Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Kamperlaan 98 , 2012 JA Haarlem

Vrij uitzicht

Eigen ingang Gezonde VvE

Ruime slaapkamer Gelegen op begane grond H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

benedenwoning 2 75 m² 245 m³ 2009 geen tuin geen garage vloerverwarming geheel dubbel glas, volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Een licht, ruim en rustig appartement op de begane grond met een eigen voordeur en eigen buiten. Geen gesleep met boodschappen die de trap op moeten of wachten op de lift. Zodra je die ene deur achter je dicht trekt ben je thuis.

Het vrije zicht vanuit de woonkamer zorgt naast een gevoel van ruimte ook voor een enorme hoeveelheid licht die het appartement binnenkomt. Met goed weer gaan de openslaande deuren open en zit je lekker met de voetjes in het gras te genieten van het zonnetje. En doordat de kamers heel ruim opgezet zijn krijg je ook op die koude, regenachtige dagen geen opgesloten gevoel.

En het strand is zó dichtbij, dat doe je gewoon op de fiets. Zwaaiend naar al die andere mensen die op weg daar naar toe met de auto in de file staan. Een van de bijzondere kenmerken van deze woning is de vloerverwarming, die voor de woonkamer, slaapkamer en zelfs de badkamer apart in te stellen is. Deze houdt je in de winter lekker warm. En in de zomer is hij zelfs te gebruiken om de vloer te koelen. Genieten, met een vleugje luxe.

De ligging van dit appartement is ideaal. Eigenlijk is nooit iets ver weg. Het Spaarne en een aantal mooie parken liggen in je achtertuin. Binnen een paar minuten lopen sta je al midden in het centrum van Haarlem. Met de auto zit je zo op de snelweg.

Te koop bij

Haarlem: Gedempte Oude Gracht 19, T 023 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Lekker licht

een warme thuisbasis... cocon van gezelligheid De woonkamer is de plek waar je helemaal tot rust komt. De grote ramen en sfeervolle openslaande deuren zorgen voor een bijzondere ambiance. De lichte vloer en strakke wanden, zorgen voor een prima basis om hier jouw eigen plekje van te maken. Een plek waar jij je thuis voelt en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Plof lekker neer op de bank en neem de dag met elkaar door, onder het genot van een goed glas wijn...


huizen van hoekstra & van eck

Gezellige keuken

sfeervol koken... samen genieten! De open keuken zorgt ervoor dat je contact houdt met de woonkamer, daarbij geniet je altijd van het vrije uitzicht! Heerlijk koken voor je gasten, terwijl ze gezellig zitten te kletsen aan de eettafel. De sfeervolle kleur van de keukenkastjes in combinatie met het mooie blad zorgen voor een luxe uitstraling. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, bak dus de lekkerste taarten en maak de hipste recepten, je kunt gelijk aan de slag!


huizen van hoekstra & van eck

heerlijk ontspannen... optimale nachtrust De slaapkamer is lekker ruim en licht! Dit komt mede door de grote ramen en de praktische indeling, waardoor er geen ruimte verloren gaat. Er is genoeg ruimte voor een groot bed en een riante kast. Er is dus genoeg ruimte om al je kleding netjes op te bergen. De afwerking in deze ruimte is neutraal, je hoeft hier niets meer aan te doen!

Veel ruimte


huizen van hoekstra & van eck

Genoeg ruimte

modern en fris! een warme douche... Eigenlijk is dit een badkamer ensuite. Je bereikt de badkamer via de slaapkamer, zo lijkt het wel een luxe hotelkamer! Er is gebruik gemaakt van lichte en neutrale kleuren, waardoor deze tijdloos is. Het geheel beschikt over een douche en een wastafel. Het toilet is apart van de badkamer via de gang te bereiken.


huizen van hoekstra & van eck

lekker relaxen... vrij uitzicht Vanuit de woonkamer kijk je uit op de gemeenschappelijke tuin. Zet je stoel voor openslaande deuren en je kunt tot in de late uurtjes van de zon genieten. Lekker samen de dag doorspreken met het zonnetje in je gezicht. Heerlijk toch?

Gezellig ter ras


huizen van hoekstra & van eck

Ne t complex

een ideale locatie.. nabij het centrum Wat een top locatie! Je kunt lopend het centrum van Haarlem bereiken met alle nodige winkels en horecagelegenheden. Heb je behoefte aan een wandeling door de duinen? Of wil je lekker een dagje genieten op het strand? Dat kan! Je kunt de stranden op de fiets bereiken, dus je hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplekje. Verder is de directe omgeving heerlijk groen, het Haarlemmer Hout park ligt om de hoek. Een rondje joggen of een stevige wandeling met de hond is dus geen probleem!


Kamperlaan 98 2012 JA Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (ZuidKennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek. Bronnen: www.wikipedia.nl, www.allesoverpostcodes.nl

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl f.vanleeuwen@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Gedempte Oude Gracht 19 2011 GK Haarlem T 023 517 26 10 hvehaarlem, haarlem@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Haarlem, Kamperlaan, 98  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you