Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Zijvend 35 , 1472 GG Middelie

Landelijk wonen Badkamer 2019

Ruime slaapkamers

Rust en ruimte Riante woonkeuken H12


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

halfvrijstaande woning

Kamers

6

Woonoppervlakte

164 m²

Perceeloppervlakte

269 m²

Inhoud

535 m³

Bouwjaar Tuin

1906 achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel dakisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Middelie, mogelijk nooit van gehoord? Een klein dorpje onder der rook van Amsterdam, maar ook dichtbij Hoorn, Purmerend, Edam en Alkmaar. Een vrijstaande woning met uitzicht over weilanden met schapen en lammetjes.

Het oorspronkelijke huis is een van de oudste huizen van het dorp en dateert van eind 1800. In 1993 is de woning grondig gerenoveerd. In 2000 is de woning drastisch uitgebouwd , zowel beneden als boven. De tuin is voorzien van veel groen met een terras aan het water en vrij uitzicht over landerijen.

Te koop bij

Purmerend: Waterlandlaan 88, T 0299 - 47 20 21


huizen van hoekstra & van eck

Prachtige vloer

sfeervolle woonkamer mooie details Deze woningbrede kamer is heerlijk licht en afgewerkt met een mooie vloer en prachtige ramen. De balken in het plafond lopen gelijk met de vloer, waardoor een prettig ruimtelijk effect ontstaat. In de voorkamer is ook de trap naar de verdieping. De tussenruimte is een prima plek om een grote kast neer te zetten, of een bureau met een kleine werkplek, een piano of een speelhoekje voor de kinderen. De achterkamer is voorzien van mooie landelijke plavuizen met vloerverwarming. Deze vloer loopt door tot in de keuken. De achterkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en vanuit deze kamer heb je prachtig ver uitzicht. De kamer kun je inrichten met een grote eettafel of een extra zithoek.


huizen van hoekstra & van eck

Wat een ruimte

mooie woonkeuken openslaande deuren De keuken is met openslaande deuren gescheiden van de eetkamer. Doordat de vloer doorloopt vormen de 2 ruimtes een mooi geheel. In de keuken vind je veel kasten, inbouwapparatuur en een grote vaste hoekkast. Met 6-pitten om te koken kun je eindelijk die uitgebreide maaltijd maken. De keuken kun je voorzien van een gezellige eettafel. Er zijn ook hier openslaande deuren naar de tuin. Op de begane grond is ook de deur naar de badkamer. Deze nieuwe (2019) modern en strak afgewerkte badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet en een wastafel. In de badkamer is een kast met daarin de cv ketel.


huizen van hoekstra & van eck

5 slaapkamers veel kastruimte Via de open trap in de voorkamer komen we op de overloop van de eerste verdieping. De lange gang komt langs alle deuren van de 5 (!) slaapkamers. In het midden is een zeer royale masterbedroom, aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers en ook aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers. Deze laatste 2 kamers profiteren optimaal van het uitzicht. De grote achterkamer is voorzien van een op maat gemaakte kastenwand. De voorkamers zijn voorzien van knieschotten. Op de overloop is een zeer grote kastenwand geplaatst, zodat je al je extra spullen netjes kunt opbergen. Maak naar eigen behoefte een indeling van de kamers.

Ma sterbedroo m?


huizen van hoekstra & van eck

Wat een rust

heerlijke tuin mooi aangelegd Hier geniet je in de zonnige achtertuin op het zuiden, van het heerlijke weidse uitzicht. De tuin is gezellig aangelegd met een mooie mix van sierbestrating, planten en oude bomen. De tuin grenst aan een sloot en daarachter is zijn de weilanden. Een levend schilderij waar je de seizoen aan je voorbij ziet trekken. En waar elke dat een ander plaatje te zien is.


huizen van hoekstra & van eck

landelijk wonen voorzieningen dichtbij DOOR DE MAKELAAR IN TE VULLEN!

Wisselend uitzicht


Zijvend 35 1472 GG Middelie


Zijvend 35 1472 GG Middelie


Middelie Middelie is een klein dorpje in de gemeente Edam-Volendam, in de provincie Noord-Holland. Het dorp grenst aan Oosthuizen, Warder, Kwadijk en Hobrede. Tot 1 januari 2016 behoorde Middelie tot de gemeente Zeevang, maar als gevolg van een gemeentelijke herindeling werd de gemeente Zeevang bij die van Edam-Volendam gevoegd. noorden kadastrale kaart

heerlijk wonen in Middelie


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Waterlandlaan 88 0299 - 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Waterlandlaan 88 0299 - 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Zijvend 35, Middelie  

Zijvend 35, Middelie