Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Rolling Stonesstraat 42 , 1311 JV Almere

Hoekwoning met dakterras

Kindvriendelijk, 4-5 slaapkamers

Veel grond, vrijheid

Rand populaire Muziekwijk H19


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

194 m²

Inhoud

420 m³

Bouwjaar Tuin

1991 achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras

Garage Verwarming Isolatie

geen garage stadsverwarming volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt We have spent 10 great years raising our young family in this home and creating the most wonderful memories.

Muziekwijk station and shopping centre is a 5 minute cycle and Plus is just around the corner.

As a home it has a touch of an English cottage in the city. Cosy, very sunny, a fully equipped bright kitchen boasting two large windows. One window overlooks the green playing park, which is fantastic for young kids. This park leads into the Pampushout with all the freedom and beauty of nature on your doorstep.

The neighbourhood is very pleasant with friendly neighbours and some excellent schools. And very easy access onto the motorway to Amsterdam.

We have created the zolder into a spacious bedroom that opens out onto a newly finished balcony, which enjoys the sun the whole day long. A wonderful place to create a balcony of plants, drink coffee, read and enjoy watching any activity in the park.

Te koop bij

As a corner house (hoekwoning), there is a good sized back garden full of shrubs, a plum tree and a sunny decking ready for those warm summer evenings. A truly fine place to make a home.

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90


huizen van hoekstra & van eck

Schuif pui naar tuin

sfeervolle ruimte breed en licht! Dit is een heerlijke living, sfeervol breed en lekker licht. Omdat aan de achterkant, voorkant en aan de zijkant ramen geplaatst zijn, komt er aangenaam veel licht naar binnen. Aan de achterzijde is een schuifpui welke toegang geeft naar de tuin. De praktische indeling zorgt ervoor dat je meubels snel een plekje vinden en je zo nu en dan weer kunt switchen. Op de vloer ligt mooi verzorgd laminaat en de wanden zijn afgewerkt in lichte kleuren wat het geheel meer dan compleet maakt. In de hoek van de kamer is een handige kast voor het opbergen van de stofzuiger etc.


huizen van hoekstra & van eck

Vernieuwde woonkeuken

gezelligheid! bon appĂŠtit Koken doe je in de vernieuwde keuken aan de voorzijde. Tijdens het aardappelen schillen kun je een blik op de spelende kinderen werpen door het zijraam in de keuken. Het keukenblok heeft een L-opstelling waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Er is dus voldoende plaats om een servieskast of een gezellige tafel neer te zetten! Bovendien is de keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Eet smakelijk!


huizen van hoekstra & van eck

ontspanning.... slaap lekker Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers van een prima formaat. Twee aan de achterzijde en ĂŠĂŠn aan de voorzijde. Alle drie de kamers zijn voorzien van ramen en zien er keurig uit! In de riante slaapkamer op de tweede verdieping ervaar je een zee van licht dankzij de brede raampartij. Deze slaapkamer is voorzien van een ruime opbergkast. Het is een mogelijkheid om hier twee kamers te realiseren. Vanuit de slaapkamer is een deur met toegang naar het heerlijke dakterras. Dat is even fijn wakker worden! De badkamer is ruim opgezet en betegeld in zachte tinten. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig zoals, een wastafel, het toilet, een design radiator, een heerlijke douchecabine en een fijn ligbad!

Slapen en baden


huizen van hoekstra & van eck

B alkon en tuin

buitenleven! genieten! Vanuit de slaapkamer is een deur met toegang naar het heerlijke dakterras. Dat is even fijn wakker worden! Je kunt hier een leuk zitje plaatsen en heerlijk genieten. De achtertuin is heerlijk toeven! Hier heb je geen inkijk waardoor je veel privacy ervaart. Het voorste gedeelte is bestraat, daarna loopt het over in een gazon en midden op het gras is een verhoogd terras. Deze tuin biedt alle mogelijkheid! Speelhuisje voor de kinderen, een gezellige picknick tafel, het kan allemaal. Achter in de tuin is een berging welke ruimte biedt voor het stallen van de fietsen en speelgoed van de kids. Enjoy!


Rolling Stonesstraat 42 1311 JV Almere


Rolling Stonesstraat 42 1311 JV Almere


Rolling Stonesstraat 42 1311 JV Almere


Almere

noorden kadastrale kaart

Hoe oud je ook bent, wonen in Almere is altijd leuk! Dit komt doordat Almere erg divers is. Natuur voor de natuurliefhebbers, water voor de watersporters, architectuur voor de architectuurliefhebbers en vele bezienswaardigheden, neem de Oostvaardersplassen, Almere Centrum met een van de grootste winkelcentra van Nederland en evenementen zoals Strandfestival “ZAND” en het “Almere Haven festival”. Voor iedereen is er wel wat te doen in Almere. De stad trekt steeds meer toeristen en is een multiculturele stad, die volop aan het groeien is. Verder zijn de mogelijkheden met het openbaar vervoer uitstekend geregeld en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6.

heerlijk wonen in Almere


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 036 538 32 90 almere@hoekstraenvaneck.nl f.rohlof@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90 hvealmere, almere@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Almere Rolling Stonesstraat 42