Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Prattenburg 61 , 2036 SC Haarlem

Uitzicht woonkamer Supermarkt onder complex Twee balkons! Hele dag zon!

Overdekte parkeren Goede verbinding met A9 en Schiphol H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekflat 4 95 m² 300 m³ 1982 geen tuin geen garage blokverwarming dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Ik ben hier komen wonen in 2005 en heb echt met veel plezier gewoond. Ik was toen op zoek naar een ruim 4 kamer appartement en dat heb ik in deze gevonden! Ik had al andere woningen bekeken maar dat deze praktisch af was en nog 2 balkons was alleen maar gunstig. De VvE is zeer actief en hebben in de loop der jaren veel onderhoud gepleegd wat het woongenot alleen maar verhoogd. Daarnaast is er op loopafstand een klein winkelcentrum met een Jumbo supermarkt in de buurt en iets verder Winkelcentrum Schalkwijk. De woning is zeer gunstig gelegen voor alle uitvalswegen en doordat het op de 5de verdieping is het erg rustig met een geweldige uitzicht- je kan heerlijk genieten van al het vuurwerk in de omstreken met Oud & Nieuw!! Ik heb met veel plezier hier gewoond maar heb nu een jonge tweeling die behoefte hebben aan een tuin - anders had ik er nog gewoond!

Te koop bij

Haarlem: Gedempte Oude Gracht 19, T 023 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Ruime woonka mer

nette afwerking heerlijk licht Wanneer je de woonkamer binnenkomt valt direct op hoe licht en sfeervol ingericht deze is. Alle wanden zijn in lichte kleuren geschilderd en er ligt een nette laminaatvloer. De woonkamer is lekker ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor een grote zithoek waar je kunt ontspannen voor de televisie en een aparte eethoek grenzend aan de open keuken.


huizen van hoekstra & van eck

O pen keuken

lekker kokkerellen diverse inbouwapparatuur Er is een open keuken aanwezig. Ideaal, zo heb je tijdens het koken altijd contact met de andere bewoners in de woonkamer of met vrienden en familie die alvast gezellig aan kunnen schuiven. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is uitgevoerd in een lichte kleur. In de keuken tref je voldoende kast- en werkruimte en de volgende apparatuur is aanwezig: een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Naast de keuken tref je nog een handige kast waar je bijvoorbeeld extra voorraden in op kunt slaan.


huizen van hoekstra & van eck

fraai uitzicht zonnig Met maar liefst twee balkons is er altijd wel een plekje in de zon te vinden! Het ruime balkon dat grenst aan de woonkamer is gelegen op het zonnige westen. Hier kun je, net als vanuit de woonkamer, genieten van het fraaie uitzicht! Het andere balkon is bereikbaar vanuit ĂŠĂŠn van de slaapkamers. Heerlijk rustig wakker worden van de fluitende vogeltjes.

Twee balkons!


huizen van hoekstra & van eck

3 fijne slaapka mers

fijne lichtinval mogelijkheden In het appartement zijn drie prima slaapkamers aanwezig. Alle kamers hebben een goede afmeting, zijn netjes afgewerkt en lekker licht. In ĂŠĂŠn van de slaapkamers tref je de aansluiting voor de wasmachine. Mocht je aan twee slaapkamers genoeg hebben dan kun je de derde natuurlijk prima met een ander doeleinde inrichten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een walk-in-closet, studeerkamer, kantoor of extra bergruimte!


huizen van hoekstra & van eck

douchen of in bad? separaat toilet In de hal vind je het separate toilet, een kast waar je bijvoorbeeld de jassen in op kunt hangen en de nette badkamer. De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleur en is voorzien van een heerlijk ligbad met douchecombinatie en een wastafel.

Ne tte badka mer


huizen van hoekstra & van eck

O v erdekt par keren!

nabij voorzieningen mooie woonomgeving Op de begane grond tref je voldoende overdekte parkeervoorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo supermarkt die onder het complex is gelegen! Verder tref je in de nabije omgeving de Molenplas en ook de uitvalswegen A9, A5 en A4 zijn goed en snel te bereiken. Kortom, een heerlijke woning op een toplocatie!


Prattenburg 61 2036 SC Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (ZuidKennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek. Bronnen: www.wikipedia.nl, www.allesoverpostcodes.nl

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl m.bartelink@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Gedempte Oude Gracht 19 2011 GK Haarlem T 023 517 26 10 hvehaarlem, haarlem@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Haarlem, Prattenburg, 61  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you