, zodat je helemaal kunt ontspannen. Inbouwspotjes op het plafond aan en genieten! Ideaal is ook de inloopdouche, handig als je meerdere kinderen schoon in bed wilt hebben. De badkamer is volledig betegeld en verder uitgerust met een wastafel, tweede toilet, een designradiator en een badkamermeubel voor je handdoeken en toilet spulletjes. Het kantel dakraam geeft je de mogelijkheid goed te ventileren en zorgt voor een fijne lichtinval.

Ssssssttttt nie t sto ren


huizen van hoekstra & van eck

Genie t va n he t buitenlev en

heerlijk in het zonnetje goed onderhouden Bij een fijne woning hoort ook een fijne tuin. Deze prima onderhouden achtertuin ligt op het zuiden, zodat je zomerdag de hele dag kunt genieten van de zon. De recent vervangen schutting zorgt voor privacy en ziet er fraai uit. Een lekker terras voor een grote tuinset en een speelgazon voor de kinderen. Ook is de tuin via een achterom bereikbaar. Zo hoef je niet gestoord te worden terwijl je van het zonnetje geniet, visite of de buurtkinderen lopen achterom.


Windmolen 65 1622 LC Hoorn


Windmolen 65 1622 LC Hoorn


Windmolen 65 1622 LC Hoorn


Hoorn

noorden kadastrale kaart

heerlijk wonen in Hoo rn

De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven. De stad kent maar liefst 300 monumenten. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar. De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreÍren is. Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam – Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl n.duineveld@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12 hvehoorn, hoorn@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Hoorn, Windmolen, 65  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you