Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Ketenstraat 41 , 1316 NA Almere

Kunststof kozijnen Serre uitbouw en dakkapel

Keurige keuken uit 2012

Vier slaapkamers, 5 kan

H19


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

164 m²

Inhoud

425 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1985 achtertuin, voortuin geen garage stadsverwarming dubbel glas, volledig geïsoleerd

Energielabel

B

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Ons huis ligt dicht bij de Leeghwaterplas in een groen- en waterrijke omgeving. Een omgeving waarbij we veel recreatieve momenten hebben meegemaakt.

We hebben hier met veel plezier gewoond samen met onze beide kinderen die ook in dit huis zijn op gegroeid. Na 26 jaar wordt het tijd om terug te gaan naar onze roots.

‘s Winters veel schaatsplezier en in de zomer wandelplezier waarbij de kids veel op het water waren met hun boot. De buurt straalt ontzettend veel rust uit en is ruim opgezet. In de tijd dat we hier hebben gewoond hebben we het huis aangepast aan de eisen van deze tijd met o.a. een mooie serre met goede lichtinval en een ruime dakkapel. Daarnaast is het huis in zijn geheel voorzien van kunststof-kozijnen met HR++ glas wat dit huis deels onderhoudsarm maakt en een stukje duurzaamheid geeft. Het huis is zelf van binnen door de jaren heen helemaal opgeknapt, hierbij zijn vooral lichte kleuren gebruikt. De woning is centraal gelegen ten op zicht van supermarkten, scholen, het stadscentrum van Almere en het openbaar vervoer. Daarnaast liggen de uitvalswegen richting de randstad dichtbij.

Te koop bij

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90


huizen van hoekstra & van eck

Ga lekker zitten!

voel je thuis kom binnen De eiken houten vloer en de afwerking geven je een warm welkom en het gevoel van thuiskomen. Zodra je de woonkamer binnenstapt wordt je overvallen door de hoeveelheid licht die dankzij de serre naar binnenvalt. Wat een fijne ruimte die je geheel naar eigen wens in kan richten. Dankzij de neutrale en strakke afwerking op de wanden en het plafond kun je direct iedere woning stijl toepassen.


huizen van hoekstra & van eck

L a ng tafelen?

lichte keuken van alle gemakken voorzien Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de recent geplaatste keuken in U-vorm. De lichte keuken geeft een gezellige uitkijk over de straat en is van alle gemakken voorzien, waaronder een inductieplaat, koel- vriescombinatie, combi-oven, hoekcarrousel, vaatwasser en korflades.


huizen van hoekstra & van eck

vier slaapkamers mogelijkheid tot uitbreiden De eerste verdieping telt drie fijne slaapkamers van een goed formaat. De kamers zijn netjes afgewerkt en hebben allen laminaat op de vloer. Op de tweede verdieping is nog een slaapkamer aanwezig en indien gewenst kan hier zelfs een vijfde slaapkamer worden gemaakt. Dankzij het grote dakkapel is er extra ruimte ontstaan waardoor ook deze kamer een goed formaat heeft. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en de slaapkamers hebben allen rolluiken. In de badkamer is goed gebruik gemaakt van de ruimte. Er is een douchecabine aanwezig, designradiator, tweede toilet en een groot badkamerspullen met voldoende bergruimte voor je spulletjes.

Welke ka mer nee m jij?


huizen van hoekstra & van eck

Ne tjes en ver zo rgd

even niets hoeven lekker beschut De achtertuin is er zeker niet bij ingeschoten, bij het realiseren van de uitbouw/serre. De tuin is lekker diep en biedt voldoende privacy dankzij de houten schermen. Je hoeft geen groen vingers te hebben om deze tuin te onderhouden. Plaats wat gezellige potten met beplanting en je bent klaar! Achter in de tuin staat een houten berging, handig voor je gereedschap of tuinmeubilair.


Ketenstraat 41 1316 NA Almere


Ketenstraat 41 1316 NA Almere


Ketenstraat 41 1316 NA Almere


Almere

noorden kadastrale kaart

heerlijk wonen in Almere

Hoe oud je ook bent, wonen in Almere is altijd leuk! Dit komt doordat Almere erg divers is. Natuur voor de natuurliefhebbers, water voor de watersporters, architectuur voor de architectuurliefhebbers en vele bezienswaardigheden, neem de Oostvaardersplassen, Almere Centrum met een van de grootste winkelcentra van Nederland en evenementen zoals Strandfestival “ZAND” en het “Almere Haven festival”. Voor iedereen is er wel wat te doen in Almere. De stad trekt steeds meer toeristen en is een multiculturele stad, die volop aan het groeien is. Verder zijn de mogelijkheden met het openbaar vervoer uitstekend geregeld en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6.


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 036 538 32 90 almere@hoekstraenvaneck.nl d.edens@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90 hvealmere, almere@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Almere, Ketenstraat, 41  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you