Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Kleine Houtstraat 112 B, 2011 DS Haarlem

Sfeervolle woning Fijne keuken

Grote slaapkamer

Ruime badkamer Fraai balkon H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

portiekflat 2 53 m² 170 m³ 1979 geen tuin geen garage c.v.-ketel

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Een fijn appartement wat midden in het historische centrum van Haarlem ligt in een straat zonder doorgaand autoverkeer.

Aan de achterkant zit je ‘s zomers heerlijk buiten op een zonnig en beschut balkon op het westen. Je geniet hier van de rust terwijl je uitkijkt op een grote binnentuin met veel groen, bomen en de vele vogels die hier verblijven. Met een eigen schuur beneden heb je meer dan genoeg ruimte om je fiets en overige spullen kwijt te kunnen. Een kleinschalig complex met een actief VVE bestuur waar ik vele jaren met plezier heb gewoond.

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 - 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Sfeervol wonen

stijlvol wonen sfeer en huiselijk Via de hal kom je de woonkamer binnen. De woonkamer is licht, ruim en ademt een prettige sfeer uit. Hier kun je helemaal bijkomen na een drukke dag. De woonkamer is om door een ringetje te halen; frisse kleuren, een prachtige afwerking en volop sfeer! Hier zul je helemaal tot rust komen na een drukke dag op het werk.


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte keuken

koken in stijl diverse apparatuur Doordat de keuken in het verlengde ligt van deze ruimte, is er een open keuken gerealiseerd. De ingetogen kleuren, frisse afwerking en de basic uitstraling zorgt voor een uitnodigende sfeer. Ook is er voldoende werk- en kastruimte, waardoor al je keukengerei een eigen plekje krijgt. De keuken zelf is compleet en netjes. De diverse apparatuur maken het geheel compleet. Ook is er genoeg werk- en kastruimte, waardoor al je keukengerei een eigen plekje krijgt.


huizen van hoekstra & van eck

een ruime slaapkamer heerlijk wegdromen Het gevoel van ruimte in huis wordt versterkt door de houten vloer die vanuit de woonkamer helemaal doorloopt naar de ruime slaapkamer. De slaapkamer zelf ligt op het oosten waardoor je bij mooi weer opstaat met het zonlicht.! Deze kamer steelt je hart... hier rust je lekker uit. De fraaie combinatie van kleuren, zorgt voor een serene rust. Onbekommerd wegdromen en fris en fruitig ontwaken; dat doe je hier!

Ruime ka mer


huizen van hoekstra & van eck

Fraai balkon

leuk uitzicht! gezellig samen zijn Vanuit de keuken en woonkamer, stap je het heerlijke balkon op. Door de gunstige en zonnige ligging op het westen, geniet je hier volop in de zomer. Je kijkt uit op de grote binnentuin.


huizen van hoekstra & van eck

een nette badkamer een lekker ligbad De badkamer is eveneens netjes afgewerkt en voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. De frisse en lichte kleuren zorgen voor een leuk geheel.

Ruime badka mer


huizen van hoekstra & van eck

Prachtige buur t

een leuke buurt nabij alle voorzieningen Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.


Kleine Houtstraat 112 B 2011 DS Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Kleine Houtstraat 112 B, 2011 DS Haarlem  

Kleine Houtstraat 112 B, 2011 DS Haarlem