Page 3

innehåll

Äntligen vår! Är du trött på mörka och regniga dagar? Räddningen är här! I din hand håller du ett magasin, fullspäckat med produkter inom Radiostyrt, Skytte och massor av Coola prylar. Prylar som ger dig framtidshopp och som definitivt läker själen, åtminstone för dagen. Utöver massor av nyheter har vi dessutom en hel del riktigt bra kampanjpriser. Du skall helt enkelt inte kunna låta bli att handla. Vi känner oss supertaggade att möta Dig, oavsett om du besöker oss på Internet eller i någon av våra butiker. Kolla på hobbex.se om du är osäker var vi finns! Och Du! Om du inte hittar det du söker i detta magasin så finns det i vår webshop mer än 10.000 artiklar! Så väl mött och glöm inte bort; den som har coolast prylar när man dör vinner!

03 Vårens nyheter

Här hittar du dest senaste och det hetaste i Hobbex sortiment. Ett myller av nya produkter inom radiostyrt, skytte och roliga prylar.

12

08 coola prylar

Vill ha-faktor! En del produkter kanske du inte behöver, men vet innerst inne att du fortfarande måste ha dem. De sakerna hittar du här, coola prylar helt enkelt!

säsong & lek Leksaker, longboards & kickbikes, allt för den aktive!

Roger Halvarsson, VD Hobbex.

24

16 skytte

Här hittar du pilbågar, airsoft & luftvapen, samt såklart alla tillbehör du kan tänkas behöva.

radiostyrt

Äntligen utomhussäsong! Bilar, helikoptrar, flygplan, vi har det! Både för nybörjare och erfarna.

eller i någon av våra butiker

3

Hobbex vårmagasin 2014