Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Travalje 20 , 1701 HR Heerhugowaard

Magnifiek wonen op toplocatie

Uitstekend onderhouden villa

Werk aan huis mogelijk

Fantastische tuin aan het water Uniek, luxe en onbezorgd wonen H71


Kenmerken Soort

villa

Type

vrijstaande woning

Kamers

5

Woonoppervlakte

175 m²

Perceeloppervlakte

648 m²

Inhoud

760 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

1990 achtertuin, voortuin, zijtuin inpandig c.v.-ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk

Isolatie Energielabel

volledig geïsoleerd

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis, waar u de actuele vraagprijs kunt vinden. ‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma. Download de App via uw smartphone & scan de code!

B

Verkoper vertelt Toen wij in 1989 een kavel aangeboden kregen, gelegen in het groene hart van Heerhugowaard direct aan het recreatiepark Rosarium, hoefde we geen moment na te denken.

Pal op het zuidwesten direct aan het (vis)water, wat kan je nog meer wensen. Binnen een straal van ± 500 meter, het oude winkelcentrum Heerhugowaard, meerdere supermarkten, basisschool, alle soorten voortgezet onderwijs, tennisvereniging, voetbalvereniging, handbalvereniging, midgetgolfbaan en verschillende soorten horeca.

Deze ruimte is momenteel in gebruik als studeer/werkkamer maar kan ook heel goed als slaapkamer worden gebruikt met een mogelijkheid voor een extra badkamer. Bij de verbouwing is er een grote loggia aangelegd waar je heerlijk kan zonnen. Tussen 2012 en 2014 is het huis geüpdatet, de badkamer is in zijn geheel vernieuwd, van de kamer en keuken is het plafond opnieuw gestukadoord en zijn de wanden voorzien van fijn spachtelputz ook er zijn allemaal nieuwe binnendeuren geplaatst en zijn de slaapkamers gefacelift. Al met al een droomhuis met als zeer groot pluspunt de magnifieke ligging!!!!

Het huis is traditioneel gebouwd en in 1990 opgeleverd. Het is een prachtig royaal huis geworden met veel lichtinval, waarin de tuin het water en het park als ware in de kamer doorlopen. In 1996 is het huis onder architectuur verbouwd, i.v.m. de start van een eigen bedrijfje aan huis, met een eigen ingang en toilet.

Te koop bij

Heerhugowaard: Stationsplein 34-36, T 072 201 0113


huizen van hoekstra & van eck

60m2 liv ing

uitgebouwde living met uitzicht! Prachtige uitgebouwde living (60m2) met lichte plavuizen met vloerverwarming, fijn spachtelputz aan de wand, een strak gestuukt plafond, een open haard en een schuifpui naar de tuin. Voorts is er op de begane grond een grote slaap/ werkkamer (16m2) gesitueerd. Deze kamer is bereikbaar via de living maar ook via een eigen zijentree welke ook nog eens is voorzien van een luxe toilet met zwevend closet. Ook de werkkamer is voorzien van lichte plavuizen met vloerverwarming.


huizen van hoekstra & van eck

Luxe woonkeuken

compleet ingericht voorzien van inbouwapparatuur Aan de straatzijde treft u de luxe keuken (10m2) in L-opstelling welke voorzien is van een 4-zone keramische kookplaat, een vaatwasser, een oven, een koelkast, een afzuigkap en een magnetron. Het werkblad is van granito.


huizen van hoekstra & van eck

alle ruimte en een loggia Op de 1e verdieping een overloop, de badkamer en drie riante slaapkamers (13m2, 15m2 en 19m2). De slaapkamers zijn mooi ingericht met tapijt op de vloer en spachtelputz en behang aan de wand. De grootste slaapkamer heeft een vaste kastenwand en biedt toegang tot de loggia.

Ria nte slaapka mers


huizen van hoekstra & van eck

N ieuw en luxe

heerlijk genieten uw eigen wellness De badkamer met dakkapel is nieuw (2013) en luxe ingericht met een dubbele wastafel, een douchecabine, een toilet met zwevend closet, een bidet en een ligbad met jetstream. De vloer is uiteraard voorzien van vloerverwarming.


huizen van hoekstra & van eck

zeldzaam mooie tuin uniek gelegen Zonnige 20 meter brede tuin gelegen op het zuidwesten aan het water. De tuin is voorzien van een prachtig gazon, een terras met windscherm, mooie borders, een sproei installatie en een houten tuinhuisje met nieuwe dakbedekking. Parkeren op eigen terrein en in de straat. Uitstekende ligging nabij basisscholen, supermarkt, recreatiepark, kinderboerderij en tennisbaan.

Pra chtige tuin


Travalje 20 1701 HR Heerhugowaard

Bega ne grond


Travalje 20 1701 HR Heerhugowaard

1e verdieping


Heerhugowaard

noorden kadastrale kaart

In de loop van de tijd is de bevolking van Heerhugowaard uitgebreid. In 1960 telde Heerhugowaard 6.800 inwoners, in 1975 25.000, in 2004 47.239, en per 1 juli 2006 49.644 (bron: CBS). Op 14 mei 2007 is de 50.000e inwoner verwelkomd. Heerhugowaard was in de jaren zeventig zelfs een paar jaar de snelst groeiende gemeente van Nederland. Volgens de meest recente gegevens (Regionale Woonvisie) zal Heerhugowaard tot 2015 nog ruim 6.800 woningen bouwen. Het is de bedoeling dat Heerhugowaard na alle uitbreidingen rond de 63.000 inwoners zal tellen. Het overgrote deel hiervan woont in nieuwbouwwijken, waarvan de laatste De Draai en Broekhorn zijn. De dorpskern van De Noord ligt aan de Middenweg, de kern van Zuid is te vinden aan de Stationsweg bij de oude kerk, die op de Middenweg uitkomt. Ook liggen er kleine buurtschappen. De dorpskern is het beste terug te vinden in de wijken Centrumwaard en De Noord. Heerhugowaard heeft een klein winkelcentrum in Centrumwaard en een groot winkelcentrum Middenwaard (het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland Noord) in het Stadshart.

heerlijk wonen in Heer hugowaard


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Jelle de Nijs

Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 072 201 0113 heerhugowaard@hoekstraenvaneck.nl j.denijs@hoekstraenvaneck.nl

onze makelaar ska nto ren


Stationsplein 34-36 1703 WB Heerhugowaard T 072 201 0113 @hveHhw, heerhugowaard@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Heerhugowaard, Travalje, 20  

http://hoekstraenvaneck.nl/Heerhugowaard/Travalje-20/33744038/tekoop.html