Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Duke Ellingtonhof 40 , 1628 TB Hoorn

Woonkamer met tuindeuren

Praktische keuken

Twee dakkapellen & vier slaapkamers

Leuke ligging, fijne tuin Voorzieningen onder handbereik H14


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

5 98 m²

Perceeloppervlakte

112 m²

Inhoud

340 m³

Bouwjaar Tuin

1994 achtertuin, voortuin, zonneterras

Garage Verwarming Isolatie Energielabel

geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan

A

kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Als jong stel, waren wij in 1999 de 2e bewoners van dit huis, we kochten het huis voor de mooie ligging, aan een leuk park, supermarkt op 4 minuten loopafstand, station op 10 minuten loopafstand.

Het is een hofje, dus er komt alleen bestemmingsverkeer en er geld een snelheidsbeperking van 30 km per uur wat extra veiligheid met zich mee brengt. In de 17 jaar dat wij er wonen hebben we een aantal verbouwingen gehad en hiermee meer ruimte en woonplezier mee gecreëerd. We hebben 2 dakkapellen laten plaatsen, openslaande deuren naar de fijne ruime tuin laten plaatsen, de begane grond is geheel gestuukt, het plafond is glad gestuukt en op de muren zit spachtelputz. De opdekdeuren zijn vervangen voor stompe deuren.

Te koop bij

Het is in de zomer een heerlijk koel huis en in de winter lekker warm. In dit huis zijn de kinderen opgegroeid. Het is een fijne gezellige straat, voor de kinderen is er een speelplaats dichtbij. Dichtbij is ook het Willem Wieze park. We verkopen het huis omdat de kinderen verhuisd zijn naar de regio Kennemerland en wij gaan ze achterna. Het liefst nemen we het huis mee maar dat gaat helaas niet. Wij hopen dat de toekomstige bewoners hier met net zoveel plezier zullen wonen als dat wij hebben gedaan.

Hoorn: Veemarkt 28, T 0229 27 27 12


huizen van hoekstra & van eck

Keurig afgewer kt

sfeervolle woonkamer veel lichtinval De woonkamer is ruim en de smaakvolle afwerking geven het geheel een aangename en huiselijke sfeer. De wanden zijn voorzien van een lichte tint, op de vloer ligt mooi laminaat en het gestuukte plafond is afgewerkt met sierlijsten. Grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel prettige lichtinval. De zithoek met erker bevindt zich aan de voorzijde en de eethoek aan de achterzijde grenst praktisch aan de keuken.


huizen van hoekstra & van eck

Sa men tafelen

lekker koken openslaande tuindeuren De open keuken ligt aan de achterzijde van de woning. De hoekopstelling is uitgevoerd in een lichte kleur en is afgewerkt met een kunststof werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, vriezer en recente koelkast. Daarnaast heb je genoeg opbergmogelijkheden in de kasten, lades en apothekerskast. Naast de keuken heb je voldoende ruimte voor een grote eettafel zodat je lekker met elkaar of het gezin van uitgebreide maaltijden kunt genieten!


huizen van hoekstra & van eck

4 slaapkamers nette badkamer De woning beschikt over 4 fijne slaapkamers waarvan er drie op de eerste verdieping te vinden zijn. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is goed van formaat en is voorzien van een screen. Er zijn twee slaapkamers (voorheen 1) aan de achterzijde met dakkapel en elektrisch rolluik. Alle kamers zijn netjes afgewerkt met laminaat op de vloer. De 4e slaapkamer op de tweede verdieping is royaal dankzij de ligging over de gehele lengte van de woning. Een dakkapel met elektrische screen zorgt voor nog meer ruimte en veel natuurlijke lichtinval. De badkamer ligt op de eerste verdieping, is netjes betegeld en uitgerust met een ruime douchehoek, wastafel, toilet en designradiator. Een raam zorgt hier voor extra ventilatie.

Fijne slaapka mers


huizen van hoekstra & van eck

Ver zo rgde tuin

verzorgde tuin gunstige ligging Achter de woning vind je een verzorgde tuin. Je vindt hier bestrating, diverse beplanting en een achterom. Achterin staat een houten berging, ideaal voor de fietsen of tuinmeubelen. Dit leuke woonhuis is zeer gunstig gelegen. De woonomgeving is lekker rustig met veel groen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het nabij gelegen winkelcentrum. Ook scholen en het station liggen op steenworp afstand. Even ontspannen wandelen of juist intensief sporten kan prima in het nabij gelegen park.


Duke Ellingtonhof 40 1628 TB Hoorn


Duke Ellingtonhof 40 1628 TB Hoorn


Duke Ellingtonhof 40 1628 TB Hoorn


Hoorn

noorden kadastrale kaart

De stad aan het IJsselmeer biedt een combinatie van oud en nieuw. Monumentale gevels vertellen de geschiedenis van de voormalige VOC stad. Het stratenpatroon is voor een groot deel intact gebleven en historische gebouwen zijn in de oude vorm bewaard gebleven. De stad kent maar liefst 300 monumenten. Hoorn heeft een geweldig stadshart met talloze winkels en eetgelegenheden. Kledingzaak of bakkerij zijn nog vaak gevestigd in een van de vele historische panden die herinneren aan Hoorn als rijke VOC stad. Ogen en oren kom je tekort in Hoorn. Niet minder dan vijf musea, pleinen, standbeelden en monumentale panden maken Hoorns geschiedenis zichtbaar en tastbaar. De talloze onderwijsmogelijkheden, de goede gezondheidszorg en velerlei recreatiemogelijkheden zorgen inderdaad voor een aangenaam leef- en werkklimaat. De fraai aangelegde parken, de riante sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en diverse activiteiten die vanuit de wijkcentra volop worden georganiseerd, maken van Hoorn een stad waar het ook goed recreÍren is. Hoorn ligt aan de spoorlijn Zaandam – Enkhuizen en heeft twee stations: Hoorn Centrum en Hoorn Kersenboogerd. De A7 is de enige hoogwaardige autoverbinding met Amsterdam.

heerlijk wonen in Hoo rn


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 0229 27 27 12 hoorn@hoekstraenvaneck.nl m.kuhne@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Veemarkt 28 1621 JC Hoorn T 0229 27 27 12 hvehoorn, hoorn@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Hoorn, Duke Ellingtonhof, 40  
Hoorn, Duke Ellingtonhof, 40