__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

HM Service

Sikrer driftssikkerhed og oppetid


HM Systems

- professionel service og vedligehold Driftssikkerheden er afgørende for virksomhedens effektivitet og dermed også for indtjening og kundetilfredshed. Med en HM Serviceaftale, hvor planlagt forebyggende vedligehold og akut ”førstehjælp” prioriteres, sikres driftsikkerhed og oppetiden på dit produktionsanlæg.

HM har en unik viden og erfaring inden for industriprintere og er Danmarks største kompetencecenter for Datamax, Intermec, Zebra, Honeywell, Sato, CAB og Kortho.

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser og kan derfor assistere vore kunder inden for en række forskellige områder som f.eks. forebyggende vedligehold, on-site reparationer, levering af reservedele, installation, produktionsoptimering og kurser.

Din partner for innovativ mærkning


Din oppetid “Forebyggende planlagt vedligehold fører til længere levetid, kvalitet og højere produktivitet, så du kan fokusere på din virksomheds drift”

- vores vigtigste fokusområde

Ud over teknologisk førende produkter, tilbyder HM en lang række serviceydelser som for eksempel fleksible servicekontrakter indeholdende; overvågning teknisk helpdesk og prioriteret tilkald. HM Systems har et stærkt og kompetent hold af serviceteknikere, som er specialtrænede inden for mærkningssystemer og komplette automatiske anlæg. Hos os bliver du serviceret af de samme specialister, som har designet og udviklet dit anlæg. Nemlig HMs egne programmører, konstruktører, ingeniører og serviceteknikere. Det betyder, at du er sikret professionel service og hurtig respons fra fagfolk, der kender udstyret ned til den mindste detalje. Et hold af top-professionelle teknikere er klar til at rykke ud og sørge for, at dit mærkningsudstyr fungerer perfekt, og dermed minimeres din risiko for tabt omsætning og mistet goodwill i forbindelse med driftsstop.

Din partner for innovativ mærkning

Døgnservice, 24-7 hotline Landsdækkende service Hurtig respons Kvalificeret problemløsning Forebyggende vedligehold Serviceaftaler


HM Serviceaftaler HMs serviceaftaler består af flere koncepter, der er sammensat til at imødekomme servicebehovet, som passer til din virksomhed.

Telefonsupport hverdage 8-16 Operatørtræning i forbindelse med servicebesøg

HM Basis HM Basis+ x x x x x x x

Kendt pris på servicebesøg Rabat på reservedele Rabat på teknikertimer uden for aftalte servicebesøg Adgang til telefonsupport uden for normale åbningstider Fast track-besøg Fri forsendelse ved indlevering på vores værksted

-

x x

High priority-kunde, 24 timers tilkald *

-

-

-

* on-site inden for 24 timer

HM Systems A/S / Melskov Allé 6 / DK-6100 Haderslev T +45 7454 0933 / hm-systems.dk / mail@hm-systems.dk

HM Premium x x x x x x x x x

Profile for HM-Systems

HM Systems Service brochure DK  

HM Systems Service brochure DK

HM Systems Service brochure DK  

HM Systems Service brochure DK

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded