Page 1

RV É 0 1

A KIEMELT MEGBÍZÁS MELLETT 10 pontba gyűjtöttük, miért gondoljuk, hogy Önnek a Duna House Kiemelt Megbízás a legjobb megoldás, ha eladja ingatlanát.

1.

A számok minket igazolnak

Franchise irodák száma Duna House

1.

112

112

2. 3. 4.

Többi hálózat

5.

Közjegyző által tanúsított adatok*

6. 0 0

10 10

20 20

30 30

40 40

50 50

60 60

70 70

80 90 100 110 120 120 80 100 90 110

Becsléseink szerint a Duna House irodák hatékonysága legalább 32%-kal magasabb mint a versenytársaké. Azonban ha mégis azt feltételezzük, hogy csak azonos hatékonysággal dolgozunk mint a többi hálózat,

akkor is legalább 49%-kal több ingatlant értékesítünk, mint bármelyik másik hálózat! már most kb. 50 000 regisztrált ingatlant kereső ügyfél vár az Ön ingatlanára, sőt havonta közel 5 000 új, potenciális  vevőjelöltet regisztrálunk!


Leghatékonyabb eszköz 2. INGATLAN MEGOSZTÓ RENDSZER

Már nem kell 15 megbízást kötnie! Az IMR-nek (Ingatlan Megosztó Rendszer) köszönhetően az Ön ingatlana a teljes hazai ingatlanközvetítő szakma számára elérhető. Hogyan?

INGATLAN MEGOSZTÓ RENDSZER

Mostantól, ha Kiemelt Megbízást köt velünk, bármelyik ingatlanközvetítő iroda eladhatja az Ön ingatlanát! Kizárólagos Megbízások száma

Már az első hónap alatt közel 100 külső ingatlaniroda csatlakozott kezdeményezésünkhöz, sőt, az 1 hónap alatt 3 sikeres üzletet le is zártunk!

Lakás, ház, telek kategóriában

INGATLAN MEGOSZTÓ RENDSZER

Mi a sikerünk titka? A tartalom! Ahogy a grafikonon is látszik, mi tudunk ingatlan kínálatot biztosani külsős ingatlanosoknak – tehát megéri együtt dolgozniuk velünk.

6000 5000 4000 3000

Többi hálózat

2000 1000 0

INGATLAN MEGOSZTÓ RENDSZER

5212 Duna House

Közjegyző által tanúsított adatok*

1.

2.

n/a

n/a

3.

4.

n/a 5.

6.

Alacsonyabb jutalék 3. Nálunk a Kiemelt Megbízás jutalék mértéke általában 1%-1,5%-kal olcsóbb, mint a sima Megbízásé. Tudjuk, hogy nem feleslegesen fogunk óriási munkát fektetni az ingatlan hirdetésére és értékesítésére, és pont ezen okból kifolyólag a többi értékesítőnk is szívesebben foglalkozik egy Kiemelt Megbízás hirdetésével.

Így Ügyfeleinknek is, nekünk is megéri a kisebb jutalék!

4. Kizárható saját érdeklődők Ha úgy érzi, van pár olyan érdeklődő, akinek Ön, személyes ismeretsége révén lehet, hogy el tudná adni az ingatlant, nem probléma. Kiemelt Megbízás kötése esetén Ön ki tudja zárni azon magánszemélyeket név szerint említve, akik, ha megveszik ingatlanát, Ön nem köteles részünkre jutalékot fizetni.


Rugalmas 5. Amennyiben Ön időközben meggondolja magát és úgy dönt, mégsem kívánja értékesíteni az ingatlant, bármikor visszavonhatja a Megbízást. Megszűntetjük az ingatlan hirdetését és Önnek semmit nem kell fizetnie, csak abban az esetben, ha 12 hónapon belül mégis értékesíti az ingatlant. Reméljük látja, hogy milyen rugalmasan kezeljük a Kiemelt Megbízást, mert nem célunk Önt cégünkhöz “kötni”, szeretnénk a leghatékonyabb értékesítési megoldást nyújtani Önnek.

Ha nem mutatunk – csak 50%-ot fizet! 6. Mivel az IMR rendszeren keresztül is megosztjuk jutalékunkat, ha Önnél jelentkezett egy vevő és nem mi mutattuk az ingatlant, úgy Öntől csak a jutalék 50%-át kérjük! Természetesen ebben az esetben ugyanúgy végigkísérjük Önt az értékesítés teljes folyamatán. Biztonságos 7. Nálunk alapszabály, hogy kollégáink minden mutatásra elkísérik a vevőjelöltet és Duna House igazolványuk felmutatásával igazolják magukat Ön előtt. Így maximális biztonságot tudunk nyújtani Megbízóinknak. Ha külsős ingatlanközvetítő szeretné mutatni az Ön ingatlanát, egy Duna House-os kolléga akkor is részt vesz a megtekintésen, így Ön ebben az esetben is biztonságban érezheti magát. 

8.

Jobban észrevehető

A Kiemelt Megbízás keretében kínált ingatlanoknak kiemelt megjelenési lehetőséget biztosítunk a hirdetési és ingatlanportálokon, köztük az egyik leglátogatottabb ingatlanportálon a dh.hu oldalon is. A hatékonyság növelése érdekében az ingatlanra molinót is ki tudunk helyezni a mi költségünkön, amelyen kollégánk telefonszáma található.

Minden hatékony eszközt bevetünk, hogy az ingatlan gyorsan és kényelmesen találjon vevőre!


9.

Dupla jutalék? Kizárva!

Amennyiben csak egy Megbízást kell kötnie, az nem csak kényelmi szempontból előnyös Önnek. Számtalanszor előfordult, hogy az eladó több irodát bízott meg, akik gyakran ugyanazt a vevőt, esetleg egy házastárs két felét - hiszen nem állnak egymással kapcsolatban - külön vitték ugyanazt az ingatlant megmutatni. Ha egy ilyen esemény vásárlással végződik, joggal követel mindkét iroda jutalékot, hiszen a megbízott munkát elvégezték. De ki szeretne dupla jutalékot fizetni?

Egyetlen Kiemelt megbízással az értékesítés jogi körülményei is tisztábbak. Szaktudás 10. Köztudott, hogy a mostani ingatlanpiacon nehéz feladat egy ingatlan értékesítése, így még inkább szükség van szaktudásra, legfőképp: 1. a piaci ár megállapításában, 2. a hatékony hirdetési és értékesítési metodikában, 3. a leendő vevővel folytatott tárgyalások lebonyolításában. Mivel hazánkban a legtöbb ingatlan tranzakciót a Duna House bonyolítja le, érthető, hogy nálunk van a legmegfelelőbb szaktudás. Ezen szaktudás egy részét ügyfeleink rendelkezésére bocsájtjuk a Duna House Barométeren keresztül, mely az egyetlen átfogó, magyarországi ingatlanpiaci körkép, mely havi rendszerességgel jelenik meg. A Duna House Barométer többek között keresleti- és ingatlan árindexeket, tranzakciószám becsléseket, várható értékesítési idő- és nm ár adatokat tartalmaz. Kérje Ön is a Duna House Barométert ingyenesen a dh.hu weboldalunkon!

* Közjegyzői tanúsítvány: dr. Kaluber László, mint dr. Sperlágh Katalin, Budapest, VII. kerület, 4. számú székhelyre (1073 Budapest, Erzsébet krt. 29. IV. 30.) kinevezett közjegyző mellett működő közjegyzőhelyettes előtt azonos időszakban, 2011. szeptember 19-én, az érintett hálózatok által, saját weboldalukon közzétett nyilvános adatok alapján számolva. Ügyszám: 11081/Ü/1331/2011. Az Ön ingatlanértékesítője:

10 érv a Duna House mellett  
10 érv a Duna House mellett  

Olvasd el, érdemes! 10 érv miért érdemes a Duna Housenál kiemelt megbízást kötni.