__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


Din partner for innovativ mĂŚrkning


HM Group er med mere end 50 års erfaring en af Europas førende og mest innovative virksomheder inden for industriel etikettering og mærkning. HM Group har via HM Systems og Collamat AG leveret mere end 100.000 etiketterings- og mærkningsløsninger direkte eller via et globalt netværk bestående af mere end 50 distributører. Med store investeringer i et nyt moderne hovedkvarter, betydelige udviklingsaktiviteter og lean produktion har HM positioneret sig som en ledende aktør med fremtidsorienterede løsninger inden for industriel etikettering og mærkning.


HM Systems er en førende producent af standardprodukter og kundetilpassede løsninger til produktidentifikation inden for forretningsområdet industriel etikettering og mærkning. Ligeledes har HM markedets bredeste og mest alsidige produktprogram og leverer standardprodukter såvel som totalløsninger inden for en lang række industrier. Vores spidskompetencer omfatter bl.a.: • Alt inden for etiketterings- og mærkningsløsninger samt Print & Apply • HM Linerfree® - en grøn etiketteringsløsning, der effektiviserer driften og reducerer miljøpåvirkningen • Etiketprintere med alle førende mærker • Ink-jet printere og lasermærkning • Software- og dataopsamlingsløsninger • Produkthåndtering og logistikløsninger • Forbrugsmaterialer fra dag til dag • En professionel landsdækkende serviceorganisation. Standardprodukter

Kundetilpassede løsninger

Forbr mater


rugsrialer

Med omfattende erfaring inden for konstruktion, elektronik og softwareudvikling har HM unikke kompetencer, når det handler om udvikling og implementering af kundetilpassede løsninger. Vores erfaring, tekniske know-how samt brede produktprogram gør os til en god samarbejdspartner ved udvikling af din optimale løsning. Kvaliteten er i top, og løsningerne bygges og testes på egen fabrik. Det er din garanti for fremtidsorienterede kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. HM arbejder målrettet med udvikling af fremtidens løsninger inden for produktidentifikation og har specielt fokus på miljøvenlige løsninger, dataopsamling, OEE data, Pack ML/OMAC standarder, IIOT og remote access via cloud-løsninger.

Service

Udvikling


Fremtidsorienterede løsninger

Lean produktion

Fokus pĂĽ R&D-aktiviteter og innovation

Gennem centralisering af produktion og R&D i Danmark sikres et højt niveau af kvalitet og kompetence. Den centrale struktur giver os mulighed for at optimere forretningsprocesser, udnytte de mange nye teknologier og bringe mere vÌrdi til vore produkter, ydelser og kunder.


HM Systems A/S / Melskov AllĂŠ 6 / DK-6100 Haderslev T +45 7454 0933 / hm-systems.dk / mail@hm-systems.dk

Profile for HM-Systems

HM Systems Firma Profil DK  

En firma profil brochure

HM Systems Firma Profil DK  

En firma profil brochure

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded